Presentation picture
skenetbedrar
Linda, 35 år, Göteborg
Jag skriver om mitt konstiga, snurriga, tuffa, underbar ja listan kan göras lång när jag skall beskriva mitt liv. Jag har en muskelsjukdom men den skall aldrig få hindra mig från att leva det liv jag vill!!! linda.calderon1980@gmail.com

 

Instagram: calderon80
Sök

Lash extension

Nu när jag var i Indien så var det många av det svenska tjejerna som hade så himla fina fransar, så jag blev sugen jag med. Så innan min 35 ås dag så bokade jag in en tid, resultatet blev hur bra som helst. 

Jag har ju sett fransar på folk som jag verkligen tycker ser To much ut och så ville jag verkligen inte se ut. Men Carolina är så noggrann och duktig och det blev inte alls det resultat jag var rädd för. 

Jag rekommenderar verkligen Carolina om du är sugen på att få vackra fransar, hon håller till ca 20 minuter utanför Göteborg.

Hon gör Single Lash metoden, det innebär att man applicerar en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfälle. 

Prislista:

Nytt set: 500: -

Påfyllning inom två veckor: 250: -

Påfyllning inom tre veckor: 300: -

Påfyllning inom fyra veckor: 400: -

För bokning av tid eller om du har frågor ring Carolina på tel: 0702 85 90 59​  


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Både kropp och själ har landat

Vart hemma i nästan en månad och nu känns det som om både kropp och själ har landat. Första veckan hemma mådde jag sådär, livet här är väldigt annorlunda jämfört det liv jag lever i Indien. Jag älskar och trivs med båda, det är bara annorlunda och det tar ett tag att vänja sig vid det livet jag lever här när jag varit borta ifrån det.

Det är ett helt annat tempo i Indien ett tempo som jag mår väldigt bra av, tex så har jag aldrig fått några trötthets attacker i Indien när mina muskler lägger av som jag kan få här hemma. Jag får väl lära mig att vara ännu mer lyhörd på min kropps signaler här hemma, men det är ju så svårt jag vill ju så himlans mycket. 

Här kommer lite bilder från Goa.

At my office in India

The worlds ugliest henna tattoo, its so ugly that its amazing.

Filling up the scooter with gasolin.

The amazing spot for the Ayahuaska Cermoni

The Shamans

At the airport in Goa with my brother and Vaso our amazing taxi driver who helpt us so much.

 

Likes

Comments

Varför är det ok att vara på någon som väger lite för lite?

Det var Leva & Fungera mässa förra veckan, jag var där och jobbade. Jag hade önskat att jag själv hade haft tid att kolla runt lite mer än vad jag gjorde. Det var tre super trevliga dagar, träffade en massa härliga människor.

Fixade mitt hår i helgen hos bästaste Sandra på Kokoro i Göteborg, är alltid lika nöjd. Ja ni ser ju hur glad jag är :-)

Jag har gått igenom en hel del det senaste bland annat så är jag brutit upp från en nästan 4 år lång relation. Jag bröt ju i början av förra sommaren, men gav det en chans till i slutet av sommaren. Då kände jag att det inte var färdigt men nu är det definitivt det, det är tufft som fan att inse att det inte är någon ide att fortsätta kämpa. Och behöver man kämpa för att få det att funka så är det nog inte rätt, det tror inte jag i alla fall.

Jag är på ett väldigt skönt och behagligt ställe i mitt liv just nu, känner mig väldigt glad och tillfreds. Tyvärr mår kroppen sådär just nu den e lite trött, fick åka upp till akuten igår och ta lite prover och göra en check. Orkade knappt röra mig, idag är det mycket bättre. Det enda som hjälper är vila, men det är så himla tråkigt att ligga och vila och vila det kan göra mig galen. Men så är det och jag kan inget annat än att acceptera det annars gör jag det ju bara värre. När jag mår så här så hatar jag verkligen min jäkla sjukdom, jävla skit sjukdom. Det är tur att allt annat är så gööt i mitt liv.

