Header

Idag är det sista dagen på sportlovet. Gäller att passa på att njuta. Sov faktiskt ganska länge idag och det var skönt. Njuter i köket med två koppar latte macchiato (eller hur det nu stavas 😀). Framåt lunch åker jag in till stan med tre av töserna för lite shopping. Hittade dock inget till mig själv. Hämtar tjej nr 4 hos en kompis innan vi kör hem igen. Lämnar barnen hemma utom den äldsta som får hänga med till stallet då det är vår dag att fixa i ordning hos hästarna. Fredagen avslutas sen med middag hemma hos mamma. Lillebror med sin flicka är också där. En mycket trevlig kväll med familjen och en underbart god middag. Karré, kokt potatis, brunsås, broccoli, lingon och ättiksgurka. Kan det bli bättre? Till efterrätt glass och chokladsås. Mums, säger denna glasstokiga kvinna.

Likes

Comments

Då var det dags att fixa lite mat. Måste erkänna att det är inget jag tycker är jätteroligt. Många gånger svårt att komma på lätta och ok middagar som passar alla barnen. Alltid någon som är missnöjd. Idag blev det i alla fall pasta med korv och baconröra. En rätt som alltid går hem och så är den lätt att fixa. Fick också hjälp i köket av Nelly idag.

Likes

Comments

Det var väldigt länge sedan jag var här inne och skrev. Jag inser att jag inte är någon superbloggare :), men ska göra ett nytt försök att skriva lite här igen.

Just nu har jag sportlov och det innebär att jag denna veckan bara tar det lugnt och myser. Är hemma med barnen och bara tar dagen som den kommer. Igår var jag hemma hos en fin vän och fikade. Vi pratade en massa "skit", drack kaffe och åt god blåbärspaj. Sedan tränad vi lite kator i hennes vardagsrum. Så ett stort tack till Angela för hjälpen av vad jag tycker en "helveteskata".

Idag blir det en tur till tandläkaren med en av döttrarna, sedan blir det lite stallfix. Ikväll är det åter igen dags för lite karateträning.

Likes

Comments

Long time no see😊.
I fredags på jobbet var det dags för den årliga Tokdagen. Det är en dag so inte är lik någon annan skoldag. Det är fritt fram att klä ut sig. Jag var Pippi😀. Eleverna får äta godis, dock under kontrollerade former, de ser på film och uppträder. En härlig dag så där precis innan det är dags att gå på påsklov😄.

Likes

CommentsIdag kändes träningen mycket bättre än igår. Igår hade jag totalt hjärnsläpp vad gällde katorna, men idag gick det bättre. Skönt var det. Det var ett bra träningspass med olika slagtekniker, sparkar och genomgång av de fyra första katorna. Är nöjd.

Likes

Comments

Idag blev det lite Ladymys. Att komma ut och hälsa på sin älskade lilla häst är verkligen medicin för själen. Lugnet som infinner sig i kroppen när man får pussa på dessa underbara djur är ljuvligt. Man känner sig verkligen lycklig tillsammans med dem.

Likes

CommentsDen lilla snön vi fick här nere är borta nu och det tycker jag är helt underbart. Solen ☀️lyser idag och man får nästan lite vårkänningar i kroppen. Hoppas verkligen att det kan vara så😀.
Idag blir till en tur till vår söta Lady för lite hästmys.

Likes

CommentsPlanerar att åka till New York i sommar med familjen. Har aldrig varit där förut så det ska bli spännande om vi kommer dit. Gör det mycket för mina två stora töser som så gärna vill åka dit. Kollar nu upp flygresor och olika alternativa boende. Hotell är uteslutet. Blir alldeles för dyrt med en sån stor familj som vi är😉. Tittar lite på olika sidor där man kan hitta folk som hyr ut rum/lägenhet.
Sen kommer man till frågan vilken del av New York man ska bo i. Det är ju en stoooooor stad med många olika områden, både bättre och sämre att vistas i.

Likes

CommentsIdag är jag hemma och vabbar med två av mina småtroll. Vi tar det lugnt, myser och spelar lite spel. Själv mår jag inte helt ok. Har åkt på en dunderförkylning.

Likes

Comments


Måste bara lägga ut djuren som finns i vår familj.
Lady, vår lilla häst som vi har på foder på obestämd tid. Hon ska snart bli mamma 😀.
Våra katter Trazzel och Frazze och vår underbara schäfer Ronja.

Likes

Comments