View tracker

Hej på er!

Jag har precis kommit hem från en jätte trevlig kväll med familjen. Vi var på Långbro värdshus och åt julbord så nu är alla proppmätta haha. Men det var riktigt trevligt och såå gott. Kan verkligen rekommendera deras julbord. Trevlig miljö och jätte trevlig personal.

Nu ska jag och killen sova. Godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er!

Idag ska jag ge er tips på hur man sköter nya skor med mocka material. Min lillebror köpte nämligen ett par nya skor förra veckan och kom till mig för hjälp. Jag blir alltid så glad när människor jag känner kommer till mig för hjälp med nya skor. Att behandla skorna från första början gör att skorna håller betydligt längre.

Och som min lillebror sa några dagar senare "Alla mina kompisars nya skor är redan smutsiga och fula medan mina har hållit sig snygga hela tiden". Så det känns alltid lika bra att kunna hjälpa till! 😉


Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag ge lite tips att tänka på nu när snön är här. I detta väder är det så svårt att veta vad man ska ha för skor på fötterna. Så här kommer lite tips för att skorna ska hålla längre och för att fötterna inte ska frysa:

- Impregnera! Jätte viktigt att vara noga med att impregnera nya och även underhålla äldre skor. Impregnerar man skorna håller man smuts och väta borta bättre och skorna håller längre.


- Varma sulor! Det finns massor av olika varianter på sulor och däribland varma sulor. Jag använder varma ull-sulor i bl.a. mina gummistövlar nu när det är sånt slaskväder.

Anpassa skor efter väder! Att sätta på sig ett par vita sneakers när det är regnar och blir lerigt är inte det bästa valet. Välj då istället ett par gummistövlar eller stövlar och är det kallt, lägg då i ett par varma sulor.


Höga knästövlar! Både snyggt och smart eftersom de värmer hela vägen upp till knät. Tänk dock på vilket material stövlarna är i så du slipper bli genomblöt.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag mest bara tagit det lugnt och gjort rent min killes mammas skövlar. Alltid lika roligt att att jag får vårda familj och vänners skor. Det är en väldigt bra träning att ta sig an flera olika material så man lär sig att behandla alla, så jag tackar och tar emot att få vårda flera olika.

Ni hittar alla produkter och ännu mer hos skoprodukter.se. De har ett riktigt stort utbud av allt man kan behöva till skor. Allt från skosulor till skokrämer i olika färger.

Nu ska jag kolla klart sista Johan Falk filmen, så spännande. Ha en fortsatt fin söndag!


I samarbete med skoprodukter.se

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag tipsa om en härlig blogg som jag läser. För nånting jag verkligen gillar är att läsa andras bloggar och speciellt så kallade personliga bloggar. En av dessa är nouw.com/hannaashamn och denna blogg handlar mycket om Hannas vardag och allt vad det innebär. Fina bilder finns det gott om då hon är duktig på att fotografera. 

Hon ger mycket inspiration om tex inredning, vilket är ett annat stort intresse jag har, efter skor såklart.

Så läs gärna hennes blogg och bli inspirerad! :D

Ni hittar bloggen här!

@hannaashamn


Likes

Comments

Hej på er!

Nu när hösten börjar närma sig inser jag att jag måste köpa nya höstkläder. Så för att få inspiration brukar jag göra kollage. Då börjar jag alltid med att utgå ifrån skorna, som i detta fallet har jag ett par liknande skor. Jag utgår från dessa och skapar en outfit som passar dem. Så vad tycker ni? Skulle ni vilja gå klädda såhär en höstdag? ☺️
Autumn


Autumn by skobloggen featuring modern wall art


Likes

Comments

Hej på er!

Eftersom att det var fredag, och jag slutade tidigt idag, firade jag med att ha på mig mina nya skor. Riktigt sköna faktiskt. Och de passar så bra till min väska så jag är riktigt nöjd!

(Insåg att inlägget kom upp senare än de var tänkt, sorry) 

Likes

Comments