Hem resan och allt tog hårt på min lilla kropp så när jag kom hem hade jag en sjukt låg vikt, vill inte ens skriva ut hur låg risken finns att det kan trigga någon. En sak jag tycker är helt sjuk är att det är ok att ständigt fråga om jag ätit, eller kommentarer som:

Du är mycket finare när du väger mer....

Ush Linda nu är du alldeles för smal...

Det ser sjukt ut...

Jag mycket väl medveten om hur jag ser ut jag är inte blind. Jag listan kan göras hur lång som helst, detta får jag höra nästan dagligen. Ok då skall göra klart för alla att jag väljer inte att se ut så här, det är inget jag gör mot mig själv. Jag hade gärna vägt mer saknar mina former och fan vad jag kämpar, har testat allt. Men nu börjar jag faktiskt gå upp..

Varför är det ok att vara på någon som väger lite för lite? Det är väldigt ovanligt att man hackar och är på en person som väger några kilo för mycket.

Du är mycket finare när du väger lite mindre...

Nä ush nu är du alldeles för tjock...

Tänk på det nästa gång!!!!!Nu är jag såpass trygg i mig själv och jag vet att jag är vacker oavsett jag väger 45 kg eller 65 kg och jag älskar min kropp oavsett. Men det är jobbigt att alltid behöva prata om mat och min vikt.

Massvis av kärlek 

Likes

Comments

Kambo the frog medicin

Jag hade aldrig hört talas om Kambo (aka Kambô) innan jag såg namnet i mailet jag fick inför Ayahuascan , det var en av medicinerna vi skulle ta. Jag läste på om det och kollade Youtube videos. Jag måste alltid läsa på och söka fakta innan jag gör något eller stoppar i något i min kropp.

Vad är då Kambo?

"Kambô circulates in the heart. When we take kambô it makes the heart move accurately, so that things flow, bringing good things to the person. It's as if there was a cloud on the person, preventing the good things to come, then, when they take the kambô; it becomes a 'green light', which opens the way, making things easier." Kaxinawá kambô shaman

Kambo är namnet på en groda som lever i Amazonas Phyllomedusa Bicolo det är även namnet på ceremonien där man använder giftet från grodan.

Hur ceremonien går till

På tisdagen efter den sista Ayahuasca cermonien tog det flesta deltagarna Kambo, dock inte jag då jag inte kände mig redo för en ytterligare påfrestning då Moder Aya varit väldigt intensiv för mig. Men jag kände starkt att detta är något jag verkligen ville pröva då jag läst om dess effekter( läs nedan). Så på fredagen var det dax för mig att bli "förgiftad". Vi satt i en ring runt Shamanerna, innan cermonien är det viktigt att du ej ätit något på ca 12 timmar så att du är tom i mage, du skall även dricka tre liter vatten precis innan. Enligt traditionen så skall du egentligen dricka två liter majssoppa, jag är glad att vi slapp detta det är nog så jobbigt att få i sig tre liter vatten.

Jag satte mig på en stol med en hink i knät, Shamanen brände två märken på min arm och kletar på giftet. Efter det får du en varm känsla och blod åker till huvudet och du känner dig svullen i ansiktet, pulsen ökar och det började sticka i fingrar armar och läpparna domnade bort. Jag satt rakt i ryggen och tänkte på min andning, jag tyckte inte det var jätte farligt. Sen så flyttar det sig snabbt ner till magen och jag började spy, ganska snabbt så tog Shamanerna bort giftet på min arm och känslan avtar inom några minuter. På mig brände dom enbart två märken men på män är det vanligt med fyra eller mer, en kvinna i gruppen fick sju brännmärken.

Vad skall nu detta var bra för?

Kambo innehåller peptid ämnen ( dermorfine och deltorfine ) som är smärtstillande och som stärker immunförsvaret provocera förstörelsen av patogena mikroorganismer . Ämnena i Kambo har också antibiotiska egenskaper , och stärker immunförsvaret genom kroppens produktion av antikroppar.

