Header

Det blidde allt en liten behind the scenes hörreni. Som sagt så fick vi inte så jättemycket material.. Så det var mycket svårare att lägga in bilder i videon... PLUS att vi inte fick något filmat när vi fotade Mathilda på ställe nummer två. Men men, kolla på den och kommentera gärna vad ni tycker!

Likes

Comments

två bilder från i somras.

Ååå vad jag längtar tills hela min arm blir klar... Vet redan exakta motiv och allt, bara pengar som fattas. Hoppas verkligen på att kunna boka tid så armen blir klar till sommaren någon gång... På tal om sommar. Tror inte jag längtat efter sommaren så här pass mycket som jag gör just nu. Har inte mycket inbokat förutom Bråvalla och förhoppningsvis (håller tummarna) båtluffa i Grekland med Sofia i två veckor. Jag behöver egentligen aldrig ha speciellt mycket inbokat till sommaren heller för att längta, mår generellt så mycket bättre med ljus och D-vitamin. Men vem gör inte det? USCH för detta mörker. Har ett extra roligt projekt med fram till sommaren som jag ska greja med nu under våren. Tänkte ni skulle få hänga med på det.. Vad det är återstår att se hehe.

Likes

Comments

Låt mig presentera snygg-matte. Älskar bilden högst upp till höger.

Likes

Comments

Här kommer några bilder på Johanna! Jävel vad bra pälsjackan gjorde sig till det kalla vädret. Smälter ihop föör snyggt. I lööööve it! Och Johanna kan ju verkligen det här med att fastna på bild med...

Likes

Comments

Hej och halloj. Sitter här i min morgonrock och försöker bli något varmare. Svinkallt i min frigga. Har inte hänt speciellt mycket idag, var iväg och bokade tatueringstid förut. Ä.n.t.l.i.g.e.n. Ska inte göra något nytt stort, tyvärr haha, ska bara fixa till en gammal och lägga till lite nytt. Spännande spännande. NU: fortsätta mysa med Pelle som sitter med mig här uppe i sängen medan jag redigerar bilder. Om en liten stund ska jag börja göra i ordning mig för sedan kommer Calle så ska vi ut och käka. Hoppas ni får en bra fredag hörreni!

Likes

Comments