VAD SKA NI GÖRA DENNA JUL????????????????

Likes

Comments

Zara Larsson verkar så jävla thirsty. Ser ut som hon ber om att få k*k

Men hon snackar ju om att vara SJÄLVSTÄNDIG????? HAHAHHAHAAH


Likes

Comments

Så jävla roligt när svenne snackar skit om muslimer och säger att de är terrorister medan massa jävla svenne krigar för IS. hahhahahahhahahah SKA NI SÄGAAAAAAAAAA????


Likes

Comments

1. Leva singel

Du måste vara singel för att uppleva de fördelar av frihet. Det betyder inte att du inte ska dejta någon utan att det betyder mognad. Du kommer inse att, att leva singel är fantastiskt.

2. Säga upp dig själv

Arbetsgivare brukar tänka att nya och unga anställda känner sig lyckliga för att få jobb på de företagen. Om du har ett tråkigt jobb, sitter still hela tiden och du inte får någon motivation eller komplimang från chefen, SÄG UPP DIG! Oro för att bli arbetslös och att inte ha pengar kommer säkert till dig jättesnabbt. Men det är inte hela världen. Du kommer att komma över det.

3. Bo i en annan stad

Lämna ditt säkra ställe. Bo i en annan stad som finns ingen du känner. Du kommer bli tvungen att förlita på din egen visdom och att lära dig att leva med ingen hjälp från familj eller vänner. Men till slut, kommer du att bli så mycket starkare.

4. Gör nånting som du är rädd för

Du kan se att den katt i bilden är rädd för att han skydivar. Och du? Gör som katten, hoppa ut från flygplanet. Läskigt, farligt, hemskt eller hur? Du kan kanske dö, men om du överlever, kommer det bli en oförglömlig upplevelse.

5. Börja med din affärsplan

Du har precis sagt upp dig och du har massa tid i din hand eller hur? Börja kanske med små saker som kommer upp i ditt huvud. Vilken idé som du än har, GÖR DET DIREKT! Du är skyldig någon ingenting. Du behöver inte förklara för dem. Gör det du ska!

6. Ändra ditt utseende

Tatuera dig, pierca dig, färga ditt hår eller gör nånting speciellt. Att ändra ditt utseende kommer att få andra att se på dig mer annorlunda eller det kommer att få dig att känna dig mer självsäker

7. Älska ''ihjäl'' någon

Att älska någon har alltid 2 sidor. Den ena sidan är lycka och den andra sidan är smärta. Men öppna ditt hjärta med den som du älskar! Att uppleva olika förhållanden kan göra dig mognare och starkare.

8. Gör som han här!

Det är kanske farligt och olagligt men jääättedope eller hur? PROVA GÖRA DET!

9. Prova att leva ansvarslöst en gång

Att leva ansvarslöst här menar inte att du ska stjäla någon eller göra nånting så att du ska sätta dig i fängelse utan att du ska låta dig '' leva '' livet. Skit i jobbet, skit i läxa och deadline imorgon! Gå till din kompis eller nån bar, nattklubb och dansa ihjäl dig. YOLO!

10. Definiera lycka på ditt eget sätt

​Du är 20. För dig, är lycka enkelt att vara med den som du älskar, musik som sätts på högt, klubbar, billiga drycker och en dejt tills nästa dags morgon. Men när du är lite äldre, kommer du inte ha så mycket tid och lust att göra sånna saker. Vad är lycka? Definiera själv! 

Likes

Comments

Vem fan är Hulk Hogan som alla snackat om idag? Hans sex tape har läckts ut men är han kändis eller någon? Fan, hans bilder är på hela facebooken. Så Jävla irriterande

Likes

Comments

Det har gått 130 år sedan när Louis Vuitton först öppnades i Paris. Marc Jacobs bestämde att uppmärksamhet måste ägnas åt Stephen Sprouse och se vad som hände där! I den idealisk värld, kommer den visuella ikonografi av Christopher Nemeth snart att vara lika välbekant som Sprouses graffiti. 

