Header
View tracker

Yo guys. Det är så mycket som händer just nu, det var begravning i fredags och mitt mående går fortfarande upp och ner. Jag orkar fan inte gå in på det just nu, orkar inte skriva om något som har med chip att göra.. det gör för ont. Men är fortfarande lite lätt shoppingberoende och nya adidas-kläder gjorde mig liiite gladare, for now iaf.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har aldrig älskat en annan människa så mycket som jag älskade honom, och jag saknar honom så mycket att det gör ont. Det har snart gått en vecka och jag har ingen ork att göra någonting alls. För några dagar sedan träffade jag hans familj och tog farväl av honom, han såg så fridfull ut och kan fortfarande inte fatta att han är borta även fast jag sett honom.. det kändes som att han skulle öppna ögonen vilken sekund som helst. Hans sista ord till mig var att han älskade mig, och han hade förlovningsringen på sig när han gick bort och det gör mig tacksam. Men fyfan vad ont det gör.

Likes

Comments

View tracker

Yo, köpte två nya tjocktröjor idag även fast jag äger alldeles för många hahah.

Tredje bilden är en Fallout tröja jag fick av Robin (Nazay) sist jag hade permis. Sitter och funderar som fan på om jag ska göra en vlogg och förklara allting som har hänt senaste dagarna med min relation, flytt och allt; eller om jag bara ska skriva ett inlägg då jag är bättre på att formulera mig i skrift.

Likes

Comments