Header

Jag glömde att visa vad som fanns bakom de andra luckorna i Rituals kalender. Så här ser ni vad luckor 9-14 gömde. Kan säga att jag blev förälskad i "soap bar" som luktar mandarin och Rituals of Sakura scrub

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu får man 50% rabatt på alla jultextilier till kök och bord hos Nille butik. Av någon anledning fick jag även en värdecheck på 7 kr

Likes

Comments

Den 20 och 21 december kommer att vara en stor utförsäljning på Yaki-Da i Göteborg. Där kommer att vara Salming, Skins, Craft Sportswear, Nova Star barnskor, Gococo med flera som kommer att rea ut sina sortiment.

Dessutom bjuder Nocco på dryck där. Har du inte handlat julklappar än så är det ett bra tillfälle att göra det.

Likes

Comments

Praktiken var en del av min utbildning som varade 4 månader. Nu är jag klar med praktiken och är lite nedstämt att den tog slut eftersom det var en underbar och rolig tid. Jag är väldigt känslig när det gäller att säga hej då till folk, det måste landa hos mig att jag har slutat där. Därför är det tyst på bloggen. Men jag har fortfarande min utbildning. Som Tack gjorde jag två små presenter till mina handledare.

Hur var dagen för er? Vad gjorde ni idag?

Likes

Comments

* Inlägget innehåller en annonslänk*

I appen Rabble gömmer sig bakom dagens lucka en rabattkod som ger dig 50 kr rabatt vid köp över 350 på Matsmart. Du kan gratis ladda ner appen.

Likes

Comments

Just nu kan du beställa STAR WARS VII radiostyrd Millennium Falcon på ToysRus för 55 kr istället för 449 kr. Det är fri frakt just nu

Tips kommer från survivan@

Likes

Comments

Clas Ohlson erbjuder 20% rabatt på eltandborstar mellan 14-18 december. Gäller dig som är medlem i Club Clas. Eltandborste kan bli en fin julklapp så passa på medan det finns rabatt.

Du får även 20% rabatt på hörlurar och headsets mellan 14-18 december. Om du blir medlem i klubben får du 30 kr att handla för.

Likes

Comments

* Inlägget innehåller en annonslänk*

Accent erbjuder 20% rabatt på hela sortimentet mellan torsdag och söndag och fri frakt till butik

Jag köpte plånbok till sambon från den butiken och han är nöjd med kvalitet och utseende. Jag fick också en plånbok av honom från den butiken så kan rekomendera.

Likes

Comments