Vilken jul det varit! mysigaste julen på många år, så tacksamm!
Sova tillsammans med Björn i vardagsrummet är det mysigaste jag vet, han är så god den lilla människan! Sen att vakna på morgonen och att alla va där, alla dem bästa ,så mysigt!

Precis varit ute i trädgården med Olof och kastat boll och där kom förbi en kvinna med hund och vi började prata. Det kunde varit Sanne 47 år! Så mycket likheter och samma känslor och upplevelser i livet ända skillnaden var att hon stammade!
Kändes lite märkligt att träffa någon som var precis som jag fast samtidigt skönt. Det som skilde oss åt var att hon tagit hjälp när hon var 46 år och jag 27! Hon sa att jag att jag ska vara glad över att jag fått/tagit hjälp så tidigt och det fick mig att reflektera! Jag är glad, glad för att hon fick mig att inse vissa saker som man inte reflekterat över innan!
Hon hade också haft en hund som betytt allt , det var hennes liv precis som Helmer va mitt! Hon förstod vad jag sa och visste vad jag kände och menade. Att hundar kan ha så stor betydelse !
Hon ville också åka upp i himmelen men hunden höll henne vid liv, hon kunde inte lämna den!
Så märkligt att någon kännt samma sak! Att man levt samma liv!
Hoppas hon kommer förbi någon annan dag för det gav mig verkligen något! Känns som jag fick mer ut av henne på 30 min än vad jag fått på månader hos psykologen!

Tacksam. Detta blir en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har varit så bra, känt  mig så glad och framförallt normal! Konstig känsla men skön.
Hade en väldig ångest inför min födelsedag, kände det först som ett litet misslyckande att man levt ett år till men ack så älskad jag kände mig!
Alla samtal, sånger, sms, Facebook meddelande m.m så glädjande!
Hade en väldigt bra födelsedag hemma hos Sara och barnen med pyntat hem och köttfärslimpa! lugn och skön dag med dem bästa!
Fick även en unicorn dräkt i rosa/ glitter! Just my style! Benjamin hjälpte mig och förklarade hur man öppnade paketet, bra med sån hjälp lätt man glömmer själv! 😂😍
På lördagen kom Robin och käkade misslyckad tacos ( hade råkat slängt kryddan till köttet så fick krydda på frihand) men det blev mysigt ändå! Fick boken MONSTER  som jag velat ha så länge av han och Julia ! SÅ GLAD! Nu kan jag börja öva på att läsa igen! happy happy happy! 😁

Veckans tråkiga, missade psykologen! Det funkar inte att ha den så tidigt måndag morgon. Men hon säger att hon har inga senare tider! Antingen får jag dygna mellan söndag och måndag eller så kommer det hända att jag försover mig och får betala 150:- för uteblivet besök! Måste komma upp på måndag, gå dit och prata och berätta att det inte funkar! Måste ju finnas en annan dag med senare tid!

Dagens 3 positiva blir 1
Hela veckan har varit så bra! 😊

Tacksamm för mina älskade systrar och mina fantastiska kompisar !
GUD SÅ BRA DEM ÄR! ❤

Likes

Comments

Länge sen jag skrev något.
Det har 2 förklaringar, antingen har jag mått för dåligt eller "för bra"!
"För bra"!? varför kan man inte bara tillåta sig att må bra och va glad för dem bra dagarna man har?
Har svårt för att känna att jag är värd att vara glad för jag känner alltid att där är någon annan som inte känner glädje som är värd det mer ! Förstår ni vad jag menar!? som tex har jag en nära vän som har 3 barn ( dem fick reda på igår att dem väntar sitt 4de) som fått lungcancer och ska opereras mellan jul och nyår!
Då känner jag direkt att livet är orättvist och varför kunde jag inte få det i stället för han?

Även om jag fysiskt inte skriver här varje dag så skriver jag här flera gånger om dagen i huvudet här.
Har märkt att det är skönt att skriva av dig trots att man inte gör det fysiskt, kommenterar även inlägget för mig själv precis som om jag kommenterar vilket blogginlägg som helst!

Vad tänker jag på?
MASSOR ( som vanligt) men en sak jag tänkt mycket på är hur jag hamnade här? Var gick det fel? Gjorde jag något fel? Genetiskt? Varför?
Vad jag minns så är det när jag är runt 6år som jag börjar längta efter det andra livet, livet där på andra sidan där alla alltid är glada och mår bra! Jag vet rätt snabbt att jag aldrig kommer fylla 25år. Varför just 25 vet jag inte men jag vet att jag ALDRIG  kommer fylla så mycket.
psykologen och jag har pratat om varför jag som 6 år inte vill leva!? Vad hände?
-97 fick pappa hjärnblödning, mamma roddade allt. Allt från barn till hus, macken, sitt eget jobb, bokföring, pappa på IVA m.m
Det jag ser framför mig är när mamma på kvällarna sitter på gaveln under kotavlan dricker vin och gråter!
Kommer ihåg att när han kom hem från sjukhuset fick han till uppgift att han skulle bygga pärlbricka med mig för att träna motoriken och humöret. Har inget minne av att vi gjorde  det.

