View tracker

Glad andra advent på er, beställde ju julklappar igår och det är nog det mest juliga jag gjort den här helgen. Som jag trodde så blev det inte så mycket läsa idag men har i alla fall lyckats sätta ut lite markeringar i min lagbok, så jag har pluggat lite i alla fall. I övrigt så tänkte jag kanske se en film innan jag tar och gör godnatt då det väntar ett kvart över fem pass imorgon igen. Annars så får ni ha det bra och hoppas att vi hörs snart igen.

//Sanna :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, idag har jag tagit tag i juridiken och plöjt igenom fem kapitel så nu är jag en bit på väg. Imorgon blir det indelning av lagboken och sen hade jag tänkt försöka läsa ett kapitel till, men det är jättelångt så får se hur det går med det. I övrigt så skickade jag efter lite saker nyss, några julklappar och sen lite saker som jag själv behövde så hoppas det kommer snart. Nu väntar Hobbit, så ha det så bra så hörs vi snart igen.
//Sanna :D

Likes

Comments

View tracker

God förmiddag på er, tog och målade naglarna igår. Bestämde mig till slut för mörkgrå/silver så tänkte bjuda er på resultatet. Resten av dagen spenderas hos farmor, så jag får väl se om naglarna överlever julköttbullarna. Ha en jättetrevlig fredag så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

God morgon på er, sitter just nu och äter frukost och bloggar lite i väntan på tåget. Hade egentligen föreläsning till 10 men läraren hade inte så mycket att gå igenom så vi fick gå lite tidigare, vilket ledde till att jag hinner äta frukost innan tåget går så det var ju trevligt. I övrigt så var detta sista föreläsningen den här veckan och imorgon ska jag och brorsan rulla julköttbullar med farmor. I helgen så ska jag försöka att ha full fokus på juridiken eftersom det inte är så många föreläsningar kvar och jag har typ inte ens öppnat böckerna så vi får se hur det går. Ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Här är min morgon i bilder.

Likes

Comments

Hej igen, hade omtenta idag och den gick verkligen jättedåligt så nu glömmer vi det. I övrigt så känner jag mig trött och hungrig, så jag ser inte alls fram emot att kliva upp kvart över fem imorgon igen men på fredag ska jag sova, längtar redan. Tog bort mitt nagellack eftersom ganska mycket av det hade lossnat så nu har jag bara ett underlack tills jag bestämt hur jag skall göra med dem, funderar på en gradient effekt men kan inte bestämma om jag vill ha guld eller silver så vi får se vad det blir. Annars så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er, igår tog jag och satte upp lite glitter i mitt rum så nu är det helt klart inför jul. Tycker att det känns mycket fräschare nu när jag har bytt gardiner och får in lite mer ljus. I övrigt så är det omtenta imorgon och jag känner mig riktigt taggad, känns som att det kommer att gå bra så vi hoppas på det bästa. Lägger upp lite bilder från mitt rum så ta det lugnt så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Mitt fönster med stjärnor, sen hyllan som jag pimpade med lite glitter och till sist sängen med lite glitter & tomtar.

Likes

Comments

Hej och glad måndag på er, sitter just nu i soffan och vilar lite efter en väldigt stressig förmiddag. Vet egentligen inte varför jag stressar så mycket hela tiden blir helt enkelt bara så. Började redan igår kväll och inatt eftersom jag skulle kliva upp kvart över fem i morse. Vaknade som vanligt klockan två och kände mig hyfsat pigg tills jag kollade på klockan och insåg att jag kunde sova tre timmar till så la undan mobilen och försökte somna om en stund till, lyckades att sova till fem med några fler uppvaknanden så då gav jag upp och klev upp. Sen stressade jag som jag alltid gör på morgonen för att bli klar och slutade som vanligt med att jag var klar en kvart för tidigt, samma sak varje gång och jag förstår inte varför jag måste ha så bråttom på morgonen när jag ändå blir klar för tidigt. Sen tog jag tåget till stan och skyndade mig för att leta efter klassrummet där jag skall skriva tenta på onsdag eftersom det ligger i en del av skolan som jag inte varit i förut. Hittade klassrummet och gick på min föreläsningen där läraren vägrade sluta i tid så fick packa ihop mina saker och springa till tåget medans han fortfarande pratade på. Väl hemma så åt jag lunch och tog en dusch så resten av eftermiddagen tänkte jag ta det lite lugnt och sen handla och plugga lite tills på onsdag. Ser nu att det här inlägget blev väldigt långt så ska försöka att runda av nu, ha det bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hejsan söndag idag och som sagt så tycker jag att söndagar är tråkiga. Kan vara för att jag alltid städar då men tycker att det sällan händer nåt kul den dan. I övrigt så ska jag bara förbereda lite inför morgondagen då jag ska på föreläsning så ha det så länge, så hörs vi.

//Sanna :D

Likes

Comments

Tjena, idag har det inte hänt speciellt mycket duschat och pluggat lite bara. Igår kom det lite snö så nu är det vit igen och då blir det ju riktigt fint ute speciellt med tanke på att det börjat komma upp lite adventsljus här och där. Jag och mamma var ute och pyntade lite i torsdags så nu lyser det både på bron och i granen vid vägen. Till veckan hade vi tänkt sätta upp några slingor och lite granris på altanräcket också eftersom vi inte hade skarvsladdar så det räckte sist. Ska försöka att fota så ni får se hur det ser ut men annars så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hejsan! Idag är jag ledig så tänkte plugga stenhårt till min omtenta så blir ett litet snabbt inlägg innan jag sätter igång. I övrigt så händer det inte så mycket så ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments