Testade och gjorde en gammal tenta från samma kurs fast ifjol, kändes faktiskt riktigt bra tills jag tittade på lösningsförslagen. Känns som att jag har fattat det mesta fast åt fel håll liksom så vi får se hur det går nästa vecka. Ha det så hörs vi snart.
//Sanna :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick hem lite nagel inspiration idag så längtar så tills mina vuxit ut. Ha det så länge så hörs vi.

//Sanna :D

Likes

Comments

Måndag idag och det har inte hänt nåt särskilt spännande så jag tänkte bara säga hej.
//Sanna :D

Likes

Comments

Blev så gott som en heldag i bilen eftersom pappa behövde skjuts. När jag kom hem så sammanfattade jag lite av det jag måste kunna till tentan så känns som jag har lite mer koll nu. Vet att det blir mycket plugg men eftersom det är tenta snart så är det så mitt liv ser ut för tillfället. Hörs snart igen.
//Sanna :D

Likes

Comments

Har pluggat större delen av dagen så nu tror jag att jag vet vad jag inte kan till tentan. Kan ju vara bra att ha koll på det med. Ikväll blir det The Blacklist sen får vi se vad som händer. Ha det så länge.
//Sanna :D

Likes

Comments

Fredag idag, var i stan på en snabb föreläsning sen hem och vila lite innan middagen eftersom jag sov så dåligt inatt. Nu blir det lite tv och resten av helgen kommer bestå av tentaplugg. Ha det så länge!
//Sanna :D

Likes

Comments

Tänkte ge er en liten uppdatering angående mina naglar, en av lösnaglarna släppte igår men den riktiga nageln har växt ut så limmade inte tillbaks den. Målade ett nytt lager ljusrosa så hoppas de håller sig tills de övriga växt ut.

//Sanna:D

Likes

Comments

​Hejsan min dag har idag sett ut enligt följande, vaknade och såg sista avsnittet av en serie som jag börjat kolla på sen frukost och lite plugg. Tog en dusch, tog reda på lite tvätt och blåste håret sen lite data och snart blir det middag. Ikväll ska jag läsa klart det sista för den här veckan och sen får vi se vad det blir. Imorgon blir en till hemma dag med lite tentaplugg och på fredag blir det en sväng till stan då jag har en föreläsning. Hör av mig om jag skulle komma på nåt mer intressant.

//Sanna :D

Likes

Comments

Sitter på föreläsning men tänkte att jag skulle göra ett litet snabbt inlägg i pausen. Händer inte så mycket idag förutom skolan, pluggade lite när jag väntade på tåget så slipper det när jag kommer hem. Har inget mer att komma med nu så ha det så bra så länge.
//Sanna :D

Likes

Comments

Vet att det var förra veckan men tänkte passa på och skriva lite om min födelsedag nu när det är lite lugnare.

Jag fyllde ju 20 år och det känns ingen direkt skillnad men det är ändå lite konstigt att tänka att jag har funnits i 20 år nu. Tänkte egentligen skriva om det som är mest intressant nämligen mina presenter.

Av familjen fick jag en jättefin klocka som passar väldigt bra in i mitt rum, en borste som är som en plattång typ och 20 st Lindor kulor i olika smaker. Av släkten fick jag en jättefin orkidé så vi får hoppas den håller sig, pengar, ett presentkort och trisslotter.

Allt som allt så är jag väldigt nöjd med min födelsedag och vi hörs snart igen.

//Sanna :D

Min födelsedagstårta: fyllningen är som en vanlig prinsesstårta fast jag har ett vitt lock med bokstäver och hjärtan av choklad som dekoration och ätbara silverkulor runt kanten.

Likes

Comments