nu äre fan inte långt till sommarlov så jävla gött men nu är det skola igen så fakkin trååkigt men få la ta o göra det bästa av saken!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

har inte så mycket tid att bligga för har andra saker hela tiden kommer bligga nör jag har tid o ingenting att göra! Men iaf nu sitter jag på bussen till sandared för idag är jag ledig så nu ska jag träffa alla sandareds horor!

Likes

Comments

så jävla gött o va ledig o så är det knappt en månad kvar till sommarlov!

Likes

Comments

helgen har varit as bra, va i bosnäs i torsdags det va bra umgås med kevins familj allt vart bra, fredags va jag belli och tilda hos tilda i rydboholm o så på kvällen cyklade vi till viskafors bara för vi kunde lixom o så gårdagen va as bra va hos jonte med alex o tilda hade en underbarkväll tills jag lyckades spilla halva vinflaskan över mina byxor men allt va bra endå så nu sitter jag o min älskling påväg till bolle för att se om det finns några roliga människor att träffa!Likes

Comments

Idag åkte vi ut till bosnäs o är med familjen kompula/skog och kollar på ishockey finland-tjeckien såklart hejjar dom på finland o hoppas på att dom ska vinna, denna kvällen kommer blir bra, det blir alltid roligt när man är i bosnäs!

Likes

Comments

Så underbar dag idag så drar jag till bosnäs sen till kevin o så ska vi antaglien bada, jag o belli hade tänkt så haha

Likes

Comments

Idag har jag o belli gjort middag till mamma två rätters räkcocktail o till varmrätt grillad flöskfile klyftpotatis och hemma gjorda vitlöks bröd så nu är mamma en gammal gumma hon är hela 46 år! Grattis mamma älskar dig!<3<3<3


Likes

Comments

Idag fyller min mamma 46 år och då tänkte jag o izabelle åka o handla för vi ska laga två rätters i kväll till min mamma för det är hon värd så nu åker vi till maxi o handlar lite!


Likes

Comments

God natt alla ny dag imon med nya möjligtheter nu blir det ett avsnitt av min serie unga föreldrar innan jag ska sova Godnatt <3

Likes

Comments

Allt har varit bra idag så nu ska jag äta lite med mamma, det blir potatismos o köttbullar så j*vla gott imon är sista dagen i skolan på denna vecka så skönt sen kansket imon blir det nog sova lver med tilda o belli så det blir kul hoppas resten av veckan rullar på :)


Likes

Comments