Denna kväll är så förjävlig. Jag saknar mina vänner så jävla mycket, fyfan vad döden är orättvis. Förlåt för kort inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni som säger att rasism finns mot vita, think again. Man kan vara elak, fördomsfull, orättvis mot vita. Men inte rasistisk. Varför? Rasism betyder inte att behandla någon annorlunda pga ras, utan rasism handlar om historia och en mängd sammanvävda faktorer. Rasism är en maktstruktur, inte en personlig förolämpning. Rasism uppkommer då privilegier och makt kombineras. Detta är hur i princip alla förtryck uppkommer, så återanvänd detta inlägg om du vill t.ex. veta varför man inte kan vara sexistisk mot män. Puss och hej.

Likes

Comments

Jag är så trött på att göra alla besvikna, varje självmordsförsök känns som ett till stort misslyckade, känns som allt jag gör är fel och jag misslyckas med allt. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och gilla vad jag ser, men allt jag ser är mig själv, sönder och tom. Ibland känns det som jag inte är mig själv, bara en tom kropp som sitter där och stirrar in i väggen och allt jag kan tänka på är att dö. Jag vill verkligen men det är så svårt. Jag försöker. Jag försöker att se det bra i detta liv, bland allt jävla mörker. Jag vill bli älskad, jag vill bli omtyckt, jag vill bli frisk. Jag ville inte bli den dendär killen igen som verkligen inte kunde förstå hur man kunde må så dåligt att självmord skulle kännas som den enda utvägen. Men så blev det igen. Jag har inget hopp kvar. En del av mig vill bli frisk och en del vill inte. En del vill bara att det ska ta slut.

Likes

Comments

Jag  växte upp med min mamma som var alkoholist, var mest full hela dagarna, kvällarna, morgorna när jag skulle på skolan. jag gick på skolan. satt tyst och jobba, ville inte gå hem. jag satt mest på mitt rum med låst dörr och målade. och för.. 3 år sen så såg jag och min syster elin när mamma försökte ta livet av sig. sen dess har jag varit, fucked up. jag försökte ta livet av mig flera flera gånger. men funkade inte, obviously. så en period låg mamma inne på psyk och vi bodde med min pappa som mest jobbar, jag började dricka. ta piller medans jag drack. Mitt sista självmordsförsök var kanske.. en månad sedan. jag hade min första självmordstanke när jag var 9 år. jag ville dö. Men ett tag var mamma bra och drack ej. men nu har hon börja druckit mer. inte hela tiden men.. blir mer och mer. Ah. Efter det så flydde jag från mina problem, bort från mina vänner, från alla som vet hur jag växte upp som liten med ångestattacker, tog piller på piller för att somna på natten. Och för några månader sedan dog min fina vän, bror. Han tog sitt liv, Jag var fast i ett helvete, men jag lyckades fly. Men det har lämnat ärr. Och nu börjar all jävla skit komma tillbaks. Mer av min "historia" kommer när jag orkar. Puss.

Likes

Comments

Nu ligger jag här i och känner mig sjuk, både psykiskt och fysiskt. Det suger. Men idag har varit en okej dag, ändå fast jag vaknade jättesent, på måndag ska jag ha möte på soc. Är så nervös haha. Aja, ni som ser detta så ska jag förklara att detta är en blogg där jag skriver om mitt liv, mina dagar, mina tankar.

Men, nu ska vi inte vara negativa! Ska beställa ny keps! Älskar.

Likes

Comments