Nu har jag äntligen fått bort julen från huset.  Gjorde ett ryck idag efter jobbet. Så himla härligt då får man helt enkelt lägga tiden på något annat. Jag älskar inredning, tycker dock inte jag är så duktig men jag förbättrar mig alltid från gång till gång 😜

Likes

Comments

Faster Anneli och Andre kom och hälsade på denna tisdag. Dom stora barnen skulle kolla sitt "dåliga" minne i memory. Kan säga att det behövs tränas på!! ;)

Likes

Comments

Här är lampan som kom från halens som jag hade beställt. Vart mycket tveksam men dom tog sig, dom vart fint placerade på övervåningen i vardagsrum och i sovrummet. Nya gardiner från rusta hänger i sovrummet också. :)

Likes

Comments

Idag tittade solen fram en lite stund, den kom inte högt upp men ack så välbehövligt. Måndag var det idag och jag gjorde en ännu dag på fritids. Efter det blev det hem till familjen och for till staden för att veckohandla lite. Då var det bortgjort. Kan man kanske inrikta sig på andra saker, som att få bort julen :)

Likes

Comments

När man har shoppat på nätet :P och varit uppe på solbacken en sväng för att inhandla lite nödvändigheter! Bilder på vad som är i, kommer senare. :)

Likes

Comments

Simon hade gjort en snöbacke åt elliot, såklart skulle vi testa den. Så härligt att kunna vara ute och leka på sin egna gård utan att bekymra sig över att det kommer några bilar eller ej. Älskar landet!!

Likes

Comments

Fick mig en stor tankeställare ikväll, varför gör jag såhär mot mig och min kropp? Varit ute och lekt med min son idag i en snöhög och åkte madrass. NU sonar jag för detta, nu pajade min rygg igen för att jag lekte med min son. För att min kropp är svag och för att den bär en massa övervikt. Nu är det min tur att ta tag i detta, annars kommer det aldrig bli ett små syskon och tillslut kommer jag inte kunna leka med min son *hjärtskärande*

Likes

Comments