Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg debuterede her på Nouw som blogger.

Jeg ved, at jeg burde have blogget noget mere, for at få alle jer dejlige kvinders (og mænds) opmærksomhed, men sandheden er bare den, at tiden har været lidt knap på det seneste.

I har vel allesammen efterhånden set på både instagram og diverse blogs, at det eneste det kræver for at være en blogger er et par store fake glasses og så er man good to go. Jeg ved ikke om nogle af jer følger Thomas Skov på instagram (hvis ikke, så burde i gøre det), men han er så fucking sjov - og det er egentlig lidt hans skyld, at jeg har valgt at poste, nu mit andet indlæg. Say what!

Sandheden er den, at jeg ikke lige har et par falske briller ved hånden, men jeg håber briller med styrke kan accepteres.

Jeg er i gang med at tage kørekort, og jeg skal ud at køre for 3. gang i morgen, og i forstår simpelthen ikke hvor nervøs jeg er. Jeg burde egentlig ikke være nervøs, da det jo bare er en køretime, og jeg har min kørelærer lige ved siden af. Det burde da for søren være beroligende - burde det ikke?

Nu er det bare lige sådan, at jeg måske frygter min kørelærer en smule. Hun er en af de slags kvinder, hvor man bare ikke tør andet end at nikke og erklære dig enig med hende. Hun er en af de kvinder der kan spørge om din holdning, som er helt anderledes end hendes, men når du går derfra har du erklæret dig enig med det hele.

Nu er det sådan, at jeg skal ud at køre i morgen. Og jeg er lidt skræmt. Jeg har da været ude at køre før, jaja, men lidt skræmt er jeg stadig. Hvad nu hvis jeg kører nogen ned? Hvad hvis jeg kører ind i en mur?


Det ved jeg godt, at jeg jo selvfølgelig ikke gør (forhåbentlig ikke gør), men tanken er da stadig skræmmende.. Alt er vel skræmmende i starten, og det er blogging på dansk også stadig, så jeg håber, at I ligesom en kørelærer, vil guide mig helskindet igennem den her oplevelse, så vi alle ender på den anden side!


My darlings, drøm sødt og stay tuned - kys


Likes

Comments

Personligt

Hej alle sammen,

Det her er offiicielt mit første indlæg, og jeg er overdrevet spændt på vores fremtidige samarbejde.

Jeg har haft en anden blog over en længere periode, 3 år!!, den var på engelsk, men nu føler jeg, at det er tid for mig til at omfavne min danskhed og det danske sprog i alle dets udfoldelser.

Jeg har længe gået og grublet over, hvordan jeg skal få lavet mig et godt "velkommen" indlæg, som ikke er alt for cheesy, men samtidig catchy og giver jer lyst til at 'stay tuned' (lidt af det engelske holder stadig ved).

Det er så nu, at jeg burde introducere mig selv og fortælle hvad mine fremtidige planer er for den her blog, men istedet vil jeg fortælle jer om den plet af kakao, der er på mine bukser.

Jeg har skæve ben, nogle ville måske kalde det kalveknæ, men det lyder mere som en sygdom end som noget unikt, og jeg stræber efter at være unik. Okay, så pointen med mine skæve knæ er, at jeg har lidt af en kærlighed, hvis ikke passion, for pantsuits, men jeg kan ikke finde nogle flotte pants der passer mine ben.. Men.. Jeg var så heldig, da jeg trådte ind i H&M den anden dag, at finde et par bukser, der passer så godt (for at være ærlig, så sidder de skide godt på mig). Okay, så for at komme til pointen i den her historie, så skulle jeg hen til min skole for at aflevere en opgave, og i farten tænker jeg, at jeg da bare må have noget varm chokoldae, så det køber jeg. Det resulterer selvfølgelig også derfor i, at jeg i farten spilder en kæmpe klat varm chokolade på mit nyetablerede forhold (mine bukser vel og mærke).

Og her sidder jeg nu.. Meget selvbevidst i regionaltoget på vej til min anden store kærlighed: KØBENHAVN. Pointen er, at mens jeg sidder her i toget og overhører mine medmenneskers private samtaler og er meget selvbevidst, så går tingene måske lidt for stærkt en gang imellem. Måske skulle jeg bare tage den med ro og vide, at jeg nok skal nå det hele. Jeg skal nok i løbet af mit meget lange liv, finde de helt perfekte bukser, og jeg skal nok en dag nå det hele. Nu er det snart weekend, træk vejret og slap af. Nyd et godt glas vin i godt selskab i viden om, at I nok skal nå det.


Jeg håber, I fandt bare en lille smule fornuft eller sammenhæng i dette indlæg. Hvis i gjorde, så vil jeg glæde mig til, at se jer her igen! <3


Møs møs

Likes

Comments