Header
Sara B

Haha, hej hörni!
Idag har jag varit på Skansen med min klass! Hade helst stannat hemma om man säger så. Iskallt, snöigt, dyr mat och vi var tvungna att stå och kolla på samma djur (ren) i en timme. Fy.

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket! I söndags hängde jag, Saga, William och Lucas först vid en sjö, drog sedan tillsammans till Carl, träffade Carls otroligt söta hund, åt middag hemma och spelade sen basket med även Elias på
kvällen!

Igår sov jag hos Dexter, kollade på film, åt tårta och hade det allmänt mysigt.

Nu ska jag fortsätta plugga! Hörs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sara B

Hej!
Tänkte nu berätta lite om min helg:
Fredagen började ganska dåligt med ett skitsvårt matteprov som skapade en väldigt dålig stämning, men blev därefter snabbt rolig igen när jag och Dexter mötte Adam för att sedan möta resten av gänget på Coop. Vi köpte engångsgrillar och korv som vi grillade vid boo-badet. Det var jätte mysig och trevligt.
Därefter drog vi och kollade på några kompisars fotbollsmatch vilket också var jätte roligt då det var så många man kände där.
Runt klockan 9 drog jag, Adam och Dexter mot Slussen där jag följde med hem till Dexter och sov.

Idag, alltså lördag, vaknade jag hos Dexter, åt frukost och drog sen hem då han skulle iväg. Kort därefter kom Sara och Saga förbi och vi hängde ett tag. På kvällen drog jag och Sara hem till min kompis Alba där även Alva och Siri var. Vi käkade godis, snackade och skrattade. Allt väldigt mysigt.

Nu sitter jag och Sara på bussen hem, hoppas alla haft en trevlig helg.
Sov gott

Likes

Comments

Sara N

Jag de senaste 48 timmarna: I solen med X antal glassar på lager/i munnen/i magen.

Likes

Comments

Jag är helt död efter denna underbara valborgshelg!! Efter att vi hördes senast kom Saga och Erika till mig och vi gjorde oss i ordning för Fridas födelsedagsfest hemma hos Olivia. Där var det fullt ös, om jag ska uttrycka mig milt, haha. Så sjukt mycket kul folk varav många jag känner sen innan(jag känner bara "kul folk":)), så för min del blev det en prat-fest! Riktigt kul hade jag!

På söndagsmorgonen vaknade jag och många andra hos Olivia, åt glass till frulle och hängde ett tag innan vi drog hem. Jag somnade sen i soffan hemma, länge, innan Saga och Tova kom och åt middag hos mig! På kvällen drog jag till Felicia som hade valborgsfest, otroligt kul var det! Många som var där hade jag aldrig träffat förut, så det var jäkligt spännande!

SJUKT(varför säger jag alltid "sjukt") KUL HELG! Säkert långtråkigt för er att läsa om, så vi avslutar här! KRAM

Hur har ni haft det denna Valborg?

Likes

Comments

Sara B

-Sluta vägra att kalla dig för feminist när du påstår att du är för jämställdhet.

-Sluta påstå att våldtäkten är importerad från andra länder

-Suta lägg skulden i andras händer.

-Sluta tro att du har makt över någon annans kropp, bara för att du är i överläge.

-Sluta lägga skulden i ett offers händer.

-Sluta begränsa kvinnors möjligheter.

-Sluta ge olika lön baserat på kön.

-Sluta skratta med när män skämtar om att kvinnor ska stå i köket.

-Sluta skämta om att kvinnor hör hemma i köket.

-Sluta bestämma över vart kvinnor ska vara.

-Sluta bestämma över kvinnor.

-Låt kvinnor göra vafan dom vill.

Tack hejdå

Likes

Comments

Sara B

Hej! Det var ju ett litet tag sen! Jag befinner mig iaf på ett hotell i Tyskland då jag varit på ett bröllop här. Det är verkligen ett jätte fint hotell och jätte mysigt då alla bor här också.

Har inte gjort så mycket! Mest ätit god mat och hängt på hotellets och runt omkring området!

på tisdag åker jag hem igen, och då börjar jag min nedräkning till sommarlov! Tagga!!!!

Ha det

Likes

Comments

Sara N

Tjabba! Min fredag var riktigt skön alltså. Skrev som alla andra NP i svenska, vilket gick jävligt bra om jag får säga det själv. Så vid 9.40 slutade jag för dagen, drog till Joe och åt en macka och mötte sedan upp Frida vid Dramatentrappan för en glass. Solen brände mina lår, bokstavligen. Vi satt iaf där och snackade, kramades, kollade på kändisar och gick av en slump på Dramatens lunchpoesiuppläsning. Bra förmiddag helt enkelt!

Igår drog även mamma&pappa till Gotland, och brorsan till Uppsala, så jag är ensam hemma till på måndag. Skönt enligt mig. Mer om helgens bestyr lär ni få höra om senare, kram sålänge!

Likes

Comments

Tröja-HM, polo-Tiger, byxor-bikbok, skor-NIKE

Jacka-HM(uråldrig), tröja-SOLO, jeans-Cheap Monady, skor-Adidas

Jacka-HM, tröja-?, jeans-Levis, skor-Zara

Tjena vänner! Har varit så otroligt utmattad den här veckan, jag har sovit och sovit och sovit, till och med på lektioner. Så det enda jag tänkt på den här veckan har varit min säng och mitt enda fokus att hålla ögonen öppna. Jag har vanligtvis onormalt svårt att somna på kvällarna, kan ligga uppe till kl.3 utan att känna mig minsta sugen på att vara i sängen. Nån som delar sömnproblem med mig? Men den här veckan har det gått finemang.

Annars har jag känt mig jävligt fräsch och bra den här veckan faktiskt, kanske för att jag lyssnar på punk dagarna i enda. En får lixom energi av punk. Medan jag gått runt på stan och känt mig snygg och lyssnat på punk har jag kommit underfund med att det kryllar av idioter i kollektivtrafiken, alltså KRYLLAR. Gick på tunnelbanan idag i värsta rusningstrafiken och ser hur en helt normalbyggd man tar upp 4 säten medan alla andra står. Han har ryggsäcken på sätet bredvid och sitter med benen i kors så att han täcker båda sätena framför. Dessutom har jag har blivit bitchslapad av minst 4 ryggsäckar, omkullputtad av springande egoistisk kärring, utstirrad av äcklig  gubbjävel, fått stilla panik över jordnötsätande korkskalle och så har jag manspreadat för mycket (enligt en kvinna framför mig). Fyfan säger jag bara. Aja, livet går vidare, men fan inte utan idioter. KRAM PÅ ER.

Likes

Comments

Sara N

@missevarose skriver ovanstående på instagram.

11 barn i minuten. Under min färd till skolan varje dag har 330 barn dött. Det går knappt att ta in. I onsdags fick jag total panik över detta, men botade faktiskt mitt dåliga samvete genom att konkret bidra.

Snälla snälla snälla. Komigen nu! Hjälp till! Sluta snåla, visa istället att du bryr dig om resten av världen. Det är vår skyldighet att hjälpa till, för vilka ska göra det om inte vi? Vi som är så swish-kåta också. Kör! Hjälpen kommer fram.

Om du mot förmodan skulle tro att jag uppgivit falska uppgifter, kan du bekräfta dem och/eller bidra på annat sett på unicef.se (länk ).

Likes

Comments