Så det var 3 personer som under loppet av en vecka sa att jag borde skaffa blogg och att de skulle läsa den nu när jag flyttar så nu sitter jag här.
Jag hade väl egentligen mest tänkt skriva om mitt liv här uppe så de som inte orkar prata med mig på riktigt ändå vet vad som pågår utan att göra det för ointressant. Jag kommer väl försöka få med alla det där lite konstiga grejerna som på ngt sätt alltid lyckas hända mig som får mig att misstänka att jag är dendär lite klantiga bi-rollen i en komedi.

Så uppdatering:

Nu sitter jag i min nya säng, i mitt nya rum, i min nya lägenhet, i min nya stad. Allt känns rätt overkligt med ändå helt fantastiskt. 

Dagens klaras händelse: Jag sitter på tåget bredvid en asiatisk man i kanske 50-60 års ålder, som förvisso har väldiga fina tånaglar ( Ja han hade tagit av sig strumpor och skor) och i övrigt är ytterst söt i allmänhet, men han gör mig ändå lite nervös när jag tar upp min stora påse med : "JAPANMIX." han började varken slå på mig eller sno mixen som jag hade föreställt´mig i mitt huvud, men jag vet inte riktigt hur jag ska tolka blicken han gav mig, inte fick jag hans visitkort iallafall.

Nä nu ska jag försöka sova här i det som nu skall bli mitt hem.
Drömsött.

Likes

Comments