View tracker
View tracker

Här har jag skapat en gullig tjej som gillar Pikachu! Hur söt? Vad vill ni se för olika create a sims? jag kommer göra med både barn tonåringar vuxna äldre ja alla åldrar som finns! Även killar med så säg vad ni vill se! ^^


Likes

Comments

View tracker

Hej! Välkommna till min nya kategori här på bloggen! Jag skapar simmar och visar er allt eller så visar jag en outfit stil för olika årstider eller event eller så visar jag nya CC som jag har! Denna gång så är det en create a sim men jag lägger in det som en lookbook och en CC också så får vi se vad som kan komma i framtiden! Ge mig tips

Likes

Comments

Hejsan!

Gwen och Glim trivs bra ihop och leker varje dag tillsammans och har jättekul och de trivs båda bra i skolan. Pandora kämpar på med sitt jobb och hon försöker att inte fokusera på killar på ett tag nu hon vill kunna försörja den familj hon har nu innan hon har ännu fler att försörja efter. Hon är säker på att hon kommer klara sig utan hjälpen från en kille och hon har alltid önskat att jobba hårt och bli en bra doktor. Glim och Gwen hjälper gärna till i hushållet när Pandora jobbat sent och lagat mat så får hon ta det lugnt framför tv:n eller i trädgården medans Glim och Gwen tar hand om disken.

Pandora får en befordran! Äntligen har hennes slit lönat sig ännu mer hon är nu en medicinsk assistent och hon fortsätter att jobba på hårt för att nå sitt mål. Pandora träffar ofta Johan utanför jobbet för att ha en mysig och trevlig pratstund en helg så ses de på en restaurang för att äta lite tillsammans och kvällen slutar oväntat bra. De kramas och pussas och har det riktigt mysigt, Pandora tänker inte ens på att skydda sig men hon känner sig så glad och hon känner sig trygg och säker med Johan. Gwen och Glim gillar också Johan och ser redan på honom som en pappa även fast han inte bor tillsammans med de än.

På jobbet så försöker Pandora och Johan vara lite mer diskreta och inte visa upp sig som pojkvän och flickvän för de vill inte förlora sina jobb. De vet reglerna från deras nuvarande stränga chef och blir de påkomna så måste en av de lämna jobbet. Pandora märker en Torsdag att hon är gravid igen och denna gång blir hon faktiskt glad av nyheten. Hon vet att Johan är ledig från jobbet den här dagen och kan då ta det lugnt och berätta för honom efteråt när de är hemma hos henne på kvällen. Jobbar kompisarna har sett henne gravid förr och skulle förmodligen inte misstänka något eftersom de inte vet att hon brukar umgås med Johan. På kvällen så kommer Johan och Pandora står och väntar utanför sitt hem, hon berättar att hon är gravid med Johns bebis och han blir överlycklig. Johan gillar Glim och Gwen men han vill gärna ha ett barn som är från honom också, hur lyckliga de än är så vet de att nu när de ska ha ett barn ihop så är det dags att ta steget och flytta ihop. Johan tar mod till sig dagen därpå och säger upp sig från jobbet, Pandora har alltid velat jobba som doktor och hjälpa folk medans Johan hellre skulle jobba som något annat men han fastnat på sjukhuset för att ha en inkomst. Nu har han chansen att byta jobb och den chansen kommer han att ta.

Dagen kommer och ett barn föds, denna gången en liten pojke som får namnet Loke. Dagen efter Lokes födelse så är det Glims födelsedag hon blir en tonåring 18 år gammal och en riktig partytjej. Hon gillar att meditera och köra yoga när hon är hemma men med kompisar så är hon på klubbar och festar och hon älskar att dansa! Hon vill jobba i en bar och mixa drinkar i framtiden.

Efter flera dagar kommer även äntligen dagen då Loke blir 10 år.

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Hejsan!

Pandora och Nicholas trivs bra ihop och lilla Glim är en riktigt snäll liten bebis, hon sover näsan hela natten.

