Tja, det blev en bit jag cyklade. Fikade i Alingsås. Det var Nice. Jag beställde en munk och en kaffe, mums! Sedan gjorde vänster knä ont när jag drog ut igen. Måste tyvärr kolla upp det, hade jag inte haft liniment hade jag nog inte tagit mig hem, ouch tusan! Man är tyvärr inte förskonad från skador. Synd :-(. Så regnade det.. en del också. Men det var skurar så man hann bli torr mellan varven :-D. Tacka vet jag cykelglasögon dock annars hade sikten varit ett bekymmer. Blev 13 mil.

Peace out.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla glada!
imorgon tänkte jag cykla en bit och lägga ut massa här tror jag :-D.

Tänkte köra långpass. Rekommenderas för alla som ska köra längre lopp/ vill nöta ner musklerna för träningens skull och ha bra uthållighet. Håller halsen och knät(haft lite bekymmer där) så hoppas jag cykla 12 mil.

Håller tummarna!

peace out!

Likes

Comments

Tjena allihop! Har det senaste åkt längdskidor mycket(:-D :-D)samt så har jag åkt snowboard hela dagen idag! I snygg utstyrsel med orangea glasögon och skidhjälm! William snodde kameran och tog en Selfie på sig själv också, men visst blev den bra! Också Jim ville bli känd här så han fick vara med! Strålande dag i backen med (de facto) mer eller mindre sol hela dagen! Riktigt nice. Dock så missade Jacob att filma mitt snygga hopp men filmade alla andra :-(, gjorde faktiskt en backside air i ett offpisthopp!

Bilden med mig i röd mössa är från skidåkning förra söndagen. Tyvärr halvbra före med mycket snöfall vilket påverkade glidet något. Ändock så var har det varit nice att åka skidor! Förhoppningsvis kommer jag ut också imorgon, då kanske det blir en lugnare tur på ormberget men får se vad dagen ger!

Notera sista bilden med halsduken och jackan!

Peace out!

Likes

Comments

Hejhej där!
Har väl mest studerat och chillat något idag. Såg nyss lurarnes konsert, vilken jag tyckte var kul! Ikväll blir det Bishops arms faktiskt! Taggar god mat och ja, en öl eller två. Har till min stora besvikelse INTE åkt några skidor i veckan då det varit mycket i skolan tyvärr. Men en dag är ju kvar på veckan så hoppas komma på snö imorgon i alla fall. Kan för intressenter meddela att samtliga spår är öppna på ormberget, senast jag var där ska tilläggas. Läget kan ha förändrats i och med att det varit plusgrader det senaste, men hoppas :-D.

Har väl mest varit skola i veckan och "knegat" (om man får vara lite göteborsk ;-)) som sagt. Gjorde dock flygande Jacob i torsdags. Den blev alldeles prima. Så nu har jag supergoda matlådor :-).

Dat outfit! min kofta i kombination med reflexväst och svarta jeans. Mycket bra.

peace out!

Likes

Comments

Ang tidigare inlägg så var det mer eller mindre ett skämt. Så också detta inlägg. outfiten är i alla fall stickad tröja och på den "årehoudie", svarta jeans. Runt halsen: magväska för vätska vid skidåkning blå gympaskor och blå tröja. På huvudet: glasögon för sport. Minen: inga kommentarer..

Skar mig i alla fall när jag skalade Potatis precis.. aj :-(. Blödde mer än jag vågar skriva här... men jag överlever! Ska väl chilla läget nu och kanske spinning imorgon.
peace out!

Likes

Comments

Tjena alla!
Jag sitter i föreläsningssal och bloggar nu(alla faaans, alla faaaans)

Dagens outfit är svarta jeans, bruna vattentäta kängor och en stickad tröja. O, yeah.

Peace out!

Likes

Comments

Tjihoo då var tentorna slut(hur det gick är dock en annan fråga :-)), så nu är det ledigt ett kort tag och sedan nästa läsperiod på måndag. Men riktigt gött med lite äkta ledighet!

Då bloggen antyder att skidor är kul så får jag ju meddela att jag körde en härlig runda på ormberget igår med stil längdskidor! Orkade tyvärr inte gå med gruppen och sackade efter. Inte min snabbaste runda. Bör dock till mitt försvar nämnas att det kom ca 3 decimeter snö igår så det gjorde ju sitt vad gäller bra glid i spåret. Så var det ju också så att personen som drog klungan ligger topp tusen på Vasaloppet så det säger ju något om vilket tempo man hade att hänga med i... Men kul var det faktiskt ändå, avslutade med idioten och korta backrace vilket var roligt!  Dessutom en runda som man var totalt slut och nöjd med efteråt!

Handlade idag och lånat massa skönlitteratur :-D. Nästan en meter i boklängd... innan jag tog bort NÅGRA böcker ;-). Men att låna böcker är ju aldrig en ekonomisk förlust så läser jag bara hälften så är det helt lugnt :-D.

Ang bilden. TÄNKTE ta ut allt juligt innan tjugonda knut i alla fall (pallade inte innnan trettondagen då den inföll för nära tentorna) men så var låset till förrådet fryset/krånglade så får se hur det blir med det. Hoppas bilden ger er alla lite cringe i alla fall:-D (lättare  ångest ungefär), eller hur Andrée ;-)?

Peace out

Likes

Comments

Idag är det dagen innan julafton och jag är i Stockholm. Ute är det gröna ängar... Nästan ingen snö alls. Korvspad i tusental också! Vad händer med klimatförändringarna???? "Hej, var är du från?" "Sverige" "Jaha, där har ni snö va?" "Snö? Ja jo i Luleå men under Umeå finns det nästan ingen snö alls så nej" "men till jul har ni väl i ala fall snö?" "ts, nej.."

Var ute och lekte med min kusin idag trots tråkvädret. Hittade en hög med snö i alla fall som vi kastade på farfar(i form av snöbollar alltså!). Jag springer fortare än min kusin har jag märkt. Kan kan kan ha att göra med att hennes ben är ca hälften längden av mina.... Men jag slog henne(i löpning och ingat annat alltså) i alla fall :-D. Sedan så småslogs vi i alla fall i s.k. klappfajt(när man "slåss" men bara nuddar varandra med händerna istället för att boxas eller slå hårt) vilket var kul. Jag försökte lära henne lite knep så nu är hon värsta fajtern nu. Lärde henne att motattackera och hålla garden uppe! Så se upp alla åttaåringar there's a new boss in town!

Peace out

Likes

Comments