Epidermis

Dette er det yderste lag af huden, og selve Epidermis består af 5:
stratum corneum, lucidum, granulosum, spinosum og basale.

På billedet fremgår det tydeligt at hos personen med tynd hud, er epidermis og dermis ikke helt fyldt ud, hvorimod den tykke hud er fyldig og rig, hvor dermis er her er stærkere og trængere højere op helt til stratum spinosum.

Årsagen til tynd hud findes ved at huden er blevet udsat for store mængder solstråler gennem tiden, eller fra alderdom og i nogle tilfælde helt genetisk.


Vitamin A

Vitamin A er vigtigt for hudens collagenstruktur helt nede i dermis. Det er også denne collagenstruktur der støtter det yderste lag på huden (epidermis) i holdbarhed, hvilket er derfor A-vitamin bruges som anti-rynke creme, da vitaminen reparere og bevæger sig op til at fylde samt glatgøre huden. I det A-vitamin trænger dybt ned i huden og støtter hudens yderste lag, så fungerer også til at gøre huden tykkere og mere fast.
I behandlingen af tynd hud vil dermatologen oftest foreslå en creme med stor mængde A-vitamin for netop at trænge dybt ind og hjælpe huden udadtil.


Beauté Pacifique Créme Métamorphique

Vitamin A fremstilles på flere forskellige måder i skønhedsbranchen hvor de fleste produkter bruger Retinol som en Vitamin A kilde. Beauté Pacifique har skabt en velfungerende créme ved at bruge Squalane til at transportere A-vitaminen ned til de dybere lag af huden. Squalane er en olie der opstår naturligt i huden. Beauté Pacifique bruger i deres cremer Retinyl Palmitate som kilde for Vitamin A. Retinyl Palmitate er ekstremt virkende, og bør i starten kun bruges hver 2. nat, men man skal være forsigtig med stoffet og KUN bruges Vitamin A creme om natten. Retinyl Palmitate kan sende farlige radikaler i kroppen ved kontakt af sollys, men ved at sove med det gennem natten og vaske ansigtet om morgenen er det intet problem. Nogle virksomheder har dog valgt at bruge Retinyl Palmitate i deres solcremer og dette er meget farligt, og din solcreme skal altid være uden Retinyl Palmitate, Retinol eller Retinaldahyde.

Køb
Beauté Pacifique Créme Métamorphique - Vitamin A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Denne rensemousse fra Matas er fantastisk som en del af aftenroutinen. Denne vandbaseret rens er noget af det første der skal bruges i forbindelse med den ordinære rutine for hudpleje.

Anvendelse:

Optimal mængde mousse er ca. 1,5 pump. Moussen fordeles derefter på tør ansigt og masseres med raske bevægelse rundt over hele ansigtet, uden at presse alt for hårdt. Produktet løsner i denne process olie og fedtstoffer fra ansigtet, og giver huden fugt. Moussen renses af straks efter masseringen med lunken vand.

Køb
Matas Natur Rensemousse

Likes

Comments