Jag kommer inte berätta så mycket om mig själv, inte äns hur gamma jag är. Detta är för att många skulle ha så många åsikter :/ de jag kan berätta är att jag är en tjej och jag bor i Norrland. Jag pluggar fortfarande. Tyvärr det ända ni får veta.

Men nu tänkte jag snacka om lärare. Har ni någon gång märkt att era lärare försöker rota i ditt privat liv? Får dom göra det tycker ni?
Jag tycker verkligen inte att det är okej om man inte själv vill. Jag kan förstå att om det påverkar skolan eller händer i skolan, då förstår jag att dom måste lägga sig i. Men tycker ni att det är okej att era lärare försöker kom in längre än så? Jag har haft ett antal lärare som är så här. Men jag har också haft någon enstaka som är as bra. Vissa lärare är ju bättre än andra. Vi alla har ju olika åsikter och olika sätt att lära sig.

I detta inlägg blev det inte så mycket men jag kommer med mer sen. :)

Likes

Comments

Vi har väl alla hört talas om NellieB. Hon är sjukt fin och rider ju riktigt bra. Det har rycktas om att hon har dejtat Omar ifrån the fooo. vad tror ni, är det sant? I vilket fall så tycker jag att de var sjukt hur the fooo's fans och Nellies fans bråkat under en lång tid. Men när Nellie skrev om hennes dejting osv. Någon stanns där fick the Fooo's fans nog och bombade nellie med hat och annat. Men Nellies fans var inte änglar heller men jag tycker att the Fooos sida var ganska hårt mot Nellie. vad tycker ni om dramt runt detta? Jag vill gärna höra er åsikt, så kommentera :) jag gillar både The Fooo och Nellie :)Likes

Comments