Jag vill inte klaga och jag vill inte att ni uppfattar mig dom en person som klagar men jag är så klar med att konstant ha ont!
knä vill inte bära mig och rygg som tar kål på mig! Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Varför har jag fått allt skit? alla sjukdomar?! Alla Skador?! känns som det ända jag har kvar att bocka av är cancer! Är det så det ska vara?
För att inte sprida för mycket negativ  energi så har jag haft en relativt bra vecka. inte lika många panikångest attacker och haft mycket egentid!
syster kom spontant på kaffe en kväll och Gud vad jag älskar henne och  beundrar henne! Haft samtal med den andra och skrattat åt mina tjockis bröst! 2 barns morsa VS piller tjockis! Vi kan skratta åt det och det är jag evigt tacksam över trots att kg inte trivs med min vikt!
när jag började på dagsjukvården så skulle vi varje fredag skriva 3 saker vi är tacksamma för men jag tänkte att jag ska försöka börja med det varje dag! små som stora saker så behöver jag försöka fokusera på det positiva!
Så dagens positiva:
-Sofi, Josse, Sara mina älskade systrar och min bästa vän,utan er vore jag inget! Ni betyder mest av allt för mig!
- Malin så långt bort men ändå så nära, tack för allt stöd!
- fått 5 timmars sammanhängande sömn i natt.

evigt tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig, ni gör allt lättare! <3

Likes

Comments

var början man? Dåtid, nutid eller något mitt i mellan? Har lovat mina systrar att lägga alla korten på bordet och jag tänkte detta är ett sätt att göra det på för enkelhetens skull!
Vem är Jag? Det vet jag inte själv då jag spelat ett spel sen jag var liten. Så jag kan inte presentera mig men jag kan berätta vem jag spelat,
En tjej som alltid haft ett leende på läpparna, gärna lyssnat på andras problem och berättat för dem hur de ska lösa dem, alltid älskat att jobba och gärna jobba mycket, ställt upp för så många som möjligt ( gärna alla på en gång ), älskat att flyga och fara överallt, hatat att ha tomma dagar på schemat, älska skämma bort dem jag tycker om och jag tror att jag varit omtyckt av vänner och familj!
Det är väl typ så jag levt och det låter  väl bra! Eller? Hade jag fått välja hade jag gärna haft en kompis som mig själv, fast problemet är ju att allt har varit en fasad! En fasad mot allt det dåliga jag haft inom mig och som jag nu ska möta....

Likes

Comments