View tracker

Gjorde oss en potatis och bacongratäng. Blev riktigt gott. Och så en liten drink till då så klart! Gött skit!

Hoppas jag kan jobba på måndag. Annars lär jag väl ta mig till doktorn. Jäkla hals!

Likes

Comments

Tre fjärdedelar av den hemmaboende familjen spenderar denna vecka med ord som; aj, min hals, orkar inte, sen, szzzznark typ. Vi är sjuka! Fortfarande taggtråd i halsen. Men man måste få ta hand om sig och göra det så bra för sig som man kan. På kvällningen gjorde vi lite ansiktsbehandling och fotvård på varandra. Det bestod alltså av ansiktsmask och fila fötter och smörja in dem. Två av oss fick klorna klippt också.
Man orkar inte så mycket när man är sjuk, så antalet steg på min stegräknare har sjunkit drastisk denna vecka. Häpp!
Tur jag får skriva detta och inte behöver berätta för er, för det gör ( ursäkta ) jävligt ont i halsen.

Likes

Comments

...sjuk! Jo, så är det, jag är så fruktansvärt dålig. Huvudvärk, feber, ont i halsen ( känns som jag ätit taggtråd ), ont utanpå halsen. Usch, jag mår pest. Det är lika med Hugo också. Illa! Magnus mår inte heller så himla bra, men än så länge har han sluppit taggtråden. Hmmm, heter det "sluppit"? Nån som vet?
Är hemma från jobbet nu, och har sovit så gott som hela dagarna.
Nätterna är hemska, för då torkar jag ut i munnen och när jag försöker svälja så gör det så ONT! ONT! ONT!

Likes

Comments

Varenda kväll den här veckan har jag somnat i soffan, framför teven. Vad är det med mig? Jag orkar inte hålla mig vaken. Är lite rädd att det ska vara nåt på gång igen. Tyckte att jag kände en knöl under armen, men jag bad Magnus känna efter och han kunde inte hitta någon. Det är väl nojja antar jag. Jag arbetar heltid och har ju inte haft nåt ledigt under jul och nyår, men jag känner att jag hade behövt det. Men, men...jag hade inte några semesterdagar kvar. Nu har jag fått nya dagar, och då passar jag på att ta några under sportlovet i stället. Ska bli både skönt och roligt.

Likes

Comments

Tillsammans mot cancer...känns som ett hån på nåt vis. Visst, insamling tillsammans för att forska om och att försöka hitta botemedel mot denna sjukdom. Men i sjukdomen, när man drabbas, blir diagnostiserad med den, då står man där ensam. "Vi ska kämpa tillsammans". Hurdå? undrar jag. Det går nog inte att sätta sig in i hur det är. Och det är ju så att trots allt så är man ensam om att kämpa och ensam att drabbas. Du som står vid sidan om kan bara finnas där, du är inte drabbad i den meningen, av sjukdomen cancer. Trots allt!

Likes

Comments

Familjen tog en långpromenad idag. Kunde behövas efter denna godissmaskande helg. Ost och kex, vin, cider, jordnötsbågar...hmmm, vad mer? Glass! Ja, ja, lite drygt fyra kilometer i en decimeter snö. Sista kilometern gick uppför och uppför och lite mer uppför. Så var det med det.

I lördags for vi till Falun med Bäckströms. Lite loppisshopping. Sen vidare till Borlänge och Kupolen och Ikea. Fyndade lite. Smaskade i oss lite gomat på Ikea.

Likes

Comments

En välbehövlig ansiktsbehandling gav jag mig själv idag. Jag har nu använt denna maskin ett par gånger sedan jag köpte den. Vi får väl se om den ger resultat. Borde väl använda den oftare, men jag vet inte vad som hänt med mig, jag motionerar men jag joggar inte...jag kommer mig inte för...jag somnar i soffan varje kväll, ögonen känns blytunga... jag känner mig så trött jämt... skulle behöva semester...men...jag gjorde en ansiktsbehandling på mig själv i alla fall! Bara det inte är nåt mer skit som jag ska drabbas av, har inte känt några fler knölar i alla fall. Däremot blev jag ledsen i förrgår, då jag fick reda på att en bekant drabbats av denna jävla skitcancer, och nu ska hon behandlas med cytostatika och strålbehandlingar. Jävla skitsjukdom!

Likes

Comments

Nytt år, nya möjligheter. Kommer nåt att ändras? Jag tror inte det. Hoppas kan man ju alltid. Jag skulle vilja vinna pengar, jobba kortare dagar, ha roligt på jobbet. Löneökning, råd med resor, trevliga människor runt mig ( har visserligen många redan men vill slippa surhet ).

Likes

Comments

Hade en fin kväll och ett fint nyårsfirande med härliga vänner.
Men vi började dagen med firande av sonen. Han fyllde ju elva år på årets näst sista dag, men vi firade honom igår, med tårta och presenter.
På eftermiddagen kom Bäckströms och Nilssons. Vi käkade gott...tacos...och lax med potatis och romsås. Mycket gott fanns att välja på. Till efterrätt serverades ostkaka eller kvarvarande tårta om man hellre ville ha det
Vid tolvslaget, efter Pernilla August nyårsläsning skålade vi i bubbel och önskade varandra ett "Gott nytt år!"

Likes

Comments

Feber, snorig, huvudvärk. Inte kul att vara sjuk. Ont i ett öra. Bara klagomål. Usch! Men i morgon hoppas jag att jag mår bättre. Krya på er ni som är sjuka där ute! ❤️

Likes

Comments