Hejsan!

Jag har gjort en massa townie makeovers, jag började med San Myshuno så i detta inlägg kommer ni få se alla townies i San Myshuno få en stor makeover! Jag har inte velat ändra något i genetiken utan mer hår och kläder men på vissa simmar har jag ändrat lite smått i genetiken.

Jag kommer även att fixa townies i de andra världarna! Jag har inte lagt upp dessa familjer på galleriet och jag kommer enbart att göra det ifall någon vill ladda ner de, vissa av de har CC på sig! Jag har tagit före och efter bilder dock glömde jag ta före bilder ibland!!!

PS: mitt spel är på engelska så familjenamnen jag skriver är de engelska namnen, ni får gärna kommentera de svenska namnen!

Familjen Benali:

Före:

Efter:

Familjen Bheeda

Före: (enbart killen dock SORRY)

Efter:

Familjen Feng

Före:

Efter:


Familjen Jang

Före:

Efter:

Karaoke Legends Household.

Före:

Efter:

Familjen Lobo

Före:

Efter:

Familjen Pizzazz

Efter:


Familjen Rasoya

Före:

Efter:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Hello!

I thought i could write this also quick on english, basically since pll just came out with the first of the 10 last episoes i thought why not make them in sims. So i made them then and now so from the flashbacks in season 1 too how they look now in season 6 & 7. If you want me too make someone else in CAS from another movie or series or maybe build something tell me!

You can find them in the gallery under #prettylittleliars #pll and my origin ID: SimmerRosee (OBS They do have CC so too findthem you need too enable CC in the gallery)

Jag bestämde mig för att skapa PLL tjejerna eftersom det första avsnittet av de 10 sista har släppts! Så jag skapade de som de såg ut i S1 och S6-7 Så som en Then and Now version. Om ni vill att jag ska prova bygga något eller skapa en sim eller flera från någon serie eller film säg till!

Ni kan hitta de på galleriet under #prettylittleliars #pll och på mitt Origin ID: SimmerRosee (OBS de har CC på sig så ni måste tillåta CC i galleriet)

Emily Then and Now:


Hanna Then and Now:


Spencer Then and Now:

Aria Then And Now:


Alison then and now:


Likes

Comments

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge 

Celeste jobbar mycket och fokuserar starkt på att komma högre upp i karriären. men en dag så är det dags att föda. Celeste packar en väska med det nödvändigaste och ber Don att följa med till sjukhuset eftersom Abdullah inte är här längre. Don följer glatt med men får såklart inte komma in i rummet och se magin. En vacker dotter föds och Celeste väljer namnet Destiny då hon anser det vara ett passande och mycket vackert namn.

Månaderna går och Destiny blir allt älre och äldre. Don hjälper glatt till att ta hand om henne medans Celeste jobbar, han saknar Ariana väldigt mycket och att ta hand om Destiny hjälper att läka sorgen. Synd att inte Ariana kunde träffa Destiny de hade kommit bra överens. Celeste hälsar ofta på Blair och Alan och deras familjer och de kommer även ofta hem till Celeste för att hälsa på och lekam ed Destiny.

Tillslut kommer dagen då det även är dags för Don att lämna oss. Nu är allt upp till celeste, visst får hon hjälp av sina syskon men hon vill inte lägga för mycket på andra. Hon valde att leva själlv och det var det rätta valet, hon vill inte ha Abdullah i närheten av Destiny. Någon vacker dag kanske hon hittar den rätta men tills den dagen kommer så är det bara hon och Destiny.

Dagen kommer när Destiny fyller 8 och Celeste bjuder in hela släkten på kalas. Framtiden ser ljus ut och Celeste är glad att hennes familj är villiga att hjälpa till men nu är Destiny äldre och kan även hjälpa till lite. Celeste kommer aldrig tvinga Destiny till något men hon är en väldigt förstående dotter som mer än gärna hjälper sin mamma.

Fortsättning följer!!

Likes

Comments

(Lord of the rings challenge is on a break cuz im so into this challenge at the moment but please feel free too play it yourself and link where you update on it so i can see! the rules are here on my blog under the category sims 4 challenges) å ä ö

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

Celeste träffar Adullah nästan varje dag, de är väldigt kära. Hon flyttar även hemifrån men tillsammans med sina föräldrar heftersom hon vill ha stöd medan hon bor själv utan pojkvän. Hennes bror Alan och hans familj tar över familjens gamla hus och Serena är gravid igen. En dag tar hon det stora beslutet och friar till honom. Några dagar senare så ska de till att ha det lite mysigt för första gången, Abdullah ser till att ha skydd för han gillar inte barn och han vill absolut inte ha barn. Han åker hem tidigt dagen därpå för han måste åka och jobba lite senare på dagen.

