Header

Här kan du beställa ett provpaket av Whiskas Ragout. Lämnar du sedan feedback är du med och tävlar om 1 års förbrukning av Whiskas®-produkter till din katt.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillbaka från tvådagarsutbildning och kan blogga igen :) Hoppas att allt är bra med er. Det enda roliga som fanns i brevlådan idag var två kuponger från Findus på gratis maträtter som jag och sambo fick när vi bytte våra poäng i Findus klubben.

Du kan registrera dig gratis i Findus klubben och skriva in koder från Findus förpackningar och samla poäng som du byter mot olika premier. Om du vill att jag får också poäng kan du skicka ditt namn och mailadress till fynda_gratis@outlook.com så bjuder jag in dig.

Likes

Comments

Jag brukar göra sås själv till de flesta maträtter men jag fick testa Kelda pastasås från Buzzador. Jag testade den tillsammans med pasta och brysselkål.

Det tog några minuter för att göra allt klar. För mig som pluggar väldigt intensivt är det ju perfekt! Dessutom smakar det gott, man känner smaken av svampar och ost. När jag testade Kelda pastasås upplevde jag att den innehöll naturliga ingridienser och dessutom finns den i fler smaker. Jag tycker även att förpackningen är tilltalande, det finns tydlig information om vad den innehåller och smaken.

Jag tycker att Kelda pastasås kan vara en räddare när man har ont om tid men behöver laga något gott. Dock priset i butiken är inte det bästa, men man kan unna sig den då och då + passa på att köpa den när den är på erbjudandet eller med kuponger. Jag rekomenderar definitivt Kelda pastasås

#keldapastasåsbuzz #kelda #buzzador

Likes

Comments