Klaaart! Tröskel är på plats, mörkbetsad tre gånger och tillsågad för att passa perfekt. Sågar ju som en gud också! Kan numer titulera mig som golvläggare - level proffs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej mina vänner!!

Faan va kallt det var imorse, både ute och inne haha. Jag måste fixa nya lister till ovanvåningen, blåser ju rakt igenom huset just nu haha. Får bli ett besök på K-rauta helt enkelt! Och ved också, det måste jag också fixa.


Likes

Comments

Gårdagens outfit is da shiiiiet. Kammade trädgården på löv, kommer förmodligen behöva räfsa löv igen 511 gånger till haha. Hämtade ut paket, söndagspizza och tog det lugnt, säkert därför jag är frisk idag =)

Vad gillar ni mina ny-folierade fälgar btw? Ska göra andra sidan också haha, så fult när det sitter på ena sidan.

Likes

Comments

Träffade Twinnie en sväng för fika och shopping igår, det var nära på att några nya snitt-blommor fick åka med hem, men lite småprylar fick hänga med hem iaf. Bland annat en ny BIA-bädd till Bosse, den gamla fick åka upp i sovrummet.

​Haha asså älskar min fyrbenta bästis! 😍

Likes

Comments

Fick åka hem från jobbet igår, blev riktigt dålig :( Slutade med att jag sov bort resten av dagen, hela natten och vaknade vid halv tio imorse, mycket piggare! Sömn är bääääst mot sjukdom haha.

Nu ska jag krypa ner i nybäddad säng och kolla serier, (kul inlägg va?! ;)

 niight y'all

Likes

Comments

Rosa bandet-rosor direkt från lanthandeln! Jag gillar att handla där, nära och de har det flesta basic-varorna som man kan tänkas behöva. Klart att jag vill stödja deras arbete då! Det är perfekt för oss lantisar :D

Likes

Comments

​Asså jag veet hur jobbiga djurägare kan vara, "asså du ska se min hund, typ söööötast i världen" men alltså, jag dör lite varje dag för den här själen på fyra ben. 


Funderar ju på att skaffa en till (valp) men samtidigt vill jag inte att någon ska känna sig utanför haha. Ska jag plötsligt ha TVÅ stycken 35 kilos hundar som fjäskar sig upp i mitt knä när jag äter?! (Kan ju inte låta bara den ena sitta knät) Och för att inte tala om allt kissobajs, blää. 

Och innan monstret blivit någorlunda tam...

Likes

Comments

​Heeeey guys! (Minns när mitt ex lackade för att han trodde jag endast syftade till killarna när jag skrev guys, så jag fick ändra allt till "folks" ist HAHA) 

Hur mår ni dåå? Jag mår prima skinka, skulle återförena med trion egentligen men de hade redan hunnit åka till ikea så jag har donat massa i huset istället, shoppat lite och nu sitter jag och jobbar. Strax kommer lite folk hit och vi ska ha grillkväll haha. Minsta grillen till typ mat för 10 pers, wish us good luck. 

Tänkte btw sätta upp en "ljusshimmel" i sovrummet, idén såg bra ut i tanken, men vet inte hur det kommer se ut irl haha.  Tänk typ tumblr. Återstår att se... men nu knackar det på dörren! PUSS 

Likes

Comments

​Jag är verkligen en sucker för goda doftljus, shit alltså. Detta ljuset fick följa med mig hem från Matilde i Sthlm, (finns på Raglady för er Göteborgare) Från House of Natalia - Black Lily. Den är MAGISK.
​Köpte även lite från Rituals, men håller mig bara till Cherry Blossom & Rice Milk. 

Likes

Comments

Instagram@skinnytanned