Header

Bloggen är rätt död just nu och kommer antagligen vara det ett tag, hoppas det är förståeligt.

Idag har jag varit drogfri i 6 månader och jag kunde inte vara mer stolt, och är så glad att jag har så otroligt fina människor i mitt liv och underbara följare. Har spenderat mycket tid med Nazay och hans dotter, kan inte lägga upp en bild på henne med hon är typ sötast i världen och får mig att må så jävla bra.

Jag har skaffat en ny tatuering, för chip, och är sååå nöjd.

Likes

Comments

Yo, nazay har börjat streama när han spelar maplestory och bara för att han sa att jag aldrig skulle orka grinda har jag börjat spela maplestory och ska bli lvl 200. Wish me luck, är lvl 53 as we speak.

Klicka på bilden för att komma till hans stream, håll er uppdaterade och donera gärna om ni känner för det!

Reward for reaching lvl 200
Proving me wrong (I said she could not do it)
Getting money from the donation pool lvl 200 pre 28/2/2017
I’m forced to make her a mod on my stream

Penalty
She need to pay 2 dollars too me
Admit that I’m always right
Not allowed to ever bitch about not being mod again

Likes

Comments

Yo guys. Det är så mycket som händer just nu, det var begravning i fredags och mitt mående går fortfarande upp och ner. Jag orkar fan inte gå in på det just nu, orkar inte skriva om något som har med chip att göra.. det gör för ont. Men är fortfarande lite lätt shoppingberoende och nya adidas-kläder gjorde mig liiite gladare, for now iaf.

Likes

Comments

Jag har aldrig älskat en annan människa så mycket som jag älskade honom, och jag saknar honom så mycket att det gör ont. Det har snart gått en vecka och jag har ingen ork att göra någonting alls. För några dagar sedan träffade jag hans familj och tog farväl av honom, han såg så fridfull ut och kan fortfarande inte fatta att han är borta även fast jag sett honom.. det kändes som att han skulle öppna ögonen vilken sekund som helst. Hans sista ord till mig var att han älskade mig, och han hade förlovningsringen på sig när han gick bort och det gör mig tacksam. Men fyfan vad ont det gör.

Likes

Comments

Yo, köpte två nya tjocktröjor idag även fast jag äger alldeles för många hahah.

Tredje bilden är en Fallout tröja jag fick av Robin (Nazay) sist jag hade permis. Sitter och funderar som fan på om jag ska göra en vlogg och förklara allting som har hänt senaste dagarna med min relation, flytt och allt; eller om jag bara ska skriva ett inlägg då jag är bättre på att formulera mig i skrift.

Likes

Comments

View tracker