I morgon ska jag till vårdcentralen i Långshyttan. Jag har mått lite konstigt den sista tiden. Tror att jag har högt/lågt blodtryck. Yrsel, näsblod varje dag, andnöd, andfådd när jag rör mig, huvudvärk...! Vi får väl se.

Längtar efter att få träffa lilla familjen igen. Bäbisar växer så himla fort så man måste passa på så ofta man kan. Hon är ju så himla söt också, gosen.

Snön kom första gången i lördags, för denna vinter alltså. Inte så många minusgrader egentligen, men kallt. Usch, jag vill ju ha värme.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är hon här, underverket, miraklet...lilla Vilda. En liten underbar varelse landade i söndags. Alltså, hur ska man kunna fatta nåt så stort? Att min lilla bäbis själv har fått en bäbis och blivit mamma? Jag tror knappt att det är sant!
Men i alla fall så har jag, vi, nu fått träffa henne och hennes mamma och pappa. De var hit en snabbvända idag. Hugo och Hedvig var så stolta och nöjda och ville så gärna få hålla henne. De tycker att hon är så fin och det tycker jag med. ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hur ska en arbetsplats vara? Är det meningen att svagaste länken får bestämma? Även över chefen? Har vi inte demokrati i Sverige? Ska man inte gå på vad de flesta tycker? Den svagaste länken är väl starkast i så fall? Nu är jag väldigt besviken.

Likes

Comments

Himmel vad helgen gick fort! Slutade tidigt i fredags, och dottern och jag for till Avesta en sväng. Lite shopping.

Lördagen spenderades med familjen. Läste på nätet om grannen, som sett en björn bara hundra meter från våra hem, hu då! Han blev så överrumplad att han glömde fotografera den. Han tog några bilder på fotavtrycken sen i stället.

På söndagen lagades det massor med mat, för då kom Bäckströms och Nilssons hit på gomat...tacos. Gjorde Kristinas goda tacogratäng för första gången, riktigt mumsigt!

Likes

Comments

För snart en vecka sedan var jag och en kompis, till Hedemora kyrka för att ta farväl av en före detta kollega och vän. Det var den där jävla cancersjukdomen som fått henne fast och som avslutade hennes liv.
Min egen dödlighet påminner sig när nåt sånt här händer.
Vi hann hem och hälsa på vår vän innan hon gick bort, och det känns ändå skönt.
Jag minns när hon berättade för mig hur det låg till, jag blev så ledsen och chockad. Hon frågade hur jag gjorde när håret ramlade av. Hade jag peruk, sjal eller var jag barhuvad? Så oviktigt egentligen, men ändå inte. Hon använde inte peruk eller sjal minns jag, och det gjorde inte jag heller. Bara nån gång, men det kändes inte bra.
Jag kommer att sakna min gamla vän. Farväl och vila i frid.

Likes

Comments

Helgen som gick bestod mest av svampplockning. Var ut både lördag och söndag. Kom på världens bästa trattkantarellställe. Jag, Kristina, Hedvig och Erik var ut på lördagen, medan Magnus och Tomas bytte vår ytterdörr. Vi åkte ner till Enköping på fredagkvällen, för att köpa en ytterdörr. Enköping var närmaste ställe den fanns på, annars var vi tvungen att beställa. Det skulle ta en massa veckor då. Men det blev jättebra. Förut hade vi en innerdörr också, men nu behövs inte det. Skönt!

Likes

Comments

Svampplockning så gott som dagligen. Hur mycket kan det finnas?
Idag tog jag med Hedvig och Erik till skogen. Vi hittade lite gula kantareller, men mest trattisar.

Likes

Comments

Ja, nu var det ju inte bara svampar på bilderna. Sjön fick vara med på en bild och rönnbär. Det blir en kall vinter enligt det gamla tramset om mycket rönnbär = kall vinter med mycket snö. Eller hur var det nu igen?
Vi har plockat jättemycket svamp i år. Men vi plockar ju bara kantareller, trattisar och gula, men Kristina har fått mig intresserad av andra svampar. Jag fotograferar helst de andra svamparna, de är ju så vackra.

Likes

Comments

Vi tog Volvon ner till Uppsala för att hälsa på Anna och Martin. Det var jag, Hugo och Hedvig. Vi skulle köra ner lite saker till dem inför den stundande förlossningen. Inte långt kvar nu, bara några veckor.

Vi tog oss ner på stan först och strosade runt litet. Sen bjöd Anna och Martin oss på god mat på Restaurangen Texas Long Horn. Riktigt gott men tyvärr så fick jag en väldigt senig entrecote.
Efter det åkte vi till Fyrishov för lite bad där på äventyrsbadet. Bubblade, busade och njöt!
Kvällen tillbringade vi i deras lägenhet med lite kvällsmys framför teven.

Dagen därpå så gjorde vi crepe's till brunch. Vi hade chokladsås, grädde, hallon och drottningsylt som tillbehör. Gott, gott!

Sen åkte vi hem och så var den helgen snart slut. ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jaha! Jag var och handlade lite mat idag. Hittade detta i disken - pizzaburgare. Kan det vara gott då? Ska prova tänkte jag och köpte två för 20:-. Fast sen när jag kollade kvittot så var det som vanligt: 20:- styck!! Åh, man blir så lurad jämt. Inte orkar jag dit och klaga för en tjuga!👿👿👿 Vi bor ju inte precis nästgårds med butiken.
Pizzaburgaren var i alla fall duglig som lunch till mig, men inte till dottern, som också fick en.
Men irriterande att man alltid ska behöva kolla kvittona! Speciellt på Ica. Grrr!

Likes

Comments