Kambo omfattar de två peptiderna dermaseptin B2 och B3. Dessa ämnen har visat sig ha en anti-bakteriell effekt och dessutom för att förhindra tillväxten av tumörer. Dessa två lovande substanser måste utredas ytterligare för eventuell antitumörterapi. Dessutom kan andra studier visa att förutom dermaseptin B2 och B3, Kambo innehåller också andra ämnen som hämmar tillväxten av tumörer. 

 Forskning visar att gifter från tolv olika jätteblad grodor innehåller åttio olika antibakteriella substanser. Andra studier understryker också den antibakteriella aktiviteten hos Kambo. 

Vissa peptider i Kambo fungerar som ett muskelavslappnande och därför kan användas för kardiovaskulär sjukdom. Förmodligen på grund av den låga nivån av biverkningar, dessa peptider är ett mycket potentiellt läkemedel. 

Det har också visats att Kambo har anti-inflammatoriska egenskaper. 

Ursprungsbefolkningen som använder Kambo tror att det tar bort andliga blockeringar , vilket skapar en psykologisk omorganisation. Person ändrar sin attityd och deras framtida mönster i livet och när det kommer till sin hälsa. 

Här kan du läsa en mer Kambô: Scientific Research and Healing Treatments

Kambô unfolds the changes we need to make, in an effortless, natural way. Many of us think, 'I want to be better', 'I want to stop smoking,' etc. When we try to reach a certain result with our willpower, we are actually fighting. We've done so for many generations. With kambô, a natural wisdom is taking over our healing process. We know without thinking what we have to do or not to do in a certain situation. We become able to drop unhealthy habits and fixed ideas.

Risker med Kambo

Det finns inga kända incidenter där Kambo haft negativa långsiktiga effekter på hälsan. Emellertid är användningen av Kambo avskräckt för dem som har ett donatororgan. När du vill förhindra ett donatororgan från att bli avvisat, måste du ta mediciner för att dämpa immunsvaret. Kambo, å andra sidan, stimulerar immunförsvaret. Därför är det oklokt att använda Kambo, eftersom det kommer att motverka effekterna av dessa läkemedel.

Likaså människor med svåra störningar i immunsystemet, som MS och ALS, måste också vara försiktig med Kambo. Hos dessa patienter attackerar det egna immunsystem kroppen. Genom att stimulera immunsystemet, kan immunsvar intensifieras. Men det är möjligt att MS och ALS-patienter kommer att må bättre efter en Kambo session, då Kambo förmodligen också modulerar immunförsvaret. I händelse av en svår immunstörning, är det rekommenderat att bara ta en runda första gången, vänta på effekterna och besluta senare om Kambo sessionen hade en läkande effekt.

Då Kambo först nyligen nått västvärlden är användningen av detta ämne knappt dokumenterat. Därför är det klokt att alltid lyssna på din egen kropp. Varje ämne kan orsaka allergiska reaktioner, och detta gäller för Kambo också.

Hur jag mådde efteråt

Det tog ett dygn för mig att efter att jag fått Kambon att få de bra effekterna av Kambon, jag hade det riktigt kämpigt där ett tag. Det rusade i min kropp och det skapade olust känslor och  stark ångest​. Men det som hände sen kändes för mig som ett litet mirakel, det var som om min kropp vaknade och helt plötsligt kunde jag gå utan mina kryckor. Jag gick på stranden och kände mig starkare och stabilare än någonsin kan inte minnas senast jag kunde gå på detta sett. Det var verkligen en överväldigande känsla. Jag kände mig så stark och levande, det sägs att effekten kan sitta i i upptill 6 månader. Nu när jag e hemma igen så har effekten avtagit lite på grund av lite sömn och omställningen från Indien till Sverige men det jag kände efter Kambon var värt all den ångest och oro jag kände.

Detta är inget du gör själv utan det är viktigt att du gör detta med Shamaner eller med människor som är utbildade inom detta.