Likes

Comments

I princip kan man bära kostym på alla tillfällen. Emellertid glömde den som har skrivit principen bort att detta endast gäller kavaj. Fortsätt läsa och du ska förstå varför!

Gentlemän - De som alltid får damer att beundra och åstunda

Det finns några tillfällen att du måste bära kostym. Det främsta tillfället är när du ska gå på en intervju. Kostymen visar din professionalitet och manlighet. Om du ska gå på middag med sina klienter eller om du ska vara på något viktigt möte, se också till att du har på dig kostym. Kostym minskar fördomar om estetik och kultur inom både ekonomiområdet och politikområdet. Därför är kostym ett säkert val.

På de tillfällen som dejt, middag, bio, bal ... räcker det med kavaj eller blazer (om din flickvän bokstavligen är kunglig och hennes familj också kommer, bör du fortfarande ha på dig hela kostymen). Var inte för formell på de här tillfällena! Du kommer göra dejten mer obekväm. Du kan mixa din kavaj med många andra byxor och även med jeans. Dock bör du välja mörka jeans och lämpliga skor som passar till dina kläder.

Det mest perfekta valet för gentlemän är kostym med elegant färg som passar till tillfället. Välj inte svart kostym! Eftersom när du har på dig svart kostym, måste du också ha på dig svarta dress skor. Nackdel med svart kostym är att den får dig att se ut som en servitör. Den saknar höjdpunkt att locka andra.

Jeans är en bekväm dräkt för män (utom Skinny Jeans) men tyvärr tycker inte kvinnor att jeans är det bästa valet. Därför, om du vill imponera, är det bäst att inte ha på dig jeans utan ta på dig en grå, beige, marinblå eller vinröd kostym, beroende på din personlighet, situation och vädret. Välj inte kostym med neutrala färger! Välj kostym med färger som kan exponera din personlighet och känsla.

Nuförtiden mixar många kostym med Converse skor eller sneakers.

Att ha på dig Converse skor får dock andra att tycka att du fortfarande bara är en grabb. En kostym är enkel medan Converse skor har för många onödiga detaljer, särskilt deras logo. Därför matchar de inte ihop.

Sneakers är förmodligen ett lämpligare val. Du kan se stilig ut med dem men det är svårare att mixa med kostym än vanliga dress skor. Ta på dig sneakers med lämplig färgton som matchar din kostym, kavaj, dressbyxor eller jeans. Se till att du inte har någon löjlig detalj på dig. Den som är mest känd för att bära kostym med sneakers är Tony Stark. En sofistikerad kombination av färger kommer få alla ögon på dig.

Så när ska du inte bära kostym? Du bör inte bära kostym när du hänger med dina vänner, speciellt om de gillar streetstyle och bekväm stil. Kostym är ett dåligt val för utomhusaktiviteter och sport. Missbruka inte kostym om du inte vill att din artighet (med bristande kunskap) ska bli kontraproduktiv. Se till var du ska och vem ska befinna sig där.

Den randiga och mäktiga kostymen ordentligt kombinerad med en svart halsduk som kan fördjupa när de går med en ljus trenchcoat. Från layering till den orange väska vilket betonar alla fantastiska detaljer.

Likes

Comments

'' Filmer är de vackraste lögnarna ''

- Mann Up -

Likes

Comments

Jag får ofta en oförklarlig känsla när jag ser bilder på kvinnor som bär kostym. Jag samlar in många modebilder, oftast på män men också på kvinnor. De bilder på kvinnor som bär kostym lockar mig alltid och jag kan inte sluta titta på dem. Trots att det finns många bilder på kvinnor som har på sig olika klänningar och sminkar men helt oförklarligt, hur kan bilderna fascinera mig så mycket?!

Det är kanske så att män älskar sig själv (Antagligen är det bara jag som gör det) därför gillar jag se när kvinnor har på sig manlig kostym med en häftig men elegant look. Det är kanske också min personliga besatthet när jag bara försöker hitta någonting manligt i kvinnor.

'' Är du snygg, kommer du bli ännu snyggare när du bär kostym. '' - Otvivelaktigt stämmer detta för både män och kvinnor.


​- Mann Up -

Likes

Comments