View tracker

nu äre fan inte långt till sommarlov så jävla gött men nu är det skola igen så fakkin trååkigt men få la ta o göra det bästa av saken!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

har inte så mycket tid att bligga för har andra saker hela tiden kommer bligga nör jag har tid o ingenting att göra! Men iaf nu sitter jag på bussen till sandared för idag är jag ledig så nu ska jag träffa alla sandareds horor!

Likes

Comments

View tracker

så jävla gött o va ledig o så är det knappt en månad kvar till sommarlov!

Likes

Comments

helgen har varit as bra, va i bosnäs i torsdags det va bra umgås med kevins familj allt vart bra, fredags va jag belli och tilda hos tilda i rydboholm o så på kvällen cyklade vi till viskafors bara för vi kunde lixom o så gårdagen va as bra va hos jonte med alex o tilda hade en underbarkväll tills jag lyckades spilla halva vinflaskan över mina byxor men allt va bra endå så nu sitter jag o min älskling påväg till bolle för att se om det finns några roliga människor att träffa!Likes

Comments

Idag åkte vi ut till bosnäs o är med familjen kompula/skog och kollar på ishockey finland-tjeckien såklart hejjar dom på finland o hoppas på att dom ska vinna, denna kvällen kommer blir bra, det blir alltid roligt när man är i bosnäs!

Likes

Comments

Så underbar dag idag så drar jag till bosnäs sen till kevin o så ska vi antaglien bada, jag o belli hade tänkt så haha

Likes

Comments

Idag har jag o belli gjort middag till mamma två rätters räkcocktail o till varmrätt grillad flöskfile klyftpotatis och hemma gjorda vitlöks bröd så nu är mamma en gammal gumma hon är hela 46 år! Grattis mamma älskar dig!<3<3<3


Likes

Comments

Idag fyller min mamma 46 år och då tänkte jag o izabelle åka o handla för vi ska laga två rätters i kväll till min mamma för det är hon värd så nu åker vi till maxi o handlar lite!


Likes

Comments

God natt alla ny dag imon med nya möjligtheter nu blir det ett avsnitt av min serie unga föreldrar innan jag ska sova Godnatt <3

Likes

Comments

Allt har varit bra idag så nu ska jag äta lite med mamma, det blir potatismos o köttbullar så j*vla gott imon är sista dagen i skolan på denna vecka så skönt sen kansket imon blir det nog sova lver med tilda o belli så det blir kul hoppas resten av veckan rullar på :)


Likes

Comments