Årets bästa dag 

I dag är der roligaste dagen jag vet. Jag älskar uppvaktningen, överraskningarna och känslan i kroppen. Man känner sig lite mer omtyckt och fin. I morse kom han sjungandes in i sovrummet med ett paket, frukostbullar med kaffe stod på silverbrickan tillsammans med levande ljus. Bäst!

Därefter låg vi kvar i sängen och kollade på nyhetsmorgon tills det vid elvatiden var dags att börja göra sig i ordning. Jag visste inte vart vi skulle, men det visades sig vara brunch på Casino Cosmopol.

Sååå mätta gick vi en härlig promenad i höstvädret och min kamera fick gå varm. Perfekt och mysigt! Nästa helg kommer resten av presenten och då kör vi mot Göteborg och övernattning på hotell. Ännu mer bäst är han.

Sammanfattning av dagen: En nöjd tjej som tänker äga åldern 27! ✌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oktober i vår familj är en riktig fest. Vi har födelsedagar hela månaden och även början av November, Så igår firande vi Julia och Melvin, och såklart passade jag på att testa kameran igen. Börjar ni se mönstret? Porträtt är min absoluta favorit. Fotografier som fångar där livet händer.

Likes

Comments

Fredag morgon och jag hade med mig min lilla kärlek till skolan, mina nya kamera, Sony A6000. Jag ber redan nu om ursäkt till min omgivning. Ingen kommer komma undan min kameralins! Jag gjorde en lite snabb porträttfotografering under ett grupparbete i skolan. Så, såhär kan det se ut när framtida affärsutvecklare brainstormar fram ideér i projektledning.

Likes

Comments

Fyra år av kärlek

Vad gjorde jag egentligen innan jag träffade denna man?
Mitt driv fanns där men jag var hemskt förvirrad över vad jag ville åstadkomma i livet, men jag ville bli något. Jag var nog mer av ett yrväder då än vad jag är nu och svirade runt på alla möjliga festligheter så fort jag fick chansen. Snart skulle jag fylla 23 och jag hade sagt till mig själv, du ska inte gå in i ett förhållande förrän du träffar en person som slår undan benen på dig. Får dig att trilla av stolen. Hjärtat ska slå mer än en volt och det viktigaste av allt. Du måste hitta någon som är på din nivå men som inte är dig för lik. Då utvecklas du som människa och tillsammans blir ni oslagbara om ni lyckas hantera era olikheter.

Jag höll vad jag lovade mig själv. Jag mötte verkligen HAN som fick mig att falla hårt. Som är min bästa vän och som får mig att utvecklas. Jag har mitt livs bollplank, min tramskamrat och min allvarliga vapendragare. Ibland gör det mig rasande att vi är olika men allt som oftast imponeras jag av oss. Hur vi stöttar varandra i allt vi gör, för ingen av oss hade befunnit oss där vi är idag utan varandra.

Han är den finaste mannen man kan tänka sig, han har ett oerhört driv och en ambitiösare person har jag aldrig träffat. Efter fyra år tillsammans har vi byggt upp något fint och stabilt men med samma fjärillskänsla i magen som har suttit i sedan den helgen vi hade vår första dejt.Likes

Comments

Jag tror jag ser ett tema på skorna jag dregglar över för tillfället. Tänk vad härligt att börja hösten med dessa vackra skapelser på fötterna! DRÖM! Lågskor och loafers samt stövletter är det jag suktar över för tillfället och för en gångs skull är inte allt svart. haha! 😍

Likes

Comments

Helg, helg, helg. Så skönt det är med lite ledig tid. Gårdagen var fin på många vis. Jag började dagen med att träna, ett grymt jäkla pass dessutom som jag själv knopade ihop. Senare mötte jag upp två underbara tjejer i min klass och käkade på Texas Longhorn. Därefter blev det biljard och sjukt spontant drog vi kort därefter hem till mig och gjorde drinkar.
Kvällen slutade vid halv 4, efter att ha röjt dansgolvet i någon timme på en klubb i Malmö.
Älskar spontanitet, det blir liksom alltid snäppet bättre då när man svävar på peppet.

