Jeg kom for et lille års tid siden med på podcast bølgen. Det gik endelig op for mig, hvor mange gode Podcasts' der er på markedet. Selv elsker jeg at lytte til podcasts' i bussen eller når jeg er ude at gå en tur. Det er en dejlig måde, at få slappet af på, men samtidig blive underrettet på dagens, ugens eller månedens nyheder.

Så går du og overvejer, hvad du skal få weekenden til at gå med, så er der her underholdning til en masse timer. Perfekt til en god gåtur eller en søndag i sengen.

Her har jeg samlet 6 af mine danske favoritter ''8Made of human er ikke dansk, men Sofie Hagen er - og det tæller) - som I helt klart burde give et lyt. Alle podcasts' kan findes på iTunes.

1. Her Går Det Godt - Duoen har gjort det igen. Peter Falktoft og Esben Bjerre er i deres es i denne podcast, hvor de dækker ugen der er gået og de dertilhørende nyheder. Moderne journalistik, til moderne mennesker på farten, der ønsker en kort gennemgang af de absolut vigtigste nyheder.

2. Den Korte Radioavis - Hvis nogle af jer, har set Zulu Comedy Galla, ved I sikkert, at 'Den Korte Radioavis' vandt prisen for årets komiker. Dette show er en god blanding af seriøs nyhedsformidling og satire. Det er lige så genialt, som forfatterne bag.

3. Third ear - går til bunds i mystiske sager. Det kan være alt fra forsvundne katte på Bornholm til Scientology og en gribende historie om Lukas - en ganske almindelig dansk dreng, der rejser til Syrien.

4. Man kan aldrig vide - denne serie omhandler svindleren Mads, der formår at bedrage penge fra hjemløse mænd og "forelskede" kvinder. Denne podcast får min naivitet til at tænke en ekstra gang.

5. Made og Human - her taler Sofie Hagen med en stribe forskellige mennesker, skuespillere, influencers og andre komikere. OBS. denne podcast er på Engelsk.

6. Det perfekte offer - en ny podcast om nattevagten, der begik overgreb på kvinder, indlagt på psykiske afdelinger. Kan ikke anbefales som godnathistorie, men perfekt til køreturen på vej på arbejde.

HA' DET NICE - MØS  A ❤️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Er det for meget at have lyserød på fra top til tå?

En af mine venner nævnte forleden dag, hvordan han savner poptiden. Denne udtalelse chokerede mig lidt. Hvis man kender fyren, ved man, at han ikke just er typen, der går ud af døren i poppet tøj - nærmere en Moncler skjorte.

Hvorfor var det så lige, han savnede poptiden? Jo - han savner diversitet. Diversitet i form af farver og forskellig stil. Nok er han en klassisk fyr, der nødig selv bryder det sorte mønster, men jeg må give ham ret. Selv blev jeg aldrig rigtig fanget af leopard bluser og grønne Adidas hættetrøjer - men planen fra nu er, er at indhente hvad jeg glippede.

Hvordan kan det være, at vi danskere sagtens kan være farverige som børn, vi kan tilmed klæde vores børn i farver, alt imens vi selv ligner omvandrende enker? Godt nok var det ikke altid komplimentærfarverne vi fik matchet, men vi turde springe ud i det - vi turde lege med moden - lege med vores kreative udtryk.

Jeg er ingen helgen, som jeg sidder her og skriver, har jeg sort på fra top til tå - sågar min scrunchy er sort. Jeg tager ofte mig selv i at browse på Instagram og tænke, at det lyserøde outfit måske lige er vovet nok. Men hvorfor er det det? Skal vi ikke have lov til at udtrykke os? Og hvorfor er der gået en sort epidemi over os? Er det ikke på tide, at vi får udslettet denne smittende virus? Er kuren en tilbagevenden af 00'ernes pop?

I den anledning, har jeg bestemt mig for: I november, må jeg ikke købe sort. Hverken sorte bukser, sorte bluser eller sågar sorte bh'er. Nu må jeg lade min kreativitet skinne - og det burde du også. Jeg har allerede undersøgt mine muligheder for farve, og hvis man først fjerner sort fra søgefeltet, så er der uendelig med muligheder - og ja, jeg skal have det lyserøde outfit jeg har savlet over.

Glæd jer til næste post, hvor jeg giver mit bud på en række labre farverige sager til budgetvenlige priser.


HA' DET NICE - MØS  A ❤️

Likes

Comments

1 Er der noget bedre end leopard print til at spice en mørk og kold vinterdag op med? 2 Mads Nørgaard fejler næsten aldrig, og det har han bestemt heller ikke gjort med denne jakke. 3 Baby blå er min ultimative favoritfarve denne sæson - derfor bliver jeg nødt til at eje en jakke i denne farve. 4 Jeg drømmer isæt om denne grønne sag fra Storm og Marie. 5 Bare ved at kigge på denne Teddy jakke fra Minimum kan jeg fornemme, det bliver en behagelig vinter. 6 Denne Neo Noir frakke var kærlighed ved første blik. Det bliver noget af det første, jeg investerer i til November.

HA' DET NICE - MØS  A ❤️

Likes

Comments

Stolt Bingewatcher, impuls onlineshopper, fattig sneaker entusiast, organisk smagsprøve fan, Danmarks fremtid og overforbruger af Tinder.

Vi kender alle de typer, der kun går i forretninger for at få gratis smagsprøver. Den person er ikke mig - men jeg kan sagtens gå 3 runder i en butik for at få alle smagsprøverne med, og helst flere af dem.

Pointen med dette indlæg er ikke, at fortælle om den organiske is, jeg fik en smagsprøve af i går, som forresten var sublim, men at give et indblik i, hvem jeg er som person.

Ved at følge med på bloggen, vil jeg opdatere jer om vigtige livsbegivenheder, diverse holdninger og mode.


MØS <3 

HA' DET NICE - MØS  A ❤️

Likes

Comments


7 ting jeg har svært ved:

1. Blot at se 1 afsnit af en god Netflix eller HBO serie.. 1 afsnit ender oftest ud i en binge session på en uge..

2. Blot at tage 1 stykke chokolade, som der anbefales. Når først pakken er åbnet, så skal al chokoladen spises. En åben chokolade er blot en challenge der venter på at blive færdiggjort!

3. Jeg har svært ved at rose mig selv nok. Jeg er god til at rose andre (hov der roste jeg vist lige mig selv), men at rose sig selv, må nok være en af de ting jeg er lettere dårlig til.

4. Jeg har svært ved at engagere mig fuldt ud og give mig selv 100% til 1 ting. Jeg er bedre til at gøre rigtig mange ting halvt. Jeg kan spille en smule guitar, en smule klaver og jeg kan snakke en smule fransk.. Desværre giver jeg bare op, inden jeg bliver god nok til at kunne 1 ting helt.

5. Jeg er dårlig til at bruge kvalitetstid med familien. Jeg har altid lige en undskyldning for ikke at bruge for meget tid med dem. Selvom jeg elsker dem.

6. Jeg er dårlig til at lægge en god eyeliner.

7. Jeg er dårlig til at acceptere, at jeg ikke altid har ret.


Vi har vel alle vores små ting, vi har svært ved, og dette var så lige 6 af mine.

Heldigvis har jeg hørt, at når først man har indset sine svagheder, så kan man ændre på dem. 'Turn your weaknesses into strenghts', som man siger.


Be safe & ha' det nice <3 

HA' DET NICE - MØS  A ❤️

Likes

Comments