Hei Bloggen!

Idag så tenkte jeg å skrive ett lite outfit innlegg til dere, ettersom det virker som at dette er en greie alle blogger må gjøre minst en gang i uka. Vet det har vært litt tregt på bloggen i det siste, men håper dere trofaste følgere ikke har mistet håpet, og fortsatt leser med entusiasme og engasjement. Skal prøve å få til noen ordentlige kvalitets innlegg for dere i tiden fremover, så bare gled dere!

Så, tilbake til dagens outfit. La oss starte med jakken jeg har på meg, som er en Jean Paul, sommer/vinterjakke fordi det var litt kaldt. Selv om det ser ut som at det er sommer ute folkens, så er det forsatt kaldt i lufta så lurt å ha på seg en god og varm jakke.

Under jakken har jeg valgt å ha på meg en beige og brun genser fra Hollister. Denne genseren er en av mine favoritt gensere, den er utrolig god og myk å ha på seg, i tillegg ser jeg jævlig bra ut i den. Hehe neida, joda. den er veldig god å ha på seg, og hvis det blir for varmt til å ha på seg jakken men for kaldt for en T-skjorte så er denne perfekt.

Og tilslutt, buksen og skoene jeg har på. Buksen jeg har på vet jeg ikke hvor er fra, men den er litt mørk og litt trang. Ellers er det en veldig god buske som er veldig god å bruke.
Så til skoene, de er noen helt fantastiske svarte Nike freerun sko. De har jeg hatt med meg verden rundt, og det kjenner man av den gode tåfis lukta. Dette er ett par sko som jeg kan skli rett inn i og er helt vidunderlige å ha på seg.

Håper dere likte dagens outfit og kanskje fikk litt inspirasjon til hva dere selv kan ha på. Takk for meg og sees om ikke så lenge<3TTT out

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Denne bloggen startet jeg som ett Medie prosjekt med min gode venn Anskar. VI hadde høye ambisjoner for hva vi skulle med denne bloggen og hva vi kunne nå. Etter en liten stund med skrive sperre og få innlegg, har jeg valgt og skrive dette innlegget om at fremover blir det bare jeg som skal skrive innlegg for skolegutta.

I det siste så har vi skolegutta i medie klassen laget en musikkvideo til sangen «Gikk i bakken» av Dårlig vane, ett bergensk rap band. Videoen er nå ferdig, og er soleklart den beste videoen laget i medie. Den blir mest sannsynlig lagt ut på enten youtube eller facebook i løpet av de neste dagene og jeg kan love dere en helt sjuk rå video.

Likes

Comments

Hei alle sammen og velkommen til bloggen vår, Skolegutta. Vi er to gode kompiser på Ringerike videregående skole som har mediefag. vi fikk i oppgave og skrive blogg. Det er en oppgave vi tar på strak arm. vi vet ikke helt hva vi skal skrive om enda, og tar derfor gjerne imot tips til hva dere vil lese om. Tulletom og ElDørk out.

Likes

Comments