Header

Yo guys ❤

Jag har helt tappat bloggmotivationen och alla idéer jag haft till vloggar, vad vill ni läsa om och vad vill ni se på min YouTube?

Jag vill självklart uppdatera bloggen dagligen och YouTube flera gången i veckan, och jag vill berätta en massa om mitt liv och mina diagnoser, erfarenheter och liknande men så fort jag öppnar Nouw eller sätter mig framför kameran blir det helt tomt i huvudet.

Så kom med alla tips och idéer ni har, uppskattar de alla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Yo guys, vi har fått hem en liten kisse som heter Mitsy nu. Så bilder på henne kommer inom några dagar.

Jag och Sasha skulle åka in till stan för att köpa en klösbräda till henne imorse så att hon inte ska klösa på soffan, samt köpte en ny telefon till honom. Han köpte en Huawei och jag blev så jelly så jag köpte också en ny telefon, en Samsung S8.

Efter det drog vi till banken och satt i kö i över 1 timme, kom på att jag behöver nytt bank ID till telefonen samt nytt bankkort. När vi kom hem var vi lite lätt sega, så vi drog till mitt chillplace och softade; aka lekte fotografer.

Likes

Comments

Yo guys, jag och Sasha bestämde oss för att dra till Mall of scandinavia idag för att kolla kläder samt dra till gamestop och se om de fått in något kul.

Det slutade med att vi köpte några grejer från gamestop, bland annat Magic the gathering som jag tänkte blogga om någondag. Hittade även lite kläder men orkar fan inte fota ikväll så ska försöka lösa det imorgon så ni kan få se vad vi köpte. Och btw, jag måste hålla med alla vegetarianer om att Max har den godaste vegburgaren utav de 3 snabbmatskedjorna.

Skulle egentligen bloggat igår också, då vi skulle fått hem en liten kisse igårkväll men det blev uppskjutet tills på onsdag och ni vet ju hur jag hanterar förändringar.

Likes

Comments

Yo guys, igår drog vi och åt frukost på Ed's Burgers i Norrtälje med Eli (carlis) och holy fuck vad amazing det var. Jag beställde en Veg liz, fick ingen ost på så antar att den till och med är vegansk. Kan definitivt rekommendera detta ställe, de var en av de godaste veg-burgarna jag ätit ute och enligt Sasha har de jävligt goda köttburgare haha.

Senare på dagen hittade vi världens gosigaste katt, som vi självklart var tvungna att stanna och klappa i 20 min.

Likes

Comments

Yo guys, jag hoppas verkligen att min bloggork har kommit tillbaka nu. Det känns nästan som det, och jag har så sjukt mycket roligt att berätta för er!

Jag har flyttat tillbaka till Stockholm, bor hemma hos mamma igen och det är helt amazing. Tycker det sååå skönt att slippa behandlingshem, personal, restriktioner och allt det där. I Linköping pluggade jag upp 5 betyg och hade 3 sen innan så jag kan komma in på programmeringslinjen jag vill gå på efter sommaren, hur nice är inte det?

Likes

Comments

Det har hänt så mycket stuff på senaste tiden och känner mig nästan skyldig er en uppdatering. Och den kommer, snart.

Likes

Comments

Yo, guys. Jag trodde helt seriöst att det inte fanns någon nice restaurang i Linköping med vegetariskmat som jag kunde äta, men tydligen finns det en.. mitt i stan. Detta ställe heter New York Legends och jag tyckte att det påminde om O'learys, en sportbar alltså.

Vegoburgaren smakade nästan läskigt likt kött, vilket jag egentligen inte tycker om för att kött smakar lik och blod men den var jävligt god ändå.

Likes

Comments

Yo guys, jag har fått kommentarer till och från om mina diagnoser och tänkte göra en video till min YouTube kanal där jag svarar på era frågor. Vill helst ha frågor om asperger, då det är vad min kanal handlar mest om men svarar på alla typer av frågor. Har du frågor om mina piercingar, tatueringar eller undrar du hur det är att vara bipolär? Ask me!

Vad vill du veta om mig, eller mina diagnoser?

Likes

Comments

Yo, guys.

Har sån ångest över att jag aldrig bloggar, för jag vill verkligen börja blogga igen då jag tycker detta är enormt kul men jag har ingenting att skriva om och ingen fantasi what so ever rent allmänt.

Jag har iallafall haft ett möte med en skolsamordnare i Stockholm, och dom ska börja kolla upp skolor som passar mig i Stockholm. Jag ska även få träffa en så kallad "jobbexpert" som ska börja leta efter bra praktikplatser åt mig ifall de skolor jag vill söka till inte tar emot innan nästa termin så att jag har något att göra när jag flyttar tillbaka till Stockholm.

Likes

Comments

Yo guys. Jag är sjukt impulsiv as you might know och spontanköpte blå hårfärg och färgade håret ljusblått för drygt en vecka sedan. Vet inte om jag trivs i det än, tycker om det som fan men vill fortfarande ha vitt hår. Så vi får se hur länge det förblir blått haha, finns en chans att jag börjar bleka det om några dagar igen.

Vad tycker du, passar jag i blått hår?

Likes

Comments