Jag vet inte hur många gånger jag sagt nu att jag ”ska bli bättre på att uppdatera” här. Men det är alldeles för många gånger iallafall! ^^ Men det har hunnit hända så sjukt mycket i mitt liv,så allt känns kaos. Det är väl både bra och dåliga saker,men jag hoppas på att det kommer bli bättre snart! Mer än så har jag väl inte att säga,så vi får väl se när jag uppdaterar igen nästa gång hähä.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom att jag inte hunnit ta nya Halloweenbilder i år,så får jag bjuda på några gamla som jag tog för ca 2 år sen🎃

Likes

Comments

Okej så jag kan ha gjort mitt livs misstag precis... Men samtidigt en sjukt stor chansning,som kanske kan förändra mitt liv en hel del. Jag har sökt jobb. (Eller ja,jag söker jobb varje dag hehe) Men det här är en rätt så stor sak för mig. Speciellt eftersom att jag lever med panikångest som många av er redan vet. Och jag har alltid känt att den "begränsar" mig / stoppar mig från att söka vissa jobb. Jag hade ett rent h*lvete med panikångesten när jag gick restaurang och livsmedelsprogrammet på gymnasiet. För där hade man inte bara att man skulle lära sig att laga vissa maträtter och utbilda sig till kock,utan man skulle lära sig att servera också. Precis som i en "riktig" restaurang.

I den skolan så har dom en riktig restaurang där man tar emot gäster,bokningar,man tar beställningar,betalt osv osv. Precis som "på riktigt". Och det är där vi kommer till problemet för mig. Jag har ALDRIG vågat ta beställning av "riktigt folk",jag fick jämt panik och hjärtat slog i 150 varje gång jag såg att jag fick gäster vid mitt bord. Jag fick alltid gå ifrån och samla mod innan jag kunde gå fram och ta emot den där jäkla beställningen. Ibland fick till och med mina klasskompisar göra det åt mig för att jag inte kunde. Jag gick flera gånger ut och grät och skakade på grund av måendet.

Jag ringde alltid till pappa så fick han komma dit och prata lugnt med mig så att jag kunde fortsätta dagen. Jag var nära på att svimma av flera gånger och det var sånt press från läraren dom 2 första åren. Men sen när jag tog studenten så lovade jag mig själv att aldrig utsätta varken mig själv eller min panikångest för något sånt jobbigt igen,där man måste möta på folk. Men idag gjorde jag det ändå. Jag har sökt jobb i en klädesbutik. Nu tror jag inte att jag får jobbet ändå,men jag är redan super nervös och livrädd. Även att det kan förändras och kanske blir jätte bra ändå,det vet man ju inte föränn man har testat.

Likes

Comments

Okej,så jag har alltså bestämt mig för att ta körkort nu vid 22 års åldern hehe. Så jag skrev in mig på körskolan i förrgår och jag har nog aldrig varit så nervös som jag är nu. Och då har jag inte ens börjat övningsköra än ^^ Är sjuk osäker på om jag kommer klara det,men jag hoppas att jag gör de,för nu måste jag ha eget kort🙈

Likes

Comments

Likes

Comments

Helt sjukt att det redan är torsdag idag,tycker att veckorna går så himla fort ibland! Idag har det iallafall varit tjejkväll på stan,så jag gick dit med Anna och Ella. Köpte inget speciellt förutom en jätte gosig kofta som jag kommer använda väldigt mycket nu i höst och vinter.

Igår var jag och jennipher i Ullared med hennes kusin och hennes sambo. Vi kom dit runt 9 på morgonen och åkte hemåt runt 5 tiden ungefär. Så vi spenderade hela dagen där och det var hur mysigt som helst! Jag hittade betydligt mycket mer saker än vad jag faktiskt trodde att jag skulle göra! Så fick med mig ett par saker hem. Blev även att jag stannade hos jennipher över natten,vilket var lika mysigt som alltid😍

Likes

Comments