Slime Bloggen :)

Hej, jag är en lärare på Ängviksskolan. Här om dagen fick jag ett mail från en minst sagt arg förälder, såhär löd det :
Hej Wictoria! Mitt barn fick på förra veckans NO-prov 21/52. Ett resultat som inget barn borde behöva få! Jag skäms. Förälder som jag är skäms jag över hur er skola kan tolerera detta?! Min dotter började i denna skola för att den "bildar framtidens snillen". Helt jävla befängt, ni har det som slogan men har elever som får F på prov? Jag och min man pratade med vår dotter och hon klagar på det ständiga slime användandet vid hennes bord. Hur i helvete tillåter ni detta!?!? Sime på skoltid borde aldrig vara tolererat och jag kommer ta upp detta med kommunen. Helt inte okej.

Här i kolan är det strikt förbud för slime och ingen av eleverna i min klass använder det, så jag svarade :

Hej Antonia. Tråkigt att du tycker detta, men en grej bara. Det är förbud i skolan och ingen har slime. Kanske är dags att skälla ut er dotter istället för mig.

Det var en vecka sedan, jag har inte fått ett svar än....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag har en hemlighet, som bara jag vet. Jag gjorde slime. Slime som jag verkligen inte fick göra. Visst, no big deal tänker dom flesta nog. Men jo, ganska big deal. Jag tog lite raklödder, lim och linsvätska och blandade, det blev inte så bra. Så jag sprang ut för att slänga slimet i busken, men just då ser jag pappas bil komma in på parkeringen. Han kliver ut och ropar    - Hej Maria! (Jag heter Maria, det var därför han sa det, såklart)                                                                                             Så jag gömmer slimet under tröjan och går in med honom. Jag springer upp till mitt rum och lägger det i en låda. Jag går och spelar och glömmer slimet. Då knackar pappa på dörren och säger att han ska städa, jag säger "Visst" och går ut utan att tänka igen. Några minuter senare slår det mig, MITT SLIME!!

Så jag springer uppför trappan och in i mitt rum, jag ser pappa lite i lådan över den jag lagt slimet i. Så jag säger att jag behöver en grej i lådan och tar ett papper över slimet och täcker det samtidigt som jag stressar mig ut. Det var nära.           Nu när pappa inte är här nere kan jag gå ut och slänga slimet, tänkte jag. Men just då kom mamma in. Hon undrade vad jag hade bakom ryggen men sa att det inte var något, jag backar och i ren panik ger jag det till hunden. han åt upp den, det var aldrig meningen. Mamma märkte inget och det var inget mer med det, dagen efter sjuknade han till och dog sedan.


Likes

Comments

​Min syster kom hem gråtande igår, då sa hon: Det finns ett kompis gäng i min skola med fyra personer som är jättetuffa och dom går runt och trakasserar alla i klassen. Idag var det offret jag. Jag är rätt så ensam och jag höll på med mitt slime när dom kom till mig på rasten. Dom mobbade mig för att jag var en sån "slimebitch". Jag låtsades inte bry mig om dom men det var svårt, dom fortsatte reta mig och sen tog dom mitt slime och slängde upp den i ett träd. Jag gick till en lärare och sa till, då fick hon klättra upp i trädet och hämta det till mig.

Likes

Comments

Idag är en bra dag!

Jag skulle göra slime, jag har aldrig gjort det förut men jag har sett på youtube.

Man tar lite lim, raklödder och rör runt med linsvätska i. Jag köpte grejerna och började jobba.

Jag trodde mig inte göra det direkt, men kanske efter två försök. Men det första försöket blev bra!

Jag började leka med det. Det var kul.


EN DAG SENARE


Det räckte inte med den slimen jag hade, jag ville bli en slime drottning!

Jag lyckades förut och tänkte, 'hur svårt kan det vara att lyckas igen?' Svar? VÄLDIGT SVÅRT.

Jag trodde jag gjorde det likadant som igår men tydligen inte.

Jag börjar tro mer och mer på nybörjartur. Jag kunde inte göra det, så jag blev arg och kastade ner röran på golvet.

Jag gick upp och tänkte leka med den slimen jag iallafall hade. Det visade sig att kattskrället hällt ut det på golvet till en stor röra.

Inte en lika bra dag

Likes

Comments

Min skola går från 4-9. Jag går i sexan och vår lärare är känd för att vara "skön"

Vi fick godis, läsk och kollade på filmer. Men det var inte allt, hon hänger med i trender, en gång i 4:an kom hon in i klassrummet med vita vans och skrek

-DAMN DANIEL, BACK AT IT AGAIN WITH THE WHITE VANS

Det var för några veckor sedan hon kom in med linsvätska, lim och raklödder och sa att vi ska göra slime. Såklart fanns det redan folk som höll på med slime och för dom var det ingen utmaning, bara en vanlig grej att göra. Det var dom som inte förstörde halva klassrummet. Vi delade in oss i grupper på fyra och började slima.

