View tracker

New in:

(Ett litet tips när du köper nya skor: lägg i en sula tex en tunn lädersula. Dels blir det bekvämare och sedan håller sig skorna fräscha längre eftersom du kan byta ut denna när det känns ofräscht. Kostar inte många kronor extra men gör så mycket för dina skor!)


Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag ge ytterligare ett tips på hur man behandlar nya mockaskor. Oftast är dessa obehandlade när du köper dem så det är bra att gå på med en mockavätska. Mockavätskan vårdar mockan och återställer materialet. I de flesta fall ska man använda en neutral mockavätska men på svarta mockaskor är det bra att använda en svart mockavätska.

Efter det låter du vätskan torka och sedan sprayar du skorna med en impregneringsspray. Behövs det använd en mockaborste och rugga upp ytan med.

Låt sedan skorna helst torka efter impregneringssprayen innan du använder dem!


Likes

Comments

Hej på er!

I förrgår kom min mamma till mig och bad mig hjälpa henne med hennes skor. Skorna var väldigt slitna och det beror på att hon aldrig riktigt har vårdat dessa.

Så jag gjorde rent, vårdade och skyddade skorna. Det var svårt att få dem som nya i och med att det redan hade slitits en del men det blev skillnad i alla fall. Sedan ska hon även klacka om skorna för de har blivit slitna på klacken.
Hon blev riktigt nöjd och här är resultatet:


Likes

Comments

Hej på er och gott nytt år!

Bloggen har tyvärr inte prioriterats i jul för jag har valt att spendera den i lugn och ro med familjen. Men nu är jag tillbaka. Nytt år nya möjligheter, eller hur?

Mitt mål för detta år är att bättre planera inlägg och göra mer roligare inlägg. Jag ska även försöka bli bättre på att fotografera dagens fötter.

Så fina läsare är ni med mig, nu gör vi 2017 ännu bättre än 2016! 👍


Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit på Cirkus och kollat på The phantom of the opera med familjen och några familjekompisar. Den var riktigt bra gjord men jag måste erkänna att det är inte min smak. Jag är inte riktigt ett fan av opera så jag kan inte säga att jag var helt lyrisk efter, men mysigt att spendera lite tid med familjen.

Idag bar jag i alla fall stövlar med klack. Så snygga men helt fel val. Vi fick gå genom halva stan innan vi kom fram till Cirkus så jag hade ganska ont i fötterna i slutet av kvällen, men det var det värt! 😉


Likes

Comments

Hej på er!

Jag har precis kommit hem från en jätte trevlig kväll med familjen. Vi var på Långbro värdshus och åt julbord så nu är alla proppmätta haha. Men det var riktigt trevligt och såå gott. Kan verkligen rekommendera deras julbord. Trevlig miljö och jätte trevlig personal.

Nu ska jag och killen sova. Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag ska jag ge er tips på hur man sköter nya skor med mocka material. Min lillebror köpte nämligen ett par nya skor förra veckan och kom till mig för hjälp. Jag blir alltid så glad när människor jag känner kommer till mig för hjälp med nya skor. Att behandla skorna från första början gör att skorna håller betydligt längre.

Och som min lillebror sa några dagar senare "Alla mina kompisars nya skor är redan smutsiga och fula medan mina har hållit sig snygga hela tiden". Så det känns alltid lika bra att kunna hjälpa till! 😉


Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag ge lite tips att tänka på nu när snön är här. I detta väder är det så svårt att veta vad man ska ha för skor på fötterna. Så här kommer lite tips för att skorna ska hålla längre och för att fötterna inte ska frysa:

- Impregnera! Jätte viktigt att vara noga med att impregnera nya och även underhålla äldre skor. Impregnerar man skorna håller man smuts och väta borta bättre och skorna håller längre.


- Varma sulor! Det finns massor av olika varianter på sulor och däribland varma sulor. Jag använder varma ull-sulor i bl.a. mina gummistövlar nu när det är sånt slaskväder.

Anpassa skor efter väder! Att sätta på sig ett par vita sneakers när det är regnar och blir lerigt är inte det bästa valet. Välj då istället ett par gummistövlar eller stövlar och är det kallt, lägg då i ett par varma sulor.


Höga knästövlar! Både snyggt och smart eftersom de värmer hela vägen upp till knät. Tänk dock på vilket material stövlarna är i så du slipper bli genomblöt.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag mest bara tagit det lugnt och gjort rent min killes mammas skövlar. Alltid lika roligt att att jag får vårda familj och vänners skor. Det är en väldigt bra träning att ta sig an flera olika material så man lär sig att behandla alla, så jag tackar och tar emot att få vårda flera olika.

Ni hittar alla produkter och ännu mer hos skoprodukter.se. De har ett riktigt stort utbud av allt man kan behöva till skor. Allt från skosulor till skokrämer i olika färger.

Nu ska jag kolla klart sista Johan Falk filmen, så spännande. Ha en fortsatt fin söndag!


I samarbete med skoprodukter.se

Likes

Comments