Header

Väduren
21 mars – 20 april
Du är i ditt esse, kära Vädur, och det här kan lätt leda till att du kör på lite hårdare än din omgivning. Andra verkar extra långsamma, sega och allmänt trötta, medan du har ell världens energi. I många fall kan du hjälpa att peppa din omgivning, charma en flirt eller stötta en vän, men en stor bromskloss verkar finnas på jobbet eller i skolan. När du vet vad du vill, och jobbet stoppar dig, får du anledning att se över saker i ditt liv. Den här veckan börjar föda en del frågetecken kring din jobbsituation, och du börjar kanske fundera på om du verkligen är där du vill vara. Plötsliga insikter hjälper dig kolla din inre kompass.

Oxen

21 april – 21 maj
Det blir en splittrad vecka, kära Oxe, där du pendlar mellan att känna att saker verkligen går som du vill, och att någonting är fel. En inre stress som är svår att sätta fingret på jagar dig, och jag vill utfärda en liten varning. Det är lätt för dig att få för dig att du måste göra en drastisk förändring: byta utbildning eller lämna landet för att slippa denna känsla, men det här är en väldigt kortsiktig lösning. Försök istället se till din närmsta omgivning om det finns några detaljer som du enklare kan förändra för att känna dig mer tillfreds med saker i stunden. Ett lättare sätt att justera ditt välmående just nu.

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En vänskap växer sig starkare nu, kära Tvilling, och någon du tidigare såg som en bekant känns plötsligt allt viktigare i ditt liv. Samtidigt verkar något hota denna vänskap vilket kan kännas väldigt läskigt. En flytt, en före-detta relation, en ny relation i någons av era liv eller svårigheter att träffas lika ofta sätter ett litet ärr i ditt hjärta. En konflikt kan uppstå nu – inte sällan för att ni blivit lite för nära för snabbt. Kanske måste du välja bort denna vän ett litet tag, låta vänskapen växa på håll och bara hålla fast vid övertygelsen om att ni två är och kan bli så tighta som du hoppas.

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det går bra på jobbet eller i skolan, kära Kräfta, men ett litet orosmoln svävar över dig. Någon du arbetar nära ihop med håller inte med om det du gör, kritiserar dina insatser eller är på väg att lämna jobbet/klassen och det här gör saker svåra att få ihop. Du får kämpa lite extra nu – kraften finns där men det gör lite ont att du ska behöva jobba för två plötsligt. Det sätter lite sprickor i relationen, och du är rädd för att tappa förtroendet för denna någon nu. Försök prata med personen om det hela, och kom ihåg att inte ta saker personligt. Hen går säkerligen igenom något som inte har med dig att göra. Tuffa samtal går bäst efter torsdag, så vänta tills dess.

Lejonet

23 juli – 23 augusti
Du bär på drömmar om att öppna nya dörrar i ditt liv, kära Lejon, men under en längre period nu har saker hela tiden kommit i vägen – det vill säga, ditt "gamla" liv. Saker du lovat andra, kontrakt som håller dig kvar där du är eller svårigheter med att faktiskt kunna boka den där biljetten, ha råd med flytten eller hitta jobbet sätter dig ständigt i osynk med planerna. Gör därför ordentliga efterforskningar till vad som faktiskt är möjligt i ett längre perspektiv nu, istället för att försöka lösa saker impulsivt. Du vill så mycket, och det kommer gå, men inte på en gång. Gör dig istället redo för att hoppa när chansen kommer.

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Den här veckan har du inre behov som kan bli svåra att tillfredsställa, kära Jungfru. En flirt eller kärlekspartner har inte riktigt samma lust som du, och det kan bli en frustrerande vecka. Å andra sidan har du en himla flyt vad gäller pengar och kan spara smart, fynda stort eller bli positivt överraskad av någons generositet. Det kan vara klokt att du håller större känslor och tankar en aning för dig själv fram till helgen, då blir det lättare att kommunicera med andra igen.

Vågen
23 september – 22 oktober
Du och någon du tycker mycket om kan ha lite svårt om ni måste umgås alltför mycket denna vecka, kära Våg. Det kan kännas som en fantastisk chans till en början, men rumskompisar och partners, eller någon du jobbar ihop med och måste jobba eller umgås lite extra med dränerar snabbt din energi. Försök hålla dig cool och ta ut din frustration någon annanstans. Vad som än hamnar mellan er och prövar er relation är på väg att ge med sig för alltid.

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du känner dig så säker på sin sak, gör din grej, har flyt, kära Skorpion, och som från ingenstans sätter någon griller i ditt huvud om att du är på fel spår. Kan det vara så att någon i din närhet, hur mycket du än tycker om dem, är lite avundsjuk på dig? Chansen finns där, men det viktiga är att du inte tar det personligt. Om du har hittat ett sätt att leva ditt liv på som funkar för dig – var stolt över det. Andras avundsjuka har inget med dig att göra egentligen, utan låt dem reda ut sina känslor på egen hand.

