Vi ska göra klart ett rum som ska bli mitt och Magnus sovrum. Jag har plockat ut massor med möbler och saker...men det tar ju aldrig slut! Jag blir galen på mig själv, för jag är en riktig samlare! Har så svårt för att slänga saker. Men jag ska ta mig i kragen nu och se till att slänga bort....inte spara skiten!
Rummet måste ju bli klart nån gång snart!
Puh!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Trött! Måste sova men har så svårt att komma i säng. Speciellt när Magnus jobbar natt.
Skönt att det bara är en fyradagarsvecka igen. Hoppas bara att det blir varmare snart, och inget mer snöande.

Måste rensa i röran här hemma, kasta ut en massa skit som jag sparat..."kan vara bra att ha"...men när då då?

Likes

Comments

Påsken är över för denna gång. En överskattad högtid egentligen tycker jag. Det som är bra är de extra lediga dagarna, som behövs för att vila upp sig.
Det har snöat denna påskhelg, men jag har varit ute och motionerat i den härliga skogen. Magnus har grävt och skottat grus, med lite hjälp av Hugo.
Häromdagen gick ungarna påskkärringar. Lite godis och lite pengar fick de ihop. Det är mest för tant Astrids skull som de går. Hon är väl cirka 93-94 år gammal, och hon tycker om när barnen kommer till henne.

Likes

Comments

Vi har som tradition i vår familj, att äta tacos i påsk! Så blev det i år också. Anna och Martin kom hem på skärtorsdagen, och då passade vi på med tacosen.
Efter maten körde vi också den traditionsenliga påskäggsletningen. Tyckte jag lyckades rätt bra i år. Egentligen skulle Bäckisarna ha varit med, men sjukdomar har satt stopp för det. Båda familjerna har ju varit sjuk i flera omgångar.
I går klädde och sminkade jag Hugo och Hedvig till påskkärring/gubbe och sen gick de runt i byn och knackade dörr.

Likes

Comments

Jahapp, det var det det! Den hemskaste magsjuka man kan ha, inbillar jag mig. Hemsk var den då. Men nu är jag frisk igen. Jag hann arbeta fyra och en halv dag efter första sjukan. Sen var det dags igen. Usch och fy. Men denna gång var det bara jag som drabbades i familjen.

Det verkar som om våren har kommit hit. Skönt! Vissa dagar har det varit riktigt varmt i solen.

Likes

Comments

I vedförrådet...Hugo lyser med ficklampan mellan springorna i det gamla trägolvet. Golvet är gjort av gamla europapallar, som sammanfogats till ett golv. Där brukar vi förvara veden, men nu är det tomt.
-Mamma, en orm under golvet...eller ett ormskinn! Usch, vad läskigt, säger Hugo.
Jag pillar med fingrarna mellan spjälorna och får fram det spröda ormskinnet. Lite läskigt är det.
Vi stoppar skinnet i en liten plastpåse, för att spara det utan att det faller isär. När vi kommer in sen, så tar vi skinnet och lägger ut det på bordet, mäter det och försöker artbestämma det. Cirka 110-115 centimeter lång och troligen en snok.
Usch, vem törs gå ner och hämta ved i höst?
🐍🐍🐍

Likes

Comments

Ja, det var ju ett tag sedan sist. Vi har varit/är sjuka, jag och barnen alltså. Magnus har hittills klarat sig.
Hoppas vi/de tillfrisknar snart. På lördag fyller ju lillstumpan åtta år. Det var ju tänkt att vi skulle ha kalas, men vi får kanske skjuta upp det.

Likes

Comments

Varför är det så viktigt att vara könsneutral? Jag är kvinna, är det nåt fel på det? Är det ett sätt att försöka göra män och kvinnor jämställda? Är det fel att det finns kvinnor och män? Jag blir så jävla trött på det här tjafset! Människor får vara hur de vill, men att ta bort och skuldbelägga att man har en könstillhörighet...galet!
Se till att alla människor oavsett kön, har samma rättigheter och skyldigheter, lön, blir behandlad lika inför domstolen o.s.v. Och låt de som vill vara kvinna eller man.
Vill nån veta om det nyfödda barnet är en flicka eller pojke...ja, vaddå? Är det nåt fel på det?
Låt mig få tycka som jag vill! Punkt!

Likes

Comments

... och allvaret börjar igen. Vi hann med tre dagar i Stockholm, tandläkar- och läkarbesök, pulkaåkning i backen, Hedvig tog en tur på skidor, träffat trevliga människor, käkat god mat och mycket annat.

Likes

Comments

Jag hade en tid på kirurgen i Falun i morse. Åkte dit själv i snöovädret. Nja, så farligt var det kanske inte.
Mammografi och ultraljud gjordes men inga nya tumörer hittades. Jag har ju undersökt mig själv och hittat knölar här och var, men Magnus har ju fått känna också, och han hittade då inga. Det är väl så att jag inbillar mig eftersom jag hittade en knöl förut!
Men nu fanns det inga, och glad för det är jag! Jippi!!!

Likes

Comments