Glad midsommar på er! Hoppas att ni har haft en lika bra vecka som mig. Gjorde sluttest på jobbet igår och det kändes som att det gick ganska bra så vi får väl se på måndag då vi ska gå igenom det, fick även första lönen igår så nu funderar jag på att skaffa en ny telefon. I övrigt så är det midsommarafton och jag har traditionsenligt passat på att bada redan i morse då solen sken för fullt. Snart blir det lite sill följt av en grillning senare i kväll med familjen. Ni får ha en trevlig midsommar så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen nu har ungefär halva juni gått och det är midsommar nästa vecka, känns som att denna sommar kommer att gå fort. I fredags var jag ledig så då var jag och fixade nya klor sen jobbade jag i lördags, det gick ju ganska smärtfritt eftersom det vara ganska lugnt. Idag har jag hållit på med lite små fix så nu är tårna målade igen. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Oj då hela april och nästan hela maj har bara susat förbi och jag har varit väldigt frånvarande här, det finns dock en anledning. Mellan plugg och utbildning till mitt nya jobb så har jag faktiskt inte haft så mycket tid över förutom till alla dessa kalas som inträffar hela tiden, alla jag känner fyller tydligen år nu så det har blivit lite mycket.

Har i alla fall bara två veckor kvar i plugget innan jag tar sommarlov därifrån, då väntar tre intensiva veckors utbildning innan jag förhoppningsvis kan börja jobba på allvar. Känner dock att jobbet känns enklare än skolan så det känns okej att jobba hela sommaren, sen är det ju inte helt fel med lite cash heller.

I övrigt så är jag inne på min andra omgång naglar då jag bestämt mig för att börja få dem fixade igen, först blev det en diskret nude färg med lite svart små krafs och nu har jag ett lite mer iögonfallande cerist glitter. Kompletterade också med att måla tånaglarna idag så nu känns det lite mer somrigt.

Förutom allt detta så får ni ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis igen i slutet på denna vecka.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hejsan, första veckan av april har redan passerat och det börjar kännas lite lättare i plugget. I helgen blir det lite plugg inför webb tentan på måndag och lite skrivande på uppsatsen som skall lämnas in även den på måndag. I övrigt så får ni ha det så bra så hörs vi snart igen.
//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen den här veckan har det varit mycket plugg och ett besök hos tandläkaren så skönt med helg och lite ledighet. I övrigt så ser schemat lite lugnare ut framåt så det ska nog funka. Ha det tills nästa gång.

//Sanna :D

Likes

Comments

Snön smälter som bara den så det märks verkligen att våren är på gång. Händer inte så mycket spännande tänkte bara att jag skulle dela en liten bild på den smältande snön. Ta det lugnt så hörs vi snart.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej på er tänkte dela med mig lite av vad jag köpte när jag drog till stan. I övrigt så tänkte jag vara lite ledig i helgen och ladda upp för en ny kurs nästa vecka. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Sanna :D

En grå lite längre tröja med trekvartsärm, svarta och grå jeans samt en vanlig grå basic tröja som redan hamnat i tvätten.

Likes

Comments

Varför går det inte att komma ihåg att blogga? Hade ju kommit på ett nytt koncept som skulle funka bättre men det gjorde det ju direkt inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska hända mer här.

Idag har varit en väldigt deprimerande dag eftersom det varit jättefint väder men jag har haft så mycket plugg så dagen spenderades inne tyvärr. Fick dock en positiv nyhet då jag loggade in på studentportalen och resultatet från finansieringstentan äntligen hade kommit, fick C så behöver inte göra om den heller vilket är riktigt skönt eftersom kursen som jag har nu är sjukt jobbig.

I helgen hade jag tänkt få lite frisk luft och jobba vidare med vår räkenskapsanalys eftersom den ska lämnas in på torsdag och vi inte kommit särskilt långt.

Nästa vecka ska jag åka till stan och shoppa en dag eftersom mina förråd börjar sina, har inget torrschampo och det gick hål i mina svarta jeans så det måste bli ett par nya.

Ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, skulle ju börja blogga lite oftare men det gick ju som det gick. Tänkte inte skriva så mycket utan bjuder på en liten bildbomb med det som hänt sen sist. I övrigt så är min nya strategi att börja veckoblogga så att det händer något här lite oftare därför återkommer jag i slutet på nästa vecka med en sammanfattning av veckan som gått. Ha det så bra så hörs vi nästa vecka.

//Sanna :D

Likes

Comments

Hej igen, vet att jag är jättedålig på att blogga men det blir som det blir ibland. Hade tenta igår och det kändes som det gick ganska så bra så jag väntar med spänning på resultatet. På måndag börjar en ny kurs och känner mig inte direkt taggad eftersom schemat är sjukt jobbigt, men det får väl gå det med. I övrigt så sålde jag några gamla böcker igår och fick in lite pengar så det var ju bra. Får se när jag bloggar nästa gång men ska försöka se till att det blir snart, så ha det så bra så hörs vi.

//Sanna :D

Likes

Comments