Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kväll blev det tacos hemma hos Saga! Jag, Clara, Gustav, Olle och Saga satt och käkade ända tills alla hade matkoma!! Idag ser planerna ut så att de blir en hel del gymnasiearbete, hela morgonen är planerad åt det. Ska hinnas med lite andra läxor med men sen blir det kanske en liten visit på Kungsmässan med. Även idag är vi lediga hela dagen pga utvecklingssamtal!!

Likes

Comments

Idag spenderades lunchen på Mignon (då vi hade inställda lektioner pga utvecklingssamtal, himla skönt) med Saga och Maja som äntligen är tillbaks i Sverige!!! Kul, kul och brun var hon såklart... Vi catchade upp lite och självklart fick vi höra en del om deras resa, längtar tills jag får göra nått liknande!
Jag käkade tomat och basilika soppan, en favorit! Kändes som en riktig sopp-dag idag, kallt och grått, då krävs en varm soppa👌

Likes

Comments

Idag är det måndag igen och en ny vecka framför en! Veckan ser ganska så lugn ut, känns lite som lugnet före stormen, väntar in att allting ska komma och översvämma en. Morgonen började med design lektion, vilket är bästa sättet att starta en måndag på! Avslappnade och man slipper tänka en måndagsmorgon, då Hjärnan inte alltid är så snabb. Just nu håller vi på att göra en stol och ett rum till de, min har ni ovan.

Likes

Comments

Bjuder på en outfit från förra veckan som jag inte hunnit visa er!

Likes

Comments

Startade min dag med att göra våfflor till familjen, våffeldagen i ära!

Åkte upp till Göteborg med pappa för lite shopping och lunchade även på Da matteo. Tog en sallad som var god och en espresso på det.

Sedan till kvällsmat så blev de Sushi med pappa och Ebba, lyx!!! Mamma hade lite tjejer hemma så vi andra blev bort sjasade ur huset men klagade inte! Fick ju sushi😉

Likes

Comments

Strax efter åtta idag stack jag, mamma och Ebba ner till H&M för lite morgon shopping. Checkade omkring och fick shoppat lite och som vanligt blev man bjuden på en caffe och en macka från EH. Mysig start på dagen!

Likes

Comments

Ifall ni gillar att titta serier och inte sett denna serien än, varsågod!

Jag tittar serier lite då och då men när jag väl blir fast kan jag inte slita mig, och just nu är jag fast! Blev tipsad om denna serien och den föll mig precis i smak! Tror det är en serie som går hem hos många. Den har lite utav allt skulle jag nog säg. Väldigt spännande men samtidigt inte för läskig. Lite kärlek och ständiga problem på alla möjliga plan.

Serien heter Blindspot och händelseförloppet i säsong 1 bygger på att man hittar en kvinna med en lapp som är till FBI. Kvinnan är tatuerad över hela kroppen och det visar sig att hon inte har något minne kvar. Hon vet inte vem hon är, vart hon är eller vad hon gör där, och inte minst vart kommer hennes tatueringar ifrån? Tatueringarna visar sig vara ledtrådar som leder FBI till alla möjliga brott som de förhindrar. Med tiden börjar även kvinnan få tillbaks sitt minne men vem är hon egentligen och vem är det som gett FBI alla ledtrådar? Är det en fälla eller är det någon som försöker hjälpa till? Många hemligheter letar sig sakta fram.

Har inte kollat klart första säsongen än men så här upplever jag serien än så länge från de avsnitten jag sett, har ungefär sett halva första säsongen. Ska nog hinna mata av lite fler avsnitt i helgen;) Över har ni en trailer men den spoilar i princip hela första avsnittet men så spännande!!


Likes

Comments