Hejsan har tagit mig tiden och översatt alla regler till Build newcrest legacy challenge till svenska! Rätta mig gärna om något är fel och vissa branscher inom karriären kunde jag inte svenska namnet på så ni vet!

Säg gärna till om detta var hjälpsamt och om ni har någon annan challenge som ni vill att jag ska översätta!


Build newcrest legacy challenge(svensk översättning)


Om utmaningen:


Både städerna willow creek och oasis springs har lidit av ekonomisk kris och högt ökad brottslighet, tänk dig Gotham city innan Batman städade upp. Din sim vill påbörja en legacy men tycker att båda städerna är för farliga för att påbörja och uppfostra 10 generationer av en familj i. Rykten sprids att simsville bygger ut förorterna runtom områdena vid Willow creek till en helt ny stad som ska heta Newcrest och de letar efter simmar som vill flytta dit. Din sim skriver direkt på och eftersom du är den första att skriva på så blir du utnämnda till inofficiell borgmästare av Newcrest och det blir din uppgift att bygga upp Newcrest från grunden!

Eftersom Newcrest är en ny värld utan någon utveckling så finns det inga hus eller allmännatomter för din sim att njuta av än, detta kommer att vara en av din grundares ansvar. Din grundare får heller aldrig åka tillbaka eller besöka någon av de andra världarna förrän deras legacy är avklarad. Du får dock besöka granite falls och magnolia promenade, men du får inte bo där. Det kommer att vara din legacys ansvar och present till samhället att bygga alla grannskap och allmänna tomter för Newcrest framtid. Varje generation kommer att ha specifika byggnads mål som inte kan byggas förrän din sim har avklarat sina jobb och aspirationer som lägger grunden för deras Byggnads mål.

Denna challenge följer några av original Pinstar Legacy Rules reglerna men det har ändrats och lagts till nya, så snälla läs igenom reglerna noggrant. Tack!


Generella Regler:


 • enbart 1 grundare (startsim) som kan vara tjej/kille eller Alien spelar ingen roll. Måste vara ungdom och åldrandet måste vara på normal längd för den aktiva familjen. Stadsbor ska åldras de med så att du har några framtida män/fruar. Om det verkar som alla stadsbor blir för gamla så kan du stänga av åldrandet enbart för de en stund och sedan sätta på det igen.
 • Välj ett bra efternamn som du trivs med eftersom du kommer ha det genom hela legacyn
 • Du får inte besöka willow creek, oasis springs eller windenburg förrän du är färdig med alla generationer. Du får fortfarande besöka granité falls och magnolia promenade men du får inte bo där. Du får enbart leva och bygga i newcrest. (Du får inte heller acceptera en dejt som är utanför Newcrest)
 • Du får inte ändra en Sims aspiration förrän de är färdiga med den. Du måste avsluta den generationens aspiration innan du kan börja jobba på nästa generation. Det betyder inte att su inte får ha barn enbart att de barnen inte får jobba på deras specifika aspiration förrän den tidigare generationen är färdig med sin.
 • Du måste klara av alla mål för varje generation innan du går vidare till nästa, dessa specifika mål står under generations reglerna här nere.
 • Du måste ha åtminstone en arvinge att fortsätta med.
 • INGA fusk/mods/hack som ger dig ett övertag över andra spelare som inte har det, cc kläder och dekoration osv är tillåtet. Men pengafusk eller andra liknande som ger din sim en bättre position är inte tillåtna.
 • Du får inte starta om spelet ifall något dåligt händer. Någon dog i en eldsvåda, så synd. Ville ha en pojke och du fick en flicka, du är fast med det.
 • Du får inte sammanfoga andra simmar in i legacy familjen förutom din arvinges pojk/flickvän. Du får även flytta in pojk/flickvänner till din arvinges syskon men de får inte föra in några pengar i hushållet.
 • En sim får bara använda anti-åldrande drycker EN GÅNG i sin livstid, detta inkluderar potion of youth och att mjölka koplantan.
 • Du får inte flytta ut eller gifta och flytta ut en sim som är arvinge alla andra barn/syskon får gifta sig och/eller flytta ut.
 • Du för enbart spela på legacy familjen i denna sparfil, du får flytta in andra hushåll till tomterna för att få in mer familjer till grannskapet.
 • Du får följa med dina simmar till jobbet om du har valt ett jobb från dags att jobba.


