Header

Det har hänt så mycket stuff på senaste tiden och känner mig nästan skyldig er en uppdatering. Och den kommer, snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yo, guys. Jag trodde helt seriöst att det inte fanns någon nice restaurang i Linköping med vegetariskmat som jag kunde äta, men tydligen finns det en.. mitt i stan. Detta ställe heter New York Legends och jag tyckte att det påminde om O'learys, en sportbar alltså.

Vegoburgaren smakade nästan läskigt likt kött, vilket jag egentligen inte tycker om för att kött smakar lik och blod men den var jävligt god ändå.

Likes

Comments

Yo guys, jag har fått kommentarer till och från om mina diagnoser och tänkte göra en video till min YouTube kanal där jag svarar på era frågor. Vill helst ha frågor om asperger, då det är vad min kanal handlar mest om men svarar på alla typer av frågor. Har du frågor om mina piercingar, tatueringar eller undrar du hur det är att vara bipolär? Ask me!

Vad vill du veta om mig, eller mina diagnoser?

Likes

Comments

Yo, guys.

Har sån ångest över att jag aldrig bloggar, för jag vill verkligen börja blogga igen då jag tycker detta är enormt kul men jag har ingenting att skriva om och ingen fantasi what so ever rent allmänt.

Jag har iallafall haft ett möte med en skolsamordnare i Stockholm, och dom ska börja kolla upp skolor som passar mig i Stockholm. Jag ska även få träffa en så kallad "jobbexpert" som ska börja leta efter bra praktikplatser åt mig ifall de skolor jag vill söka till inte tar emot innan nästa termin så att jag har något att göra när jag flyttar tillbaka till Stockholm.

Likes

Comments

Yo guys. Jag är sjukt impulsiv as you might know och spontanköpte blå hårfärg och färgade håret ljusblått för drygt en vecka sedan. Vet inte om jag trivs i det än, tycker om det som fan men vill fortfarande ha vitt hår. Så vi får se hur länge det förblir blått haha, finns en chans att jag börjar bleka det om några dagar igen.

Vad tycker du, passar jag i blått hår?

Likes

Comments

Yo guys, idag skulle jag och Chip firat 1 år som förlovade.

Har haft så mycket blandade känslor idag, för det är även 1 och ett halvt år sedan Basse gick bort idag och igår var det 4 månader sedan Chip gick bort. Jag är dock väldigt stolt över mig själv för att jag hanterat denna dag så bra, inte låtit sorgen ta över mig utan ändå försökt fokusera på positiva saker.

Men självklart saknar jag dessa grabbar mer än något annat, vi har haft så brutalt kul tillsammans. Jag och Chip träffade varandra när våra liv var som mest kaos, och jag mådde så otroligt dåligt.. men han fick mig att må bra. Vet att det låter som något alla säger, men jag hade 0 självförtroende när jag träffade honom och har verkligen honom att tacka för de grymma självförtroendet jag har idag.

"I loved you so much i forgot what hating myself felt like"

Stay strong 

Likes

Comments

Jag har verkligen fått en thing för crop hoodies, det är så sjukt snyggt. Jag kan inte använda den när det är så här kallt ute men tror att jag kommer använda den mycket i vår. Hittade ett par träningstights på H&M också, det står "Motivation is the key" på benen men texten är riktad inåt så hade massa problem med att fota texten på ett snyggt sätt.

Sen tänkte jag uppdatera er lite kort om hur jag mår etc.

Jag har börjat gå i skolan varje dag 09:00 - 12:00 istället för Måndag - Onsdag - Fredag och hoppas att det ska bli lättare för mig att ta mig till skolan, för nu har jag stannat hemma rätt mycket även fast jag bara gick 3 dagar i veckan.

Jag har permis varje helg istället för varannan och det är jätte skönt, hinner göra så mycket mer och det blir mindre stress. Så varannan helg sover jag hos Nazay med hans dotter och den andra helgen spenderar jag med familj och vänner.

Jag har planer på att börja vlogga igen, har fått massa bra feedback på de få videos jag har på Youtube och tycker det är så kul. Sen vill jag självklart börja blogga seriöst igen, men jag har inte så mycket att skriva om och vill helst ha hyfsat stabilt psyke innan lägger ut något på sociala medier.

Likes

Comments

Hallå hej, vill bara säga förlåt för att jag typ lagt ner bloggen men tror ni förstår varför.

Jag uppskattar varenda en av er som fortfarande kollar min blogg då och då, och jag uppskattar verkligen er som hört av sig till mig och varit allmänt gulliga. Jag ska börja med Youtube igen, har fått så mycket uppskattning av er för mina videos.

Jag mår för övrigt helt okej just nu, har så otroligt mycket humörsvängningar och vet inte om det är P-staven som fuckar eller om det bara är hur jag bearbetar sorg. Har permission varje helg och spenderar dom med Nazay och hans dotter mest, försöker fokusera på att göra saker som får mig att må bra. Elias åkte ner till Linköping runt jul för att hålla mig sällskap några dagar och det uppskattas som fan.

Likes

Comments

Bloggen är rätt död just nu och kommer antagligen vara det ett tag, hoppas det är förståeligt.

Idag har jag varit drogfri i 6 månader och jag kunde inte vara mer stolt, och är så glad att jag har så otroligt fina människor i mitt liv och underbara följare. Har spenderat mycket tid med Nazay och hans dotter, kan inte lägga upp en bild på henne med hon är typ sötast i världen och får mig att må så jävla bra.

Jag har skaffat en ny tatuering, för chip, och är sååå nöjd.

Likes

Comments