Header

I går blev jag lite äldre igen - egentligen inte mer än en dag jämfört med dagen innan om man ska vara sån - 35 för att vara exakt. Halvvägs till 70. Dagen spenderades med sånt jag gillar, ni vet, hästar och hästfolk, typ. Steg upp onödigt tidigt och hängde med LInda på tävling - årets första för henne och Wicky.

Yes, hon vågade köra på och red med blå huva + matchande schabrak. Inget mesande här med vitt schabrak och färgglad passopal - här var hela schabraket knallblått och det funkade så himla bra med Wickys svarta färg.

Nu luras bilden lite - knepigt att fota i strålande solsken (men vad varmt och skönt det var!!) - schabraket var samma färg som luvan, även om det ser ljusare ut. Det blev i alla fall en helt godkänd debut och nu laddar vi om inför nästa helg då det blir två starter.

Så himla fina! Blev lite lätt avis men vi kommer dit vi också, Plankis och jag. Åkte tillbaka till stallet för lite födelsedagsfika sen fick Plankan springa av sig lite i lina.

Hon började i alla fall i skritt. Innan hon grymtade till, bockade och for i väg i galopp i varv efter varv så att jag blev yr i huvudet. I Vänster varv bockade hon vartannat språng - i höger varv gick hon som en liten centrifug i stället. Hon är kul min lilla häst.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments