Header

Dagens Favorit

Dagens Favorit är Roller Lash Mascaran ifrån Benefit

Roller Lash blev en stor favorit när jag fick den i en Glossybox för ett tag sedan. Jag hade läst lite om mascaran innan jag fick den i boxen att den skulle vara bra och kan säga att jag blev riktigt nöjd med den. Så jag beställde en i originalförpackning och kan säga att jag använder denna mascaran nästan varje dag. Jag bara älskar denna.

Den nyaste sensationen från benefit, Roller Lash Mascara, är äntligen här för att ge dig ett extra lyft till dina dagliga makeupvanor!

Denna svarta mascara, som håller i upp till 12 timmar, lyfter, separerar och böjer upp dina ögonfransar och ger dina ögon en öppnare och intensivare look.

​För att själv beställa den underbara mascaran klicka här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skönhet

Här kommer ni att få se mina favoriter inom skönhet. Jag kommer även att visa er lite olika Beauty Hacks och även ge er massor av bra tips. 

Alla har vi våra olika favoriter. Men jag kommer att bjuda er på mina favoriter. Ni kanske hittar en ny favorit om det jag tipsar om. Kan säga att några av alla saker som har blivit mina favoriter har jag faktiskt hittat på nätet och andra bloggar. 

Likes

Comments