Glim blir äldre för varje dag som går och tillslut kommer hennes 12 års dag, Hon börjar skolan och får fort kompisar och har lätt för att göra läxor. Pandora jobbar hårt på sjukhuset och får en promotion, hennes dagliga sysslor är att städa och ta hand om patienter. Nicholas jobbar inom sporten och tränar stora delar av dagen. En kväll när Glim är på sleepover party hos en kompis så har Pandora och Nicholas en riktigt mysig kväll och saker som inte får hända händer. Nicholas lovar att vara försiktig så att Pandora inte blir gravid igen för hon har inte råd att bli det. Livet fortsätter som vanligt, men en dag börjar Pandora må dåligt och hon känner igen symtomen, hon skyndar sig hem från jobbet och köper på vägen hem ett graviditets test, som än en gång visar positivt. Hon blir så förblindad av ilska och skriker på Nicholas när han kommer hem, hon väntade först på att Glim skulle lämna huset för att gå till en kompis. Nicholas ber om ursäkt men Pandora orkar inte mer, hon gör slut med Nicholas och han ber än en gång om förlåtelse men Pandora skakar på huvudet och säger "förlåt men bara gå" Nästa kväll när Glim är tillbaka så sitter hon och Pandora och pratar, Pandora förklarar att Glim ska få ett syskon och att pappa tyvärr inte är kvar. Glim är förstående men djupt inne så saknar hon sin pappa.

Efter flera dagar så är det än en gång dags att föda, ännu en gång så föds en liten flicka som får namnet Gwen. Dagarna går och Pandora jobbar hårt för att kunna försörja sin familj, hennes arbetskamrat Johan märker på Pandora att hon inte mår bra och är stressad och han kommer en dag förbi hennes hus och Pandora gråter ut. Pandora och Johan ses ofta och pratar och umågs och trivs bra ihop men Pandora vågar inte ge sig in i något ännu.

Gwen är nu 9 år och har även hon börjat skolan, hon har dock lite svårare med läxorna men Glim hjälper gärna till.

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Hejsan!

Tänkte fort bara göra ett inlägg och visa upp bilder på Pandora och hennes "jättefina" hus!

 (har inte byggt huset det är ifrån galleriet av någon annan fantastisk hus byggare! Pandora har jag gjort själv)

Likes

Comments

Hejsan!!

Nu är det så att jag för ett bra tag sen startade en legacy challenge och jag har alltid velat ha en sims blogg så jag hoppas att ni kommer gilla att följa min challenges, simmar och andra grejer som jag lägger upp. Allt här kommer att handla om sims!

Min start sim i denna challenge heter Pandora Woods och hon bor i Windenburg.

Historia:

Pandora tog studenten när hon var 18 år och är nu 20 och har precis flyttat hemifrån från Newcrest och ända till Windenburg, hon hittade ett litet mysigt hus som hon kände att hon kommer trivas i. Hon hade även fått ett jobberbjudande på sjukhuset i Windenburg och hon ska börja på Tisdagen (flytten skedde på söndagen). Första dagen på jobbet gick bra och hon jobbar på och försöker fokusera på sin karriär, dock träffar hon en kille på det lokala caffét en dag några veckor senare och får en liten crush på honom. Efter några dagar blir hon bjuden på en dejt en Lördag. Efter dejten går de hem till Pandora och har en mysig kväll tillsammans. Några dagar senare på jobbet känner hon att hon mår illa och hennes mage börjar växa. Hon tänker inte mer på det men när illamåendet blir värre så bestämmer hon sig för att ta ett graviditetstest och det visar positivt. Rädd som hon blir så kontaktar hon sina föräldrar och pratar i några timmar och de får henne lugnare hon är i en bra ålder för det men hon måste berätta för Nicholas. Han blir förvånad men glad de bestämmer sig för att inte göra en abort utan behålla barnet och även att han någon dag ska flytta in. Efter flera dagar vad känns som en evighet så är det dags. En liten flicka föds som får namnet Glim. Fortsättning följer....

Likes

Comments