Några veckor passerar och Celeste har börjat känna sig dålig speciellt tidigt på dagen. Hon bestämmer sig för att köpa ett graviditets test och tar med sig sin mamma för att ta testet. Med både rädsla och hopp så tar hon testet och till sin förvåning så är hon gravid. Fast de använde skydd, glad och skräckslagen visar Celeste sin mamma testet. Hon tänker att eftersom hon har friat till Abdullah så kanske de ska gifta sig nu i helgen så kanske han inte lämnar henne när hon berättar nyheterna, eftersom de då skulle vara gifta... Han kunde väll ändå inte kräva skillsmässa direkt?

Den kvällen berättar Celeste att hon vill gifta sig redan nu på Lördag. Han går med på det fast han undrar nog varför det skulle gå så fort. På dagen för bröllopet så får Celeste kalla fötter och väl på altaret så avbryter hon bröllopet och berättar nyheterna samt säger att hon inte klarar att ha en relation med någon som inte kommer älska sitt barn och som förmodligen kommer lämna de i alla fall. Rasande springer Abdullah därifrån.

Celeste mage växer större och större varje månad som går och hon jobbar hårt i sin karriär som politiker för ratt kunna försörja barnet, tyvärr mitt i allt så går Ariana bort. Det tar hårt på familjen men de blickar framåt och vet att Ariana håller ett öga på de.

Fortsättning följer!!

Likes

Comments

Hejsan!

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

I denna uppdatering tänkte jag bara visa hur huset som vi bor i i gen 2 ser ut! Jag har laddat ner det från galleriet ifrån Leena3 om ni vill hitta original huset! Dock så har jag ändrat färger och lite mer plus att jag har dekorerat insiadn själv!

I nästa uppdatering får ni se mer om Gen 2!


Likes

Comments

Hejsan!

(If someone is curious about the lord of the rings challenge there will be an update about it soon, atm i play two challenges)

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

Story:

Några dagar efter bröllopet så var det dags för trillingarnas födelsedag! (så vackra!).

Dagarna flöt på och Ariana fokuserade mycket på sitt jobb, hon fick befodran efter befodran och steg högre upp i sin karriär. Celeste (som är vår arvinge) fokuserar mycket på sin älskade trädgård, den får henne att lugna sig lite efter en stressig dag. Familjen tar även tid till varandra och kan njuta av riktigt mysiga kvällar ihop. Sen var det dags för Don och Ariana att bli äldre tråkigt nog.

några veckor senare så var det även dags för trillingarna att bli äldre! Alan träffade inte mycket senare en flickvän som heter Serena Young och även Blair hittade sig själv en pojkvän vid namn Jacob Green. Både Blair och Serena blir gravida, Blair och Jacob flyttar ut direkt till sitt eget hus men Alan och Serena stannar hemma. Ariana fortsätter att växa inom sin karriär, Celeste möter en kille som hon blir intresserad av, han heter Abdullah Shin (townie). De börjar dejta och träffas väldigt ofta. Serena föder en dotter som får namnet Elizabeth.

Nu är det så att gen 1 officiellt är slut! Ariana har klarat av alla sina uppdrag som finns för gen 1!

Ariana - Materialistic, jealous, vegetarian, dastardly. speed reader.

Celeste - Hot headed, romantic, alluring.

Likes

Comments

Hejsan!!

Detta är en challenge som jag startade innan jag skapade LOTR Legacy challenge! Jag älskar denna familjen och sträckspelar med de atm! Här är reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

Story:

Ariana Corral har alltid varit en busig vetenskapsälskare, hon är inte riktigt en jobbnarkoman men hon älskar att jobba inom vetenskapen! Hur mycket hon än älskar att jobba så tar hon sig ändå tid till sina vänner och släktingar och hon vill bara det bästa för sin familj! När hon fyllde 21 så bestämde hon sig for att flytta ut till en liten ö som ligger i Windenburg. Hon började direkt jobba på den lokala vetenskapsbasen, hon kom in i gruppen bra och hade väldigt roligt. En av hennes kollegor var den charmiga Don Lothario som hon föll pladask för! (obviously) De började dejta och umgås nästintills varje dag. En dag besökte de romantikfestivalen i San Myshuno och där bestämde sig Ariana för att fria till Don och he said YES! Ariana hade även under denna tid blivit gravid, hennes mage växte väldigt fort och hon blev större och större.

