Hejsan!

Idag har jag inget att skriva om, behöver all hjälp och inspo från er sisters <3 Tänkte att jag bara skulle skriva lite åsiker och bara helt enkelt skriva av mig.


Jag vill börja med att skriva att jag är sjukt less på skolan. Inte på pluggandet eftersom att jag faktiskt är en av de få elever som förstår att man måste räkna med att plugga i skolan man kan inte bara chilla och festa alla dagar hela tiden.

Det jag är less på är faktiskt lärarna. Om ni sitter och tänker "Va? de gör ju bara sitt jobb" så vill jag till er säga att då gör de sitt jobb på dett väldigt dåligt och oplanerat sätt. Detta gäller ofc inte alla lärare men en hel del av alla jag har. Problemet då är att alla lärare lägger sina prov i samma vecka, helst samma dag såå jäkla störigt...

Varför inte bara snacka med de andra lärarna och typ PLANERA OLIKA TIDER! Jag är helt seriös vad är det svåra? Ni säger att vi måste ta ansvar för vårt pluggande och att detta är faktiskt vår framtid.. Och JA! men jag kan då säga till er att ni gör det inte bättre av att vara stökiga och oplanreade med erat schema. På min skola händer detta typ varje vecka, någon i klassen frågar om hen kan få ett papper (kanske en uppgift de andra fått när hen var sjuk) och läraren svarar, varför fick inte du de när de andra fick uppgiften?, då svarar eleven att hen var sjuk. Lärarens svar blir då "men jag har ju så mycket annat att tänka på just nu".. Ja tack för den lilla vän tänker jag då. Och vi ska ju igentligen inte snacka om nu när det har varit nationella för 9:orna.. Gud säger jag bara.. Alla lärare säger att de inte har tid för dessa prov tar all tid.. Men snälla lilla du gör som du säger till oss "be om hjälp".


Tack för mig, har ni någar åskiter om detta KOMMENTERA hejdå sisters 💓

Likes

Comments

Hej!

Denna veckan är jag LÅNG LEDIG :D Det är väl typ alla men ändå Love it! Jag har inte haft något roligt att skriva om under veckan, har jag haft mycket prov och sånt tråkigt. Så är det om man har lärare som lägger alla prov precis innan betygen ska sättas😖.

Nu hade jag iaf tänkt att skriva lite om "sminkborsten" som jag berättade i förra inlägget att jag hade köpt (har ni inte läst de inlägget så scrolla ner)(översta bilden). Jag har haft några dagar då jag har provat den. Än så länge tycker jag att den är grym. Dock bara till concealer under/vid ögonen, då den är väldigt lätt att komma åt med och man petar sig inte i ögat med den 👏. Den ger ett väldigt naturligt resultat och det går på bara några sekunder, snabbt och smidigt haha. Dock så kan man behöva ta fingrarna till hjälp om det inte blev 100 bra. Borsten/svampen (kalla den vad du vill) tycker ja inte är bra till andra ställen du vill ha concealer på, t ex. på finnar eller liknande. då använder jag min Real Techniques (när man lär sig stava det) (understa bilden)Expert Face Brush som jag tycker äger👍.


Ha de bäst sisters xx

Likes

Comments

Hej!

Denna helgen kommer var bäst, igår var jag och shoppade bara en ska men ändå (kommer bild längre ner). Idag ska jag på kalas och imorgon ska jag hänga med kompisar.


Jag vet att flera märken har sånna t ex. Real Techniques. Men jag köpte min från kicks egna märke.


Jag vill sjukt gärna prova dessa fina borstar oxå från R.T. Vet ni om de är bra? kommentera! (Bild till höger)

​Ha de bäst sisters ♡

Likes

Comments