Hej, i dag vil skrive om Nike Mercurial vapor x. Nike Mercurial er en af de ældste støvler fra Nike, som stadig producere nogle af de bedste støvler til dato. Jeg har stor erfaring med støvlen, da jeg har spillet med dem i et halvt år nu, og ved hvordan de egentlig er. Komforten i skoen er god men ikke den bedste, da det er en angrebs støvler. En angrebs støvle skal være let og være god til hurtige veninger. De krav klare Nike mercurial vapor x rigtig godt, skoen er rigtig let. Dens grip på overdelen af skoen er fantastik, bolden klistrer sig næsten til støvlen. Jeg har været meget overrasket af holdbarheden, af støvlen. Man skulle tro, støvlen ville gå hurtig i stykker, da det er en letvægtstøvle men nej. Jeg har haft den i cirka et halvt år og trænet 4 til 5 gange om ugen, med støvlen og der er ingen skrammer eller flaws på støvlen. Jeg anbefaler støvlen, især til offensive spillere men også baksne. Selvom nyprisen er 1800 kr er det stadig pengene vær.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Da Adidas begyndte at producere Adidas purecontrol 16+, var der mange efterspørgelser om en sneaker af denne fodboldstøvle. Og det gjorde Adidas. Den 13 juli 2016 launchede Adidas de to første Adidas Ultra boost pure control. De blev udsolgt med det samme. Det betød at der var stor hype for sneaker menneskene og sneaker verdenen. De to første colorways var solar yellow og black som kan ses på billedet oven over. Efter de to colorways launchede Adidas fem andre colorways hvor datoerne var lå fra hinanden og der blev launchet, kun en colorway pr dato.

Adidas Ultra boost purecontrol mint green, launchede den 31. august 2016

Adidas Ultra boost Purecontrol Triple white, launchede den 27. september 2016

Adidas Ultra boost purecontrol Grey camo, launchede den 28. november 2016

Adidas Ultra boost purecontrol Triple black, launchede den 27. december 2016

Og de nyeste Adidas Ultra boost purecontrol Blue blast, som launchede den 1. febuar 2017

Likes

Comments

Den 30. Januar 2017 droppet den nyeste Nike hypervenom 3. I det her oplæg, vil jeg fortælle lidt om støvlen og hvad der egentlig har ændret sig siden Hypervenom 2. Den nyeste Hypervenom 3 er lavet til specielt til angriberen. Nike har indført et helt nyt grip på overdelen af støvlen. Flyknitten har også overtaget skoen. Fra dynamic fit sokken og hen til spidsen af støvlen er det 100% flyknit, som Nike skriver i sin beskrivelse, af støvlen.

Snørebåndene bliver holdt på plads. Af det såkaldte Nike flywire, som ses på billedet oven over. Flywiren gør skoen lettere og tilpasse, til din fod. Nike flywire befinder, sig under flyknitten. Nike Hypervenom 3 indenholder, 8 tynde snore på begge sider af skoen. Som er det man kalder flywire. Snorene trækker flyknitten ned til foden, som gør at støvlen sidder het tæt til foden, og giver et fantastisk Comfort.

Det nyeste grip på overdelen af støvlen, er Konstrueret med rate dependant Poron puder som bliver hårde og skaber en ren sparke flade når du sparker til bolden med høj fart. Det er den nyeste opfindelse, fra Nike. Det virker på den måde, at de små diament formet, bliver hårde når angriberen skal sparke, det gør at man kan sparke til bolden endnu hårde end før. Hvis man dribler med bolden gør de sig bløde, som skaber en Comfort og gør at man får bedre føling på bolden. Personligt vil jeg anbefale den nye Nike Hypervenom 3, ifølge alle informationer vi har fået, omgående den nye støvle har den potentiale til, at blive den bedste Hypervenom indtil videre.

Likes

Comments

Den nyeste pack fra Nike, har overrasket brugere og sportudøvere. Med packens skrigende farver. Packen indenholder, de fire mest kendte fodboldstøvler fra Nike. Nike Magista Obra, Nike Tiempo, Nike Mercurial Superfly v5, Og sidst men ikke mindst, den nyeste Nike Hypervenom 3. Nike Hypervenom 3 er den nyeste generation, for Hypervenom. Fodboldstøvlen launchede den 30. januar 2017 Sammen med Radiation flare packen. Jeg vil senere i dag, lave et oplæg om fodboldstøvlen, hvor jeg går lidt mere i dybten med skoen, og hvad der egentlig har ændret sig siden Hypervenom 2

Likes

Comments