 

Likes

Comments

Snurrig hemresa

Nu börjar jag landa har varit så himla trött sen jag kom hem. Resan hem var ju inte speciellt rolig, allt som kunde gå fel gick i stort sett fel. Allt på grund av att planet från Mumbai var försenat med 2 1/2 timma så då missade vi våran connenctive flight från Paris. Vi kom till Paris sent på kvällen dom bokade om våra biljetter till Amsterdam följande morgon och sen därifrån till Göteborg.

Vi fick sova ca två timmar på ett hotell nära flygplatsen, vi blev kompenserade med matkuponger. Hungriga och trötta kom vi fram till hotellet och Eric går ner för att fixa mat till oss, det som fanns var en smörgås som var fullproppat med skinka. Eric frågar om det finns något vegetariskt/vegansk alternativ Yes we got Tuna sandwish. Skit bra! Jag skojar inte med det fanns inget vi kunde äta dom hade inte ens frukt. Så extremt hungriga och trötta lade vi oss för att försöka sova lite, kl 03.45 ringde klockan och vi gick ner för att äta frukost. Vi fick i oss lite bröd och jag fick be om en tomat, det som fanns var sylt, nutella, ost och skinka inte en grönsak så långt ögat kunde nå.

Klockan 05:00 kom dom och hämtade oss och körde oss till flygplatsen, hahah självklart var ju även det planet försenat så återigen missade vi vårat flyg till Göteborg. När vi tillslut kom fram till Shiphol Amsterdams flygplats så var det kaos, pga vädret så det var endast en landningsbana som användes Jippy. Dom bokade om oss igen på ett plan som skulle gå 16.15 men det var inte helt säker att vi skulle få plats för det var så många ombokningar redan.

Våran avgång började närma sig och en ca 30 min innan bording fick vi reda på att vi kom med Åh fan va skönt då är vi snart hemma eller?? Vi bordade och skit vad glad jag var, då säger den söta kvinnliga piloten att den andra kaptenen fattas och att han är på ett plan på väg från Gardemoen amen va faaaaaaan, så vi måste vänta i ca 45 min. Det är inte slut än det var en grupp män på planet som fick reda på att det inte skulle gå några plan tillbaka till Amsterdam från Göteborg följande dag och då bestämde dom sig för att gå av planet ja det är sant. Kaptenen kom ca 1 h senare men då hade det tagit så lång tid för bussen som skulle hämta männen så då missade vi våran start tid. Då höll jag på att tappa det, vi hade knappt ätit eller sovit på över 24 timmar jag ville bara skrika. Men vad hjälper det så det var bara att hålla ut. Efter ca 2 1/2 på planet startade vi äntligen, det fanns ju ingen mat till oss på planet då vi bokat vegan kost på våran ordinari resa men dom var super söta och skrapade ihop lite kex och nötter till oss.

Äntligen landade vi i Göteborg, vi stod ett tag runt bandet med väskor men förstod ganska snart att våra väskor inte var med, i onsdags kväll kom som tur våra väskor.

Jag är inget jätte fan av att flyga men jag tycker det är så otroligt vackert.

 

Likes

Comments

My experience with Mother Ayahuasca

Nu är jag äntligen hemma efter en jobbig hemresa på över 2 dygn och våra väskor är fortfarande borta. Nu ligger jag i min säng och reflekterar över de livsförändrande och extremt omtumlande upplevelser jag har varit med om sista veckan i Indien.

Allt började förra söndagen, jag och min bror kände båda att nu var det rätt tid i våra liv att ta Ayahuasca. Första gången det kom till mig var i Thailand när jag var på ett Yoga reatret men Petri Räsinen 2012, jag hade ett fint samtal med honom och han berättar för mig om Ayahuasca och han sa att det skulle hjälpa mig på många sett. Jag började kolla upp vad det var och vart jag kunde göra detta, kollade Youtubeklipp och dokumentärer. Det skrämde mig lite då jag aldrig testat några psykadeliska droger förut, men jag måste oxå tilläga att Ayahuasca är inte en drog utan en medicin.

