Likes

Comments

Imorses startade jag dagen med en promenad längst strandpromenaden. Efteråt stannade vi på Mignon och tog en frukost där, super mysigt! Har även hunnit jobba idag men nu sitter jag bara framför soffan och slappar, jobbar igen kl. 6 imorgon så blir ingen lång kväll.

Likes

Comments

Igår åkte jag och familjen en sväng till Kungsmässan och Freeport. Vi åkte runt lunch vilket kändes lagom då jag hann ta det lite lungt innan. Vi skulle ha hunnit med Ikea också men det hade vi ingen tid över för. Hittade inget på Freeport men fick med mig lite smått och gott från Kungsmässan. Bland annat ett par rosa "kostymbyxor" som var Himla sköna!

Likes

Comments

Idag har hela dagen spenderats på stranden och det var riktigt härligt, badade till och med!?! Denna helgen är jag ledig vilket är riktigt skönt, så det var härligt att iaf matcha in en dag med sol!

Likes

Comments

Grattis älskade mamma!! Det finns ingen som är så guldvärd som du! Tack för alla eftermiddagar och helger du spenderat med oss i hallen som tränare från de att jag knappt kunnat gå, till att ha pluggat in hela matte och fysik boken för att hjälpa mig när jag inte förstod. Om bara alla människor hade lagt ner den tid och kärlek du har gjort på oss❤️

Likes

Comments

Igår var vi några tjejer som drog till Sosciten på NA-KDs event de hade fixat. De bjöds på lite drinkar, man fick välja ett plagg ur deras nya kollektion och så Fick vi även en liten goodiebag. Senare var Sociten öppet som vanligt. Dock var de inte jätte mycket folk ute, kanske för de var söndag, men tyckte ändå det var en mysig kväll. Alltid roligt när någon fixar event etc. så det blir lite skillnad.

Likes

Comments

Sister

Noun [sis-ter]

A person who is there when you need her; someone who will catch you when you fall; a shoulder to cry on; someone to laugh with; most importantly, a sister is Always a friend.

Likes

Comments