Tjolahopp alla glada! Äntligen är sommarfeelingen tillbaka!!!
Bättra på brännan, glada miner och öl på uteservering (i MASSOR!) MSN kan inte va annat än lycklig

Spenderar helgen i Göteborg. Var ju summerburst dör denna helgen, var inte där dock. Utan jag och en tjejkompis flängde runt på 2a och 3dje lång. Full proppat med folk med stora leenden, bättre än så blir det inte.

Är ledig idag, så var inne i stan en sväng och lunchade. Sitter nu på altanen med det största möjliga glaset. I har jag jos från råsaft. Spenat, äpple, annans och citron är min favorit!! Kommer bli en stor en favorit att ha med på picnick eller stranden i sommar. Eller va det är ju sommar nu.

Tänkte att jag ska dra ut på en långpromenad med Alice&louise, kanske landa i gymmet för lite basic helkropps övningar

Pösshej

Här har vi den,favoriten 👉🏼

Likes

Comments

Svaret är.. SOM TUSAN! Friskt MEN kallt, på lunchrasten efter första svettiga ute jobbpasset på simstadion var man rätt sugen på havet som SER så svalkande och skönt ut. Vi bestämde oss för en liten simtur. & nog var det svalkande men allt annat än skönt.

Avslutade dagen hos Moa som fixade kvällsmat, massa skitsnack och mat. Helt i min smak
Nu är jag hemma och som vanligt i sängen 💅🏽

Nike👉🏼 & jag när vi fick äran att låna kommunbilen. Första & antagligen sista gången

Likes

Comments

Min lillasyster Frida tar studenten. & eftersom student går hand i hand med studentbalen. Så har jag som denna sanna vapendragare/ storasyster jag är ska fixa hennes smink.
För er som inte vet, så är min största hobby smink & allt som hör dit!
Balen är om 2 veckor och idag var det dags att testa olika varianter! Resultatet blev en mörkbrun skuggning med en champagne-glitter som pop. & eftersom hon ska ha röd små rosor i håret så valde vi ett vinrött läppstift.

Nu ska man bara kunna göra samma på dagen med D!

& ja jag ser att the nose contour inte ser on fleek ut MEN DET VAR DEN!

Likes

Comments

Läste en så himla grym artikel idag på tyngre.se. Stor rekommendation, in och läs!!

DET ÄR OKEJ ATT UNNA SIG! Att unna sig är halva grejen med träningen. Att träna och äta inom "ramarna" får mig att tycka det är okej att unna sig. 1 gång i månaden, 1 gång i veckan so what. Det viktiga är att det är OKEJ!
Jag älskar en riktigt fet tacos med chips,bröd,gräddfil hela köret! & tvekar inte en sekund på att unna mig det. Men jag älskar också träning. Ett riktigt tungt marklyft eller ett x antal km på löpbandet. Jag älskar det, precis lika mycket som jag älskar en rulle tacos.
Det handlar om att hitta en balans som passar dig.
Visst det är inte bra att proppa i sig, ingen kropp reagerar bra på det. Det finns heller ingen kropp som reagerar bra på att inte få leva lite gött (😎😎😎) men visst reagerar din kropp bra på broccoli och kyckling 24/7 7 dagar i veckan, you do you!
Jag tänker i alla fall äta tacos ikväll. Det är ju ändå måndag ⭐️

Kick ASS idag, fira måndag på ditt vis

👆🏼från när jag firade in MÅNDAG för några veckor sen

Likes

Comments

Godkväll vänner!

Kraschlandade nyss i sägnen efter en kväll hemma hos Nike med jobbet. Grillning, sol och bubbel låter fruktansvärt, vilken jobbig kväll. Skönt att va hemma, hehe.

Vart ledig hela dagen, MEN spenderade ändå 4 timmar på jobbet, vem är jag?(????) hann träna, äta lunch med Nike, Bessi och Emelie. Ja det var väll allt 😅
Ett armpass som Bessi satt ihop blev dagens,så grymt. Bränner typ fortfarande i bicepsen!

Borde verkligen börja skriva om annat än vanlig vardag.. Men vad?

