Den 1-3 december åker jag till Stockholm med Tryggafitness för att gå på Fitnessfestivalen, norra Europas största inspirationshelg för träning och aktiv hälsa.
På plats kommer det att finnas en massa tävlingar, utställare och många nyheter inom allt som har med träning att göra!

Jag trodde aldrig att jag skulle börja intressera mig för träning, men inspirationen växer för var dag och intresset och viljan blir bara större!

Tryggafitness är ett riktigt bra gym, deras engagemang och omtanke för sina medlemmar är stort. Gemenskapen är också riktigt bra, ett gym jag trivs väldigt bra på!

Att få lära känna nya människor och få nya vänner inom träningen är ju dessutom bara ett stort plus!

Nu ska det bara gå framåt! 💪🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har nu jobbat dubbelt ett tag då jag börjat på nytt jobb, och det gamla jobbet behövde ha kvar mig ett tag till. Att då gå från att jobba ca 160% till att nu endast jobba 75% känns väldigt konstig. Vad ska man göra med all den lediga tid man får? 🤔

Många har sagt till mig att vara försiktig och försöka ta det lugnt med allt jobbande, men det är lätt att bara köra på när man väl är inne i det.

Och idag vaknade jag upp med feber, blir väl lätt så när kroppen har vant sig vid ett stressigt liv och när man väl lugnar ner sig och blir avslappnad så kommer bomben och kör ner en.. Jag blir lätt rastlös och att bara kunna ligga hemma och inte göra något ger mig lite panik!

Det blir en vilodag idag 👎🏼

Likes

Comments

Det blev en väldigt bra födelsedag för mig i lördags, efter en natts jobb körde jag hem och hade frukostkalas och firades av mamma, pappa, farmor och farfar. Därefter sov jag några timmar och när jag vaknade kom Ketty och Hailey och firade mig!

På kvällen hade vi födelsedagsfest för både mig och David. Det blev en riktigt bra och rolig kväll, och vi fick även fina och väldigt uppskattade presenter, som visade att våra vänner verkligen känner oss.

Jag vill tacka alla som gjorde min födelsedag till en av de bästa!

Likes

Comments

Dagen då jag fyller 27 år är här, med blandade känslor!
Men dagen ska firas med frukostkalas och sen födelsedagsfest ihop med David, som fyller år på måndag, och med våra vänner.
Först en natts jobb 👌🏼

• Puss •

~ bild från Rhodos sommaren 2017

Likes

Comments