Hejsan, första veckan av april har redan passerat och det börjar kännas lite lättare i plugget. I helgen blir det lite plugg inför webb tentan på måndag och lite skrivande på uppsatsen som skall lämnas in även den på måndag. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.
//Sanna :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen den här veckan har det varit mycket plugg och ett besök hos tandläkaren så skönt med helg och lite ledighet. I övrigt så ser schemat lite lugnare ut framåt så det ska nog funka. Ha det tills nästa gång.

//Sanna :D

Likes

Comments

Snön smälter som bara den så det märks verkligen att våren är på gång. Händer inte så mycket spännande tänkte bara att jag skulle dela en liten bild på den smältande snön. Ta det lugnt så hörs vi snart.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er tänkte dela med mig lite av vad jag köpte när jag drog till stan. I övrigt så tänkte jag vara lite ledig i helgen och ladda upp för en ny kurs nästa vecka. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

En grå lite längre tröja med trekvartsärm, svarta och grå jeans samt en vanlig grå basic tröja som redan hamnat i tvätten.

Likes

Comments

Varför går det inte att komma ihåg att blogga? Hade ju kommit på ett nytt koncept som skulle funka bättre men det gjorde det ju direkt inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska hända mer här.

Idag har varit en väldigt deprimerande dag eftersom det varit jättefint väder men jag har haft så mycket plugg så dagen spenderades inne tyvärr. Fick dock en positiv nyhet då jag loggade in på studentportalen och resultatet från finansieringstentan äntligen hade kommit, fick C så behöver inte göra om den heller vilket är riktigt skönt eftersom kursen som jag har nu är sjukt jobbig.

I helgen hade jag tänkt få lite frisk luft och jobba vidare med vår räkenskapsanalys eftersom den ska lämnas in på torsdag och vi inte kommit särskilt långt.

Nästa vecka ska jag åka till stan och shoppa en dag eftersom mina förråd börjar sina, har inget torrschampo och det gick hål i mina svarta jeans så det måste bli ett par nya.

Ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, skulle ju börja blogga lite oftare men det gick ju som det gick. Tänkte inte skriva så mycket utan bjuder på en liten bildbomb med det som hänt sen sist. I övrigt så är min nya strategi att börja veckoblogga så att det händer något här lite oftare därför återkommer jag i slutet på nästa vecka med en sammanfattning av veckan som gått. Ha det så bra så hörs vi nästa vecka.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, vet att jag är jättedålig på att blogga men det blir som det blir ibland. Hade tenta igår och det kändes som det gick ganska så bra så jag väntar med spänning på resultatet. På måndag börjar en ny kurs och känner mig inte direkt taggad eftersom schemat är sjukt jobbigt, men det får väl gå det med. I övrigt så sålde jag några gamla böcker igår och fick in lite pengar så det var ju bra. Får se när jag bloggar nästa gång men ska försöka se till att det blir snart, så ha det så bra så hörs vi.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er hoppas att ni har det bra, själv har jag passat på att plugga lite idag. Känns som att tentan borde gå ganska så bra men vi får väl se på onsdag. I övrigt så blir det strax middag och vad resten av kvällen bjuder på får vi se. Ha det bra så hörs vi snart.
//Sanna :D

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag tänkte jag visa er en av mina julklappar nämligen ett startkit från Depend 7 day och fyra olika färger. Har funderat på att testa dessa lack ganska så länge så därför blev det ju en jättebra julklapp. Har dock bara fyra färger en så länge så får ta och utöka dem så snart som möjligt. Började med att testa den svarta och resultatet ser faktiskt riktigt blankt ut så vi får se om det håller så länge som de lovar i reklamen. Själva appliceringen tycker jag var ungefär som vanligt nagellack, dock så torkade det lite fortare och det är ju alltid ett plus. Allt som allt är jag väldigt nöjd med resultatet och jag återkommer längre fram med resultatet angående hur länge det faktiskt höll. Ta det lugnt så hörs vi snart.

//Sanna :D

Här är bilder på startkittet och mina fyra nagellack, samt hur mina naglar såg ut före och efter.

Likes

Comments

God kväll på er, äntligen känns det som att jag håller på att bli frisk då idag varit första dagen på länge som jag känt mig riktigt normal. Passade på att göra en övningstenta och det ska nog gå med lite finputsning såhär sista veckan. I övrigt så har jag äntligen fixat till mina naglar så nu klarar de sig förhoppningsvis ett tag till. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Skickar med en liten bild från nyår som jag tycker blev riktigt bra.

Likes

Comments