När pappan åker tillbaka till Malta har jag aldrig märkt att Albin har reagerat men han har tittat efter honom sedan han åkte och även ropat efter honom (han kan inte säga pappa än).

Det hör det lite extra jobbigt för mig att se med.

Idag ska vi endast mysa inomhus då jag kan se att regnet faller där ute även om jag skulle behöva handla lite men det kan ju vänta tills imorgon.

Nu ska jag invadera frusen för att se vad den har att rekommendera i matväg, jag är så hungrig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tråkigt nog har bloggen blivit bortprioriteras senaste tiden, det känns verkligen som att jag håller på att glida ifrån den trotts jag inte vill.

Senaste tiden har vi i alla fall haft fullt upp med att planera Albins dop som kommer att äga rum på söndag.

Mycket har gått emot mig och ja det har även varit tårar med i bilden.
Vi har även haft dunderförkylning både jag och Albin.

Men nu hoppas jag att vi kan blicka framåt igen.

Idag ska vi bli klara med det sista innan dopet och mamma kommer hit för att låna oss sin bil ❤.

Äntligen faller allt på plats.
Nu ska jag hoppa upp ur sängen och ut i den härliga solen med mina älsklingar.

Likes

Comments

Missade helt att lägga upp detta inlägg, bilderna får tala för sig själv!

Likes

Comments

Dagen börjar med en smoothie idag, tänka sig att jag är inne på dag 3 redan, jag har dock haft lite huvudvärk under kvällarna men jag tror det är att jag behöver dricka mer vatten under dagarnas gång.

Missade att uppdatera gårdagen, du kan se lite i bilder ifrån igår nedan . :)

Likes

Comments

Verkligen värt att prova när man inte har tiden eller kanske orken, jag själv har inte motivationen att komma iväg och träna när jag är ensam hemma och Marcus är på Malta och jobbar.

Ni kan hitta mer information om 21 days of pilates under följande länk: https://www.facebook.com/groups/freepilateschallenge/ eller via Instagram: @thebalancedlife

Detta är ingen reklam utan något jag själv har valt att skriva om.

Likes

Comments

Hemma hos oss har det inte hänt så mycket senaste dagarna, mer än att jag har börjat på GI, sen om det håller får vi ju se.

De målen ovan är de första, som jag har ätit, då det startade igår och jag är väldigt nöjd än sålänge.

Vt att kycklingen ser bränd ut men det var den långt ifrån, den var marinerad lite för mycket därav den mörka färgen, imorgon är det köttfärslimpa som står på schemat.

Likes

Comments

Senaste dagarna i bilder

Likes

Comments

Jag är väldigt bra att visa när jag har ont och kan klaga hit och dit när jag väl har det, men detta problemet har nog pågått lite för länge enligt mig.

När man är duktig på att stuka fötter och det sägs ju att det blir lättare att göra det igen när man tidigare har gjort det.
Detta stämmer in på mig till 100 % i alla fall att jag skadar fötterna.

Min vänstra fot har tagit mycket skit och nu är jag rädd att något faktiskt är av eller om jag har skadat den så mycket någon gång att jag har brutit den och det har läkt fel, för gränsen går snart för mig när det gäller smärta, jag ska ändå bära upp min kropp i resten av mitt liv.

Den tå som det gäller mest, är tån bredvid lilltån på vänstra foten, när jag trampar ner känns det som skelettet mellan den tån och nästa delar helt på sig så har det varit ett bra tag i och för sig men det blir bara värre.
För ca en månad sedan så hade jag och lite vänner en baby shower för en vän och det var då det började bli värre (innan dess kunde jag leva med smärtan), hemma hos mamma och pappa innan sparkar jag i stortån i en tröskel och det knäcker till rejält i tån och hela foten efter ca 15-30 min så var jag på fötter igen klart gjorde det mer ont än vad det brukar göra när jag slår i men jag tänkte inte att det skulle göra något då jag har klarat det så många andra gånger.

Helgen efter så skulle jag på bio och äta middag med en väninna klart hade jag lite höga klackar (tjocka och max mellan 5-8 cm).

Dagen efter när jag tar sista steget ner i en trappa så knäcker det till i mitten av foten, skriker till och att jag inte kan hindra tårarna. (Detta har hänt tidigare med att det har knäckt i foten, men lite lindrigare än denna gången)

Sedan dess har det bara blivit värre för mig det knäcker i vartenda steg jag tar och att ha skor på mig en längre stund är inget att tänka på (då kvittar det vad för skor jag väljer, det gör ont inom loppet om 1-2 timmar).

Ont menar jag med att jag näst intill gråter och vet inte vart jag ska ta vägen, självklart andas jag väldigt djupa andetag när jag inte vill visa att jag har ont.

Idag stramade det enda upp i benen, vilket var min maxgräns, i veckan blir det att ringa till vårdcentralen för att se om de har tid för mig och kanske eventuellt se om jag kan få till en röntgen på foten.

Istället för att lägga upp en bild på mina fötter så fick det bli en äldre bild på Albin.

Likes

Comments

Har fått tillbaka känslan av att pyssla igen. Har fått lite paket inslagna idag.

Ser fram emot allt som komma/ hända skall.

Likes

Comments

Har vi fått kaffe maskinen avkalkad. Den har stått framme sedan vi fick lägenheten och innan dess nerpackad i 2 år.

Så det var på tiden att få det gjort. :)

Likes

Comments