Header

Varit på jobb en timme nu. Hunnit med att dricka lite kaffe innan allvaret börjar 😀. Får se vad denna dagen har att erbjuda.
Ikväll blir det i alla fall träning i vanlig ordning👊🏽🥋.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen är över. Tråkigt. Hade gärna varit lite mer ledig 😀.

Lördagen gick i karatens tecken, inget ovanligt dock😀. Stora tjejen var uttagen till att tävla i SM. Hon ställde upp i kumite så vi behövde bara köra iväg på lördagen.

Tyvärr fick hon ingen medaljplats, men konkurrensen är tuff. Hon gjorde dock en bra match. Enligt mig skulle hon ha vunnit den😀. Inte bara för att jag är hennes mamma......hon gjorde bättre ifrån sig.

Söndag blev det lite sovmorgon. Skönt. Stallfix. Lite handling i stan. Slöat. Lagade lite middag. Blev stekt falukorv, kokt potatis, gräddfil och hackad lök.

Likes

Comments

Igår när jag kom hem efter träningen så fanns inte längre vår älskade Lakrizz kvar i livet😥. Hon hade blivit påkörd under kvällen.
När jag och två av töserna körde in till träningen skuttade hon omkring ute på fältet. Jagade nog någonting. Det var det sista jag såg av henne i livet.
Älskad - saknad❤❤❤❤.

Likes

Comments

Jobbar på för fullt för att göra undervisningen så tydlig som möjligt för våra elever, både de som är i behov av tydligare och mer strukturerad dag och för alla andra. Alla mår bra av det.

Har ju turen av att mamma bor i samma kommun där jag jobbar och de flesta dagarna brukar jag, när jag har möjlighet gå hem till henne och äta lunch/fika. Idag hade lilla mamma handlat hem en liten smörgåstårta 😛. Gott, gottigottgott.

Likes

Comments

Helgen rusade förbi som vanligt. Ingen ro, ingen vila. Fredagen var i och för sig lugn. Slutade tidigt på jobb, vilket är skönt när det är fredag. Jag älskar verkligen mina tidiga fredagar. Hämtade upp min älskade Tiffany i skolan, även hon slutar tidigt om fredagar :). Handlar lite, sen hem. Kör till stallet i vanlig ordning och fixar till älskade Lady.

Den ständiga diskussionen om middag är ett faktum. Inget planerat och ingen är direkt sugen på att fixa käk. Vi tar den enkla utvägen och kör in till stan och handlar thaimat. Aldrig fel :)! Supergott! Alla nöjda och glada.

Lördagen kommer och det blir till att stiga upp tidigt. karatetävling i Landskrona står på schemat. Äldsta dottern och den näst yngsta ska tävla och själv ska jag jobba i sekreteriatet. Lång dag som tar på krafterna. Man blir trött i ryggen då man står hela tiden och trött i huvudet för man ska hålla reda på alla tävlanden så att de är på rätt plats och att det är rätt personer man skickar upp på mattan. Fast det är ganska kul ändå.

Mina två töser gör i alla fall bra prestationer. Nicole tar guld i sin kumitegrupp och Nelly tar guld i sin kumitegrupp och brons i sin katagrupp. Ja, jag är en stolt mamma till dessa två karatenördar. Ja, jag är också en karatenörd :).

Hemma vid sextiden, käkar lite. Gubben hade grillat. Mums! Sen blir det mellofinalen och sen slocknar denna gott i soffan en stund efter mello är slut. Skulle ju titta på en film också, men det blev det inget av.

Söndagen blir också i karatens tecken. Nicole ville in till Malmö och Enighet för att vara med och träna på det öppna landslagslägret. Ja, ja, vad gör man inte för sina barn :).Likes

Comments

Efter en vad jag tycker misslyckad träning igår kände jag mig lite låg. Sensei var på mig och tyckte en massa. Det kan jag köpa när det gäller förbättringar i mitt karateutövande, men att få sig en känga över att jag inte tränade i måndags och att han inte gillade att jag bara stod och tittade och inte tränade. Då blir jag ledsen, sur, irriterad mm. Jag tränade inte pga att jag hade problem med min stressmage och huvudvärk. Ja, ja.......Ibland känns det som det kvittar vad man än gör så är det fel och inte tillräckligt bra.

Gladare blev jag när jag kom hem. En dottern hade gjort en kladdkaka. Mums. Gjorde gott efter en mindre lyckad dag i dojon.

Likes

Comments

Nu när stora tösen hoppat av gymnasiet kan man använda henne till att fixa middagen så att den är klar när man kommer hem från jobb. Sagt och gjort! Idag blev det en soppa som hon tillagade. Gott! På receptet jag hittade kallade man den för gulaschsoppa, men det stämmer inte riktigt.
Ingredienserna vi använde oss av var fläskfärs, chorizokorv, paprika i olika färger, lök, köttbuljong,
Dock uteslöt tösen korven och tillsatte potatis istället. Blev en riktigt god och matig soppa som vi serverade tillsammans med en klick gräddfil i och bröd och ost.

Blev ingen träning idag då magen krånglade med mig, men var ändå på klubben för tjejerna skulle träna plus att det var möte. Fick en fin present av en underbar vän för att hon tycker att jag och två andra alltid ställer upp och hjälper henne och stöttar henne. Känns alltid bra när någon uppskattar att man alltid gör så gott man kan för att hjälpa till. Det är det vänner bl a finns där för.

Likes

Comments

Man var ganska trött när klockan ringde i morse, men det var bara att gilla läget att helgen försvann i ett nafs och det är åter måndag och jobb som gäller.

Måndagen är min långa arbetsdag, slutar kl 17. Stack dock iväg lite tidigare. Var en vanlig dag på jobbet, lite eget arbete, arbete med elever, rastvakt och eht.

Efter jobb fick jag köra och handla lite, kommer hem halv sex. Hämtar äldsta dottern och det bär iväg till stallet för att fixa till hästarna.

Lång dag på jobb, stallfix och en sjuk man innebär att det inte var planerat någon middag. Väljer den enkla utvägen.......det får bli thaimat för avhämtning idag och happy meal till de två minsta töserna😀.

Likes

Comments

Även idag har jag varit iväg på karatetävling i Malmö. Idag var det barnens tur att tävla. Vår klubb hade fyrs starter idag och vi knep en medaljplats. Motståndet är tufft. Kommer klubbar från hela Europa och de har många bra karatekas. Nu är jag ganska trött efter två dagar med karate. Helgen har försvunnit och det har inte blivit mycket vila och att bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Idag är det dags för karatetävling, Swedish Karate Open. Det är min äldsta flicka Nicole "Nolle" som ska in och tävla idag. Blir bara fight för hennes del. Håller tummarna att det går bra. Hennes coach idag är jag, hennes mamma, så jag hoppas att hon lyssnar på mig😀.
Förbereder mig nu med en kopp chai latte och njuter av lugnet. Alla sover fortfarande.


Likes

Comments