Jag ska egentligen sova sen länge tillbaka. Men sonen drömmer som aldrig förr + feber på det. Så ligger och halvslumrar så tänkte bara titta in och säga HEJ! förhoppningsvis så kommer jag få tillbaka suget att skriva lite :)

Idag blev det iaf burgare till middag, så himla gott det blev. Men nu ska jag försöka sova 😴 upp tidigt imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ikväll hade vi besök av Anneli och andre. När dom for hem så la jag Elliot och sen beslutade vi oss för att sätta oss och spela. Vips så hade det gått 3 timmar 🤣

Likes

Comments

Vi besökte burträsk marknaden för någon helg sen. Såklart fastnade vi vid skotrarna, elliot älskar dessa och hur låter skotern? Det kan han också, gastummen får också följa med *älskade unge*

Likes

Comments

Hunnit pyssla en del på fritids, har vi också hunnit med. Alla hjärtans dag möss gjorde vi. Sååå söta blev dom. Vi gjorde våra egna puss-skraplotter också till alla hjärtans dag :) mycket uppskattande!

Sen eftersom vintern kom med intågande igen så tyckte jag vi kunde göra pappersmössor 👍

Likes

Comments

& ny vecka imorgon igen. Tiden går alldeles för fort och jag önskade att helgen kunde vara minst en dag till längre. Men idag har jag stökat på hemma och varit med elliot ute och lekt. Gått med hundarna 2ggr. Varit fin väder här idag dock rätt kallt. Tur vi har lä på våran gård 💕

Likes

Comments

Igår for vi till Umeå och shoppade på Ikea och aivion. Blev lite födelsedagspresenter åt elliot, smycken åt mig, inredning åt hemmet. 

Vi tog en lätt lunch för vi visste att vi skulle äta en tidig middag så det blev en ost & skink macka med en ananas och mango smoothie.

Vi fikade på espresso house såklart. Frapino och deras goda chokladbollar!

Sen for vi på stan en sväng och det blev bl a lagerhaus och hemmakväll för lite lördagsgodis. Sen var vi äntligen på plats för middag på pinchos. Jätte roligt koncept! och väldigt god mat också, det bästa att man kan välja ur massor med små rätter!! *mums* kommer bli fler gånger dit!!!

Likes

Comments

Solen har lyst på helgerna, så det har blivit att vara ute mycket och åka madrass i backen och vara ute med skotern. Nu är våren häroch vi ska njuta!!

Likes

Comments

Jajamen i början på februari fick vi veta att skolan, våran byaskola låg för nedläggning för att vi inte har behöriga lärare. Eftersom jag jobbar på skolan så vet jag vad dom menar men även om dom är obehöriga som jobbar så är dom jätte duktiga och har verkligen lyft och hjälpt klasserna precis som dom ska. Det är våran rektor som inte har gett oss det stöd vi behöver för att ge dom barnen med speciella behov de stöd dom förtjänar. Men som sagt.. föräldrarna tog tag i det här verkligen. Dom har kämpat, slitit, tänkt & engagerat sig till 200%.
Började med en manifestation på 600st personer som kom och åt hamburgare och pratade om skolan och visade sitt stöd.
Sen har vi tagit kort, gjort en musikvideo, skrivit 80000 med skotrarna på träsket i ragg. Vi har setts i lokaltidningar, på tv och på sociala medier :)

Skellefteå kommun vill ha 80.000 invånare innan ca år 2030. Men det kommer dom aldrig nå om dom stänger ner landsbygden!

Har någon sökt tjänsterna då?? Ja nu är det idag 5st behöriga lärare som har sökt och precis vad vi behöver. & en behörig specialpedagog. Ansökningarna går ut på måndag och på onsdag får vi veta om skolan blir kvar eller om dom väljer att stänga ner den.

JAG kämpar för att skolan ska få vara kvar för att min son ska få uppleva att gå i byaskola precis som jag och Simon fick göra. & Simon har t.o.m gått i gummark. Att min son ska få gå med byabarnen och få ha närhet till skog och natur. Istället för att sättas i en klass i stan på 24 elever i varje klass.
VI KÄMPAR FÖR ATT VÅRA BARN SKA FÅ GÅ PÅ EN BYASKOLA!!

Likes

Comments

Eftersom vi inte var 100% pigga på alla 💕 dag så myste vi på. Jag gav elliot och Simon varsin påse med lite smått och gott. & elliot fick lite leksaker och bl a. Fick han att han kan bygga sina egna pärlplattor. Mycket uppskattande!

Likes

Comments

Idag drar jag, mamma och syrran till Umeå.  För shopping och bara umgås, händer inte så ofta tyvärr :)

Likes

Comments