Idag kommer det vara en sån där härlig dag. En, jag-tänker-inte-ta-mig-för-någonting-alls-idag. Antagligen kommer jag tänkte minst 300 gånger att jag borde dammsuga, plocka undan eller något annat måste. Men vet ni vad, ibland är det bara så oerhört gött att bara leva lite istället för att ta itu med alla "måsten". En viktigt prio tycker jag!

Ha en alldeles underbar söndag och ladda batterierna för en ny vecka, så ska jag fortsätta drömma vidare om pizza, godis och läsk. 😏

Likes

Comments

Tänk vad veckorna bara springer iväg. Skräckblandad förtjusning helt klart. Samtidigt, som jag nämnt i tidigare inlägg är september en kul månad för mig. Mitt nya jobb är igång, det är sjukt kul och att kombinera skolan och jobbet går hur bra som helst. Det blir en sån omväxling varje vecka vilket är kanon kul!
Have fun while winning, det är verkligen en beskrivning som passar in på mig och mitt liv just nu.

Även fast sommaren inte behandlade mig särskilt väl (soldyrkare som jag är) känner jag ändå en motivation för kommande utmaningar är hög. Dock hade inte en liten resa med sol och bad, kanske någon enstaka drink och god mat skadat. ✨ Får istället passa på att ta vara på mina lediga helger, denna dam som jobbat varannan helg i åtta år, jobbar inga helger längre. Förstår ni den lyckan. Otroligt skönt, och nästan lite overkligt.

Det är aldrig försent att ändra på sitt liv och göra det man tycker är roligt, glöm inte det.
Ha en underbar helg, njut och ta vara på tiden 🌸

PUSS!


Likes

Comments

En liten sneak peak hur jag och min sambo bor i Malmö i vår fina tvåa!Inredning är så sjukt kul! I dagsläget är vi så oerhört sugna på en flytt, vi trivs bra, men vill ha något större, men som student är detta inte så lätt med lån trots jobb.

Vi får helt enkelt ligga lågt en period, men det är så svårt när den roligaste sysslan är att spana på lägenheter och radhus som är till salu!Likes

Comments

Jag är allt som oftast en extremt glad person, pratar mycket, gestikulerar och skrattar högt. Vill göra en massa saker och träffar många människor, gärna samtidigt. Många frågar, är du alltid glad? Det blir såklart vad man gör det till men...
Men sen kommer de dagar som inte många nämner och gör vi det så pratas det tyst eller så försvinner det mellan raderna och byts ut mot ett annat roligare samtalsämne.
Hormonellt kaos. Deppigt humör, ångest och nedstämdhet.
Det kommer från ingenstans!
Vissa månader värre än andra, och man vet varken ut eller in. Likgiltigheten har aldrig varit värre. Man vill helst gräva ner sig i ett hål, dra täcket över huvudet och komma fram en annan dag. Det är okej att känna så, vi kan inte alltid vara på topp och prestera bäst, vara trevlig, gå till gymmet, lägga upp perfekta bilder och gå på alla sociala event.

Idag är min sån dag, jag gick faktiskt till gymmet i hopp om en kick. Endorfiner, dem kom aldrig tyvärr men jag försökte. Resten av dagen ska jag ligga på rygg, vara finnig och sur och hoppas på en bättre morgondag. För att det är okej att vara ett hormonellt kaos ibland.

Likes

Comments

Första september och idag börjar min anställning på mitt nya jobb som Sales developer på Inriver i Malmö.
Är här med en riktig Inriverian och det känns underbart. Har ett år kvar i skolan men har redan fått in foten på ett fantastiskt företag. Lyckan är total!

Inte nog med det, dessa två fina människor. Min bästa vän Mange och hans fina sambo Linnéa ska när som helst denna månad få tvillingar. Förstår ni att inte bara en, utan två små underverk ska komma till världen i september. Vill gråta en skvätt av bara tanken. Kärlek är så fint och dem är så bra 💕

Dessutom är det 4 år sedan jag och denna vackra man började finna varandra och ville inte spendera en dag utan varandra. In på sena kvällen var han hos mig trots att han skulle jobba sjukt tidigt dagen efter. Direkt efter jobbet kom han igen och så höll det på fram till oktober när vi bestämde oss för att det skulle vara vi två. Vilket vi egentligen redan visste 💕
Min kärlek är lika stark nu som då. Jag ser fram emot vårt liv tillsammans.

Likes

Comments