Generations regler:


Gen 1 - hungry herbalist

Aspiration: frilansbotaniker

Bygg: park


Din grundare har just börjat och har en stor press framför sig. Du känner att det bästa sättet att börja bygga en stad är med en park.

Regler:

Välj en tomt där du ska bo, välj noggrant då denna tomt kommer att förvandlas till den lokala parken när du är färdig med gen 1. Du måste ha frilansbotaniker aspirationen för din grundare och den får välja från en av dessa jobb:

Krimiell(orakel)

Kock

Målare

Du måste ha åtminstone 8 plantor med perfekt kvalité i slutet av generationen. När du är färdig med din aspiration så får du bygga din park! För att göra detta sälj eller behåll dina möbler i familjens hushållskatalog, lämna plantorna på tomten och vräk din familj. Ändra sedan tomttypen till park och bygg eller ladda ner din park. Parken måste innehålla de 8 perfekta plantorna som du odlat.


Gen 2 - family friendly

Aspiration: stor lycklig familj

Bygg: lower class Hood (grannskap)


Denna Sims aspiration är att ha en stor lycklig familj, de behöver några hus att bo i dock! Bygg det prisvärda starthus grannskapet. (Du kan välja vilket du vill ha de tre grannskapen) och sen kolla glatt när din stora familj flyttar in i ditt grannskap.

Regler:

Bygg först ditt grannskap. Inget hus får kosta mer än 55.000 simoleons att köpa och 2 av husen måste kosta under 20.000 simoleons. (Du ska alltså bygga 3 hus)

Flytta in din familj till det hus de har råd med i detta grannskap. Din som får välja mellan dessa jobb:

Kriminell(orakel)

Kock

Målare

Journalist

Doktor

Vetenskapsman

Polis

När barnen blivit ungdomar flytta in de i det nya grannskapet som du skapat åt dem. När du är färdig med aspirationen så är även gen 2 klar.


Gen 3 - willing writer

Aspiration: storsäljande författare

Bygg: bibliotek

Gen 3 kommer bygga ett bibliotek och vara en storsäljande författare som lämnar många böcker och ett bibliotek till framtida generationer.


Regler:

Din sim får enbart jobba som författare. Du måste klara av din aspiration och komma till toppen av karriären innan du kan bygga. När detta är klart kan du bygga ditt bibliotek Och det måste innehålla alla föremål som du får från ditt jobb. Sen kan du gå vidare till gen 4.

Gen 4 - pumpen up Pro

Aspiration: bodybuilder

Bygg: gym

Denna sim älskar att träna, simmar runt i staden ser ut att behöva ett gym at träna på. Bli en atlet och bygg ett fantastiskt gym till Newcrest.


Regler:

Din sim måste ha atlet karriären. Du måste klara av aspirationen och nå toppen av din karriär innan du kan bygga. Denna aspiration kräver att du tränar på ett gym så när du har kommit till den delen av aspirationen använd: aspirations.complete_current_milestone för att slippa träna på ett gym. När fessa mål är klara Och du nått toppen av din karriär så får du bygga gymmet, även gymmet måste innehålla föremålen Du fått från jobbet.


Gen 5 - tipsy mixer

Aspiration : mästermixolog

Bygg: bar

Gen 5 handlar om att ha kul, det finns inte många allmänna tomter att gå till för att då något gott att dricka. Bemästra mixologi och bygg en bar för dina simmar att njuta av.


Regler:

Din sim får enbart ha mixolog jobbet. Du måste göra färdigt din aspiration och nå toppen av karriären innan du kan bygga.

När din aspiration och jobb är klart så kan du bygga din bar och den måste innehålla föremålen du får från ditt jobb (speciellt baren)


Gen 6 - Legacy Lineage

Aspiration: framgångsrik ätt

Bygg: middle class hood(grannskap)

Denna Sims aspiration är att ha en stor och framgångsrik familj. De har kommit långt i ekonomin om man jämför från starten så det är dags att fixa ett nytt grannskap: middle class Hood.


Regler:

Bugg först grannskapet. Flytta in din familj i det hus dem har råd med i det nya grannskapet. Inget hus får kosta mer än 135.000 simoleons att köpa och 2 hus måste kosta under 65.000 simoleons.

Din sim får inte ha något jobb, du måste vara en hemmafru. Du för fortfarande tjäna pengar med en hobby såsom målning eller skrivande. När barnen blir ungdomar flytta ut dem i det nya grannskapet som du byggt åt dem. Du får använda fusket freerealestate on för att flytta ut dina barn. När du är kör med aspirationen så är du klar med gen 6.


