Nu närmar det sig julafton, matens högtid. Och dom flesta har nog redan börjat med julbaket. Det är helt okej att äta lite, bara du inte tappar kontrollen. Fixar du det inte kan du tänka på alla svältande frysande människor/djur på gatorna som inte ens har tillgång till mat eller vatten. Lycka till!

Tips till julen:

- Drick cola zero istället för julmust. Är du borta, ta med en egen liten flaska. Du sparar så många kalorier på det!

- Börja äta 20-30 minuter efter alla andra. Vilket betyder att du inte har lika lång tid på dig att äta eller hämta mer. För du kan ju inte sitta kvar vid matbordet själv?

- Ta 5 minuters paus från julfirandet, sätt dig i soffan och kolla thinspobilder.

- Kolla hur många kalorier allt innehåller innan du äter. Allt kan man kolla upp på näten. Det finns mycket dålt. Aioli tex innehåller 100 kcal per matsked.

- Fasta fram till jul om du inte orkar tänka på maten under julafton. Fasta också 3 dagar efter.


Om du behöver stöd, tips eller helt enkelt bara vill prata, kontakta skinnyana.blogg@gmail.com

Bildresultat för julmat

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon ana's! Hoppas ni har sovit bättre en vad jag har gjort dom senaste veckorna. Sömn bränner kalorier, attans! Nu har vi en ny dag framför och med nya möjligheter. Idag ska vi vara starka, tillsammans fixar vi detta,. Ni är starka. Viktigast är att ni inte berättar för någon. Folk tror att pro ana är en sjukdom, men dom har fel. Vi vet bättre. Ana är vårat liv. Vi blir perfekta. Alla kan bli en ana. Så varför är det så få som blir en. Jo! Dom är svaga. Men det är inte vi. Ge inte upp, vi fixar detta.

Om du behöver stöd, tips eller helt enkelt bara vill prata, kontakta skinnyana.blogg@gmail.com

 :

Likes

Comments

För ungefär ett årsen levde jag som en riktig Ana. Jag svälte mig ner till 27,7 kg (BMI 11,4) så tro inte att jag saknar erfarenhet. Men nu har jag bestämt mig för att inte lämna Ana bakom mig, jag vill bli smal igen. Min nutida vikt är hela 36,3 äckliga kg.

Ska försöka hålla uppdateringen igång med ett par inlägg varje dag. Också för att hålla igång min motivation

Bildresultat för pro ana thinspo.

Likes

Comments