Då kände jag mig inte redo men så började det pratas om Ayahuasca när vi hade lunch med mina Yoga lärare i Indien, detta var på tisdag och redan på torsdag skulle dom och flera stycken av mina Yoga vänner iväg på en endagars Cermony. Detta är människor som sätter sin hälsa först. Det skulle även hållas en tredagars reatret från söndag till tisdag och det kändes mer lockande för mig, jag ville ha ut så mycket som möjligt av det. Så jag ringde kvinnan som anordnade det och det fanns plats för oss.

Vi köpte vita kläder och följde dieten som är viktig att du följer inför Ayahuascan, spänningen började byggas upp men jag var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara det var mer en känsla av nyfikenhet och förväntan.

På söndag packade vi ner kuddar och filtar och våra vita kläder och gav oss iväg. Cermonin hölls i Maharastra på en permakultur gård in i djugeln som ligger utanför Goa ca 1 1/2 timmes bilresa från Anjuna där vi bodde.

En underbar kille som vi tränade med var också med och vi tre delade tippi.

Så var kvällen kommen för den första av två ceremonier, Ceremonien hölls av två underbara Shamaner Ninawa och Txana Ikakuru deras hjälpreda och tolk från Kaxinawa (Huni Kuin - The True People) Tribe från Amazonas. Med i gruppen var det också en Indisk kvinna som sjung underbara mantran, en kvinna som spelade på singing bowls och en annan indisk kvinna som spelade gitarr och trummor och hade en otroligt behaglig röst. Sen den starka vackra Cri en Shaman kvinna från Brasilien som bor i Goa. Det var ett underbart team av människor.

Platsen för ceremonin var högt upp i skogen alldeles bredvid ett stort Gaia träd, där hade dom byggt en underbar plats för ceremonien. Det var verkligen en magisk plats.

Deltagarna kom från hela jorden, och vi alla konektade väldigt snabbt.

Så var det dax för ansiktsmålning som är för att skydda dig, och sen meditation i en timma.

Efter det så var det dax att gå fram och få Rap'e, ( Indigenous heliga snus ) : The Dume Deshke för Huni Kuin är ett läkemedel som binder oss samman med energi Yuxibu ( Energy of Creation ) , det är en gammal medicin som används i deras andliga och kulturella traditioner. Snuset är tillverkat av en utarbetad mix av Amazonas örter, växter, heliga träd och helig Jungle Tobak. Det justerar dina chakran , renar energiområdet, och tar bort sjukdom och trauma från kroppen.)

Min första upplevelse av Ayahuasca

Nu var det äntligen dax att dricka den gröna brygden, en och en gick upp till Shamanerna och mottog var sin kopp av medicinen.

Innan fick alla öppet berätta varför dom var här och vad dom ville att moder Aya skulle hjälpa dom med. Jag bad om healing och guidens. Jag var inte alls nervös konstigt nog när jag svalde den första koppen av Aya jag tyckte konstigt nog att det var ganska gott. Sen gick jag tillbaka till min plats, alla har var sin space där man håller sig hela kvällen.

Jag satte mig slöt mina ögon och lyssnade på de underbara musiken och Icaros sånger som sjöngs. Det var verkligen magiskt. Jag slöt mina ögon och fokuserade på vad jag ville att hon skulle hjälpa mig med. Jag kände inget märkbart på den första koppen, efter ett tag var det dax för kopp nummer två efter det tog jag en kopp till följd av Rape.

Sen kom hon, hon var varm och kärleksfull. Det var en fullkomligt magisk natt, jag grät utan ångest eller smärta jag skrattade och sjung. Hon lärde mig och visade mig en massa saker. Hon visade mig minnen som snabba klipp av mitt liv. Jag kramade mig själv och kände mig älskad av mig själv och av moderjord en otrolig känsla. Jag såg med andra ögon, det var inget som var skrämmande eller läskigt tvärtom. Det började ljusna och natten var över, många i gruppen sov men jag kunde inte sova. Vi gick tillbaka till våra tipis det var över 30 grader varmt inne i tippin och det var omöjligt för mig att sova.