Gen 7 - artist in resudence

Aspiration: extraordinär målare

Bygg: museum

Simmen i gen 7 är en artist och tycker att Newcrest saknar ett museum. Bli en världskänd artist och bygg ett museum, du kan till och med döpa det efter dig själv!


Regler:

Din sim måste ha målar jobbet, du måste klara av din aspiration och nå toppen av din karriär innan du kan bygga.

Denna aspiration kräver precis som med bodybuilder aspirationen att du besöker ett museum så när du kommer dit och är klar med de andra målen använd då samma fusk som innan för att slippa att gå till ett museum. När du är klar med aspirationen och karriären så kan du bugga ditt museum. Det måste innehålla de föremål som du fått från din karriär och även minst 10 av dina tavlor med excellent kvalite. Lägg även till några staffli så att framtida generationer kan lära sig att måla på museumet.


Gen 8 - hilarious heir

Aspiration: skämtarstjärna

Bygg: salong

Denna arvinge är så rolig att hen bara måste dela med sig till Newcrest, bli en skämtsrstjärna Och bygg en salong till Newcrest.


Regler:

din sim måste ha underhållar karriären och bli en komiker. Du måste göra klart aspirationen och nå toppen av din karriär innan du kan bygga. När din aspiration och ditt jobb är klart så får du bygga din salong, även denna tomt behöver innehålla alla föremål du fick från ditt jobb.


Gen 9 - up all night

Aspiration: festprisse

Bygg: nattklubb

Generation 9 är en festprisse. Du vill vara ute hela natten och ha kul. Men det är svårt när allt stänger klockan 10. Klara av din aspiration och bygg en grymt bra nattklubb att festa i!


Regler:

Din sim får välja vilken karriär som helst eller inget om du inte vill jobba, du får i så fall tjäna pengar med en hobby. Du måste klara av aspirationen för att bygga. När din aspiration är klar så får du bygga din nattklubb.


Gen 10 - heirloom estate

Aspiration: herrgårdsbaronen

Bygg: upper class Hood (grannskap)

Denna sim är den sista och vill bygga ett rikt grannskap nu när ni har nått upp till 10 generationer. Du vill även äga det största huset i Newcrest så att alla vet att du är grundaren och legacyn i Newcrest.


Regler:

Bygg alla hus i grannskapet förutom ditt, du kommer bygga det medans denna generation går på. Du kan i början ge dig själv ett simpelt hus som start. Du får enbart ha affärskarriären och bli investerare. Denna är lite annorlunda då du kommer att göra färdigt huset och aspirationen samtidigt.


När du är färdig med aspirationen så är du även färdig med denna challenge!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har gjort en massa townie makeovers, jag började med San Myshuno så i detta inlägg kommer ni få se alla townies i San Myshuno få en stor makeover! Jag har inte velat ändra något i genetiken utan mer hår och kläder men på vissa simmar har jag ändrat lite smått i genetiken.

Jag kommer även att fixa townies i de andra världarna! Jag har inte lagt upp dessa familjer på galleriet och jag kommer enbart att göra det ifall någon vill ladda ner de, vissa av de har CC på sig! Jag har tagit före och efter bilder dock glömde jag ta före bilder ibland!!!

PS: mitt spel är på engelska så familjenamnen jag skriver är de engelska namnen, ni får gärna kommentera de svenska namnen!

Familjen Benali:

Före:

Efter:

Familjen Bheeda

Före: (enbart killen dock SORRY)

Efter:

Familjen Feng

Före:

Efter:


Familjen Jang

Före:

Efter:

Karaoke Legends Household.

Före:

Efter:

Familjen Lobo

Före:

Efter:

Familjen Pizzazz

Efter:


Familjen Rasoya

Före:

Efter:

Likes

Comments

Hejsan! Hello!

I thought i could write this also quick on english, basically since pll just came out with the first of the 10 last episoes i thought why not make them in sims. So i made them then and now so from the flashbacks in season 1 too how they look now in season 6 & 7. If you want me too make someone else in CAS from another movie or series or maybe build something tell me!

