Kappa - Zara

Stövlar - Tamaris

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag tipsa om en härlig blogg som jag läser. För nånting jag verkligen gillar är att läsa andras bloggar och speciellt så kallade personliga bloggar. En av dessa är nouw.com/hannaashamn och denna blogg handlar mycket om Hannas vardag och allt vad det innebär. Fina bilder finns det gott om då hon är duktig på att fotografera. 

Hon ger mycket inspiration om tex inredning, vilket är ett annat stort intresse jag har, efter skor såklart.

Så läs gärna hennes blogg och bli inspirerad! :D

Ni hittar bloggen här!

@hannaashamn


Likes

Comments

Hej på er!

Nu när hösten börjar närma sig inser jag att jag måste köpa nya höstkläder. Så för att få inspiration brukar jag göra kollage. Då börjar jag alltid med att utgå ifrån skorna, som i detta fallet har jag ett par liknande skor. Jag utgår från dessa och skapar en outfit som passar dem. Så vad tycker ni? Skulle ni vilja gå klädda såhär en höstdag? ☺️
Autumn


Autumn by skobloggen featuring modern wall art


Likes

Comments

Hej på er!

Eftersom att det var fredag, och jag slutade tidigt idag, firade jag med att ha på mig mina nya skor. Riktigt sköna faktiskt. Och de passar så bra till min väska så jag är riktigt nöjd!

(Insåg att inlägget kom upp senare än de var tänkt, sorry) 

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag köra en liten omröstning på mina och min mammas nya skor. Vi köpte som sagt likadan modell men i olika färger. Jag köpte de marinblåa och min mamma köpte de beiga.

Vilken färg gillade ni bäst?


Likes

Comments

Hej på er!

Idag lyckades jag låna mammas nya skor för att kunna fota dem haha. Vi köpte ju likadana modeller men hon köpte beiga så var tvungen att visa er dessa också. Jag tänkte faktiskt först köpa dessa men sen såg jag hur bra min väska matchade med de blåa skorna som jag köpte.

Ha en fortsatt bra dag nu fina läsare!


Likes

Comments

Hej på er!

Förra veckan var jag och shoppade med min mamma, eller ja skoshoppade haha, vi hade sett en jätte fin skomodell i skopunktens katalog som vi var tvungna att åka och kolla på.

Vi hade som sagt kollat lite på denna modell innan i katalogen men när vi provade dessa, åh de var så snygga. Dessutom hade de medlemspris på dessa vilket var 299 kr, helt perfekt. Den marinblå färgen passade jätte bra till min Michael Kors väska så jag valde den och min mamma valde de brun beiga. Jag hamnade dock mellan 2 storlekar, storlek 38 var lite trång och storlek 39 var lite stor. Så jag valde storlek 39 och köpte till en tunn sula, så satt 39:orna perfekt. 

Smart tips till er som har svårt med skostorlekar. Ta hjälp av sulor, de är dessutom fräschare eftersom denna gick att tvätta och sedan använda igen.

Tog lite bilder på dessa så ni får se. Min mammas skor har hon dock på sig så dessa kan jag inte fota idag, de får ni se någon annan dag 😉


Sulorna, tunna men gör stor skillnad!

Likes

Comments

​Hej på er!

Var precis och shoppade lite med min mamma. Så trevligt och det bästa av allt, vi hittade snygga skor. Så vi köpte ett par var, i olika färger då men i samma modell. Riktigt snygga och bra pris. Visar er bilder så fort jag kan.


Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att uppdateringen är lite ojämn just nu. Vissa veckor är det relativt bra och andra som tex förra veckan var det knappt nånting. Anledningen till detta är att jag håller på att ta körkort. Jag började för några år sedan och tog sedan ett uppehåll så nu jäklar ska jag fixa detta. Men därav blir uppdateringen sådär under tiden eftersom jag måste plugga och köra samtidigt som jag ska hinna med jobbet. Haha låter inte så jobbigt men lite tufft måste jag erkänna att det är.

Hur som helst, ska försöka uppdatera er så ofta jag kan. Men nu vet nu varför.
Ha en bra måndag!


Likes

Comments