-99 Mamma krockar med ett träd.
Stor smäll med mycket skador, nära döden!
Helvetet brakar lös, hon ringer från sjukhuset hem till mig skäller på mig, hotar mig och är bara allmänt otrevlig. Slutar med att jag inte vågar åka hem från skolan utan åker till macken och sitter där från 13.30-18 då pappa slutade. Jag mådde inte bra och pappa fixade så jag kunde få va på fritids! ( Bästa ever, har alltid önskat att få gå på fritids!)

Mamma kom hem vägrade använda hemtjänst för hon kunde lika bra hålla sig till jag kom hem 13.30 så jag kunde lyfta henne mellan rullstol och toastol.  Kunde aldrig åka till kompisar efter skolan för jag var tvungen att åka hem och ta mamma till toan! OM det verkligen krisade kunde hon ringa pappa som var 400m bort men helst inte!
Och pillerna kom in i hennes liv på riktigt!

Och om någon eller båda av dessa händelserna har satt spår i mig och därför jag känt mig vilsen vet jag inte!? Men det va väl typ här allt började!

Har alltid sagt till alla att jag inte kommer fylla 25, men jag tror folk har trott jag skojat eller sagt det för uppmärksamhetens skull. Men jag har alltid räknat ner till att jag ska fylla 25, men så kom Helmer! Min älskade jävla hund! Livet fick en mening och jag hade någon att luta mig i mot.  Han fick känna min lycka, min sorg och min kärlek! Och jag fick en trygghet! ♡♡♡♡♡
Det va han som höll mig vid liv för jag kunde inte lämna han, och när han försvann så försvann  den sista biten av mig kändes det som och kvar stod ett skal!

Som ni säkert märker med detta röriga inlägg så är det mycket på gång i denna skallen!

Dagens positiva
1. Ser fram emot att åka till sara på Fredag.
2. Robinmys på lördag längtar jag efter.
3.Mycket produktiv dag! 💪

Likes

Comments

Jag vill inte klaga och jag vill inte att ni uppfattar mig dom en person som klagar men jag är så klar med att konstant ha ont!
knä vill inte bära mig och rygg som tar kål på mig! Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Varför har jag fått allt skit? alla sjukdomar?! Alla Skador?! känns som det ända jag har kvar att bocka av är cancer! Är det så det ska vara?
För att inte sprida för mycket negativ  energi så har jag haft en relativt bra vecka. inte lika många panikångest attacker och haft mycket egentid!
syster kom spontant på kaffe en kväll och Gud vad jag älskar henne och  beundrar henne! Haft samtal med den andra och skrattat åt mina tjockis bröst! 2 barns morsa VS piller tjockis! Vi kan skratta åt det och det är jag evigt tacksam över trots att kg inte trivs med min vikt!
när jag började på dagsjukvården så skulle vi varje fredag skriva 3 saker vi är tacksamma för men jag tänkte att jag ska försöka börja med det varje dag! små som stora saker så behöver jag försöka fokusera på det positiva!
Så dagens positiva:
-Sofi, Josse, Sara mina älskade systrar och min bästa vän,utan er vore jag inget! Ni betyder mest av allt för mig!
- Malin så långt bort men ändå så nära, tack för allt stöd!
- fått 5 timmars sammanhängande sömn i natt.

evigt tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig, ni gör allt lättare! <3

Likes

Comments

var början man? Dåtid, nutid eller något mitt i mellan? Har lovat mina systrar att lägga alla korten på bordet och jag tänkte detta är ett sätt att göra det på för enkelhetens skull!
Vem är Jag? Det vet jag inte själv då jag spelat ett spel sen jag var liten. Så jag kan inte presentera mig men jag kan berätta vem jag spelat,
En tjej som alltid haft ett leende på läpparna, gärna lyssnat på andras problem och berättat för dem hur de ska lösa dem, alltid älskat att jobba och gärna jobba mycket, ställt upp för så många som möjligt ( gärna alla på en gång ), älskat att flyga och fara överallt, hatat att ha tomma dagar på schemat, älska skämma bort dem jag tycker om och jag tror att jag varit omtyckt av vänner och familj!
Det är väl typ så jag levt och det låter  väl bra! Eller? Hade jag fått välja hade jag gärna haft en kompis som mig själv, fast problemet är ju att allt har varit en fasad! En fasad mot allt det dåliga jag haft inom mig och som jag nu ska möta....

Likes

Comments