You can find them in the gallery under #prettylittleliars #pll and my origin ID: SimmerRosee (OBS They do have CC so too findthem you need too enable CC in the gallery)

Jag bestämde mig för att skapa PLL tjejerna eftersom det första avsnittet av de 10 sista har släppts! Så jag skapade de som de såg ut i S1 och S6-7 Så som en Then and Now version. Om ni vill att jag ska prova bygga något eller skapa en sim eller flera från någon serie eller film säg till!

Ni kan hitta de på galleriet under #prettylittleliars #pll och på mitt Origin ID: SimmerRosee (OBS de har CC på sig så ni måste tillåta CC i galleriet)

Emily Then and Now:


Hanna Then and Now:


Spencer Then and Now:

Aria Then And Now:


Alison then and now:


Likes

Comments

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge 

Celeste jobbar mycket och fokuserar starkt på att komma högre upp i karriären. men en dag så är det dags att föda. Celeste packar en väska med det nödvändigaste och ber Don att följa med till sjukhuset eftersom Abdullah inte är här längre. Don följer glatt med men får såklart inte komma in i rummet och se magin. En vacker dotter föds och Celeste väljer namnet Destiny då hon anser det vara ett passande och mycket vackert namn.

Månaderna går och Destiny blir allt älre och äldre. Don hjälper glatt till att ta hand om henne medans Celeste jobbar, han saknar Ariana väldigt mycket och att ta hand om Destiny hjälper att läka sorgen. Synd att inte Ariana kunde träffa Destiny de hade kommit bra överens. Celeste hälsar ofta på Blair och Alan och deras familjer och de kommer även ofta hem till Celeste för att hälsa på och lekam ed Destiny.

Tillslut kommer dagen då det även är dags för Don att lämna oss. Nu är allt upp till celeste, visst får hon hjälp av sina syskon men hon vill inte lägga för mycket på andra. Hon valde att leva själlv och det var det rätta valet, hon vill inte ha Abdullah i närheten av Destiny. Någon vacker dag kanske hon hittar den rätta men tills den dagen kommer så är det bara hon och Destiny.

Dagen kommer när Destiny fyller 8 och Celeste bjuder in hela släkten på kalas. Framtiden ser ljus ut och Celeste är glad att hennes familj är villiga att hjälpa till men nu är Destiny äldre och kan även hjälpa till lite. Celeste kommer aldrig tvinga Destiny till något men hon är en väldigt förstående dotter som mer än gärna hjälper sin mamma.

Fortsättning följer!!

Likes

Comments

(Lord of the rings challenge is on a break cuz im so into this challenge at the moment but please feel free too play it yourself and link where you update on it so i can see! the rules are here on my blog under the category sims 4 challenges) å ä ö

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

Celeste träffar Adullah nästan varje dag, de är väldigt kära. Hon flyttar även hemifrån men tillsammans med sina föräldrar heftersom hon vill ha stöd medan hon bor själv utan pojkvän. Hennes bror Alan och hans familj tar över familjens gamla hus och Serena är gravid igen. En dag tar hon det stora beslutet och friar till honom. Några dagar senare så ska de till att ha det lite mysigt för första gången, Abdullah ser till att ha skydd för han gillar inte barn och han vill absolut inte ha barn. Han åker hem tidigt dagen därpå för han måste åka och jobba lite senare på dagen.

Några veckor passerar och Celeste har börjat känna sig dålig speciellt tidigt på dagen. Hon bestämmer sig för att köpa ett graviditets test och tar med sig sin mamma för att ta testet. Med både rädsla och hopp så tar hon testet och till sin förvåning så är hon gravid. Fast de använde skydd, glad och skräckslagen visar Celeste sin mamma testet. Hon tänker att eftersom hon har friat till Abdullah så kanske de ska gifta sig nu i helgen så kanske han inte lämnar henne när hon berättar nyheterna, eftersom de då skulle vara gifta... Han kunde väll ändå inte kräva skillsmässa direkt?

Den kvällen berättar Celeste att hon vill gifta sig redan nu på Lördag. Han går med på det fast han undrar nog varför det skulle gå så fort. På dagen för bröllopet så får Celeste kalla fötter och väl på altaret så avbryter hon bröllopet och berättar nyheterna samt säger att hon inte klarar att ha en relation med någon som inte kommer älska sitt barn och som förmodligen kommer lämna de i alla fall. Rasande springer Abdullah därifrån.

Celeste mage växer större och större varje månad som går och hon jobbar hårt i sin karriär som politiker för ratt kunna försörja barnet, tyvärr mitt i allt så går Ariana bort. Det tar hårt på familjen men de blickar framåt och vet att Ariana håller ett öga på de.

