Header

Startvikt: 64,9 kg
Målvikt: 47 kg
Total viktminskning: -1,9 kg

Start av viktminskning: 23 april


Den 29 maj ska jag till Summerburst - gissa om jag är taggad!!!!!!! Men jag måste bli smal till dess. Annars kommer jag inte följa med, jag kommer låtsas att jag är sjuk. Jag kommer inte klara att vara på en sådan plats med så mycket folk och vara så tjock som jag är. Jag vill kunna ha shorts på mig, jag vill kunna slappna av och bara ha så jävla kul. Men det kommer aldrig gå om jag känner mig obekväm på grund av min kropp.

Så mitt mål är att väga 50 kg den 29 maj. Det är 27 dagar till dess.

Vikt idag: 64,3 kg
Ska gå ner för att nå målet: 14,3 kg
14,3 kg / 27 dagar = 0,53 kg måste jag gå ner varje dag för att nå mitt mål

Hur ska jag göra med kost och träning?
Just nu vet jag inte. Jag ska fixa schema och regler att följa men till dess är det svält som gäller.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


​Ledsen för att jag har varit borta så länge. Jag skulle åka hem från min kompis men hennes föräldrars flygplan blev försenat och allt blev värre när de kom hem. Så jag stannade längre. När hon ber mig om att stanna så kunde jag inte säga nej. Jag har hjälpt henne så gott jag kan. Pratat med henne, tröstat henne, torkat hennes tårar. Jag fixade en psykolog till henne. Jag har varit vid hennes sida morgon till kväll i så många dagarna nu. Det viktigaste för mig är att man ser skillnad på henne nu, hon är starkare. 

Så nu är jag hemma och imorgon tar jag tag i min viktnedgång igen. Hur går det för er? 

Likes

Comments


​I fredags när jag var hemma hos min tjejkompis så ringde hennes telefon. Hon reagerade konstigt och sedan la hon bara på. Jag frågade vem det var och hon svarade att det var någon som sa att hon och S (min tjejkompis kille) hade haft ett förhållande bakom min tjejkompis rygg i 4 månader. Men sedan började min tjejkompis få sms med bilder på den tjejen som ringde och S tillsammans och deras sms konversation. S skulle vara i Göteborg och hälsa på en kompis hade han sagt men hon skickade en bild på honom på snap till min tjejkompis och vi förstod att han var hos henne och inte i Göteborg.

Min tjejkompis bara ramlade ihop och blev hysterisk. Grät, skrek, skakade. Jag blev rädd och kände mig hjälplös. Ville bara få henne att sluta känna all den smärtan hon just nu hade inom sig. Fan vad arg jag blev på honom. Han och min tjejkompis hade varit tillsammans i 6 år och varit sambos i 3,5 år. Hur fan kunde han göra det mot henne???

Så hela min helg har gått åt att trösta min tjejkompis, hålla om henne, finnas där för henne, peppa henne, prata med henne, lyssna på henne. Hon har varit min prioritering nummer 1 hela helgen. Jag har lagt allt med diet, svält och träning åt sidan och fokuserat på att få min bästa vän att må bra. Ja det har svidit att jag blivit tvungen att äta 4-5 gånger om dagen tillsammans med min tjejkompis och inte den nyttigaste maten heller plus snacks och ingen träning på det.

Jag är fortfarande kvar hos henne, bott här hela helgen. Vi har packat alla hans saker och satt i källaren så hon slipper träffa honom när han kommer och hämtar sina saker. Hennes föräldrar har varit utomlands och kommer hem ikväll, så när de kommer hit så åker jag hem. Vi vill inte lämna henne själv. 

På grund av mycket mat och ingen träning så HAR jag blivit tjockare och säkert gått upp 800 kg i vikt. Imorgon kör jag igång. Skriver om ALLT gällande det ikväll när jag kommer hem. 

Likes

Comments


Dagens vikt: 61,9 kg
Viktminskning från igår: -1,1 kg
Kvar till målvikt (47 kg): -14,9 kg
Total viktminskning: -3 kg

AHHHHHHHH!!!!! Jag har gått ner 3 kg på två dagar!!!!!!!!! (Visst säkert bara vatten och vätska) men ändå!!! Jag känner skillnad på min kropp trots att den fortfarande är extremt fet och äcklig. Vilken jävla motivation asså! -3 kg på 2 dagar - fan vad jag är glad. Oavsett vad jag offrar, så är en mindre siffra på vågen det som gör mig glad.

Hur går det för alla er där ute?

Likes

Comments


Tränat nu ikväll - 2 timmar power walk på löpbandet. Fortfarande inte ätit något. Lurade mamma att jag åt innan hon kom hem och hon gick på det. Awesome! Ska iväg till en tjejkompis nu, bara ta det lugnt framför en film. Det blir perfekt för det är ungefär exakt det jag orkar med.

JUST NU PÅ 2 DAGAR: 3 träningspass och ingen mat

Likes

Comments


Jag skulle träna mitt första träningspass för idag nu vid kl 10. Men jag valde att inte träna.

Min mage har kurrat hela morgonen, sedan kl 8 fram till nu och verkar aldrig sluta kurra. Jag är så hungrig och sugen på allt. Mat, godis, glass, bröd - asså listan är så sjukt lång. Jag är nära att springa bort till köket och äta allt vi har hemma. Det är så nära. Men jag vill inte. Så därför valde jag att inte träna nu på morgonen. Jag var rädd för att om jag tränade så skulle jag bli ännu hungrigare och då verkligen äta något. Min största mardröm just nu är att äta. Så att undvika träningen, undviker jag att äta. 

