Det är ju snart halloween och dags för fest, för det planerar familjen Bäckström och vi ihop. Det blir häftig mat, godis och spökvandring med mera. Planerna är i alla fall påbörjade. Men...det är inte dags än på nån vecka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var skönt att få komma bort en sväng. Mariehamn i höstskrud är vackert. Visserligen var det kallt och blåsigt, men affärerna var öppna mest hela tiden. Vi gick in där och värmde oss och shoppade lite också.
Huset vi hyrde låg mitt i stan och var alldeles perfekt för två familjer.

När vi åkte hem sedan, så stannade vi i Uppsala för att handla lite. Hittade en loppis som vi gick in på. De hade öppet en kvart till när vi kom dit, så vi fick snabba oss. Hittade massor av bra saker där. Nöjd!

Vi har helt enkelt haft en härlig helg!

Likes

Comments

Vi åkte med båten till Åland. Har hyrt ett hus i Mariehamn. Ett gammalt men fint hus på Kaptensgatan, alldeles mitt i centrum. Vi har promenerat, shoppat, hittat ett loppis där vi handlat halloweensaker och annat, varit ut till Maxinge, ätit gott och haft det mysigt och skönt.

Likes

Comments

Jag har tidigare provat whiteningtandkräm, men ALDRIG har de fungerat. Sen testade jag en tandkräm som min dotter Anna säljer. Jag trodde absolut inte på den, men kolla skillnaden! Och det på bara en vecka! Otroligt!

Likes

Comments

Gick en promenad i mörkret. Funderade över det här med "en rosa månad". Det har ju blivit så mycket tjafs om att det är båg med insamlingar och liknande, till cancerforskningen. Men då tänker jag, som själv är drabbad, att om jag vill köpa ett "rosa bandet" eller andra "rosa" varor, ska inte jag få göra det då? Utan att få skuldkänslor av att pengarna inte kommer dit de ska? Huvudsaken är väl att jag känner att jag gjort något! Och så hoppas man väl att några kronor hamnar rätt! Det är nån slags häxjakt hela tiden... Vi blir lurade, vi gör allt fel; skär melon på fel sätt, bakar på fel sätt... You name it - allt är hela tiden FEL!!! Men för helvete, jag gör väl på mitt vis! Eller?


Köpte mig en god yollibox med smak av kokos, så himla god alltså!

Likes

Comments


Det här är från Zakynthos, dit vi var i somras. En av stränderna på Sköldpaddsön, dit vi åkte med båt. Man fick bada från båten. Så härlig vit sandstrand och häftiga grottor att simma in i.

Men nu kommer kylan hit till gamla Svedala. Kallt, kallt, kallt! Och snön kommer väl också snart. Skotta snö, halka, frysa...frysa är nåt jag ogillar. Usch och fy! Sopa av snö från bilen, vindrutan frostig och sätena svinkalla! Nä, tacka vet jag värme!


Likes

Comments

Det var ju kanelbullens dag i tisdags, har jag för mig, men vi tog det nu i helgen i stället. Men jag är ju inte så förtjust i såna bullar.
Däremot åt jag så mycket i lördags, att jag var mätt nästan hela kvällen. Det var så att min avlidne bror Rogers dotter Jessica, hade 30-årsbjudning. Mycket god mat och smarrigt fikabröd! Mums!

Bilder på några av mina fina växter. Jag har massor med orkidéer och nästan alla ska till att blomma snart!
Jag köpte mig ett olivträd i somras och det växer så det knakar. Nöjd! Hoppas det överlever bara!

Och idag så tog jag och betalade resan, utlandsresan alltså! Skönt!

Likes

Comments

Sabla förkylning, gå över nån gång. Magnus och jag tog en promenad på kvällningen. Kände att jag måste ut och röra på mig, trots att jag varit hemma några dagar. Kallt var det också, snart dags för vantar!


Jag har en liten fundering; varför har alla snygga behåar inbyggda kuddar? Jag vill ju inte ha det! Det är så svårt att hitta snygga behåar UTAN kudde!!! Var finns dom? Tips?

Likes

Comments

Testade att göra en mudmask här om dagen. Efter bara en liten stund blev jag alldeles varm i ansiktet. Tvättade bort masken och upptäckte att jag var röd i ansiktet. Inget farligt, det gick snart bort och mitt ansikte kändes lent och mjukt. Härligt!

Kul att experimentera lite. Kamouflageansikte och grimaser...!

Jobbade i måndags, hela dagen och även på kvällen. Utbildning.
Under kvällen blev min förkylning bara värre och värre. Blev hemma från tisdagen. Sov bort nästan hela dagen. Usch! Snorigt! Nysigt! Febrigt! Hängigt!
Var ut och kollade på Magnus när han arbetade på gården...krattning!
Nä, bäst att hålla sig inne och bli frisk!
Prosit!

Likes

Comments

Ännu en fin helg har passerat. Fredagseftermiddagen spenderades i Sandviken på Parkbadet. Riktigt härligt och häftigt. Stora vågor, virvlar, kanor och utebad. Åkte hem till Bäckisarna och käkade pizza sedan. Mysigt.
Idag smaskade vi i oss goda varma mackor. Jag tog ett glas gott vin till. Mums!
Hedvig och jag gick en sväng i det fina vädret också.

Likes

Comments