Hej på er!

Äntligen fredag! Och denna är min lediga helg så jag är också glad att det är fredag idag.

Idag tänkte jag tipsa om vad jag tror blir vårens sneakers trend, Adidas sko modell Gazelle i alla olika pastellfärger är ju bara så snygg. Jag tror att dessa blir riktigt poppis i vår. Mina favoriter är den puderrosa och gråa färgen. Ett riktigt plus är att dessa är även väldigt sköna. Jag valde mellan ett par puderrosa Gazelle eller Nike skorna och jag valde faktiskt Nike pga jag gillar de modellerna bäst, men det var jämt val. Kanske blir ett par Gazelle också haha.

Så är ni ute efter ett par trendiga, sköna och snygga sneakers välj Adidas Gazelle! 😉


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er!

Måste bara visa er mina super snygga Nike skor som jag köpte för att ha på mig på jobbet. För när man jobbar i butik och står upp hela dagarna är det viktigt att välja bekväma skor. Jag tycker personligen att Nike är såå sköna att gå i, de är lite smala i passform men går man upp en storlek från vad man brukar ha brukar det bli bra. Jag kände även att ljusrosa är lite av min favoritfärg så det kändes helt rätt. Valet stod mellan dessa och Adidas Gazelle i ljusrosa, tycker ni jag gjorde rätt val? 😉

Nu ska jag impregnera dessa också så de håller sig snygga längre.

Kram på er!


Likes

Comments

Hej på er!

Nånting jag helt glömt att visa er är min nya väska jag fyndade på NK. Åh, jag blev helt kär i den och när jag såg att den var på rea kunde jag inte låta bli.
Väskan kan bli väldigt snygg i vår med ett par fräscha skor till. Som jag längtar till våren. Att få ta fram ljusa fina vårskor och slippa gå runt i varma klumpiga skor.
Men snart så.
Trevlig kväll på er fina läsare!


Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag göra ett lite annorlunda inlägg. Jag fick nämligen frågan tidigare idag "Hur det var att plugga på Nordisk Designskola". Så jag tänkte varför inte göra ett inlägg till er alla hur det var och gå in mer på detalj vad jag pluggade.

Skolan jag pluggade på heter Nordisk Designskola och är en skola som erbjuder ett antal utbildningar inom mode och design, både på skolan och på distans.Jag pluggade skodesign och detta gjorde jag på distans. Så jag fick uppgifter via en sida på nätet, det var även där jag skickade in mina arbeten och fick feedback på mina uppgifter av min handledare. Var tredje vecka fick jag hem ett så kallat kursbrev som var uppgiften jag skulle göra och skicka in 2 veckor senare. Mellan 5 - 6 (som var sista) kursbrevet hade vi en heldag på skolan. Där mötes vi på Gina Tricot´s huvudkontor för en diskussion av material som påverkar miljön, sedan hade vi workshops på skolan och satt och diskuterade kursen och gick igenom allas arbeten. Med andra ord en väldigt givande dag. Vi fick även väldigt mycket tips på hur vi skulle gå vidare med vår utbildning.


Sedan var det 6 och sista kursbrevet som skulle in. I den uppgiften skulle vi designa 3 olika skomodeller för Vagabond. Så från företagsanalys, till skiss, till moodboard och målgruppsanalys till färdiga produktskisser. Jag är hel nöjd med kursen och är så glad att jag gjorde detta.

Jag hoppas ni tyckte att det var roligt med sånna här inlägg också. Jag kollade in Nordisk Designskolas hemsida och såg att denna kurs jag läste inte låg med bland distanskurserna men skolan är väldigt öppen och trevlig. Så är ni intresserade av distansutbildning och tyckte det jag skrev om lät kul, hör av er till skolan och fråga ifall det är möjligt att få plugga denna kurs. Jag vill också förtydliga att detta är inget sponsrat inlägg utan bara en stor rekommendation.

Har ni några frågor är det bara kommentera så svarar jag så fort jag kan.

Ha en trevlig kväll fina ni!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu ska jag äntligen få visa mina senaste fynd från Nilson Shoes . Hittade dessa på rean, det var så bra pris att jag inte kunde motstå. Sedan köpte jag även en super skön sula som man kan lägga i klackarna. Känns lättare och bekvämare när man går.

Så är ni ute efter ett par skor eller som jag, gillar att spontan shoppa, tycker jag verkligen ni ska kolla in deras rea, såå bra priser.


Likes

Comments

Hej på er!

Just nu fotograferar jag bilder på mina nya skor som jag har köpt. Så kika in på bloggen senare idag så får ni se mina fynd!

Likes

Comments

New in:

(Ett litet tips när du köper nya skor: lägg i en sula tex en tunn lädersula. Dels blir det bekvämare och sedan håller sig skorna fräscha längre eftersom du kan byta ut denna när det känns ofräscht. Kostar inte många kronor extra men gör så mycket för dina skor!)


Likes

Comments