Fortsättning följer!!

Likes

Comments

Hejsan!

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

I denna uppdatering tänkte jag bara visa hur huset som vi bor i i gen 2 ser ut! Jag har laddat ner det från galleriet ifrån Leena3 om ni vill hitta original huset! Dock så har jag ändrat färger och lite mer plus att jag har dekorerat insiadn själv!

I nästa uppdatering får ni se mer om Gen 2!


Likes

Comments

Hejsan!

(If someone is curious about the lord of the rings challenge there will be an update about it soon, atm i play two challenges)

Reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

Story:

Några dagar efter bröllopet så var det dags för trillingarnas födelsedag! (så vackra!).

Dagarna flöt på och Ariana fokuserade mycket på sitt jobb, hon fick befodran efter befodran och steg högre upp i sin karriär. Celeste (som är vår arvinge) fokuserar mycket på sin älskade trädgård, den får henne att lugna sig lite efter en stressig dag. Familjen tar även tid till varandra och kan njuta av riktigt mysiga kvällar ihop. Sen var det dags för Don och Ariana att bli äldre tråkigt nog.

några veckor senare så var det även dags för trillingarna att bli äldre! Alan träffade inte mycket senare en flickvän som heter Serena Young och även Blair hittade sig själv en pojkvän vid namn Jacob Green. Både Blair och Serena blir gravida, Blair och Jacob flyttar ut direkt till sitt eget hus men Alan och Serena stannar hemma. Ariana fortsätter att växa inom sin karriär, Celeste möter en kille som hon blir intresserad av, han heter Abdullah Shin (townie). De börjar dejta och träffas väldigt ofta. Serena föder en dotter som får namnet Elizabeth.

Nu är det så att gen 1 officiellt är slut! Ariana har klarat av alla sina uppdrag som finns för gen 1!

Ariana - Materialistic, jealous, vegetarian, dastardly. speed reader.

Celeste - Hot headed, romantic, alluring.

Likes

Comments

Hejsan!!

Detta är en challenge som jag startade innan jag skapade LOTR Legacy challenge! Jag älskar denna familjen och sträckspelar med de atm! Här är reglerna: http://lilsimsie.tumblr.com/post/157671494755/not-so-berry-legacy-challenge

Story:

Ariana Corral har alltid varit en busig vetenskapsälskare, hon är inte riktigt en jobbnarkoman men hon älskar att jobba inom vetenskapen! Hur mycket hon än älskar att jobba så tar hon sig ändå tid till sina vänner och släktingar och hon vill bara det bästa för sin familj! När hon fyllde 21 så bestämde hon sig for att flytta ut till en liten ö som ligger i Windenburg. Hon började direkt jobba på den lokala vetenskapsbasen, hon kom in i gruppen bra och hade väldigt roligt. En av hennes kollegor var den charmiga Don Lothario som hon föll pladask för! (obviously) De började dejta och umgås nästintills varje dag. En dag besökte de romantikfestivalen i San Myshuno och där bestämde sig Ariana för att fria till Don och he said YES! Ariana hade även under denna tid blivit gravid, hennes mage växte väldigt fort och hon blev större och större.

Tillslut kom dagen då Ariana skulle föda, det kom en och det kom en till och det kom en till. Chockad av att ha fått trillingar men ändå glad för nu har hon en stor familj precis som hon alltid velat ha. Det blev 2 tjejer en blondin som fick namnet Celeste och en svarthårig som fick namnet Blair och en pojke som fick namnet Alan. (Jag kör även här på ABC challenge)

Livet flöt vidare och barnen blev äldre redan 10 år!! Sen kom dagen för Arianas och Dons bröllop! Det var en underbart vacker dag och alla hade så trevligt!

I nästa uppdatering så får ni veta mer!! (by the way så är Celeste våran arvinge)

Ariana - Materialistic, jealous, vegetarian, dastardly.

Celeste - Hot headed.

Likes

Comments

Hejsan/Hello!

English:

Long time no see! I have been bzy with life and yesterday and today i have been playing like crazy too get further in the challenge and too get pictures! Unfortunetly i forgot too take pics on a few times like when our heir became teen and how Elvómir looks like a teen but you can see alittle of him on one pic!

