View tracker

Long time no see😊.
I fredags på jobbet var det dags för den årliga Tokdagen. Det är en dag so inte är lik någon annan skoldag. Det är fritt fram att klä ut sig. Jag var Pippi😀. Eleverna får äta godis, dock under kontrollerade former, de ser på film och uppträder. En härlig dag så där precis innan det är dags att gå på påsklov😄.

Likes

CommentsIdag kändes träningen mycket bättre än igår. Igår hade jag totalt hjärnsläpp vad gällde katorna, men idag gick det bättre. Skönt var det. Det var ett bra träningspass med olika slagtekniker, sparkar och genomgång av de fyra första katorna. Är nöjd.

Likes

Comments

Idag blev det lite Ladymys. Att komma ut och hälsa på sin älskade lilla häst är verkligen medicin för själen. Lugnet som infinner sig i kroppen när man får pussa på dessa underbara djur är ljuvligt. Man känner sig verkligen lycklig tillsammans med dem.

Likes

CommentsDen lilla snön vi fick här nere är borta nu och det tycker jag är helt underbart. Solen ☀️lyser idag och man får nästan lite vårkänningar i kroppen. Hoppas verkligen att det kan vara så😀.
Idag blir till en tur till vår söta Lady för lite hästmys.

Likes

CommentsPlanerar att åka till New York i sommar med familjen. Har aldrig varit där förut så det ska bli spännande om vi kommer dit. Gör det mycket för mina två stora töser som så gärna vill åka dit. Kollar nu upp flygresor och olika alternativa boende. Hotell är uteslutet. Blir alldeles för dyrt med en sån stor familj som vi är😉. Tittar lite på olika sidor där man kan hitta folk som hyr ut rum/lägenhet.
Sen kommer man till frågan vilken del av New York man ska bo i. Det är ju en stoooooor stad med många olika områden, både bättre och sämre att vistas i.

Likes

Comments

View trackerIdag är jag hemma och vabbar med två av mina småtroll. Vi tar det lugnt, myser och spelar lite spel. Själv mår jag inte helt ok. Har åkt på en dunderförkylning.

Likes

Comments


Måste bara lägga ut djuren som finns i vår familj.
Lady, vår lilla häst som vi har på foder på obestämd tid. Hon ska snart bli mamma 😀.
Våra katter Trazzel och Frazze och vår underbara schäfer Ronja.

Likes

Comments

Idag har jag varit på en heldagskonferens om extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram. Dagen började med att få iväg två av töserna till skolan med skolbussen, sen köra den äldsta till hennes skola inne i stan. Sen var det bara till att styra bilen mot Malmö. Var dock tvungen att köra in om McDonalds och köpa en stor cappuccino att ha på vägen. Allt flyter på bra ända till man börjar närma sig sitt mål. Vägarbeten och åter vägarbeten och på det morgontrafiken. Vad händer? Jo, givetvis hamnar jag i fel fil och kan inte ta mig ur den vilket innebär att jag hamnar fel. Bara att köra på och hitta ett bra ställe att göra en u-sväng på. Ja, ja.....väl framme så finns det givetvis ingen parkering i närheten😔. Får ställa mig vid Stortorget och blir inte glad över timpriset där. En hel dag kostade mig 180 spänn bara för att ha bilen parkerad. Tur att fikan och maten var god😀 i alla fall.

Likes

Comments

Dagens lunchtallrik består idag av lite tomat och gurka, serranoskinka och kesoyoghurt. Ja, jag räknar kalorier och har ett mål - ska gå ner några kilo så att jag kan känna mig nöjd igen. So far so good. Vågen visar ett viktminskning på 2,5 kg 👍.​

Likes

Comments

Måndag idag och det innebär lite karateträning. Jag beger ner till klubben vid halv sex för att vara på plats när det är nybörjarnas träning. Jag ansvarar för kiosken så måste vara i tid så jag hinner sätta på en kanna kaffe för kaffesugna föräldrar som tittar och väntar på sina barn. När jag väl har fått sålt/serverat lite fika är det dags för mig att hålla i uppvärmningen i väntan på att sensei Kenny ska ta över. När jag är klar med uppvärmningen bestämmer jag mig för att vara ned på nybörjarnas pass. Man kan aldrig få för mycket. Nybörjarpasset slutar sju och då är det dags för min grupp. Det är bara att köra på en timme till. Lite annorlunda upplägg men ändå träning av grundteknikerna. Har man inga bra grundtekniker så kan man inte göra någon bra kata eller prestera bra i kumite. Bra och nyttig träning även för oss som har lite högre bälte. 

Likes

Comments