Hej igen, tror att jag har klurat ut hur jag ska få till ett något jämnare bloggflöde. Har kommit på att största anledningen till att jag aldrig skriver något är att jag inte har så mycket att skriva om tänkte därför att jag ska fortsätta på recensionsspåret och skriva några rader om de olika självbiografier jag läst. I övrigt så jobbar jag bara två dagar den här veckan så det känns ju skönt nu när skolan börjar komma igång så smått. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen med en ny recension.

//Sanna :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej och trevlig helg, tänkte att jag skulle dela med mig av mina bling bling naglar som jag fixade i måndags. Kom fram till att det här är fjärde gången jag fixar dem fast det känns som att jag har haft naglar hur länge som helst nu, det är ju trots allt bara över sommaren som jag fått dem fixade. Hade dock tänkt att fortsätta eftersom det är så skönt när de i stort sett sköter sig själva och håller en någorlunda jämn längd hela tiden utan att gå av. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen tänkte att jag skulle skriva en liten recension av boken jag nyss läst. Måste erkänna att jag hade väldigt höga förväntningar på den eftersom Def Leppard är ett av mina favoritband och jag gillar mycket av det Phil Collen skrivit/gjort, blev dock väldigt besviken eftersom boken känns väldigt hoppig och man egentligen inte får veta så särskilt mycket. Det känns helt enkelt som att man bara skrapat på ytan på det hela. Såhär i efterhand så skulle jag nog inte ha köpt boken eftersom den helt klart inte var värd priset. I övrigt så ska jag jobba onsdag, torsdag & fredag sen är jag ledig i helgen och nästa vecka är den sista på mitt nuvarande schema så vi får väl se vad som händer sen, ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, vet att det var ganska så längesedan men har jobbat en hel del och inte mått så bra. Hamnade på akuten i söndags morse, fick dock komma hem framåt kvällen och nu har jag fått lite piller i fall det skulle komma tillbaka framöver. I övrigt så jobbar jag mest och nu drar ju snart skolan igång så känns som att det inte blir så mycket lugn och ro för tillfället men det funkar väl. Har även skaffat mig en ny telefon kändes som att det var dags nu när jag fick loss lite cash, det blev en iPhone 7 plus och en så länge är jag nöjd. Batteriet är betydligt bättre än på min gamla och den känns också något stabilare än den gamla. Tror inte att jag har så mycket mer att säga nu så ni får ha det så bra och förhoppningsvis hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Glad midsommar på er! Hoppas att ni har haft en lika bra vecka som mig. Gjorde sluttest på jobbet igår och det kändes som att det gick ganska bra så vi får väl se på måndag då vi ska gå igenom det, fick även första lönen igår så nu funderar jag på att skaffa en ny telefon. I övrigt så är det midsommarafton och jag har traditionsenligt passat på att bada redan i morse då solen sken för fullt. Snart blir det lite sill följt av en grillning senare i kväll med familjen. Ni får ha en trevlig midsommar så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen nu har ungefär halva juni gått och det är midsommar nästa vecka, känns som att denna sommar kommer att gå fort. I fredags var jag ledig så då var jag och fixade nya klor sen jobbade jag i lördags, det gick ju ganska smärtfritt eftersom det vara ganska lugnt. Idag har jag hållit på med lite små fix så nu är tårna målade igen. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Oj då hela april och nästan hela maj har bara susat förbi och jag har varit väldigt frånvarande här, det finns dock en anledning. Mellan plugg och utbildning till mitt nya jobb så har jag faktiskt inte haft så mycket tid över förutom till alla dessa kalas som inträffar hela tiden, alla jag känner fyller tydligen år nu så det har blivit lite mycket.

Har i alla fall bara två veckor kvar i plugget innan jag tar sommarlov därifrån, då väntar tre intensiva veckors utbildning innan jag förhoppningsvis kan börja jobba på allvar. Känner dock att jobbet känns enklare än skolan så det känns okej att jobba hela sommaren, sen är det ju inte helt fel med lite cash heller.

I övrigt så är jag inne på min andra omgång naglar då jag bestämt mig för att börja få dem fixade igen, först blev det en diskret nude färg med lite svart små krafs och nu har jag ett lite mer iögonfallande cerist glitter. Kompletterade också med att måla tånaglarna idag så nu känns det lite mer somrigt.

Förutom allt detta så får ni ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis igen i slutet på denna vecka.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hejsan, första veckan av april har redan passerat och det börjar kännas lite lättare i plugget. I helgen blir det lite plugg inför webb tentan på måndag och lite skrivande på uppsatsen som skall lämnas in även den på måndag. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.
//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen den här veckan har det varit mycket plugg och ett besök hos tandläkaren så skönt med helg och lite ledighet. I övrigt så ser schemat lite lugnare ut framåt så det ska nog funka. Ha det tills nästa gång.

//Sanna :D

Likes

Comments

Snön smälter som bara den så det märks verkligen att våren är på gång. Händer inte så mycket spännande tänkte bara att jag skulle dela en liten bild på den smältande snön. Ta det lugnt så hörs vi snart.

//Sanna :D

Likes

Comments