Skytten
22 november – 21 december
En romans som borrat sig djupt in i dig, kära Skytt, begränsas av något så tråkigt som pengar denna vecka. Du verkar behöva välja mellan att tömma kontot för att kunna umgås eller helt enkelt inte umgås allt. En otroligt tråkig ekvation, men bara du vet vad läget är värt. Om du är rädd att ni glider ifrån varandra helt om du inte visar ditt engagemang nu – go for it. Det kan bli en tuff månad med många nudelpaket efter detta, men det ser också verkligen ut att vara värt det. Våga visa vad du känner.

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det verkar som att din familj, föräldrar eller rumskompis har en "fantastisk" idé på gång, och du är förvisso peppad, men har också svårt att få in detta i ditt eget schema, kära Stenbock. Glad och stressad samtidigt kan man säga är veckans mode, och du kan hamna i en mindre konflikt med någon på grund av detta. Djupa andetag gäller och säg inte för mycket på en gång. Vänta tills helgen innan du återkommer till din nära och förklarar din syn på saken.

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Vad roligt att alla bjuder in dig, planerar saker för dig och vill ha med dig på diverse upptåg, kära Vattuman! Synd att du samtidigt är i behov av att bara få vara ifred ett tag. Förhoppningsvis kan du skjuta undan de känslorna en aning och runt slutet av veckan få tid att bara sitta i stillhet och tysthet för dig själv och hitta tillbaka till dig själv. En rolig men eventuellt utmattande vecka. Men tacka ändå ja. Andra vill dig verkligen väl nu.

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Fett med cred till dig denna vecka, kära Fisk. Du verkar imponera på andra rejält och dessutom ha ett bankkonto som mår lite bättre än på länge. Någon i din närhet kan bli lite frustrerad på din brist på uppmärksamhet, men du gör ditt bästa. Fullt upp på jobbet ger dig minimal tid att ta hand om de du vanligtvis ger ditt allt, och det är helt okej. Låt deras känslor svalna av innan du tar ett snack med dem, typ till helgen vore bäst.

Likes

Comments

Ny vecka och ännu en måndag avklarad, helt okej skoldag som avslutades med fotbollsträning i det fina vädret, man kan ju inget annat än att bli glad av vädret just nu! Väl hemma har jag inte fått mycket gjort, har i princip bara ätit och lyssnat på Wahlgren och Wistams pod som kom ut igår kväll. ​

Ha det bäst, xx

Likes

Comments

Såg denna fina topp inne på Nelly och tyckte den var hur fin som helst! Måste verkligen klicka hem den och ha till sommaren, tänk denna till ett par ljusa och lite slitna jeans shorts och brunbränd hy, låter helt perfekt. Att den endast kostade 149:- är ju hur bra som helst, vill ha!!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/nly-trend-917/the-singoalla-top-918141-97/

Likes

Comments

Hej på er! Dagen idag har än sålänge bestått av volleybollturnering med alla nior på skolan dock gick det ju inte så himla bra för min klass. Efter det gick vi tjejer till subway och sedan tillbaka till skolan för matte och idrott. Nu sitter jag och väntar på Lisa och så ska vi strax gå hem. Ikväll väntar no plugg och fotbollsträning.
Ha det bäst, xx

Likes

Comments

Längesedan nu jag skrev ett inlägg här men har haft så mycket och göra det senaste så har lagt bloggen åt sidan lite. Idag är det iallafall fredag vilket är hur skönt som helst, har precis fixat lite mat osv tills imorgon då jag ska till ulricehamn och spela zonturnering, så det blir att gå upp runt fem på morgonen, inte det mysigaste direkt men. Annars ska jag bara ta det lugnt framför tvn ikväll, väldigt skönt.

Ha det bäst xx​

Likes

Comments

Den 14 februari och alla hjärtans dag har jag spenderat hemma hos mig med Matilda. Vi har tagit en promenix, ätit gott, pratat och kollat på melodifestivalen. Viktor & Samir ställde ju upp i melodifestivalen iår vad tyckte ni om deras låt "Groupie"? Själv så tycker jag väl att den var ganska lik deras "Success" låt, lite roligt att de ställer upp ändå. Men de tog iallafall en plats i andra chansen, får väl se hur det går för dem. Imorgon bär det av till huvudstaden á Stockholm, jag, syster och pappa tillsammans med pappas kompis och son ska bo på hotell, kolla på Hammarby när de möter LA Galaxy och strosa runt på Stockholms gator. Blir nog en bra start på lovet!

Ha det bäst xx


Likes

Comments

Något som jag verkligen vill ha till sommaren är converse, älskar converse på sommaren så lätt och snyggt. Men en färg jag har fastnat för är rosa, hur snyggt skulle det inte vara med ett par snygga blåa jeans shorts, en vit tröja och ett par rosa converse? Speciellt när man har brunbrända ben, låter helt perfekt i mina öron.​

Likes

Comments

Hoppas ni alla får en jätte bra alla hjärtans dag oavsett om ni är ensamma eller inte. Detta ska vara en bra dag, inte ska man deppa om man är ensam!

Du är perfekt, precis som du är - kom ihåg det

Likes

Comments