Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2016, nytt år och nya möjligheter? 

Varje år så ser människor nyår som någon slags omstart. Som att det nya året ska medföra någon slags ny början på livet. Hur mycket jag än vill se det så, så kan jag inte riktigt känna av det på samma sätt. Jag är lika hungrig som tidigare, lika motiverad/omotiverad till att träna, lika trött, benägen att ta en cigg då och då eller ett glas vin på en vardagkväll. 

Men nu snart... så fort jag är frisk ska jag ta och återgå till att träna, börja käka mer hälsosamt och inta mindre alkohol!! 

Hade!! 

Likes

Comments

Gud, jag har då inte bloggat på snart 3 år. Känner mig ganska kluven till det här. Vem bloggar jag för? Varför bloggar jag? Och vad ska jag blogga om? Känns också som att jag måste komma på min nisch. Mode.. nja, inredning.. nej, vardagslivet, tråkigt, foto... min kamera ligger hemma i Stockholm, kärlek och relationer... kanske den dagen då jag infinner mig i en relation hehe.

Ja det blir svårt, får ta och tänka ut något bra. Helt ärligt så är jag inte så vass med pennan egentligen, det här med att publicera texter känns ju lite pressat.

Aja, ha en trevlig kväll!


Likes

Comments