Fyra killar brydde sig inte om slimen och pratade bara om annat.

Två killar och två tjejer försökte, men failade och tappade röran på golvet och väggen.

Fyra tjejer trodde att dom kunde och kaxade lite men det failade, någon retade dom och han fick röran över sig till slut.

Tre tjejer och en kille tog diskmedel, dom hade inte lyssnat på genomgången.

Och en kille och en tjej (dom sista två) pussades istället.

Och den stackars städerskan gjorde sitt bästa på att städa bort röran men lite hade krupit in i väggarna typ.

Det hela slutade med att vi fick sanera hela klassrummet.

Likes

Comments

Jag somnade tidigt igår kväll. Det jag inte visste var att min son inte sov än, aldrig bra. Han hörde mig gå till mitt sovrum så han gick distinkt ner till köket Han hade tjatat om slime i 5 dagar sträck. Han såg äntligen sin chans. Han hade inte hjärna nog att kolla upp hur man gör., så han improviserade helt enkelt. Han tog lite mjöl, mjölk och bakpulver och började jobba. Han insåg att det inte blev bra, men inget som tvål och diskmedel inte kunde fixa. Men inget bättre resultat. Han hade hört att lim och linsvätska ska funka, så med superlim och det sista av min linsvätska började han blanda, i samma röra han redan gjort *idiot varning*. Men lite raklödder skulle göra susen, eller hur. Han sprutade i ALLT och tog glaskålen från diskbänken till bordet, vad tror ni han gör? Tappar den, såklart. Med glassplitter och världens röra sprang han upp igen. Frågan är hur jag sov igenom dethär. Men det blev ju en skön överraskning på morgonen.

Likes

Comments

Åh nej...

Min födelsedag var för 2 dagar sedan och jag önskade mig slime. Gissa vad jag fick, slime. Men, inte vilken slime som helst.. En levande slime, en levande köttätande slime! Mamma tror mig fortfarande inte men hon ska få se. Igår när jag sov smög den ner och åt upp vårt kött i kylskåpet. Såklart trodde mamma det var jag och jag fick utegångsförbud. Det blir inte bättre, idag åt den upp all våran kyckling också.. Det börjar gå överstyr, Jag tyckte det var kul först men nu. HAN ÅT UPP MIN KATT! Men han har inga tänder så han svalde henne hel. Så vi tog upp henne ur slimets mage, ganska så sjukt. Men sen åt han upp katten igen, denna gången var vi för sena och katten dog. Slimen tog hennes tänder, så den åt upp min 2 dygn gamla lillebror.

Hejdå...

Likes

Comments

Herregud!

Min dotter ville ha slime, hon hittade många sätt att göra det på på internet. Man skulle ta vitt lim och raklödder och blanda ihop. Vi åker 25 minuter till panduro bara för att höra att det är slut. Hon säger att det funkar med trälim och jag gör misstaget att lita på det. Vi åker förbi affären på vägen hem. När vi är hemma tar vi det sista raklöddret jag har och blandar med limmet. det blir såklart bara sörja av allt. Dagen efter hade hon hittat ett sätt med shampoo och tvål, jag tänkte "Okej, det är iallafall bara med grejor vi har i huset." Så vi börjar blanda när hon för en gångskull tänker hjälpa till. Hon tar saltet och ska ge det till mig. Men så tappar hon burken och saltet sprider ut sig över HELA golvet. Så vi åker och köper mer salt. Men såklart blir det bara en stor röra. Den tredje dagen i slimejakten var det ett recept med potatismjöl, body lotion, sköljmedel, tvål och olja. Så vi köper allt och åker hem. Vi blandar allt men det blir bara en stor rinnig smet. Hon säger att det var rapsolja, inte olivolja. Så vi försöker igen men med samma resultat. Fjärde dagen hade hon hittat ännu ett recept med mjöl och diskmedel. Så vi blandar det i en skål men det blir bara en enda röra IGEN! Hon föreslår potatismjöl så vi köper det också, men nej. Det blir bara rinnigt. Då frågar jag: -Kan vi inte bara köpa slime istället? -Nej det är så kul att göra det! Svarade hon -Men det är ju ändå jag som gör allting! Skrek jag tillbaka.

Hon började gråta och jag insåg då att det är ett race mot omöjlighet. Femte och äntligen sista dagen av detta helvete. Hon såg att borax och vitt lim funkar. Så vi köper det och försöker igen. Det blir okej, lite rinnig men ändå användbar. Hon håller på med det jättemycket! Äntligen lyckades vi!

EN DAG SENARE HITTADE JAG SLIMET I SOPORNA, HON INSÅG ATT DET INTE VAR SÅ KUL ALLS...

Likes

Comments