Här är länken till min nya blogg:
http://www.nouw.com/iieevv

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå igen! Det var ett tag sen men nu är jag igång igen.
För att förklara bilden/bilderna ovanför så har jag verkligen fastnat i det här silverblonda håret. Just nu är ju mitt typ gul/orange/blont då jag färgade det rött i våras. Det är egentligen min vanliga hårfärg som jag hade innan jag började färga i konstiga färger (hehe).
Så jag tänkte försöka fixa lite askigt hår snart men vet inte hur. Är det någon som har något tips så kontakta mig gärna! :)

Likes

Comments

Dag 3 tog vi tåget eller tunnelbanan eller vad det nu var ut på landet för att gå ner i en grotta(som jag inte heller minns namnet på). Jag fick tyvärr inga bra bilder inne i grottan vilket var väldigt synd men hursomhelst så fick jag i alla fall några fina bilder på vägen dit och hem.

Likes

Comments

Efter att vi var i Tokyo så förflyttade vi oss till ymca i Gotemba. En dag gick vi till Gotemba City Hot Spring Onsen vilket är ett badhus som värms upp av naturliga källor. Inne i badhuset är det ganska strikta regler. Män och kvinnor är uppdelade och innan man går ner i vattnet måste man ha tvättat sig noggrant. Det finns duschar inne i rummet som den lilla bassängen är i. Vid dem står det små pallar man ska sitta på och framför en står det duschtvålar och schampo och på väggen sitter det en spegel.
Man får inte doppa håret i vattnet och man får heller inte simma eller ha badkläder i bassängen. Den är alltså väldigt grund och är bara till för att sitta och koppla av i. Bredvid bassängen (väldigt tätt intill) så är det ett stort fönster som man ser alla berg från. Jättefin utsikt verkligen! Det var synd att man inte fick ta bilder och så men det var ju självklart förståeligt varför man inte fick. Efter att vi hade badat så gick vi tillbaka och tog en genväg genom skogen vilket var jättefint

Likes

Comments

Nu är de hör följande inläggen väldigt sena men jag har liksom inte funnit nån ork att lägga upp nåt och fixa och hålla på. Men här är i alla fall allt från första dagen i Tokyo. Fiskmarknad, tokyo tower och shopping gatan som jag inte minns vad den hette.

Likes

Comments

Nu är det ungefär 13 timmar kvar tills jag bär mig av till Arlanda. Ungefär 18 timmar tills jag sitter på planet som lyfter mot Japan. Det känns helt sjukt att det är så kort tid kvar och jag är så nervös att jag ska glömma något kvar här hemma. Jag tror nog aldrig att jag varit så nervös för en resa i mitt liv.

När jag är där borta ska jag göra mitt bästa för att få upp bilder så ofta som går på alla ställen jag kan. Det borde komma upp i alla fall lite varje vecka. Jag blir borta i ca 29 dagar.

Vi börjar med rundvandring i tre veckor i Tokyo, Osaka och Kyoto. Efter det (sista veckan) är vi på lägerplatsen. Där ska jag försöka byta till mig coola prylar och träffa nya människor.

Som sagt så kommer jag försöka få upp bilder och text om vad vi gör och vart vi är.

Hörs på andra sidan jorden! :)

Likes

Comments

Igår fick jag en Olympus Pen i en några timmar för tidig födelsedagspresent så vi bestämde oss för att prova den i en Blurryface photoshoot

Likes

Comments

​Midsommar var en vecka sen, jag vet (haha). Men jag måste faktiskt skylla på att min dator inte ville föra över alla bilderna hit så jag fick vänta ett tag för att det skulle fixa sig. Nu har alla bilderna kommit fram hursomhelst. Det här var min midsommar alltså. Det blev ett långt inlägg då det var en lång dag och mycket bilder och roliga saker att ta kort på. Det blev väldigt mycket på Erik och Tobias och det vet jag inte riktigt varför. Nu ska jag i alla fall försöka ta bilder på Power Meet och faktiskt få upp dem den dagen eller åtminstone dagen efter. Ni får ha det så bra så länge!

Likes

Comments