Igår var jag och la i lite slingor i mitt hår. Ville ha det fräscht till sommaren och studenten och så( Bilderna ger dock inte en helt rättvis färg av slingorna, men ni lär få se fler;)). Fick även klippt av lite slitna toppar. Mitt hår blir alltid rätt torrt på sommaren när de bleks av solen och de blir ju inte bättre av att jag la i ljusa slingor på det... så därför införskaffade jag mig ett schampoo som skulle stärka håret och återbygga det. Lite dyrare men tycker det är värt för att ta hand om håret nån gång i mellan nåt. Sedan köpte jag även ett setting spray för att lockar ska hålla så det ska med testas!

Sedan måste jag tillägga att idag efter 4h skrivande var fysik 2 provet gjort!! Det var rätt svårt om jag får säga det själv men vilken befrielse efteråt!! Det var en stor tyngd som släppte. Fysiken är den kurs som har varit tuffast på gymnasiet och nu är äntligen slutprovet, på hemska 14 kapitel, över... Jippie!!! Glad över att jag kämpat mig igenom hela!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var vi bjudna på konfirmation till Nils! De bjöds på massa god mat som vanligt hemma hos Åhbergs! Jag hade på mig kläderna ovan. Införskaffade mig den rosa kjolen i fredags. Har de senaste varit helt besatt av plisserade kjolar så var på jakt efter en sådan, men efter många prövningar slutade det ändå med att det var denna kjolen som slank med hem. Ingen plisserad kjol men tyckte denna föll bättre på mig så blev nöjd!

Likes

Comments

Startade dagen med en morgonpromenad vid havet. Fick även doppat tårna i havet, snart dax för första doppet?

Vi fortsatte vår promenad förbi Kustbageriet där vi snabbt kikade in för att köpa lite gottigheter.

Sedan fortsatte vi vår promenad in mot stan där vi bestämde oss för att ta ett stopp på Mignon för lite frukost!

Ett spontant men riktigt bra val!! Med den härliga solen och värmen kändes de nästan som vi satt på ett litet fik någonstans i Italien, sån härlig känsla! En riktig boost av lycka + kvalitetstid med mamma bjöd denna morgon på❤️

Likes

Comments

Idag fyller Clara år, grattis till henne! Detta firades med en mysig fika hos Saga som ett avbryt i plugget! Väldigt behövligt!! Känns som jag håller på att knäcka mig över alla prov som varit och vi har framför oss. På tisdag är slutproven i fysik vilket kan vara bland de värsta... Men ska kämpa på nu in i det sista!

Likes

Comments

Idag käkade jag första rabarberpajen för i år på våra egna rabarber! Kändes himla somrigt, bara vädret som inte stämmer riktigt ihop... annars har det varit en lugn dag, var hemma från skolan idag för att jag inte mådde så bra.

Likes

Comments

Vår klass på jippo-dagen! Tyckte klädseln blev riktigt bra till slut trots mycket vel! Alla hade fixat och trixat med klädseln så till slut blev vi alla matchande i rött och vitt i allt från tryckta tröjor till sydda kjolar, riktigt kul att alla la ner tid på det! Själva jippot började med en parad från vår skola ner till stenbrottet där det hölls lekar så som såp-fotboll och dragkamp. Det var riktigt kul även fast man kanske mest sprang runt och var överallt och ingen stanns;)) Efteråt drog vi hem till Gustav och käkade pizza innan vi åkte på förfest hos en av hans kompisar. var super trevligt men var rätt seg efter jippot. Men trots detta slutade Kvällen på Oscars med en något orklös Klara som däckade snabbt när jag kom hem!

Likes

Comments

Idag efter skolan stack jag och Palle hem till Saga för att fixa lite med klädseln inför jippo-dagen som hålls imorgon! Vår klass ska klä ut oss till cheerleaders och baseboll spelare så imorse var vi nere och köpte tröjor som vi sedan målade på och en sneak peak av resultatet har ni här över. Blev rätt lyckat till slut om jag får säga det själv! Sedan är det ju lite roligt att få pyssla i mellan åt med;))

Likes

Comments