Vilken dag. Kom precis hem och städat lite. Känner värken i mina fötter och känner mig bara helt slut.

Ska laga middag och sen ta ett långt bad. En av de bäst sakerna med nya lägenheten är att den har badkar. Skulle kunna ligga där i timmar.

Ska försöka skriva del 1 om min endo, om jag inte somnar i soffan kl. 20 som jag har gjort varje kväll senaste tiden.

Brukar alltid ha rosa badsalt i badkaret. Det luktargott och känns så mysigt något sätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon, bloggar från mobilen på vägen till jobbet nu.
Idag händer det otroligt mycket, så känner att jag kommer vara helt död på kvällen.
Alla elever kommer tillbaka och idag blir deras första skoldag!

Jag har fått veta under veckan att jag ska få bli fröken Greta, haha låter så tantigt. Nej men ska sitta som administratör på 50% och som svensklärare/mentor åt en förskoleklass! Så igår har jag suttit hemma och planerat inför veckan, gjort namnskyltar, lekar och köpt glass. Tror att jag klarar mig.

Ni med barn, vad tycker ni är en bra lärare och hur vill ni att hon ska vara? Behöver tips för att se det från annorlunda perspektiv.

Jag för exakt ett år sen. Lite brunare, lite gladare, och var 10kg mindre... Måste ta tag i träningen. Måste få min kropp in Good shape för Thailand.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina, hoppas ni överlevde måndag.

Jag överlevde den knappt. Kom hem slut och när jag vaknade imorse, ja då hade jag hur ont som helst i halsen och känner allmänt förkyld.

Brukar alltid se till att boosta mig med C-vitamin men har inte gjort det på ett tag så antar det är därför jag blev sjuk.

Men alltså låt oss prata om att hösten är här! Kalla morgnar och riktigt kalla kvällar! Många måste tycka jag är så konstig men hösten är typ min favorit årstid. Det enda problemet är att just på dagarna det är fortfarande riktigt varmt så man klär sig varmt på morgonen och sen svettas ihjäl.

Älskade väskan. Du har varit med mig så många år nu. Men snart är det dags att byta ut dig...

Likes

Comments

Titta på mina fina naglar!!!

Åh jag älskar att fixa mina naglar och ha antingen gele eller akryl. Man känner sig så fräsch och fin! Det bästa med dessa. Jag har gjort de själv! Sparat både tid och pengar.

Är rätt så förbluffad att de blev så bra på min första försök med gelé, de har också hållt i 3 veckor nu!

Vi får se vad jag hittar på nästa gång.

Likes

Comments

Måndagar. Nej tack.

Jag vet att jag inte har varit aktiv förra veckan men jag har känt mig trött, tröttare och tröttast. Jag är snart inne på min 3dje vecka med synerela nässpray och bieffekterna har slagit till ordentligt.

Har varit helt slut, har absolut inte kunnat dricka i samband med sprayen samt hela morgonen har jag spytt pga migränen... Är idag inne på dag 5 med migrän.

Däremot denna vecka ska det uppdateras för fullt och jag kan lova intressan läsning!

Sköt om er och håll ut snart helg 👍

Ja jag vet att rökning dödar och det är inte bra för mig. Men någon gång snart ska jag sluta. Bara inte just nu.

Likes

Comments

Då var det dags att börja planera för årets KRÄFTSKIVA.

Fyfan vad jag är taggad. Det finns inget mer jag älskar än god mat och alla man älskar samlade på samma plats!

Vi ska ha kräftisen hos oss den 2:a september. Vi hade tänkt att det skulle bli denna helg som kommer nu men ingen kunde. Nu kan alla och vi blir nästan 30!! stycken.

Ingen aning hur detta ska gå då jag har tagit på mig att göra all mat. Hur ska det gå?!

Nej det blir kul,
ge hit era bästa kräftis tips som mat, dricka, lekar, sånger, jag behöver allt.

och stolar.

Likes

Comments

Hello alla fina,

Lite över en vecka sedan delade jag med mig av något som har varit bland det tuffaste jag varit med om. Har tagit min tid nu och mår faktiskt lite bättre och börjar acceptera hur läget ser ut. Därav dålig uppdatering.

Nu är jag inne på min andra vecka på "nya" jobbet och det känns rätt så bra än så länge! Saknar mina kollegor men sånt är livet.

Kan lova av denna vecka kommer det bli fullt med blogginlägg och viktiga inlägg så håll utkik!Likes

Comments

Hello alla fina,

Har inte uppdaterat lika mycket denna vecka för den här varit hemsk.

Det har varit kaos hemma, på jobbet och med mig.

Jag är en person som har alltid tagit mycket ansvar och blir alltid så stressad och nere över situationer som egentligen ingen annan skulle give two fucks about.

Idag så träffade jag en gynekolog och fick otroligt tråkiga nyheter. Min endometrios fortsätter sprida sig och ska nu börja behandlingen av att sättas in i klimakteriet från och med imorgon.

Jag vet inte hur jag ens ska handskas med detta just nu.

Skriver ett inlägg om vad som händer mer imorgon och hur det här ska gå till.

Har bara gråtit sen jag kom därifrån och behöver en kväll för mig själv där jag inser vad som händer med mitt liv just nu.

Finaste svärsyster kom över med blommor efter nyheterna❤

Likes

Comments

Hello alla fina,

Jag vill först och främst tacka för alla fina kommentarer och meddelanden jag fick igår. Idag känns det lite bättre tack vare er ❤

Jag och A gjorde nånting mindre roligt eller beror på hur man ser det på en överblick över vår ekonomi. Vi har bott ihop i snart 2 år och det är första gången vi faktiskt har slagit ihop det och börjar planera tillsammans än att hans är hans och mitt är mitt.

Varför vi gör det nu när vi har haft två år oss?

Jo helt enkelt att nu när vi har flyttat ifrån hans föräldrars lägenhet har det tillkommit andra kostnader och det kändes bäst för min del för att han tjänar mer än mig att vi delar allt lika.

Så det vi har gjort nu är skrivit en budget och gjort upp separata sparande (som vi har sen innan) och en gemensam för såna saker som vi ska göra tillsammans.

Det var lite jobbigt att se budgeten för jag inser att jag spenderat otroligt mycket pengar på saker och ting jag inte behöver.

Har också laddat ner appen Dreams som ska vara lite som gömd sparande som jag inte ska riktigt tänka på och jag har använt det tidigare och tyckt att den funkar jättebra för kortsiktig sparande.

Nu under en månads tid ska vi se till att anteckna allt vi köper, spara kvitton, planera våra måltider och försöka lämna kortet hemma så ofta det går.

Nu är tanken att jag ska för varje vecka redovisa er hur vi har gjort och tänkt! Detta blir som en dag för mig också och hoppas andra blir inspirerade av att göra samma sak!

Likes

Comments