SKOGSRAW Grafisk design och kommunikation

I tisdags, närmare bestämt igår, besökte jag och en fjärdedel av min klass kommunikationsbyrån BYN här i Norrköping. Let's have a look!

Under närmare två timmar fick vi ställa vilka frågor vi helst önskade och få dem besvarade. Drömmigt.

"Hur går det till från möte med kund till färdig produkt?"
"Var hittar ni inspiration?"
"Vadan namnet BYN?"

​Någonting annat som var drömmigt var deras kontor, jag skulle med glädje bo där.

Efter studiebesöket begav vi, jag och några mysiga kursare, oss iväg mot skolan för att göra klart det sista på en uppgift i InDesign i form av ett festivalblad. På vägen dit diskuterade vi ett ställe som namedroppats under besöket, en vägg vid vattnet där dam får måla graffiti, här i Norrköping?

Vi kom fram till att vi måste dit.

Likes

Comments

Nedan: En av de finaste låtarna jag vet. Jag tänker tillbaka på de kyliga morgnarna i maj, då himlen var ett chiffer av svalt rosa och blått.

Följdfråga (sett till rubriken): Vems presentation skulle det annars vara?

Jag har bestämt mig för att presentera mig själv i form av en intervju. En intervju hållen och besvarad av mig själv. Konsten att leva ensam. Om du skulle vilja ställa ytterligare en fråga så är det bara att kommentera!


Vem är SKOGSRAW?

SKOGSRAW är mitt alias. Mitt riktiga namn är Ebba och jag är en nittonårig student vid Linköpings Universitet (LiU) som läser grafisk design och kommunikation!

Varför "SKOGSRAW"?

Namnet SKOGSRAW [skogsrå] är en ordlek som baseras på varelsen skogsrået och filformatet RAW (råfilsformat). Jag ser det lite som att bloggen är min skog och jag dess väsen.

Hur kommer det sig att du skriver på svenska?

Om sanningen ska fram, så har jag velat fram och tillbaka inför beslutet att skriva på svenska. Å ena sidan så innebär att skriva på engelska möjligheten att fler kan ta del av vad jag gör, vilket är toppen (!). Å andra sidan så är jag tyvärr inte beredd att ge upp mitt användande av svenska för det, då jag tycker att det är ett så fruktansvärt vackert, roligt och uppfinningsrikt språk.

Vad är ditt syfte med den här bloggen?

*Gestikulerar ondskefullt med händerna*

Nej, men allvarligt talat (fastän skrivet), så ser jag på bloggen som ett sätt för mig att uttrycka mig själv och låta andra ta del av det genom att publicera text (en hel del av den varan), projekt, event, illustrationer, drömmar, anekdoter, fotografier och många parenteser.

Nu återstår inte så mycket mer än att säga: Välkommen till min blogg!

Likes

Comments