jag känner lusten att börja skriva igen. Även om ingen läser det, så har jag gjort mitt, och jag har följt mitt begär. 

Jag känner att jag behöver berätta om mitt liv. Jag vet inte varför, kanske för att bara prata med mig själv, få det ur mig och försöka sätta ord på mina känslor. Det är svårt. Det blir  ofta såhär på kvällarna, när man börjar tänka igenom saker och man kommer fram till hur man känner. Oftast är det en stor vägg som brukar blockera mig från att just sätta ord på mina känslor men jag har tillfällen som jag bara måste få ur mig. När man känner hur det kliar i fingrarna och det är så mycket som man vill säga, att det ibland bara blir en stor hög av trams som ingen senare förstår. Men för mig lär det ha en mening, och jag behöver börja reda ut knutarna ur mina trådar. 

Här om dagen så var jag utomhus, jag fick ett slag i ansiktet av mina känslor. En hel våg av förtryckta känslor som jag försöker trycka undan och glömma, istället för att bearbeta och faktiskt ta tag i det och kanske till och med söka mig till någon som kan hjälpa mig. Så vill jag ta den snabbaste utvägen, genom att trycka undan mina känslor. När allting blir för verkligt och jag inte längre kan leva i min egen värld så bryter jag ihop. Jag vill inte behöva se sanningen för jag vet att det kommer göra ont. Jag undviker den, på samma sätt som jag undviker mig själv. Den dagen kunde jag sätta ord på mina känslor ''när begäret att dö, är större än lusten att leva''. Det var allt jag kunde tänka på, jag pusslade ihop mina känslor och förvandlade det till ord. De dagarna som jag möter verkligheten är då jag känner mina begär som starkast. Jag gråter, tänker på snabba utvägar, tänker på framtiden och det är oftast då jag känner allting rasa. Men jag vill desperat pussla ihop mitt liv för samtidigt som jag vill försvinna så vet jag att det finns så mycket att leva för. 

Just nu är allting i mitt liv tillfälligt. Allting är för tillfället. Jag behöver fokusera på mig själv istället för personer som jag vet kommer försvinna ur mitt liv. Jag vill leva ett lyckligt liv. Jag vill vara lycklig och vara omringad av människor som jag älskar, som mina vänner och min familj. Men jag är fast med mig själv, och tills jag tar itu med mig själv så kommer jag vara tom och söka lycka i fel saker. Men mina misstag kommer att leda mig till min lycka. Jag kommer att få mitt slut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är samma gamla visa med livet och allt som pågår. Jag mår sämre jag mår bättre jag skrattar och gråter, det är någon som drar isär mig från insidan och jag hör bara hur alla pratar.
Jag vaknar kallsvettig och panikslagen efter en natt fylld av mardrömmar om att falla. Jag vill bara bli fri från ångesten över skolan och all annan skit. Jag hatar mänskligheten då jag inte kan vara en del av den på det sättet som jag vill.

Djup som fan.


Likes

Comments

orkar inte ha det såhär, varför kan jag inte få må bra och vara glad. och ha ett bra och normalt liv, känner mestadels för att bara gräva en grop och lägga mig i den och svälta ihjäl eller något. Ja jag tycker jävligt synd om mig själv men när du inte har någon längre så kan vi se hur jävla bra man mår.


Likes

Comments

Min klass situation är inte den bästa då de i fyra år har fått mig att må skit, jag tänker inte ha muntliga nationella med människor som jag avskyr och inte kan prata med. Tyvärr med det lär inte hända, jag bli hellre påkörd än det.

Får panik på lektionen över vad läraren ska säga och ångesten är bara runt hörnet och kittlas, jag hatar det.
Likes

Comments

JAG HAR SÅ MYCKET ATT SÄGA men jag tänker inte berätta hälften till er lovelies, just nu har jag och nelly färgat mitt hår till världens finaste färg och jag är super nöjd med resultatet 💗


Likes

Comments

Har haft en riktigt mysig eftermiddag med nelly och finn, överlevde skolan även om jag var extremt trött. Är det bara jag som är det nu när man har ställt om klockan? sjukt jobbigt!


Likes

Comments

ha-ha
Vilket skämt denna dagen ha varit, var det ens värt att gå upp imorse. Är det ens värt att någonsin mer gå upp.
Jag hatar känslor och jag hatar hur känslokall jag har blivit. Jag blir ledsen över någonting, bildar ärr gråter en skvätt och sen går jag och lägger mig. Jag har tydligen fått in en rutin och det är inte bra. Men det finns så fina människor att leva för så ett tag till 🌸
Likes

Comments

God morgon (förmiddag)

Hade lyxen att vakna upp till solsken och lite mysigt fågelkvitter idag, min morgon kunde inte ha börjat bättre än så.  Man brukar alltid vara så seg på söndagar men idag känner jag mig rätt så effektiv (för en gångs skull) 

Har hunnit med att städa hela övervåningen och mitt eget rum fram tills nu, där det konstant ser ut som om en bomb har slagit ner. haha jag hatar att städa men idag gick det förvånansvärt riktigt bra. Jag tror att det fina vädret har gjort mitt humör mycket bättre, man känner sig fräschare på något underligt sätt. 


Likes

Comments

Fick gå upp sjukt tidigt för att följa med Carro, Jocke och finn till ett stall som Jocke jobbar vid, hästarna var så sjukt jävla stora ville knappt ta i dom.. fikade med bullar och saft i solen och gosade i solen. Allt som allt har det varit en lyckad dag för en gångs skull


Likes

Comments

Har mått allmänt illa hela dagen och har inte kunnat äta någonting, ännu värre. Har bara legat i sängen under täcket och lyssnat på musik har även gått igenom massa böcker för att hitta någon bra som jag står ut med att läsa men det gick åt helvete så nu ägnar jag all min tid till gamla tv program 🌻


Likes

Comments