Ekologisk pandamössa tillverkad i trikåtyg bestående av 95% ekologisk bomull och 5% lycra.
Denna har storleken 36/40 men går givetvis beställa i önskad storlek.

Kontakt: skarpaneko@gmail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det finns också nappband som har ett virkat band. Dessa får du också välja färgerna själv, både på bandet och clipsen. O-ringarna är dock alla genomskinliga.

Kontakt: skarpaneko@gmail.comLikes

Comments

Nappband med härliga ripsband med olika mönster. Du får givetvis välja färgkombinationen själv. För beställning skicka ett mail med dina önskemål.

Kontakt: skarpaneko@gmail.com

Likes

Comments

Här kommer ett gäng till som är leveransklara men som ännu saknar ägare. Pandamössan är i storlek 36/40. Isbjörnsmössan är i storlek 38/42. Luftballongmössan finns i ett tidigare inlägg med storleksinfo.

Är du osäker på vilken mössa som passar bäst? Mäta ditt barns huvud och maila måtten till mig så kan jag hjälpa till. :)

Kontakt: skarpaneko@gmail.com


Likes

Comments

Perfekt mössa såhär i hösttider då den riktiga vinterkylan inte kommit ännu. Mössan är en så kallad "tunn" mössa och passar därför till hösten och våren, den är sydd i ekologiskt trikåtyg. Denna är i storlek 40/46.

Kontakt: skarpaneko@gmail.comLikes

Comments

Mönster till denna fina pandaskallra finns tillängligt. Vill du virka dig en egen skallra maila mig på skarpaneko@gmail.com för att ta del av mönstret.

Likes

Comments

Mönstret finns tillängligt till denna enhörning. Är du intresserad av att ta del av det och virka din egna enhörning, kontakta mig på skarpaneko@gmail.com.Likes

Comments