Har varit på en 4dagars kurs hos dermalogica och de är sedan där jag kommer börja jobba. Vart en otrolig bra vecka och fått testat olika produkter och igår fick vi varsin behandling. Jobbigt och få betalt för detta ;) hudterpeut är verkligen världens bästa jobb. Och ett plus är att man alltid får goodiebags.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag var hemma hos mammsen för några dagar sedan och fixa o färgade hennes bryn/fransar, men vi la även en kaffemask som just nu är på tapeten. Min utvärdering av att använda kaffemask (samt att man peelar försiktigt) är att de luktar en jävla massa kaffe och man blev lite len. De är ju kaffein i kaffe som fungerar cirkulationsökande vilket leder till utrensning bättre cellförnyelse. Men jag skulle säga attt det finns bättre alternativ för detta än att anvönda5 kaffe i ansiktet.


Likes

Comments

Spirulina algen är en blågrön alg som är en utrensande och uppstramande alg samtidgt som den stärker immunförsvaret och blir så mycket piggare! Ni kommer märka skillnad väldigt snabbt. Börja dagen med att dricka algrn ,blanda ihop den med din smoothie eller färskpressad juice.

Likes

Comments

Så sjukt goda och lätta energibars. Går att frysa in annars lägger du dom max 4 dagar i kylskåpet. Frön och nötter kan man givetsvis blanda lite som man vill. skulle de bli torrt lägg en till äggvita! inte vatten för då blir de kletigt.

1 dl cashewnötter (rostade)
1 dl chiafrön
2 dl pumpakärnor
1dl solrosfrön
3 äggvitor
3 msk honung
1dl tranbär
1 dl russin
2 dl havregryn

Blanda alla i ingredienser förutom cashewnötterna,pumpa och solrosfrön. När du blandat allt slängerna du i resten och blandar noga om. Gör dubbelsats. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper (ganska kompakt) sen in i ugnen i 30 mim och 125 grader. Låt svalna och sen ready to go.

Likes

Comments

Två stycken skuggor från FACE STOCKHOLM som är helt underbara att använda tillsammans.

Den ljusa skuggan : MISTY

Den mörka skuggan : RUSSIAN CAVIAR

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har 2 olika spray från KF som jag använder.

Nr 1: Är Rehydrating Neroli water som jag använder mig under dagen när jag känner att det börjar stramar i huden eller när jag sitter mycket framför datorn. Ett fuktighetsspray är perfekt för tillfällen då du känner dig torr under dagen då du inte kan smörja in dig om du har smink. Detta fukspray fixerar sminket så man behöver inte vara orolig för att det ska rinna av. Ett annat tips, lägg in de i kylen och spraya på dagen efter utgång.


Nr 2: Är KF  Lavender spray som jag endast använder på sommaren. Efter du vart ute i solen en hel dag och vart inne i duschen och rakat benen är denna spray den ultimata. Lavender är väldigt lugnade för huden och funkar väldigt bra och man bränt sig., plus att det ger en snygg lyster till kroppen och killar är väldigt förtjusta i lavender.

Likes

Comments