Min andra upplevelse av Ayahuasca

Andra kvällens cermoni var det mest intensiva och omtumlande upplevelsen jag någonsin varit med om, jag bad henne gå in i mina muskelceller och heala mig. Jag fick verkligen vad jag bad om.

Efter två koppar kände jag inte mycket av hennes närvaro, så jag gick upp för en tredje kopp, Ninawa en av Shamanerna hällde upp en kopp slöt sina ögon sa en bön öppnade ögonen och såg rakt in i mina det han gör sen fick mig att få rysningar i hela kroppen. Han hällde tillbaka hälften och gav mig en halvkopp, jag vågade inte ens ta hela den han gav mig för jag kände att han såg något åh herregud vilken resa jag fick. Efter det kände jag en extremt tillit till Ninawha Shamanen.

Hon kom snabbt och intensivt denna gången inte alls som den första kvällen och då jag hade jag tagit mer. Hon höll ett hårt grepp om mig och tog över min kropp hon var i varenda cell i min kropp, hon släppte mig några gånger under natten så jag kunde sitta upp och sjunga men sen så tog hon mig igen. De första timmarna släppte hon mig oftare det kändes som om att hon förberädde mig på vad som skulle komma.

De sista timmarna var extremt intensiva tillslut kröp jag fram till Ninawha Shamanen och bad om hjälp. Jag lade mig ner och höll krampaktigt i hans ben, han healade mig och lade mitt huvud i sitt knä lade sin hand över mitt huvud och strök mig kärleksfullt. Jag kände mig så trygg och älskad, och kände hur hon började släppa taget om mig. Vet inte hur länge jag låg där kunde varit en timma eller en kvart men det kändes längre. Jag kröp tillbaka till min plats extremt lättad och lycklig. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om min upplevelse med moder Ayahuasca men det måste upplevas. Det hon visade mig, det jag kände och det hon gjorde med min kropp är det mest magiska och det mest omtumlande jag varit med om. Det var som om jag låg på ett operationsbord och blev opererad på cellnivå utan bedövning och i vaket tillstånd, hon var inte ensam hon fick hjälp. 

Detta är ingen drog långt därifrån, läs mer om det här..http://ayahuascaprajna.com/ayahuasca/ayahuasca-effects-experience-benefits/


Före Ayahuasca första kvällen.

Efter Ayahuasca första kvällen.

Före Ayahuasca andra kvällen.

Efter Ayahuasca andra kvällen.

 

Likes

Comments

Förändringens tid är här..

Solförmörkelse, supernymåne och vårdagjämning på samma dag, att både nymåne och vårdagjämning sammanfaller har inte hänt sedan 1662. Bägge händelserna symboliserar nystarter, uppstarter och början på nya cykler.

Dessutom så sker en partiell, sedd från Sverige, solförmörkelse samma dag. Den som befinner sig på Nordatlanten, Färöarna och Svalbard t ex kommer att uppleva den total. I Norden kan du se den partiell, bäst c:a kl 11 på förmiddagen svensk tid. Vi får vänta ändå till 2039 för att kunna uppleva något liknande…

"Vi kan kalla detta en vridpunkt, en tid att välja nya alternativ och släppa det gamla. Det är en tid för genombrott och insikter, där vi kan rida på förändringens energier till en ny framtid. "

Förändring kan vara skrämmande och väldigt läskigt, men ofta nödvändigt och något bra.

 

Likes

Comments

Använd ditt sunda förnuft för fasiken..

Man möter så mycket folk här och jag får nästan dagligen frågan vad som hänt med mitt ben. Jag svarar ofta att inget har hänt med mitt ben, jag har en muskelsjukdom. Efter det får jag ofta en massa följd frågor. Jag är van vid det men ibland så orkar jag bara inte.

Igår på marknaden var den en tysk dam som stoppade mig och frågade vad det var för fel på mig. Är det Ms eller Als? Jag har en muskelsjukdom svara jag. Ja jag ser det för jag är nämligen sjuksköterska och har sett och jobbat med folk med muskelsjukdomar. Sen hade hon en lång utläggning om att när mina lungor inte orkar längre så skall jag skriva på att jag inte vill trakeotomera mig. Trakeotomi är ett kirurgiskt ingrepp där en öppning in till luftstrupen görs i halsen strax nedanför struphuvudet för att underlätta andningen. Sen så var hon så glad att se att jag kämpade på bla bla bla.....

