View tracker

Idag fyller jag 25 baaast! Klarat av livet hittills iaf :) Fick några fina skönsjungande samtal imorse haha, så fint så!

Nu ska jag ösa på här så jag kan åka hem lite tidigare idag, hade varit skönt att se hur mitt hus ser ut i dagsljus haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag avskyr att vara nedstämd för det passar liksom inte mig. Det är inte jag. Men ibland kan jag verkligen inte hjälpa att jag blir påverkad negativt av vad som händer i min omgivning, hur människor beter sig gentemot mig och mot andra. Jag blir sårad, även om jag inte talar om det.

Jag vet att det finns så många som har det värre än mig, så jag borde inte låta det överta mitt glada jag. Så nu ska bitter-tanten ta en lååång prommis, därefter en lång dusch, hårinpackning och hela kalaset (det är dagar som dessa jag behöver ett badkar!!), därefter kryper jag nog ner i sängen och checkar ut för idag!


♡♡

Likes

Comments

View tracker

Potatis och blomkålsmos med grytbitar och gräddsås fick bli kvällens käk! (Och de kommande två dagar som matlådor) Så himla gott, fattades dock lite svartvinbärs-gelé.

Varför är jag så besatt av grädde haha?! Jag har det i kaffet (50%kaffe,50% grädde typ) och såser som är baserade på grädde är alltid snäppet vassare än andra såser tycker jag...

Nu visas det tydligen film och serveras chips på nedervåningen!
Vilka privilegier man har som bloggare 😌

Likes

Comments


När man åkt för att handla men glömde kortet hemma..

👉

Idag har jag:

Handlat, gått 6 km, storstädat, jobbat + söndagspizza, räfsat löv, rensat ur jordkällaren (halvt iaf), köpt ljusslingor till trädgården, slagit in lite julklappar, tvättat, stickat en liten filt till kissen och sen hann jag även med en väldigt trevlig lunch med en go vän. Avlutade denna kvällen med att vara datorsupport åt mormor som hade problem med skrivaren.

Nu är tant trött och ska sova, natti!

P.s Vill inte skryta men.... jag vann överlägset på monopol igår, fortfarande obesegrad. D.s


Likes

Comments

Före:
Efter:

Jag vet vad ni tänker haha.
"Vi har sett din trappa nu Elvira, den är jättefin men kan du visa oss NÅGOT annat"

Jag tror att idag är första dagen jag insett att allt inte går att göra/måla vitt. Tycker inte att trappan blev riktigt så bra som jag förväntade mig, blev lite mkt vitt. Men det som är bra, är att jag bara la på ett lager bets så jag kan lätt slipa fram träfärgen igen.


Nu ska jag bort till lanthandeln och handla lite. Det är lyx och bo mitt emellan två lanthandlar. Ojoj, vilka valmöjligehter =)


Likes

Comments

Såhääär långt har jag kommit på nya filten, den är snart klar med andra ord. Riktigt lugn och skön lördag för övrigt. En lång prommis i skogen på 1,5 timme, tappade dock telefonen så fick springa runt och leta massa. Häng i stallet, god mat och massa gapflabb. Har även hunnit beta av lite jobb och nu snackade vi om att laga tacos och sällskapsspel.

Hoppas ni får en bra lördag! ♥

Likes

Comments

Men hörrnii...Jag köpte fel parfyyyyyym :( hahaha. Skulle egentligen varit original och inte Nuit blanche....

Får gå runt och lukta som en liten fjortis nu istället.

Så nu ska fjortis ta en promenad med sin hund, efter det laga lite fjortismat sen ska fjortis iväg och festa.


Asså haha, orkar inte med mig själv idag....

Likes

Comments

Så svårt att ta bilder här hemma på andra grejer än djuren, för om jag sätter mig på huk så kommer dessa två på 1 sekund och ska vara med haha. Skrattar ofta åt deras upptåg och hur de härjar runt.

Helluu vänner!

Denna dagen började typ med att jag skar av mig halva tummen haha, nej men nästan. Folk frågar om jag inte ska åka in, men jag är ju typen som inte åker till akuten om jag så är halvt döende haha. Jaja, tar lite längre tid att göra saker bara!


Likes

Comments

Varför, varför, varför kan det inte finnas en shop, där man vet att ALLT är bra för alla inblandade?

Att de som odlat produkterna har bra lön, att inte produkten besprutas med gifter som dom andas in och så småningom som hamnar i våra kroppar. Att inte produkten fraktats över halva jordklotet för att nå till oss. Att det är helt GMO-fritt, att man får plocka själv och hjälper att minska tillverkning av plast.

Ja, listan kan göras lång, men ni fattar. Därför ska jag odla så mycket jag kan till våren/sommaren hehe! Funderar tom på att bygga ett litet växthus..

Likes

Comments

Före:

Efter:

Hahaha lampan hänger ordentligt igen också!

Ni kanske tror att ni har kommit till Äntligen Hemmas blogg nu men så här ser det iaf ut nu, lagat väggen och en bit av taket med spackel, sen slipat, spacklat igen och slipat igen!

Nu ska jag bara måla det en gång till, sen återstår funderingen kring om det ska vara helt öppet eller om jag ska bygga ett litet staket... och hur jag ska laga hålet i taket. Antingen sliter jag ner hela skivan (typ 150 x 100 cm stora) eller så gör jag en ful-lösning och "lappar" ihop det.

Likes

Comments

Instagram@skinnytanned