Värmen har kommit och det har hållit i sig i några dagar. Det är så ljuvligt och skönt. Älskar värme. Det blir lite gjort på gården. Idag har jag planterat ut solrosorna vi sått, dammsugit nedre våningen, motionerat mig och barnen, hälsat på brorsan med familj, gjort det värsta hushållsarbete jag vet, putsat fönster och bytt gardiner och fint blev det. Jag har också fotat lite med nya objektivet. Nytt och nytt? Nytt för mig, jag provar mig fram men det blir fina bilder.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

...men en man tog den ifrån mig.
Jag skulle välja vad jag skulle studera efter högstadiet. Studievägledaren frågade vad jag hade för planer för framtiden och jag svarade att jag ville bli reklamtecknare. Han svarade att det inte var nån ide' för det var alldeles för stor konkurrens. Dum som jag var, så lyssnade jag på honom. Jag slutade att teckna, måla och pyssla. Jag förträngde min konstnärliga ådra! Så ledsamt, men det har aldrig varit roligt efter hans hemska ord, eller dom...jag var inte tillräckligt bra!!!

Likes

Comments

Hedvig och jag tog en promenad i skogen. Tog med kameran. Testar, testar, testar....! Några suddiga bilder, men en hel del bra också.

Likes

Comments

Längtar efter helg. Visserligen har det nyss varit helg, men jag hinner banne mig inte med. Att jobba heltid tar upp ens hela tid. Nä, dags att införa 6-timmars arbetsdag! Nu!

Likes

Comments

Det blev knappt nåt firande, eftersom vi kom hem sent efter Ålandsresan. Vi hann se lite grann på elden, men stannade inte så länge. Vi hade lite annat att göra.

Likes

Comments

Barnen hade ledigt från skolan, så då tog vi och Bäckströms en tripp till Åland. Vi hyrde huset på Kaptensgatan i Mariehamn. Där bodde vi förra året också. Så himla mysigt hus.

Vädret var kanon, men det blåste lite från havet. Vi lekte lite i skateparken med barnen. Jag har fortfarande ont i benen och blåmärken vid revbenen efter det! Ha, ha!

Likes

Comments

Klass 2-varning i Svealand. Jo men visst! Sommardäck på! Går väl bra! Har ju nya däck bak på bilen.
Men...vi hamnade i bilkö så klart! Vi var tvungen att åka ner till Olshyttan och vända, och sen.... snacka om bilkö alltså.
Vintern kom tillbaka med kraft. Det var ju inte ett dugg kul.

Likes

Comments

Vi ska göra klart ett rum som ska bli mitt och Magnus sovrum. Jag har plockat ut massor med möbler och saker...men det tar ju aldrig slut! Jag blir galen på mig själv, för jag är en riktig samlare! Har så svårt för att slänga saker. Men jag ska ta mig i kragen nu och se till att slänga bort....inte spara skiten!
Rummet måste ju bli klart nån gång snart!
Puh!

Likes

Comments

Trött! Måste sova men har så svårt att komma i säng. Speciellt när Magnus jobbar natt.
Skönt att det bara är en fyradagarsvecka igen. Hoppas bara att det blir varmare snart, och inget mer snöande.

Måste rensa i röran här hemma, kasta ut en massa skit som jag sparat..."kan vara bra att ha"...men när då då?

Likes

Comments

Påsken är över för denna gång. En överskattad högtid egentligen tycker jag. Det som är bra är de extra lediga dagarna, som behövs för att vila upp sig.
Det har snöat denna påskhelg, men jag har varit ute och motionerat i den härliga skogen. Magnus har grävt och skottat grus, med lite hjälp av Hugo.
Häromdagen gick ungarna påskkärringar. Lite godis och lite pengar fick de ihop. Det är mest för tant Astrids skull som de går. Hon är väl cirka 93-94 år gammal, och hon tycker om när barnen kommer till henne.

Likes

Comments