Jo, jag ska äta god mat och smocka i mig en semla sedan. På kvällen blir det en massa godis skulle jag tro. Jag har ju ätit modifastsoppor i fyra dagar nu. Jag har inte gått ner så väldans mycket än, men några kilon har det blivit ändå. Dock har jag känt mig lite svag i kroppen, som att det fattas energi. I morgon ska jag äta och äta gott. Så det så!

Likes

Comments

Kul med smink! Jag brukar inte sminka mig och bilden är fejkad. Gjord med snapchat. Men dottern sminkade mig när vi hade "spapartyt". Foundation, maskara, ögonskugga och läppstift. Snyggt blev det i alla fall. Men jag var alltid sminkad när jag var yngre. Min dåvarande man ville inte att jag skulle sminka mig, så efter ett tag slutade jag. Han var nog svartsjuk på mig tror jag. Numer använder jag mest bara läppstift eller läppglans.

Likes

Comments

En produkt och spavisning hemma hos mig. Anna visade massor av sköna grejer för kroppen. Jag har ju provat några av dem förut, men till exempel så vill jag testa ögonfransserumet. Jag tappade ju lite fransar då jag fick cellgiftsbehandlingen, så det kan vara värt att testa.
Det var Kristina, Patricia, Berith och Gil som var med.
Kristina fick testa antiagelocmaskinen på halva ansiktet . Vi fick känna, prova, lukta på och sen la Anna en mask på dom som ville prova.

Här ser ni "maskarna"! Snygga! I mitten sitter Gil som vann utlottningen av en produkt. Hon valde lermasken. 😀

Likes

Comments

Tog mig i kragen...Hugo följde med...joggade en sväng. Kändes riktigt bra i kroppen att vara igång igen. Synd bara att halsen strejkar nu, fick ont i halsen på kvällningen. Tillfälligt kanske. Hoppas!
Blir förhoppningsvis en vända snart igen! ❤️

Likes

Comments

Mina små älsklingar fick varsin bok. Mannen fick lotter och travspel. Stora dottern fick en chokladask sist hon var hem. Själv fick jag också trisslotter plus en teckning av Hedvig.
På kvällen var vi bjuden till Bäckströms på Alla hjärtansfika. Kladdkaka, cupcakes och muffins bland annat. Gott, gott!

❤️☕️❤️

Likes

Comments

Nu räcker det med tråkigheter! Nu kan väl allt bara få flyta på. Jag orkar inte mer krångel! Tack!

Likes

Comments

Herregud, vilken explosion det råkade bli idag. Jag skulle göra en varm soppa i ett slags mixkärl. Jag hann bara sätta på locket och ruska en gång.....pang! Locket for upp i taket och jag fick het soppa runt ögat och på ena handen. Satan vad hett! Hela golvet fullt av kladdig soppa. Inte kul. Städa, städa, städa och torka golvet och även taket, som blev lite kladdigt. Det gick rätt bra med mig trots allt.

Likes

Comments

Lite skillnad va? Trots olika färg på ljuset kan man ju se att mina tänder är betydligt vitare nu. Jag bara älskar min tandkräm. AP24 heter den, Nuskin säljer den. Munnen känns så fräsch mest hela dagen.

He, he, he! Snygga!

Likes

Comments

Idag gjorde vi stan med dess loppisar. Hedvig fyndade lite saker, men jag hittade inget. Sen kom Bäckströms över och friterade räkor, bläckfisk och fisk. Wokade grönsaker i currysås och ris hade vi till det. Plus en liten drink till efterrätt. Gott!
Men vi fick "Gino" och kaffe till efterrätt, den riktiga alltså. Den som inte ville ha fick jordgubbar och glass.

Likes

Comments

Jag börjar bli gammal...somnar i soffan varenda kväll. Tänker att jag ska titta på teve, men så plötsligt vaknar jag och har missat hela skiten. Ingen ide'. Bara att gå och lägga sig då. God natt! 😴😴😴

Likes

Comments