Ännu en bildbomb från Magaluf. Dessa från de sista dagarna vi spenderade där! Men nu är jag på hemmaplan igen. Har verkligen haft en riktigt bra semester som jag kommer minnas länge! Lite som att uppleva alla studentfester och allt roligt som hänt i trean igen, fast i en hel vecka i rad. De sista dagarna var man rätt sleten;)) Men trots att det var väldigt skönt att slippa ett lökigt, sandigt och skräpigt rum så hade jag ändå gärna stannat någon dag till för att inte vara medveten om att allt är över. Men nu väntar ett nytt kapitel i livet!

På Schemat har det stått jobb sedan jag kom hem och imorgon är det även midsommar och det ska självklart firas!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kväll tog vi ett besök in till Palma för lite shopping och strosing. Fick med mig ett Linné från Zara. Var otroligt varmt att gå men vi kämpades oss runt på en rätt bra runda innan vi avslutade med käk.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fyra bilder från vår härliga balkong från Gårkvällen och morgonen idag! Hur fint är det inte? Trivs himla bra i värmen trots att det kändes som man skulle dö av värme idag. Har varit över 30 grader hela dagen och vi hann med en och annat dopp både i poolen och havet.

Likes

Comments

Nu sitter vi på flygplatsen Påväg till Mallorca!! Planet lyfter klockan tio och det ska bli så himla härligt, snart får vi se solen igen!! Hejdå gråa Varberg!

Likes

Comments

Idag var jag och mamma på Kungsmässan en sväng. Skulle inhandla de sista till Magaluf som jag för övrigt åker till imorgon!!! Allt har hänt i ett det senaste och har haft fullt upp med det ena i de andra!! Fick iaf köpt ett par shorts, Linné och skor som slank med i resväskan. De blev också ett lunch stopp för jag och mamma höll på att dö av törst och trötthet. Studenten tog kål på oss;)) tror jag sov nästan hela gårdagen men de hjälpte trots inte och imorgon lär det inte bli någon sovmorgon men de kan jag nog stå ut när anledningen är studentresa!!

Likes

Comments

Bilder från i fredags när jag tog STUDENTEN!!! Känns så himla sjukt att det är över men det var verkligen livets dag! Vill uppleva det om och om igen om jag kunde! En oförglömlig dag! Är stolt över mina tre år på gymnasiet och att jag kämpat mig igenom de som varit tufft. Men nu är det över både på glädje och lite sorg och på nyfikenhet och nervositet. Jag vill tacka 14TEA för många minnen och alla fina som gjorde min student så himla bra!! Så tacksam för er!

Likes

Comments