Varför går det inte att komma ihåg att blogga? Hade ju kommit på ett nytt koncept som skulle funka bättre men det gjorde det ju direkt inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska hända mer här.

Idag har varit en väldigt deprimerande dag eftersom det varit jättefint väder men jag har haft så mycket plugg så dagen spenderades inne tyvärr. Fick dock en positiv nyhet då jag loggade in på studentportalen och resultatet från finansieringstentan äntligen hade kommit, fick C så behöver inte göra om den heller vilket är riktigt skönt eftersom kursen som jag har nu är sjukt jobbig.

I helgen hade jag tänkt få lite frisk luft och jobba vidare med vår räkenskapsanalys eftersom den ska lämnas in på torsdag och vi inte kommit särskilt långt.

Nästa vecka ska jag åka till stan och shoppa en dag eftersom mina förråd börjar sina, har inget torrschampo och det gick hål i mina svarta jeans så det måste bli ett par nya.

Ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen.

//Sanna :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen, skulle ju börja blogga lite oftare men det gick ju som det gick. Tänkte inte skriva så mycket utan bjuder på en liten bildbomb med det som hänt sen sist. I övrigt så är min nya strategi att börja veckoblogga så att det händer något här lite oftare därför återkommer jag i slutet på nästa vecka med en sammanfattning av veckan som gått. Ha det så bra så hörs vi nästa vecka.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, vet att jag är jättedålig på att blogga men det blir som det blir ibland. Hade tenta igår och det kändes som det gick ganska så bra så jag väntar med spänning på resultatet. På måndag börjar en ny kurs och känner mig inte direkt taggad eftersom schemat är sjukt jobbigt, men det får väl gå det med. I övrigt så sålde jag några gamla böcker igår och fick in lite pengar så det var ju bra. Får se när jag bloggar nästa gång men ska försöka se till att det blir snart, så ha det så bra så hörs vi.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er hoppas att ni har det bra, själv har jag passat på att plugga lite idag. Känns som att tentan borde gå ganska så bra men vi får väl se på onsdag. I övrigt så blir det strax middag och vad resten av kvällen bjuder på får vi se. Ha det bra så hörs vi snart.
//Sanna :D

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag tänkte jag visa er en av mina julklappar nämligen ett startkit från Depend 7 day och fyra olika färger. Har funderat på att testa dessa lack ganska så länge så därför blev det ju en jättebra julklapp. Har dock bara fyra färger en så länge så får ta och utöka dem så snart som möjligt. Började med att testa den svarta och resultatet ser faktiskt riktigt blankt ut så vi får se om det håller så länge som de lovar i reklamen. Själva appliceringen tycker jag var ungefär som vanligt nagellack, dock så torkade det lite fortare och det är ju alltid ett plus. Allt som allt är jag väldigt nöjd med resultatet och jag återkommer längre fram med resultatet angående hur länge det faktiskt höll. Ta det lugnt så hörs vi snart.

//Sanna :D

Här är bilder på startkittet och mina fyra nagellack, samt hur mina naglar såg ut före och efter.

Likes

Comments

God kväll på er, äntligen känns det som att jag håller på att bli frisk då idag varit första dagen på länge som jag känt mig riktigt normal. Passade på att göra en övningstenta och det ska nog gå med lite finputsning såhär sista veckan. I övrigt så har jag äntligen fixat till mina naglar så nu klarar de sig förhoppningsvis ett tag till. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Skickar med en liten bild från nyår som jag tycker blev riktigt bra.

Likes

Comments

Hej på er, igår så kände jag mig ganska så frisk så hade tänkt att jag skulle ta en dusch och byta sängkläder idag eftersom jag trodde att jag skulle må ännu bättre idag. Vaknade dock flera gånger inatt med feber och nu när jag duschat känner jag mig alldeles matt, ser inte fram emot att blåsa håret så det får jag ta lite senare. I övrigt så tänkte jag beställa hem lite kurslitteratur och ett set med underkläder eftersom de äntligen fått in det i den färgen jag ville ha. Annars så hoppas jag att ni är friskare än vad jag är och att ni har det bra. Ta det lugnt så hörs vi snart igen.
//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er igen,vet att det varit lite tyst på sistonde men det har helt enkelt bara blivit så. Hoppas ni har en bra start på det nya året själv försöker jag att återhämta mig från influensan och det känns ju lite sådär, skönt att den är påväg bort dock. I övrigt hade jag tänkt att bli lite bättre på att blogga nu när det är nytt år och allt så återkommer snarast. Ha det bra och ta det lugnt så hörs vi.
//Sannna

Likes

Comments

Glad lucia på er eller vad man nu säger, har inte direkt firat utan det har mest rullat på som vanligt. Hade två föreläsningar igår så blev en förmiddag i stan och sen hämtade jag ett paket med lite grejer till mig själv såhär till jul. I övrigt så inväntar jag mest julen och lite ledigt innan jag börjar plugga till juridik tentan. Fick tillbaka statistiken i morse och nu är den godkänd så känns lite som en sten som lättat från hjärtat. I övrigt så blev håret jättebra, samma färg hela vägen och mycket mjukare än innan, glömde ta en efterbild men det kommer väl inom kort så ni får ha det så bra så länge och sen hörs vi snart igen.

//Sanna :D

PS. före bilden blev inte så jättebra men man ser i alla falla att det är ganska mörk längst inne mot hårbotten.

Likes

Comments

Hej på er tänkte bjuda på lite bilder från igår då vi bakade pepparkakor skickar även med en bild på mina nya naglar, i övrigt ska jag försöka att fatta mig kort. Har precis kommit hem från mammas faster och nu blir det nog en film, imorgon ska jag försöka att färga håret och städa lite så ni får ha det så bra så hörs vi snart.

//Sanna :D

Likes

Comments