Grönkål / Morötter / Citroner / Babyspenat


Goodmorgon mina vänner! Eller ja, godmorgon kanske lite sent nu, men jag äter frukost nu iaf haha. Ovan ser ni min gröna juice! Jag håller på att leta en juicepress, men vet inte i vilken prisklass jag ska lägga mig i. De kostar ju allt mellan 1000 - 18 000:- .... Någon som har en juicepress hemma och kan säga om den är bra eller dålig?!

Likes

Comments

Knäppte några få bilder i förmiddags, -14 grader! Frös ju fingrarna av mig hehe. Tur jag iallafall har 30 grader mer inomhus och en värmefilt (Bästa grejen!! Tack farmor).

Hur kallt är det där ni bor?

Likes

Comments

HEJ PÅ ER =)

Haha alltså det enda filtret jag någonsin geniunt gillat på snapchat, visst, när man helt plötsligt får en skimrande guldkrona på huvudet och sjukt långa fransar är ju kul, men detta filter är oslagbart. Man blir liksom glad av alla som använder det haha.

Synd jag inte känner samma lycka som på bilden haha, lite körigt just nu och en del motgångar som nöter mig. Jag är ju en positiv jävel och vill se något bra i allt, och när man till slut inte pallar med sin egna optimism så man blir bitter på sig själv istället haha. Typ där är jag nu.


Likes

Comments

Små snapshots från det gångna året, det speglar ju dock inte alla årets topphändelser. (De vågar jag inte visa här)
Isåfall hade årets topphändelser bestått av 20 % hamburgertallrikar.

Ni vet ju hur jag är, ska leka lite hemlig och inte berätta allt för alla haha. Inte umgås med vemsom som inte ger mig något i utbyte. Jag gillar att hålla det mesta för mig själv. (JAHA OCH VARFÖR starta du blogg då?)
För de e sån jag ääär

Tycker iallafall att det är mycket trevligare med små bilder när det är många i ett inlägg. Det blir så mycket och tråkigt annars haha, SPECIELLT om de är i dålig kvalité, då får jag panik och slutar läsa bloggen.

Kul om ni får panik av små bilder å ba hejdå typ.

Likes

Comments

Ungefär detta är min status ATM haha, helt sjukt vad trött jag är efter helgens bravader! Nej men alkohol är ett gift helt klart haha, usch.

Bakis igår, och idag känns det som om jag håller på att bli sjuk...
Ni vet när allt man äter känns som om man äter taggtråd? Typ så. Jaja, det finns dom som inte ens har en säng att krypa ner i när dom är sjuka, så vem är jag å klaga!

Nu ska jag kolla serie och värma lite soppa, hoppas att jag sover bort det!


Likes

Comments

Heej godingar!

Fullt ös även denna vecka, framtidsplanering hos ALMI, filmkväll med C, kompis ringer och mår dåligt, trösta, tappa mackan på fel håll, glömma jobbtelefonen hemma när man kommit till jobbet osv osv.

MEN...mer än hälften av julklapparna är iallafall inslagna, dock så måste jag köpa mer papper, trodde det skulle räcka men icke! Ska kila förbi systemet också så man är redo för juldagen.


Brukar ni gå ut på juldagen? För oss är det en stor tradition, mer tradition än vad julafton är för mig eftersom jag varit utomlands eller bara jobbat haha. Det är faktiskt inte så viktigt för mig med julafton som det var när man var liten. När jag blev tonåring hade jag mest ångest och skuldkänslor inför jul, så när jag blev lite äldre så slutade jag helt fira jul i typ 5 år i rad.

KÄNNER NI JULSTÄMNINGEN?!

Nej. Jag vet, förlåt för jag kanske är en bidragande orsak till att den dog lite.
*nynnar på en julsång för att lätta på stämningen*

Likes

Comments

Heeej folket!!

Hur mår ni?! Jag mår braa, kom precis innanför dörren. Ska strax iväg och hämta min bil som varit inne på service (f*n va dyrt det är med bil alltså, svider i mitt investerarhjärta att ha den, men mitt vanliga hjärta älskar den, så..)

Har bara några få julklappar kvar, sen är jag klar! Handlat det mesta via nätet haha, skönt att slippa trängas med allt folk. Är ni klara med era julklappar?

Likes

Comments

Alla tillbehör man önskar och lite mer, bara till glassen.

Ostkaka, passionstårta, pavlova, creme brulée m.m

Knäck, praliner, ostar, nötter, frukt m.m

....och en mängd plockgodis!

Hahah gissa om jag har matkoma nu?! Shiiiiiet.

Ah jag kommer ju inte behöva äta på en vecka efter detta...och då har ni bara fått se godishörnan. Julbordet var off the hook som varje år! Nu ska jag kolla serie och krypa ner i sängen, mätt som få och nöjd efter en riktigt bra helg.

Likes

Comments

Naglar alltså, döda celler som man typ...sminkar. WTF ?!

Nej men, detta är något jag är en sucker för, älskar att ha fina naglar. Plus att det är ett roligt pyssel att hålla på med. Det är ju mina riktiga naglar, fast jag använder gellack ovanpå för att de ska hålla bättre =) Funderar på att beställa hem lite fler färger, men vet inte vilka jag vill ha... Anting allihop eller ingen haha.
Story of my life typ. Ska det va, så ska det f*n vara ordentligt ;)

Likes

Comments

Instagram@skinnytanned