Header

Yo guys, idag skulle jag och Chip firat 1 år som förlovade.

Har haft så mycket blandade känslor idag, för det är även 1 och ett halvt år sedan Basse gick bort idag och igår var det 4 månader sedan Chip gick bort. Jag är dock väldigt stolt över mig själv för att jag hanterat denna dag så bra, inte låtit sorgen ta över mig utan ändå försökt fokusera på positiva saker.

Men självklart saknar jag dessa grabbar mer än något annat, vi har haft så brutalt kul tillsammans. Jag och Chip träffade varandra när våra liv var som mest kaos, och jag mådde så otroligt dåligt.. men han fick mig att må bra. Vet att det låter som något alla säger, men jag hade 0 självförtroende när jag träffade honom och har verkligen honom att tacka för de grymma självförtroendet jag har idag.

"I loved you so much i forgot what hating myself felt like"

Stay strong 

Likes

Comments

Jag har verkligen fått en thing för crop hoodies, det är så sjukt snyggt. Jag kan inte använda den när det är så här kallt ute men tror att jag kommer använda den mycket i vår. Hittade ett par träningstights på H&M också, det står "Motivation is the key" på benen men texten är riktad inåt så hade massa problem med att fota texten på ett snyggt sätt.

Sen tänkte jag uppdatera er lite kort om hur jag mår etc.

Jag har börjat gå i skolan varje dag 09:00 - 12:00 istället för Måndag - Onsdag - Fredag och hoppas att det ska bli lättare för mig att ta mig till skolan, för nu har jag stannat hemma rätt mycket även fast jag bara gick 3 dagar i veckan.

Jag har permis varje helg istället för varannan och det är jätte skönt, hinner göra så mycket mer och det blir mindre stress. Så varannan helg sover jag hos Nazay med hans dotter och den andra helgen spenderar jag med familj och vänner.

Jag har planer på att börja vlogga igen, har fått massa bra feedback på de få videos jag har på Youtube och tycker det är så kul. Sen vill jag självklart börja blogga seriöst igen, men jag har inte så mycket att skriva om och vill helst ha hyfsat stabilt psyke innan lägger ut något på sociala medier.

Likes

Comments

Hallå hej, vill bara säga förlåt för att jag typ lagt ner bloggen men tror ni förstår varför.

Jag uppskattar varenda en av er som fortfarande kollar min blogg då och då, och jag uppskattar verkligen er som hört av sig till mig och varit allmänt gulliga. Jag ska börja med Youtube igen, har fått så mycket uppskattning av er för mina videos.

Jag mår för övrigt helt okej just nu, har så otroligt mycket humörsvängningar och vet inte om det är P-staven som fuckar eller om det bara är hur jag bearbetar sorg. Har permission varje helg och spenderar dom med Nazay och hans dotter mest, försöker fokusera på att göra saker som får mig att må bra. Elias åkte ner till Linköping runt jul för att hålla mig sällskap några dagar och det uppskattas som fan.

Likes

Comments

Bloggen är rätt död just nu och kommer antagligen vara det ett tag, hoppas det är förståeligt.

Idag har jag varit drogfri i 6 månader och jag kunde inte vara mer stolt, och är så glad att jag har så otroligt fina människor i mitt liv och underbara följare. Har spenderat mycket tid med Nazay och hans dotter, kan inte lägga upp en bild på henne med hon är typ sötast i världen och får mig att må så jävla bra.

Jag har skaffat en ny tatuering, för chip, och är sååå nöjd.

Likes

Comments

Yo, nazay har börjat streama när han spelar maplestory och bara för att han sa att jag aldrig skulle orka grinda har jag börjat spela maplestory och ska bli lvl 200. Wish me luck, är lvl 53 as we speak.

Klicka på bilden för att komma till hans stream, håll er uppdaterade och donera gärna om ni känner för det!

Reward for reaching lvl 200
Proving me wrong (I said she could not do it)
Getting money from the donation pool lvl 200 pre 28/2/2017
I’m forced to make her a mod on my stream

Penalty
She need to pay 2 dollars too me
Admit that I’m always right
Not allowed to ever bitch about not being mod again

Likes

Comments

Yo guys. Det är så mycket som händer just nu, det var begravning i fredags och mitt mående går fortfarande upp och ner. Jag orkar fan inte gå in på det just nu, orkar inte skriva om något som har med chip att göra.. det gör för ont. Men är fortfarande lite lätt shoppingberoende och nya adidas-kläder gjorde mig liiite gladare, for now iaf.

Likes

Comments

Jag har aldrig älskat en annan människa så mycket som jag älskade honom, och jag saknar honom så mycket att det gör ont. Det har snart gått en vecka och jag har ingen ork att göra någonting alls. För några dagar sedan träffade jag hans familj och tog farväl av honom, han såg så fridfull ut och kan fortfarande inte fatta att han är borta även fast jag sett honom.. det kändes som att han skulle öppna ögonen vilken sekund som helst. Hans sista ord till mig var att han älskade mig, och han hade förlovningsringen på sig när han gick bort och det gör mig tacksam. Men fyfan vad ont det gör.

Likes

Comments

Yo, köpte två nya tjocktröjor idag även fast jag äger alldeles för många hahah.

Tredje bilden är en Fallout tröja jag fick av Robin (Nazay) sist jag hade permis. Sitter och funderar som fan på om jag ska göra en vlogg och förklara allting som har hänt senaste dagarna med min relation, flytt och allt; eller om jag bara ska skriva ett inlägg då jag är bättre på att formulera mig i skrift.

Likes

Comments

Its about damn time, azeroth needs me.

Har äntligen köpt Legion, den nya expansionen till Wow. Fick studiebidraget idag, har inte haft cash innan haha. Just nu kommer bloggen stå tomt rätt mycket, men det kommer en lifeupdate om vad som händer när allting har lugnat ner sig.

Likes

Comments