Sommar. Cykling. Äta gott. Ved. Familjen. Trädgården. Livet. Njuter. Härligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu börjar semestern. Så himla skönt och verkligen välbehövligt! Hoppas värmen kommer också, för den behövs ju.
I år så åker vi inte utomlands utan vi tar det lugnt hemma, vi håller ju på med renoveringar och vi gör iordning vårt nya sovrum. Det är tänkt att barnen ska få varsitt rum. Det kommer att bli jättebra tror jag.

Hårt slit har det varit. Vi är väldigt tacksamma för att våra "änglar" Bäckströms har varit här och arbetat med oss.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Likes

Comments

Familjen och Bäckströms åkte till Säter och gick ner i Säterdalen i kväll. Gjorde lite loppisfynd först. Sen kollade vi på Billys uppträdande. Himla bra ju. Var tvungen att köpa en cd av honom sen, med autograf och sen ville jag ha en bild av oss! Joråsåatt!

Likes

Comments

Dottern Anna tog hit en av sina cyklar, nämligen den hon själv kört omkull på. Jag och barnen har nu börjat cykla och försöker se till att göra det varje dag.
Häromdagen var jag lite oförsiktig. Jag svängde lite för tvärt i det stora gruset och kurvan, så det blev en vurpa. Knäet, armbågen och händerna skrapades, stora blåmärken på ena låret och jackan gick sönder lite. Annars gick det bra med mig, cykeln, hjälmen och glasögonen.
Det är ju så himla kul att cykla!😀

Likes

Comments

Vissa delar av vår nya altan börjar bli klar. Dessa möbler kom Tomas och Kristina, våra "änglar", hit med. Nya kuddar och nytt bord i " mina" färger! Så fint! Mitt älsklingsrum.

Anna och Martin tog hem Annas gamla cykel, och nu har vi börjar cykla lite grann. Ungarna tycker det är jättekul och jag med!

Likes

Comments

Hela helgen har vi arbetat och slitit. Våra egna "änglar"har varit här och arbetat med oss också. Drabbats av andningsbesvär och kliat "ihjäl" oss! Nu gör hela kroppen ont. Det blir ju så himla fint. Vill att det ska bli klart nån gång bara.

Drog iväg på en joggingtur i går kväll. Kände att jag måste få röra på mig, men gud så segt det var. Blev några kilometer i alla fall.

God, hemmagjord pizza blev det också i helgen, Kristina hade gjort den. Sen tog vi nån god drink för att fira väl utfört arbete, det var vi värda.

Likes

Comments

Jag får ofta höra att jag har en så vacker dotter, och då menar folk min äldsta dotter Anna, som är vuxen. Mina andra barn är också vackra, tycker då jag, men i alla fall säger många så om Anna. Hon är så lik mig säger de också. Jag blir lika förundrad varje gång jag hör detta, för själv tycker jag att jag är så jävla ful. Hon liknar inte mig ett dugg ju! Hon är vacker!

Sommaren kan vara riktigt vacker, speciellt när solen skiner!

Likes

Comments

Jag fryser om fötterna. Går man ut så blåser man nästan bort. Nu är vi inne i juni månad, men var är värmen? Vi hade den till låns i några dagar bara, men snälla....kom tillbaka!

Likes

Comments

Idag sprang jag loppet alltså. Men eftersom jag inte tränat fullt så mycket som jag borde, så var jag tvungen att gå emellanåt. Det var väldigt dålig information om loppet, men jag tror att det berodde på den på kommunen ( Hedemoras ) som hade hand om det, informerade oss alla för dåligt! Skärpning!
Jag deltog tillsammans med fyra kollegor, eller, ja, Maria som arbetar i matsalen, var också med. Vi fick en matkasse också, och vi hade picknick i kylan.
Innan start, just när vi kom dit, fick jag se ett bekant ansikte....bästa Marianne, min gamla Borlängekompis. Ett snabbt men kärt återseende!

Likes

Comments


Värmen har kommit och det har hållit i sig i några dagar. Det är så ljuvligt och skönt. Älskar värme. Det blir lite gjort på gården. Idag har jag planterat ut solrosorna vi sått, dammsugit nedre våningen, motionerat mig och barnen, hälsat på brorsan med familj, gjort det värsta hushållsarbete jag vet, putsat fönster och bytt gardiner och fint blev det. Jag har också fotat lite med nya objektivet. Nytt och nytt? Nytt för mig, jag provar mig fram men det blir fina bilder.


Likes

Comments