Yay för måndag! Eller not. Min morgon har varit extremt jobbig och slutade med att jag var på jobbet 30 min för tidigt och hann inte träna.

Från och med idag ska jag börja på en diet eller detox där man ska ta bort fast
föda. Jag har hört både för -och nackdelar om det men känner att det är nånting jag vill prova.

Förra året gick jag upp nästan 15kg på en månad och har bara gått upp sen dess. Jag har både tränat och försökt att vara hälsosam men det har ju gått sisådär.

Hoppet är att kombinera denna diet med träning varje dag och se vad resultatet blir.

Jag kommer med varje dag skriva ett inlägg om vad jag äter och vad jag tränar samt vikt rapport.

Så gymmet väntar efter jobbet 👌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla!

Kom hem ett litet tag efter att ha varit på stan med Adrian och hans pappa. Vi gick runt i Fridhemsplan och efter ett tag satte vi oss och fikade!

Jag dör för fika. Blev Cola, muffins och kaffe! Så mysigt.

Imorgon är det måndag och känner inte riktigt för att jobba. Känns som att jag skulle behöva 6 månaders semester, känner mig bara helt slut.

Från och med imorgon går jag på 5-dagars detox diet. Ska berätta mer om det i ett inlägg imorgon. 

Nej men nu ska jag gå och mysa med A. Puss och kram❤

Likes

Comments

Söndag. Fyfan söndagar känns värre på något sätt än måndagar.

Vad har ni gjort i helgen?

Det har varit relativt lugn helg för oss. I fredags träffade jag min gamla chef på snaps. Satt ute i solen helt sjukt hur varmt och fint det var! Senare på kvällen grillade vi hemma hos oss! Men eftersom jag var så seg så började vi grilla när solen hade gått ner. 

Idag måste jag till Telenor. Lyckades spräcka hela min skärm och kameran på mobilen funkar inte längre... Så arg orkar inte. 
Däremot kan inte bestämma mig om jag ska byta till iPhone eller behålla min Samsung.

Min finaste pojkvän

Likes

Comments

När jag var på vägen hem från jobbet idag hämtade jag ut ett packet som jag beställde i måndags från Madlady!

Beställde ett par levi's shorts för vill ändå tro att sommaren är snart här!? Nej men man kan i alla fall hoppas.

Men hur snygga är inte de?!

Älskar att shoppa. Alltså många skulle säga att jag har shoppingberoende! Men hur kul är inte det att få hämta ut något snyggt efter en lång dag på jobbet?!

Likes

Comments

Som rubriken lyder ja en sån dag.

Idag har det känts som en evighet. Men vilken tur att det är fredag imorgon och det väntas många festligheter denna helg.

Imorgon ska jag och Adrian grilla hos mina föräldrar, sedan ska jag träffa min gamla chef på en AW. På lördag ska jag på en grillfest hos en kollega med alla andra mina arbetskollegor. Kommer bli så kul!

Bilden är tagen i London. Det fanns hur många som helst skyltar som var så mysiga för att locka gäster! Finns inte riktigt sånt i Stockholm.

Skulle ni vilja läsa inlägg om vår London resa? Vi var där över påsk och det var helt underbart!

Likes

Comments

Vi har ju tänkt att åka iväg 3-5 veckor på en backpack resa i Asien. De länderna vi har funderat över är Indonesien, Malaysia och Thailand.

Jag har aldrig varit i Asien eller för den delen rest så mycket under mina dagar så jag är så sjukt taggad på det! Är så rädd men på ett bra sätt.

Det finns så många platser att besöka och resan ska planeras vet inte ens vart man ska börja. En sak som är säkert är att man ska börja träna kondition för att orka gå så mycket.

Ni som har rest runt asien, vad har ni för tips och tankar om det? Vad får man inte missa?

Likes

Comments

Hej på er!

Jag heter Greta och är just nu 22 år. Jag bor i en lägenhet på Hjorthagen med min pojkvän sen lite över ett år tillbaka. Just nu jobbar jag på en förskola i Vasastan. Under mina år har jag byggt upp en rejäl CV och nu i maj ska jag börja plugga igen.

På fritiden älskar jag att umgås med min pojkvän och mina vänner. Men i många lägen har jag valt jobbet på fritiden också.

Varför har jag valt att starta bloggen är mest för min egen del. Jag har små kontrollbehov som är säkert större än vad jag tror och har insett att jag vill göra mitt liv till lite roligare och lite bättre! Så har då bestämt mig att ha med mig min kamera överallt och dokumentera allt jag gör! Det blir som en dagbok för mig.

Det ni kan förvänta er är mycket tankar och funderingar över livet, planering av vår backpack resa i december, träning, mat och lite allt mellan jorden och himlen.

Likes

Comments