Tillslut kom dagen då Ariana skulle föda, det kom en och det kom en till och det kom en till. Chockad av att ha fått trillingar men ändå glad för nu har hon en stor familj precis som hon alltid velat ha. Det blev 2 tjejer en blondin som fick namnet Celeste och en svarthårig som fick namnet Blair och en pojke som fick namnet Alan. (Jag kör även här på ABC challenge)

Livet flöt vidare och barnen blev äldre redan 10 år!! Sen kom dagen för Arianas och Dons bröllop! Det var en underbart vacker dag och alla hade så trevligt!

I nästa uppdatering så får ni veta mer!! (by the way så är Celeste våran arvinge)

Ariana - Materialistic, jealous, vegetarian, dastardly.

Celeste - Hot headed.

Likes

Comments

Hejsan/Hello!

English:

Long time no see! I have been bzy with life and yesterday and today i have been playing like crazy too get further in the challenge and too get pictures! Unfortunetly i forgot too take pics on a few times like when our heir became teen and how Elvómir looks like a teen but you can see alittle of him on one pic!

Anyways what has happened? Well Féanor became a toddler and we were having alot of fun with her and her brother, Cora became pregnant again! And Elvómir had his birthday. Rohran and Amethyst died at the same time!! :( Cora gave birth too another beautiful baby girl and her name is Galania. It was time for birthdays and now it was Féanor and Galania who had their birthdays Galania is now a toddler she is a charming little kid. Legéril propses too Cora and Galania has her birthday. We have alot of family time and then it's Legéril's, Elvómir's and Féanor's birthdays (not on the same day ofcourse but i didn't have anything special happening in between!!) Then it is time for Cora's and Legéril's wedding (here you can also see a glimpse of how Elvómir is looking as a teen) Then again there was nothing special happening sadly and Elvómir became an YA and Galania became a teenager!

Gen 4 starts when our heir is a teenager if i didn't already mention that so now we are starting gen 4! More about that in another update! Next update will be on how i built up Rivendell and how Legolas and his friends are looking!

Cora: Squearmish, happy toddler, romantic, geek, collector, fertile, appraiser.

The curator: 4/4

Metal - 20/20

Crystal - 20/20

1 skill level 10 - level 10

Legéril- Collector, music lover, loves the outdoors, family oriented.

Elvómir- creative, loves the outdoors, gregarious.

Féanor- art lover, happy toddler, self assured, collector.

Galania- Insider, bookworm.

Svenska:

Det var ett tag sen! Jag har varit upptagen med livet haha, igar och idag har jag spelat som en tok for att komma langre i challengen och fa lite bilder! Tyvarr glomed jag ta bilder ibland t.ex. nar varan arvinge blir tanaring och hur Elvómir ser ut som tonaring, ni kan dock se lite av honom pa en av bilderna!

I alla fall vad har hant? Jo Féanor blir ett smabarn och vi har valdigt kul med bade henne och hennes bror. Cora blir gravid igen! Elvómir fyller ar. Rohran och Amethyst dor samtidigt!! :( Cora foder en till vacker liten flicka som vi doper till Galania. Det var dags for fodelsedagar for Féanor och Galania. Galania ar nu ett smabarn och hon ar riktigt charmig. Légeril friar till Cora och Galania fyller ar igen. Vi har mycket tid med familjen och umgas och myser och leker tillsammans och sen ar det Légerils, Elvómirs och Féanors fodelsedagar! (inte samma dag sjalvklart men jag hade inte nagot speciellt att fota emellan!) Sen ar det dags for Coras och Légerils brollop (har kan ni se lite av hur Elvómir ser ut som tonaring!) Sen hande inget speciellt forutom att Elvómir blev ungdom och Galania blev tonaring!

Gen 4 borjar nar varan arvinge ar tonaring om jag inte redan namnt det sa nu borjar vi pa gen 4! Mer om det i ett annat inlagg, lasta uppdatering kommer vara om hur jag fixade Rivendell och hur Legolas och hans vanner ser ut!

Cora: Squearmish, happy toddler, romantic, geek, collector, fertile, appraiser.

The curator: 4/4

Metal - 20/20

Crystal - 20/20

1 skill level 10 - level 10

Legéril- Collector, music lover, loves the outdoors, family oriented.

Elvómir- creative, loves the outdoors, gregarious.

Féanor- art lover, happy toddler, self assured, collector.

Galania- Insider, bookworm.


Likes

Comments

Hejsan/Hello!

English:

So guys this is how i built up Lothlorién where the family is currently living, as i mentioned in yesterdays update im still working on the tasks to build up Rivendell! This house and the house from Bree is no on the gallery for download you can find them on my origin id: SimmerRosee and also under #simsuncut #bree #lothlorien #lordoftherings

I am currently playing and taking alot of pics but i do not have enough for a update yet and idk when the next update will be hopefully tomorrow we will see!

