Världen är full av många otroligt fina platser. Många av dem är platser med fina naturområden, fin arkitektur samt gripande historier. Det finns oändligt med orsaker till att resa! Bland annat får man uppleva nya kulturer, träffa nya människor, man får allmän kunskap och man får chansen att utmana sig själv! Här är några platser som jag skulle vilja besöka och som jag inspireras av dagligen!

     
NEW YORK
  
   

New York är absolut ett av mina favoritställen! Hela atmosfären i NY är så otrolig och mäktig att man aldrig skulle vilja åka bort därifrån. Det är inte bara stämningen som gör NY till ett av världens bästa ställen utan det är också utbudet av sevärdheter, shopping, musikaler och mat!

      
ITALIEN
   
           
NYA ZEELAND
   
   
SINGAPORE
   
   

Alltså är dessa ställen inte drömmiga!? Det här är bara några av de ställen jag skulle vilja besöka. Kommentera gärna vilka är era drömdestinationer eller favoritplatser!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inspiration

Hösten är "right around the corner"! Mysiga filtar, varma drickor och löv som lyser granna i alla höstfärger är det som väntar oss! Här är lite höstinspiration som kanske får er att längta efter hösten lite mer!

Likes

Comments