Träning och mat

Godmorgon alla!

Tänk att det är bara torsdag idag. Helt slut i huvudet och hoppades på att det skulle vara fredag...
Men men...

Igår så hade jag en lång dag på jobbet otroligt påfrestande så var så trött efter det. Men på slutet av dagen fick jag ett sms om att min mobil har kommit! Så jag åkte till stan för att hämta den, sedan åkte jag till gamla lägenheten och hämta post, efter det direkt hem och sen byta om för att träna. Åh helvete vilken träningsvärk jag har idag... brukar typ aldrig ha det när jag tränar men just idag! Vilket är lite kul också eftersom då känns det som man har gjort nånting rätt!

Idag ska jag på core träningspass och ser fram emot att få igång min träning på riktigt! 😍

Helt kär i nya IPhonen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Så fort jag kom hem började jag städa och sortera kläder för att sedan gå ner till tvättstugan. Jag hatat faktiskt inte det som många gör och speciellt A, men när man har 5 Ikea påsar och man är själv så blir det lite svettigt.

A jobbar ju så sent senaste tiden så orkar inte vänta på honom för att vi ska tvätta tillsammans. Vi avlastar varandra på ett sätt som funkar för oss båd till ex. Jag rör inte ett finger under helgerna men A lagar mat och storstädar! Jämlikhet to the max!

Nu har jag precis blivit klar med allting och käkar lite köttbullar och makaroner och tänker om jag ska köra igång någon typ av Veckans blogg. Vad tycker ni om den idén? Eller skulle ni vilja ha en frågestund? Hmm... kom med idéer!

Likes

Comments

Vardag

Ja ni...
Det blir inte så mycket uppdatering denna veckan. Det är utvecklingssamtal på fredag och måndag och måste förbereda 40 samtal. Så jag känner mig väldigt trött.

Så ha lite tålamod snart kommer uppdatering bli mycket bättre och kan lova intressant läsning framöver.

Har iallafall nu beställ nya iphone och hoppas den kommer snart!

Och ikväll ska jag sitta med att skriva samtalen och tvätta och hinna träna.

Har mått lite dåligt igen och då försöker jag alltid att pressa mina dagar till max eftersom  jag vill inte ha tid att känna av att jag mår dåligt.

Det är ett försvarsmekanism jag har levt efter i alla år.

alltså min älskade pappa mitt allt ❤

Likes

Comments

Vardag

För lite över en vecka sen var jag inne på en telenor butik för att beställa den nya IPhonen och fick svar att den skulle komma inom 6 arbetsdagar och kände fine. Jag har ju trots allt Change och min mobil funkar trots allt och jag kan vänta.

Idag kunde jag inte vänta nå mer och ringer kundtjänsten. Vet ni vad de säger. De u butiken har inte lagt nån order!! Så det betyder att jag måste vänta i en vecka till eftersom jag behövde beställa den idag!

Det är ju verkligen I-landsproblem och det är absolut inte det viktigaste. Jag skiter att jag får ha min gamla mobil en vecka till. Det är själva servicen man får från telenor det är det som gör mig så arg.

Likes

Comments

Träning och mat

Hej alla fina,

Det har varit skit uppdatering hela veckan och helgen från min sida. Men har tagit det väldigt lugnt och har haft en väldigt mysig helg!

I fredags så träffade jag en tjej kompis som jag inte träffat på väldigt länge!

Igår så hängde jag och A med hans syster hemma i i hennes/vår gamla lägenhet!

Och idag har jag gått och tränat!!! Och senare på kvällen ska vi gå på bio.

Hoppas annars ni har haft en skön helg och jag försöker mentalt förbereda mig inför de helvetes veckorna som kommer snart....

Likes

Comments

Vardag

God morgon alla,

Var alldeles för trött igår för att uppdatera. Men hade en jättemysig dag igår. Mådde fortfarande super dålig men min svärsyster kom över och bjöd på fika och middag på På vapiano!
Första gången jag har käkat där och det var verkligen gott.

Aja idag är det tillbaka till verkligheten, är på väg till jobbet och ikväll ska jag och A baka!

Likes

Comments

Vardag

Hello alla!

Det var väl typiskt att man blir sjuk samma dag som man skulle bli super nyttig och gå och träna. Men nej.

Ligger i sängen och dör av febern, halsont och migrän. Riktigt skönt så där. Ska nog stanna här hela dagen i sängen.

Riktigt typiskt som att kroppen får en allergisk chock😂

Kollar på bilder och drömmer mig bort till bättre tider där kroppen ville fungera! Åh dessa bilder gör mig så lycklig

Likes

Comments

Inspiration och drömmar

Idag är dag nr 1 för min nya diet. Det gäller i 17 dagar och handlar mer om att man ska få in alla 5 måltider på en dag och skapa rutiner. Som jag skrivit tidigare så har jag sen ett tag tillbaka gått upp i vikt och då menar jag inte lite utan 15 kg på bara några månader var inte kul då jag redan kände att jag vägde lite för mycket. Jag har ju under 2 årstid tagit en hel del mediciner och hormoner så jag tror att mycket beror på det. Däremot så känns det inte bra och jag vill verkligen gå ner till det jag vägde innan.

Det här med kroppshets.

Ja, jag som alla andra kollar på instagram varje dag och ser snygga smala tjejer, och sen finns det naturliga tjejer och tjejer som försöker bryta normen om vad som anses vackert och det är så bra och viktigt. MEN en tjej som försöker att gå ner i vikt ses ofta som en dålig förebild eftersom vi ska ju väl älska oss själva precis som vi är. Jag tycker nånstans i det hela finns det en sån sjuk dubbelmoral. Alla ska kunna få göra som de vill. Om man är nöjd med sig själv oavsett vad som står på vågen och man har love handels good for you! Men om jag vill vara smal för att JAG mår bättre utav det då är det good for me as well!

Anyways;

Så här ser min dag nummer 1 ut.

Frukost

- Frukt med yoghurt ( har sån tur för vi har fått frukter ifrån svärisar så har ekologiska! ) och ett glas kopp grönt te ( där är det också att jag har hemma som jag har odlat hemma)

Mellanmål

- Apelsin med grönt te och 2 glas vatten

Lunch

Sallad med tonfisk och 2 glas vatten

Mellanmål

Grapefrukt med 2 glas vatten

Middag

Heta kyckling ben med bulgur


Sen ska jag också försöka träna i alla fall 30 min!

Likes

Comments

Vardag

God morgon alla fina!

Helgen har spenderats med min älskling på bästa sätt! Vi har varit ute, shoppat, gått runt på stan, gått till fotografiska, beställt nya iphone till mig och bara myst hemma sen. Alltså en helt perfekt helg i mina ögon! Misstänker eftersom A har varit med mig hela denna helg kommer han vara borta hela nästa 😂

Och så är vi i oktober och har bara 2 månader kvar av denna år. Det är helt sjukt hur tiden går fort och vad jag ser fram emot nya året. Bland annat vår resa till Phuket i februari/mars! Helt plötsligt känns det inte så långt bort längre!

Helt kär i denna bild av Irving Penn...

Likes

Comments