Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena, hade praktik den här veckan och det var väldigt intressant, hade kanske inte tänkt på alla olika roller som måste finnas på en arbetsplats för att den skall fungera. Nästa vecka blir det full fart med C-uppsatsen, vi ligger lite efter men vi ska nog kunna ta igen det om vi jobbar på nu. I övrigt så tänkte jag lägga helgen på min praktikrapport, den ska inte lämnas in förrän i december men finns ju risk att den blir bortglömd om man lägger det åt sidan så tänkte försöka bli klar så fort som möjligt. Ha det fint tills vi hörs igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, de två sista veckorna har bara sprungit förbi så tänkte lägga upp en liten nageluppdatering. Var ett tag sen jag fixade dem så de har vuxit lite men ser fortfarande helt okej ut. Ha det!

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er har haft en ganska fullspäckad vecka så har inte hunnit skriva något tänkte därför dra en liten sammanfattning nu.

I måndags hade min grupp redovisning på vår inlämningsuppgift, kändes som att det gick bra kanske något fortare än vad vi hade tänkt men det blev nog bra i slutändan. På tisdagen skulle vår grupp bara ställa frågor till en annan så satt mest och pluggade medan de andra redovisade, sen i onsdags blev det en heldag med plugg till tentan. I torsdags hade jag tenta och det kändes ganska bra förutom att jag blandade ihop två saker men vi får väl se hur det går. Igår tog jag och städa mitt rum och tvättade sängkläderna, behövdes verkligen en storrengöring brukar kunna bli lite extra stökigt tiden precis innan en tenta.

I övrigt så börjar uppsatskursen nästa vecka och vi har kommit en liten bit på väg vad gäller ämne så det löser sig nog, ska även fixa naglarna och jobba ett pass så nästa vecka går nog undan sen blir det praktik v.47. Ta det lugnt tills vi hörs igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, känner mig sjukt stressad för tillfället bara två veckor kvar av den här kursen vilket betyder att det är två veckor kvar till min C-uppsats och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om, känner att det är hög tid att komma fram till nåt. Förutom det så försöker jag få till lite tid där jag kan jobba eftersom jag vill hjälpa till men just nu känns det inte som att det finns tid till något överhuvudtaget, har ett pass i hela November än så länge så vi får väl se hur det går med det. Känner också att jag inte kommer att prestera särskilt bra på min sista inlämningsuppgift eller tentan i den kursen som jag håller på med nu. Idag kommer läraren som har hand om uppsatskursen och informerar lite så hoppas att jag kan göra någon slags plan efter det och försöka att lösa en sak i taget. Ha det så bra så hoppas jag att jag har lite mer ordning på tiden nästa gång jag skriver.

//Sanna :D

Likes

Comments

Igår kom farmor och farfar på middag så dagen spenderades med att fixa inför det och idag har jag skrivit vidare på min inlämningsuppgift, känns som att den blir lite kort och jag får inte riktigt kläm på allt men hoppas att det löser sig innan den skall lämnas in. Tog även en liten paus och såg en film med mamma, såg The Mummy med Tom Cruise tycket den var sådär men det var skönt att tänka på något annat en stund. Imorgon är det ny vecka och föreläsning så jag ger mig väl iväg med nya tag. Ha det så bra så ska jag försöka att skriva snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Slänger in en liten outfit bild. Har man redovisning kan det ju vara trevligt att anstränga sig lite extra. Ha det.

//Sanna :D

Likes

Comments

Gjorde zebramönster när jag var iväg och fixade naglarna sist, roligt med något lite annorlunda ibland. Ta det försiktigt tills jag skriver igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Pluggat hemifrån idag känns ganska skönt efter en jobbhelg. Håller på med en inlämningsuppgift och pluggar lite grann till tentan som i och för sig inte är förrän om tre veckor men det är kanske bra att börja i tid för en gångs skull. I övrigt så kommer C-uppsatsen allt närmare och jag har ingen aning om vad jag skall skriva om men får väl hoppas att det löser sig, vi tar det en kurs i taget skall ju ut på praktik en vecka först också så det blir nog bra. Ha det så skriver jag snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments