Header

Detta är ett blogginlägg jag skrev för 1 år sedan, men det är lika läsvärt idag och jag behöver påminna mig själv!
  • Uppdatera ofta, helst mer än 1 gång per dag.

Detta är något jag själv är dålig på då jag blir stressad lätt, men jag märker tydlig skillnad på mina läsare. Min statisk sjunker enormt om jag glömmer bort att blogga på en hel dag och ökar när jag bloggar flera gånger på ett dygn. Poängen med att blogga är väl att dela med sig av sitt liv och sina tankar, bara för att du suttit hemma hela dagen innebär det inte att du inte har något att blogga om.

  • Lägg ner tid på varje inlägg.

Självklart är det bilden som lockar mest, men tänk på att även ha en läsvärd text. Jag själv är stressad till och från över att uppdatera bloggen och då blir det ofta väldigt slarviga inlägg, eller "utfyllnadsinlägg" som jag brukar kalla de.

  • Var personlig och unik.

Varför ska folk läsa just din blogg? Försök framhäv det som är unikt med dig och fokusera på att försöka stå ut i mängden. Har du ett enormt fotointresse? En unik stil? Intressant vardag? osv. Lär dig att hitta dina positiva egenskaper och utnyttja dom!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Yo guys ❤
Igår var heeelt amazing. Jag har aldrig gråtit på en konsert förut, men jag bröt ihop totalt av glädje när jag såg honom gå upp på scen. Kan inte ens beskriva hur lycklig jag är, eller hur mycket MGK betyder för mig. Det var fan den bästa konserten jag varit på och det var lätt värt att åka ner till Göteborg för att se honom haha.
Köpte även merch när jag var där, snyggaste tröjorna typ.

Likes

Comments

Yo guys ❤

Imorgon, 12 juli tar jag 1 år drogfri. Det är helt sjukt, och samtidigt ska jag ner t Göteborg för att se Machine gun kelly. Jag är så sjukt exalterad, jag har velat se honom sååå länge och nu får jag äntligen göra det på bästa datumet också.

Jag har planerat ett lite längre inlägg om min drogfrihet om några dagar men vill bara plantera att jag är så sjukt stolt över mig själv!!

Likes

Comments

Yo guys ❤

Jag är lakto-ovo vegetarian, har länge tänkt göra en vlogg om detta då jag under 5-6 år trodde att jag var vegetarian. Jag har fått sååå många kommentarer om att vegetarianer i ren allmänhet bara äter sallad, vilket är lite ironiskt då jag ej äter grönsaker what so ever. Jag funderar starkt på att blogga mer om exakt vad det är jag äter då jag ej äter kött, det känns som att många köttisar är rätt omedvetna om hur mycket veggoalternativ det finns!

På bilderna är vegmat jag lagat; nuggets, tacos och tzay.

Likes

Comments


Yo guys ❤

Jag är sjukt glad, som ni vet hoppade jag av skolan efter 8:an och pluggade upp 9:ans betyg när jag bodde i Linköping.

Innan sommaren sökte jag in till en programmeringslinje på ett gymnasium nära mig då det är vad jag kan tänka mig att jobba med.

Och, guess what? Jag kom in!!

Så i höst börjar jag plugga programmering, det känns verkligen som att mitt liv börjar bli bra igen.

Likes

Comments

Yo guys ❤

Jag spelade sjukt mycket Crash när jag var liten, och blev så excited när nya spelet skulle komma ut att jag till och med förbeställde det haha. Jag hämtade ut det samma dag som det släpptes men har inte hunnit testa det än, jag var på Gröna lund i helgen med nazay och hans dotter och sen har jag fastnat framför league med sasha.

Likes

Comments

Yo guys ❤
Senaste två dagarna har spenderats med Sabiina och det har varit sjukt jävla nice.
Planen var att vi skulle spela in en vlogg men den tanken glömdes bort i samband med att alkohol blev inblandat.


Rubriken är för övrigt något jag sagt för länge sedan när jag varit lite lätt onykter och bitter över att sabiina jobbat och inte kunnat ses.

Likes

Comments

Yo guys ❤

Jag har helt tappat bloggmotivationen och alla idéer jag haft till vloggar, vad vill ni läsa om och vad vill ni se på min YouTube?

Jag vill självklart uppdatera bloggen dagligen och YouTube flera gången i veckan, och jag vill berätta en massa om mitt liv och mina diagnoser, erfarenheter och liknande men så fort jag öppnar Nouw eller sätter mig framför kameran blir det helt tomt i huvudet.

Så kom med alla tips och idéer ni har, uppskattar de alla.

Likes

Comments