Till er SJU läsare som står ut med mitt ständiga vardagssnack && undrar er till döds om jag klarade att köra Göteborgsvarvet på löpbandet. Det gick inte.. Har nog lyckats dra på mig en överansträngning i höften, då tyvärr ingen medalj för mig. Klarade halva, & var nöjd med tanke på tillståndet 🏃🏽🏃🏽🏃🏽

Hejdåhejdå

👈🏼Bessi, stjärnan bakom mina biceps (vilka biceps Sara???)

Likes

Comments

Har aldrig vart en frukost person, faktum är att jag nästan aldrig äter frukost ( om man inte äter ute, hotellfrukke, eller blir bjuden🕶) MEN den veckan som gått har jag lyckats äta varje dag, kanske inte låter mycket för herrskapet, för en icke frukostätsnde person MUCHO!

Min favvo just nu är riskakor med chiafrön, jordnötssmör och banan!!! Blir hungrig av att tänka på det.

DAGENS: ska försöka springa Göteborgsvarvet. Fick ingen biljett så ska försöka keep it up på löpbandet i gymmet! Se om jag klarar av 2,1 km

Bye🏃🏽🏃🏽

Likes

Comments

Hej solstrålar, kul att se er. Inte för att jag tog vara på er idag bur still hej. Varje gång solen tycks sticka fram bakom molnen är jag inomhus. Mot min vilja, det finns något som tvingar mig att vara inne, något som håller mig tillbaka. SÄNGEN. Får skaffa mig en betong säng/ endast sova på luftmadrass (som ej hur mycket man än pumpar behåller luften) om det ska bli några bruna ben i sommar!!

Torsdag, en helt vanlig torsdag. Turbo-torsdag, den går alltid så snabbt! Skönt eftersom det är veckans dag dan efter.

 Rygg på gymmet & simskola på jobbet. Allt i sin ordning. Twisten på denna inte lika-meningsfull-som-fredag-veckodag blev en mysig kvällsmat hos Alice. Scones med tjocka lager ost(!!!) kanske lite leverpastej.
På tal om leverpastej, dax att säga tack och hej ex on the beach kallar. SÅ SPÅNNANDE NU( vem är jag?)

Ingen frukostbild men fortfarande mat, hur ska jag ta mig ur det här beroendet. Tar gärna emot tips

Likes

Comments

Godkväll, till er två som klickade sig in på min blogg igår. Välkomna in i värmen till er andra

Kraschlandade nyss i sägnen efter en lååååång dag. 07:48 vaknar av min mobilsignal, Olivia är ledig och tycker vi ska äts frukost hemma hos henne (igen) KLOCKAN 07:48. Vem är denna kvinna? Som den trogna vän jag faktiskt är sätter jag mig i forden och rullar halv sovandes mot stan. Vi åt alldeles för mycket enligt en kalorimätare, PERFEKT mängd om du frågar mig

Under dagen hann jag med två svettiga träningspass. Ett magpass från helvetet och ett ATC-pass som Bessi höll i. SÅ BRA (Bessi om du läser) you go girl

Bästa med att jobba tills såhär sent (22:00) är att man får äta kvällsmaten i sängen(!!!)
Nu sommar jag...💤

ännu en frukostbild MEN DET ÄR JU SÅ GOTT

Likes

Comments

Tjolahopp! Vem kunde ana att jag skulle bli med blogg igår? MAGISKT. Fick ett ryck, intressant vart detta kan leda.. De tre senaste bloggar man försökt driva genom åren, hamnade efter några månader rakt ner i soptunnan.
Men hej på er alla, välkomna till mitt 4:de försök!

Vaknade tidigare än någonsin, AV MIG SJÄLV. 06:53.
Fixade mig snabbt sen susade jag fram på vägen till Olivia, hon fixade frukke. För jag väljer ju absolut inte att när man för en gångs skull har tid att laga den själv... NEJ NEJ!
Efter drog vi mätta och kaffefyllda till max ner till centrum. Strosade lite &&&& jag fick bytt min sletns iPhone 5 mot en ny, lite för stor, 6s plus. Onödigt med en plus tänker du well not in my world.

Tjofallerej, nu drar jag mig mot jobbet. Dagens simskolegrupper kallar

Likes

Comments