Jag menar tänk om jag var en person som inte alls var bekväm med min sjukdom och mådde piss så får man höra av en vilt främmande människa att du kommer sluta andas och att du inte skall sätta in en slang i halsen. Jag kunde ju bara gått men jag gav henne min tid och lyssnade på vad hon ville säga, jag vet inte men det var väl kanske hennes sätt att visa sympati på eller nått. Jag blir inte förvånad längre, men va fan använd ditt sunda förnuft för fasiken..

Häromdagen var jag på kristallhealing hos en man som heter Loka, i två timmar låg jag i ett rum fullt av kristaller medans han och en annan healer jobbade på mig. Det var väldigt avslappnade och skönt.

Sorry för dåliga bilder, fick ta kort med min Iphone på en Ipad.


 

Likes

Comments

Lite visare kanske och självklart äldre men inte gammal

Nu är det snart dax att åka hem,kan som vanligt inte fatta hur fort tiden går. Det har varit väldigt händelserika månader, fyllda av magiska stunder och lite mindre magiska stunder. 

Det var snurrigt runt min 35 års dag, min bror blev utskriven från sjukhuset dagen innan men blev dålig igen på min födelsedag. Så han kunde inte ens komma på min lilla middag, fy det kändes. Fram till dagen innan hade jag ingen aning om vad jag skulle göra, det slutade med att vi bestämde att vi skulle gå till Ramesh (en restaurang som vi brukar gå till varje fredag). Det kom en underbar skara människor, jag kände mig så tacksam att dom kom för att fira mig. Så ja nu är jag 35 shit, jag måste erkänna att jag tycker 35 låter lite gammalt men jag känner mig inte alls gammal. Lite visare kanske och självklart äldre men inte gammal.

Det känns riktigt gött att vara 35, men visst tankar tex om barn och familj kändes lite hårdare just denna dag. Men det var mer tankar som aha ok det blev så här. Jag fällde några tårar för att det just blev och är som det är, sen så kände jag lycka för att det just är och blev så här. Men det är klart att jag gråter ibland, det är en sorg en sorg som jag ständigt bär med mig. En sorg som jag idag kan hantera och leva med, men med det sagt betyder inte det att jag inte njuter av livet för jäklar det gör jag. Det känns ännu viktigare att ta vara på detta liv och utnyttja det till fullo. Jag älskar livet trots att det är nästan är lite för kämpigt ibland.

Vi stannar nästa vecka oxå, sedan åker jag och min bror till Agonda och stanna där i en vecka och därifrån till flygplatsen. Hade tänkt stanna i Anjuna tills jag åker hem, men jag känner att jag vill se något annat.

 

Likes

Comments

Inget gott flow

Jag är en trött tjej just nu, det har varit lite mycket det senaste med små skador och sjukdom. En olycka kommer sällan ensam  och ibland stämmer det verkligen, jag har verkligen inte haft ett gott flow det senaste. Men nu jäklar skall det vända. 

Men det värsta av allt är att min bror fick så hög feber att vi var tvungna att åka till sjukhuset i lördags och han är kvar där än. Som tur e så är det bara ett virus men shit han hade 42 graders feber stackars lillebror. Förhoppningsvis kommer han hem i kväll. I morse vaknade både Alex, Oskar och jag upp med feber och värk i kroppen så det går någon skit.

På onsdag fyller jag 35, shit tänk jag har varit här i 35 år. Jag hade tänkt fixa nått kalas men nu vet jag inte hur det blir. Det är ju inte jätte viktigt men nått känner jag för att hitta på.

I förra veckan var vi och besökte två vänner i Panjim (Goas huvudstad) dom har ett jätte fint hus i den gamla delen av Panjim. Se bilderna under.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw