Tänkte visa lite bilder eftersom jag shoppat så mycket på sista tiden.

//Sanna :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen, veta att det var längesedan det hände något här, hade mycket i skolan och sen så blev jag förkyld på det så det blev lite mycket. Tänkte att det passade bra att ge bloggen ett nytt försök såhär på min födelsedag och allt. Känner fortfarande av förkylningen lite men det funkar och i veckan har jag varvat skola med jobb och imorgon blir det fixning av naglar och lite färg i håret.

På fredag ska jag på skolan över dagen och sen blir det kalas när jag kommer hem, vi bestämde att flytta det till fredag eftersom det inte passade så bra för varken pappa eller mig idag. I helgen hade jag tänkt skriva på min inlämningsuppgift och hjälpa till och kratta lite löv så jag får lite luft i alla fall.

Ha det så bra så ska jag försöka att uppdatera lite oftare.

//Sanna :D

Likes

Comments

Den här boken är till skillnad från de flesta som jag läst inte en självbiografi utan enbart en bok som är inspirerad av författaren och människorna runt omkring hennes liv. Författaren är Isabel Adrian från svenska Hollywood-fruar och handlar om Bella och hennes liv från uppväxten i Göteborg till medverkan i ett tv program, flytten till Stockholm och mötet med DJ:n Kid och deras förhållande. Boken innehåller också lite utav historian bakom Kid som är uppvuxen i en förort och lite allmänt stökig.

Jag tycker boken var bar för att den var väldigt beroendeframkallande och det är svårt att lägga ifrån sig den för man vill veta vad som kommer härnäst. Hoppas verkligen att det kommer fler böcker så att man kan fortsätta att följa Bella och Kids liv tillsammans.

Ha det gott så skriver jag snart igen.

//Sanna :D

Bilden är hämtad från https://s1.adlibris.com/images/11760608/sex-droger-en-dj.jpg (2017-08-13)

Likes

Comments

Den här självbiografin handlar om Janique Svedberg en av de svenska New York-fruarna. I boken får man följa hela hennes barndom och hennes historia fram till nutid. Så gott som hela hennes liv har kantas av ett självskadebeteende där hon medvetet skadar sig själv för att få utlopp för sin inre smärta, självskadebeteendet går så småningom över till ett piller missbruk och det tar henne väldigt lång tid att hitta en fungerande vardag.


Jag tycker boken är bra för att den visar att ibland kan det dölja sig väldigt mycket under en polerad och fin yta och man kan inte alltid lita på utseendet på saker och ting.

Det här är också en bok som jag läst via en app och den ingår därför inte i min lilla samling men den var helt klart intressant att läsa ändå.

Ha det bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

PS. bilden är lånad från (https://y.cdn-expressen.se/images/5f/74/5f74a87a25b346af9ef471f2e9b64ed7/annan/632@80.jpg (2017-08-13).

Likes

Comments

Hej igen tänkte göra en liten summering av den gångna helgen. I lördags tog vi och plockade undan det sista av utomhusmöblerna så nu är alt klart för vintern sen blev det en rensning av garderoben, fick bort en hel del gamla grejer som ändå inte används så nu känns den ganska så tom. Får väl försöka att fylla på den med sånt som jag faktiskt kan använda.

Igår tog jag och gjorde slag i saken till viss del eftersom vi drog till stan för lite shopping, fick med mig lite nya grejer och väntar på mer som jag skickat efter. Blev en lång helg den här helgen eftersom jag inte åkt iväg någonstans idag heller, håller dock på med en inlämningsuppgift så har varit lite effektiv ändå.

Resten av veckan är ganska fullspäckad har skola tisdag och torsdag och jobb onsdag, lördag och söndag så på fredag får det bli liter mer stök med inlämningen och en städning av rummet. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Fixade mina naglar förra onsdagen och nu fick det bli en helsvart look i höstmörkret.

Ta hand om varandra där ute.

//Sanna :D

Likes

Comments

Boken om Paul Stanley frontmannen i KISS kanske världens största och mest kända rockband har även han skrivit en bok där han delar med sig av sitt liv som är kantat av mobbing och ett utanförskap på grund av dövhet och ett missbildat öra.

Boken är intressant eftersom den ger en unik inblick i engagemanget bakom KISS och flera hemligheter avslöjas. Tycker framför allt synd om Paul som blivit mobbad och känt sig utanför större delen av livet känns dock som att den har ett lyckligt slut och att han till slut lär sig acceptera sig själv och bli bekväm med sin missbildning.

Den här boken ingår dock inte i min samling eftersom jag läste den i en app på mobilen tycker för övrigt att det är ett väldigt bra koncept eftersom det är större chans att man kommer ihåg att ta med sig mobilen än en bok.

Ta det lugnt i höstvädret så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Detta är en bok som jag fått i present en gång och jag har endast läst de intervjuer och reflektioner som rör de musiker och band som intresserar mig. Tycker dock att boken är rolig och intervjuer blandas med författarnas egna historier och reflektioner, tror inte att jag hade köpt den själv men är definitivt glad att den ingår i min lilla samling.

Återkommer snart med en ny recension.

//Sanna :D

Likes

Comments

Tänkte skriva en liten uppdatering eftersom det var ett tag sen jag skrev har klippt mig och börjat skolan sen sist betydligt mer nöjd med det första än de sista.

Tycke att det började på och vara dags för en klippning eftersom det ändå var 1,5 år sen sist så det blev en del som fick klippas bort, tänkte även försöka att bråka lite mindre med håret och låta det vara så lockigt som det vill vara. Frisören plattade det dock efter klippningen för att vi skulle se att det blev jämt men sen dess har jag inte gjort så mycket mer än att blåsa det och jag tycker det funkar helt okej.

Angående skolan så är det väldigt mycket uppgifter för en 7,5 hp kurs men det löser sig nog bara man kommer in i det lite mer, försöker också att klämman in lite jobb här och där så jag har det jag gör för tillfället.

I övrigt så är föräldrarna på Mallorca de kommer dock hem senare ikväll så jag ska ner och hämta dem efter jobbet, känns som att en vecka går väldigt fort ibland. Nu ska jag åka och jobba en sväng så ha det fint så länge så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Här var jag helt nyklippt och stajlad:

Likes

Comments

Sex, Drugs, Ratt 'N' Roll My life in rock är en memoar skriven av Stephen Peracy och Sam Benjamin och den handlar om Stephen Pearcy frontmannen i RATT ett av Kaliforniens största rockband under 80-talet. RATT är tyvärr ett av de band som inte direkt gjort ett bestående intryck som t.ex. Mötley Crüe men de var ändå riktigt stora när det begav sig. Boken handlar om alltså om Stephen och man får följa honom ända från när han var en liten grabb som drömde om att bli en dragracing förare till nutid då han har dragit sig så smått tillbaka och valt att fokusera på sin familj.

Anledningen till att Stephen valde att satsa på musiken är en allvarlig bilolycka där han bröt båda sina ben och blev sängliggandes väldigt länge, dragracingdrömmen kändes då allt mer avlägsen och han bestämde sig för att satsa på musiken istället då även den kunde ge honom de tre saker han önskade sig mest i livet nämligen pengar, berömmelse och kanske det viktigaste massor av tjejer.

Anledningen till att jag gillar den här boken är att den känns väldigt välskriven och man får veta allt man vill veta och lite till tycker också att den har ett bra budskap, vägen är inte alltid spikrak och även om man ändrar sig under resans gång får man kanske än då allt man vill ha i slutet. Hoppas ni har det bra och att vi hörs snart igen.

//Sanna :D


Likes

Comments