Svenska:

Ja sa har byggde jag upp Lothlorién, det ar har familjen bor atm. Som jag namnde i gardagens uppdatering sa ar jag inte riktigt fardig an med uppdragen for att bygga upp Rivendell sa det kommer senare! Nu finns aven detta hus och Bree tillgangligt for nedladdning pa galleriet, ni kan hitta det under mitt origin id: SimmerRosee och under hashtags som jag namner ovanfor!

Jag haller pa just nu och spelar och samlar pa mig massa fina bilder men jag har inte tillrackligt annu for en uppdatering sa vi far se nar nasta blir men forhoppningsvis imorgon!


Likes

Comments

Hejsan/Hello!

English:

We are now at generation 3! I so far love this challenge i really enjoy it and i hope you all wanna try it too!

Starting off everything Cora meets an elf! They fall in love, his name is Legéril Fair. They are having a really cozy date and things go really far, Cora is now pregnant. It is also time for Rohran and Amethyst too become elders! really sad but it has to come to this at one point. It is also time for Dale too become a YA and he moves out! Cora gives birth too a beautiful baby boy and his name is Elvómir. I want atleast 4 babies with this generation so soon after the birth Cora is again pregnant! Reminding myself that our house in Bree is pretty small and too have 3 generations in a house with 3 bedrooms is hard especially when the babies keep comming so i start to work harder with Cora and her tasks. The tasks for gen 3 and Cora is too finish the crystal and metal collection and also to finish the curator aspiration + reaching level 10 in a skill of ur own choise! I focused most on the aspiration because too rebuild Lothlorien you need to finish that aspiration and the other tasks are for rebuilding Rivendell.

Anyway we are having alot of family time and playing alot with Elvómir and then its time for another baby too come, this time its a beautiful little baby girl and her name is Féanor! I choose too max the cooking skill by the way (for the task) and in the next update you will see how i built up Lothlorien! (im still not done with the tasks to rebuild Rivendell)

Cora: Squearmish, happy toddler, romantic, geek, collector, fertile.

The curator: 4/4

Metal - 20/20

Crystal - 20/20

1 skill level 10 - level 3

Legéril- Collector, music lover, loves the outdoors, family oriented.

Elvómir- Inquisitive.

Féanor-

Svenska:

Nu har vi kommit till generation 3! An sa lange sa alskar jag denna challenge jag tycker den ar valdigt rolig att spela och jag hoppas ni kommer vilja prova den med!

Det borjade med att Cora traffade en alv! de foll for varandra, han heter Legéril Fair. De har en valdigt mysig dejt och det slutar med att Cora blir gravid! Det ar aven dags for Rohran och Amethyst att bli aldringar! Valdigt srogligt men det maste komma hit nagon gang. Det ar aven dags for Dale att bli ungdom och han flyttar ut! Cora foder en underbar liten kille som vi doper till Elvómir. Jag vill ha minst 4 barn i den har generationen sa strax efter att Cora har fott Elvómir sa blir hon gravid igen. Jag paminner mig sjalv att vi har ett valdigt litet hus i Bree for att passa in 3 generationer i ett hus med 3 sovrum. Speciellt nar det kommer att fortsatta komma bebisar ett litet tag till sa jag borjar jobba hardare pa uppgifterna som jag maste klara av for gen 3. Uppgifterna for denna generation och for att bygga upp Lothlorien och Rivendell ar att klara av kristall och metall samlingarna och att klara the curator aspirationen samt att na level 10 i en valfri skill. Jag fokuserade mest pa aspirationen for det ar det anda som kravs for att bygga upp Lothlorien, alla andra uppgifter ar for att bygga upp Rivendell!

I alla fall sa har vi en massa familetid och leker mycket med Elvómir, sne ar det antligen dags for nasta bebis att komma till varlden, denna gang blev det en liten flicka som vi dopte till Féanor! By the way sa valde jag att maxa matlagning till level 10 (for uppgiften) och i nasta uppdatering kommer ni fa se hur jag byggt upp Lothlorien! (Jag ar fortfarande inte klar med uppgifterna for att bygga upp Rivendell)

Cora: Squearmish, happy toddler, romantisk, nord, samlare, fertile.

The curator: 4/4

Metall - 20/20

Kristall - 20/20

1 skill level 10 - level 3

Legéril- Samlare, musik alskare, loves the outdoors, family oriented.

Elvómir- Fragvis

Féanor-


Likes

Comments