Header

Contains affiliate links

Jag har fått två rabattkoder på mail som jag kommer inte använda. Vet inte om de är personliga eller inte men jag tyckte att det är bättre att någon som behöver dem får använda än att de glöms bort.

Funderar du på att köpa kläder från Stayhard? Du får 100 kr rabatt vid köp för 500 kr med koden AUG100.

Gäller t o m 21/8

Triumf fyller 5 år och ger 100 kr rabatt. Minsta beställningsvärde är 490 kr.

Gäller t o m 3/9

* Inlägget innehåller en annonslänk*

Likes

Comments

Jag vill börja med att tacka ALLA som var med och tävlade, ni gav mig jättemycket inspiration och ideer på vad jag kan skriva på bloggen. Jag tycker att det är roligt att vi tillsammans bestämmer vad som ska finnas här. Ni alla var mycket duktiga och kreativa med era tips som jag uppskattar mycket

Vinnaren är dragen och denna gång vann MissIsVera med sina tips om miljövänliga saker som jag gör hemma. Jag funderar på det nu och kommer precis som alla andra tips använda på min blogg. Grattis till dig!

Återkom vänligen med din adress och namn till fynda_gratis@outlook.com. Uppmärksamma att jag skulle behöva kontaktuppgifter idag för att kunna skicka vinsten imorgon förmiddag :)

Grattis igen!

Likes

Comments

Det är sista dagen för att som nya och befintliga medlemmar på Cashbackshopping (värvningslänk) få en gratis glass när ni handlar eller använder ett erbjudande genom Cashbackshopping.

Jag har registrerat mig på Secret Escape och får 10 kr i cashback samt ett glassogram. 10 kr står under "Inkommande" just nu och jag har ej fått min glass än men det kommer troligvist då jag har använt ett erbjudande genom Cashbackshopping

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bara idag ikväll mellan kl 18-24 får du 2 för 1 på alla sovkuddar på Hemtex. Gäller bara online. Du får den billigaste på köpet och du kan välja frakt till butiken så blir det fri frakt.

* Inlägget innehåller en annonslänk*

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag är sista dagen när du kan få 20% rabatt på alla gardiner på Jotex. Handla genom Refunder och få 7% av dina pengar tillbaka. Glöm ej att kika in på Super DealsJotex. Varje vecka finns nya fynd där

* Inlägget innehåller en annonslänk*

Likes

Comments

Snart kommer höstkatalogen från Mio. Bli medlem hos Mio idag och få katalogen med en värdecheck på 300 kr i brevlådan. Som jag vet så kan det vara 300 kr rabatt när man handlar för 600 kr men det kan bli 300 kr utan köpskrav. Man vet aldrig :) Så passa på!

Likes

Comments