Nu är det bara 6 dagar tills jag flyttar. 3 veckor kvar av månaden. Jag måste rycka upp mig. Men det är så sjukt jobbigt att ta tag i allt.

Jag måste flyttastäda
Jag måste packa
Jag måste gå ner i vikt

Jag måste allt och jag kan bara inte förmå mig att börja någonstans. Jag var ledig från jobet hela dagen igår och jag har ändå inte fått något gjort. Inte ett skit blev det gjort.

När jag flyttar så vill jag inte längre vara den där vännen. Den som är tjockast av alla. Alltid står bakom kameran för hon är för tjock och ful för att synas på bild med de andra. Hon som aldrig finns med på gruppbilder och ingen ens minns att hon var där.

Resten av månaden måste jag tappa. 

Imorse vägde jag 83,7 kilo. Jag har alltså på ca 3veckor gått upp 8 kilo! Det är sinnessjukt. Det går ju inte. Vad är det för flodhäst jag är liksom. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det går superdåligt här med maten. Vräker i mig som en kossa.

En vecka kvar tills flytten nu.

Likes

Comments

Imorgon startar jag med Tefasta. Jag ska försöka hålla er uppdaterade om den. Men jag avskyr att blogga från mobilen. Kommer bli bättre när jag får en dator.

Likes

Comments

​10 dagar kvar.. Fetare än vanligt. Måste sätta fart om jag ska komma i mål. 

Likes

Comments

Ska man kanske skaka liv i denna med? Har inte haft internet hemma på över ett år men om några veckor är det tillbaka.

Ska bli skönt med ett liv igen..

Likes

Comments

​Lever jag? 

Samma funderingar jämt. 

Nytt på tapeten är väl att jag träffat någon. Jag är kär. Eller är jag bara kåt? Det får tiden utvisa. Det löser sig väl isåfall. Ligger på samma vikt fortfarande iafl. 75-76 kilo. Han är här om 2 veckor så kanske dags att lägga på ett kål. 

Eller dra av ett kål rättare sagt. Kan man fasta i två veckor? Kanske om jag enbart skulle ligga i sängen men inte om jag ska cykla fram och tillbaka och hålla på och träna. Då fungerar det icke. Jag tänkte försöka skrämma liv i bloggen iafl. 

Hjälper ni mig att få motivation för sista 15 kilona? 

Likes

Comments

76 kilo

Imorse vägde jag prick 76 kilo. Det efter julmiddagen igår. woop woop! Det känns ändå bra. Jag kommer klara mitt dietbet. Tyvärr verkar min fitbit kommit bort på posten så den får jag nog kolla i stjärnorna efter. Surt. Får se om den kommit tills januari annars får jag köpa en ny. I värsta fall kan jag alltid sälja den på typ tradera om jag får den efter hundra år liksom.

Jag har nu 6 dagar på mig innan jag ska väga in mig. Jag kommer klara det. Det är 5 dagar tills 31.. Kan jag klara 6 kilo på 5 dagar? Knappast. Men kanske 3 kilo iafl? Med lite tur iafl. Det hade varit kul att hamna på BMI normal innan nyår.

Hur har det gått för er i år?

Likes

Comments

​Det var vad vikten hamnade på idag. 

Har fått en ny inneboende för 2 veckor. Jag kräks på henne. Seriöst kräks. Hon är vidrig även om hon bara vill väl. Hon har noll koll på sociala regler. Men men. 9 dagar kvar med henne nu. Sedan drar hon. 

Imorgon startar jag en arbetsvecka med 7 arbetsdagar med. Så det blir 100-300 kcal/dag hela veckan. Plus träning varje dag. Hoppas veckan tar bra på vikten så jag kommer ner en bit nu. 

Målet var 70 kilo till nyår. Det är 10 dagar. Tror ni jag klarar det?​

Likes

Comments

Svår fråga att svara på. 

Andas jag? Ja. 
Lever jag? Vad innebär att leva?

Hur som helst. Vikten går neråt. 78,3 kg. Målet är under 70 till nyår. Svårt mål men det ska gå. Har precis klarat ett Dietbet och är med i ett till. Har köpt mig ett aktivitetsarmband med. Ska bli skoj att se hur det går med det. 

Är det ens någon som läser här?

Likes

Comments

​Det går inte alls så bra. Bajs olle känner jag bara. 

Jag har noll motivation till att ta tag i det. Men jag måste. 

råkade göra lite dumheter i helgen med. Men men sånt som händer. 

Inte mycket att göra åt nu. 


Likes

Comments