Anyways what has happened? Well Féanor became a toddler and we were having alot of fun with her and her brother, Cora became pregnant again! And Elvómir had his birthday. Rohran and Amethyst died at the same time!! :( Cora gave birth too another beautiful baby girl and her name is Galania. It was time for birthdays and now it was Féanor and Galania who had their birthdays Galania is now a toddler she is a charming little kid. Legéril propses too Cora and Galania has her birthday. We have alot of family time and then it's Legéril's, Elvómir's and Féanor's birthdays (not on the same day ofcourse but i didn't have anything special happening in between!!) Then it is time for Cora's and Legéril's wedding (here you can also see a glimpse of how Elvómir is looking as a teen) Then again there was nothing special happening sadly and Elvómir became an YA and Galania became a teenager!

Gen 4 starts when our heir is a teenager if i didn't already mention that so now we are starting gen 4! More about that in another update! Next update will be on how i built up Rivendell and how Legolas and his friends are looking!

Cora: Squearmish, happy toddler, romantic, geek, collector, fertile, appraiser.

The curator: 4/4

Metal - 20/20

Crystal - 20/20

1 skill level 10 - level 10

Legéril- Collector, music lover, loves the outdoors, family oriented.

Elvómir- creative, loves the outdoors, gregarious.

Féanor- art lover, happy toddler, self assured, collector.

Galania- Insider, bookworm.

Svenska:

Det var ett tag sen! Jag har varit upptagen med livet haha, igar och idag har jag spelat som en tok for att komma langre i challengen och fa lite bilder! Tyvarr glomed jag ta bilder ibland t.ex. nar varan arvinge blir tanaring och hur Elvómir ser ut som tonaring, ni kan dock se lite av honom pa en av bilderna!

I alla fall vad har hant? Jo Féanor blir ett smabarn och vi har valdigt kul med bade henne och hennes bror. Cora blir gravid igen! Elvómir fyller ar. Rohran och Amethyst dor samtidigt!! :( Cora foder en till vacker liten flicka som vi doper till Galania. Det var dags for fodelsedagar for Féanor och Galania. Galania ar nu ett smabarn och hon ar riktigt charmig. Légeril friar till Cora och Galania fyller ar igen. Vi har mycket tid med familjen och umgas och myser och leker tillsammans och sen ar det Légerils, Elvómirs och Féanors fodelsedagar! (inte samma dag sjalvklart men jag hade inte nagot speciellt att fota emellan!) Sen ar det dags for Coras och Légerils brollop (har kan ni se lite av hur Elvómir ser ut som tonaring!) Sen hande inget speciellt forutom att Elvómir blev ungdom och Galania blev tonaring!

Gen 4 borjar nar varan arvinge ar tonaring om jag inte redan namnt det sa nu borjar vi pa gen 4! Mer om det i ett annat inlagg, lasta uppdatering kommer vara om hur jag fixade Rivendell och hur Legolas och hans vanner ser ut!

Cora: Squearmish, happy toddler, romantic, geek, collector, fertile, appraiser.

The curator: 4/4

Metal - 20/20

Crystal - 20/20

1 skill level 10 - level 10

Legéril- Collector, music lover, loves the outdoors, family oriented.

Elvómir- creative, loves the outdoors, gregarious.

Féanor- art lover, happy toddler, self assured, collector.

Galania- Insider, bookworm.


Likes

Comments

Hejsan/Hello!

English:

So guys this is how i built up Lothlorién where the family is currently living, as i mentioned in yesterdays update im still working on the tasks to build up Rivendell! This house and the house from Bree is no on the gallery for download you can find them on my origin id: SimmerRosee and also under #simsuncut #bree #lothlorien #lordoftherings

I am currently playing and taking alot of pics but i do not have enough for a update yet and idk when the next update will be hopefully tomorrow we will see!

Svenska:

Ja sa har byggde jag upp Lothlorién, det ar har familjen bor atm. Som jag namnde i gardagens uppdatering sa ar jag inte riktigt fardig an med uppdragen for att bygga upp Rivendell sa det kommer senare! Nu finns aven detta hus och Bree tillgangligt for nedladdning pa galleriet, ni kan hitta det under mitt origin id: SimmerRosee och under hashtags som jag namner ovanfor!

Jag haller pa just nu och spelar och samlar pa mig massa fina bilder men jag har inte tillrackligt annu for en uppdatering sa vi far se nar nasta blir men forhoppningsvis imorgon!


Likes

Comments