Det är alltid svårt i början av en "diet" och det gäller att ta det lugnt i början för att komma in i de nya vanorna. Man är alltid hungrig och trött i början när man sänker sitt kaloriintag och därför gäller det att ta det lugnt och försiktigt de första dagarna. Jag har förstått det nu. Så därför valde jag att hoppa över träningen idag och ta det lugnt. Men jag har ändå panik i hela kroppen och ångest för att jag inte tränar. I min hjärna är det dåligt att jag inte tränar. Jag är rädd för att jag inte ska gå ner något överhuvudtaget imorgon för att jag hoppade över träningen. Jag hoppas verkligen att vågen visar en lägre siffra imorgon än idag. Jag hoppas verkligen. 

Likes

Comments


Dagens vikt: 63 kg
Viktminskning från igår: -1,9 kg
Kvar till målvikt (47 kg): -16 kg
Total viktminskning: -1,9 kg

-1,9 kg, nästan 2 kg, på en dag!!!!! Så jävla glad är jag. Så jävla kul att redan se en sådan minskning.

Likes

Comments


Jag kommer att vara anonym på denna bloggen, men jag vill ändå berätta lite om vem jag är för er.

Jag är en tjej och jag är född 1995 så jag fyller 20 i år. Jag bor någonstans i Sverige med min mamma och min syster. Min pappa och min andra syster bor en bit härifrån och jag är hos de så ofta jag kan, brukar bli en helg i månaden. Jag är 165 cm lång för de som är intresserade. Jag går 3:de och sista året på gymnasiet och läser ekonomiprogrammet. Jag skulle egentligen tagit studenten förra året men jag tog studieuppehåll för min depression gick så långt att jag ville ta mitt liv och började skära mig själv. Jag började årskurs 3 igen i augusti förra året och i juni tar jag äntligen studenten. Fan vad jag längtar.

Min fritid då? Jag går i skolan och det är jätte mycket plugg. Jag har inga speciella intressen. Jag tycker om allt som har med skönhet att göra. Kläder, styla, shoppa, design, smink, ansiktsprodukter, hårvård och produkter till håret. Jag tycker också om att festa, spela fotboll, gymma, skriva texter, umgås med min familj. Jag har inte så många intressen för jag tycker inget är roligt i livet. Jag shoppar inte för jag vill inte se min kropp i speglarna som finns i omklädningsrummet och dessutom så ser inga kläder bra ut på min tjocka kropp. Och festa? Det har jag inte gjort på 2 år för jag kommer aldrig ta mig på en tight och fin klänning med den kroppen jag har nu. Aldrig. Jag hade inte kunnat slappna av och ha kul eller flörta med killar. Jag hade bara varit så sjukt obekväm i min feta kropp. Spela fotboll slutade jag med för 5 år sedan kanske. Jag var med i a-laget och allt gick sjukt bra, men då slutade jag vilket jag ångrar. Gymma gör jag heller inte längre men jag gjorde det ett tag för 2-3 år sedan. Tränade på som fan och hade till och med tankar på att en dag tävla i bikini fitness. Så allvarligt tog jag det.

Jag är nog en ensamvarg. Jag umgås inte med många men det är mitt egna val för jag vill inte att någon ska se hur dåligt jag mår eller hur fet jag är. Jag skäms över allt med mig, både ut- och insidan. Jag stänger inne mig och säger nej till allt. Det är både min vikt och depression som är anledningen till det.

Drömmar och mål? Jag har massor. Men vissa av de kommer vara delmål under min viktminskning men andra ska jag göra när jag har nått min målvikt. Vissa drömmar kommer komma längre fram i mitt l iv, men de kommer. Nu är min prioritering nummer 1 att gå ner i vikt och nå min målvikt och må bra igen, skratta igen. När jag har gjort det så kan jag börja leva mitt liv, för det har jag inte gjort på så jävla länge, och jag kommer börja hitta på saker igen och inte bara stänga inne mig.

Som jag nämnde ovanför, depression.... Den är tyvärr kvar och vägrar lämna mig oavsett vad jag gör. I 2 år har jag kämpat både mot och med den. Det har varit samtal med flera olika psykologer och kurator, besök på psykakuten, tabletter, skurit mig, försökt ta mitt liv. Jag vet egentligen inte hur jag mår men jag vet att det inte är bra. Ena dagen vill jag stanna i min säng och skita i allt som finns eller så vill jag försvinna bort från allt eller så vill jag kämpa och försöka. Det varierar från dag till dag. Jag vet fortfarande inte om jag vill leva eller dö.

Vem är du? Berätta gärna lite i en kommentar!

Likes

Comments


Dagens vikt: 64,9 kg
Viktminskning från igår: 0 kg
Kvar till målvikt (47 kg): -17,9 kg
Total viktminskning: 0 kg

Likes

Comments


Innan jag kör igång med en diet så tänkte jag göra något detox liknande för att rensa kroppen på alla gifter, slaggprodukter och allt annat som min kropp har samlat på sig under den långa tiden jag ätit otroligt dålig mat.

KOST
Vaknar: kokar 1 liter vatten med en påse detox te och en påse ingefära te + vitaminer
Mål 1: 1/2 citron + 0,5 liter vatten
Mål 2: 1/2 grapefrukt + 0,5 liter vatten
Mål 3: 1/2 citron + 0,5 liter vatten
Mål 4: 1/2 grapefrukt + 0,5 liter vatten
Innan jag ska sova: vitaminer

TRÄNING
2 träningspass x 2 timmar varje dag = 4 timmar power walk per dag

Jag ska köra detta imorgon, fredag och lördag. Så det blir 3 dagar utan mat och endast citrusfrukter och vatten och så blir det 6 st träningspass.

Likes

Comments