I vedförrådet...Hugo lyser med ficklampan mellan springorna i det gamla trägolvet. Golvet är gjort av gamla europapallar, som sammanfogats till ett golv. Där brukar vi förvara veden, men nu är det tomt.
-Mamma, en orm under golvet...eller ett ormskinn! Usch, vad läskigt, säger Hugo.
Jag pillar med fingrarna mellan spjälorna och får fram det spröda ormskinnet. Lite läskigt är det.
Vi stoppar skinnet i en liten plastpåse, för att spara det utan att det faller isär. När vi kommer in sen, så tar vi skinnet och lägger ut det på bordet, mäter det och försöker artbestämma det. Cirka 110-115 centimeter lång och troligen en snok.
Usch, vem törs gå ner och hämta ved i höst?
🐍🐍🐍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja, det var ju ett tag sedan sist. Vi har varit/är sjuka, jag och barnen alltså. Magnus har hittills klarat sig.
Hoppas vi/de tillfrisknar snart. På lördag fyller ju lillstumpan åtta år. Det var ju tänkt att vi skulle ha kalas, men vi får kanske skjuta upp det.

Likes

Comments

Varför är det så viktigt att vara könsneutral? Jag är kvinna, är det nåt fel på det? Är det ett sätt att försöka göra män och kvinnor jämställda? Är det fel att det finns kvinnor och män? Jag blir så jävla trött på det här tjafset! Människor får vara hur de vill, men att ta bort och skuldbelägga att man har en könstillhörighet...galet!
Se till att alla människor oavsett kön, har samma rättigheter och skyldigheter, lön, blir behandlad lika inför domstolen o.s.v. Och låt de som vill vara kvinna eller man.
Vill nån veta om det nyfödda barnet är en flicka eller pojke...ja, vaddå? Är det nåt fel på det?
Låt mig få tycka som jag vill! Punkt!

Likes

Comments

... och allvaret börjar igen. Vi hann med tre dagar i Stockholm, tandläkar- och läkarbesök, pulkaåkning i backen, Hedvig tog en tur på skidor, träffat trevliga människor, käkat god mat och mycket annat.

Likes

Comments

Jag hade en tid på kirurgen i Falun i morse. Åkte dit själv i snöovädret. Nja, så farligt var det kanske inte.
Mammografi och ultraljud gjordes men inga nya tumörer hittades. Jag har ju undersökt mig själv och hittat knölar här och var, men Magnus har ju fått känna också, och han hittade då inga. Det är väl så att jag inbillar mig eftersom jag hittade en knöl förut!
Men nu fanns det inga, och glad för det är jag! Jippi!!!

Likes

Comments

Dessa produkter använder jag och kan verkligen rekommendera till er. Sole Solution är en jättebra fotkräm som jag använder genom att smörja fötterna, sätta på ett par sockor och sova så hela natten. Ice dancer är mitt senaste förvärv och den har jag för att smörja in mina trötta vader. Fire walkern använder jag mest som handkräm, den är så bra för mina nariga händer och sen så doftar den så gott.

Likes

Comments

Vi tog tåget ner, min familj och Bäckströms familj. Nilssons tog sin lilla buss ner. Vi bodde på samma hotell, ett fint, rätt centralt hotell.
Vi har varit på Aquaria, åkt dragspelsbuss, fikat gofika, käkat gott, shoppat, myst med våra familjer och så såg vi tjejerna i Dolly style hoppa ur en taxi vid Hötorget. Anna och Martin kom in på tisdagkvällen, och vi käkade och tog oss lite efterrätt.
Idag tog vi (Bäckströms och vi ) tåget hem igen.
Man gör då allt för barnen.

Likes

Comments

Jag har beställt ett ögonfransserum. Ska bli spännande att testa. Ska komma ihåg att ta före/efterbilder bara, så ni får se om den har effekt.
Varför har pojkar ofta så långa ögonfransar? Orättvist, tycker jag. Själv tappade jag många när jag fick cytostatika. De har väl kommit tillbaka nu, för det var ju några år sedan.

Likes

Comments

Var ju ut och joggade några gånger. Snön hade nästan gått bort. Det kändes så himla skönt. Vår! Äntligen. Men ack, vad jag bedrog mig. Snön vräkte ner , så nu är det verkligen vinter igen. Trots att det inte är så många grader kallt, så är det en isande kyla. Hemskt och inte roligt alls. Jag vill ha värme! Nu!

Idag beställde vi hem pizza från vår lokala pizzahandlare. Två Calzone tack! Enligt broshyren är det bara skinka på den förutom det som är på alla pizzor. Men vad hade de haft på tror ni? Jo, gift!!! Champinjoner!!! Fy fan, inte gott trots att jag pillade bort alla äckliga svampar. Det hinner ju ta smak. Sen så var pizzorna väldigt små, tillochmed Hedvig åt upp sin halva. Det gör hon aldrig annars. Hon tog även en macka efteråt.GIFT! 👿👿👿

Likes

Comments

Jo, jag ska äta god mat och smocka i mig en semla sedan. På kvällen blir det en massa godis skulle jag tro. Jag har ju ätit modifastsoppor i fyra dagar nu. Jag har inte gått ner så väldans mycket än, men några kilon har det blivit ändå. Dock har jag känt mig lite svag i kroppen, som att det fattas energi. I morgon ska jag äta och äta gott. Så det så!

Likes

Comments