jaha söndag och vaknar av att det snöar ute 😣 visst jag älskar snö men inte när man vet att de blir slask ute innom nån dag. Hade hellre haft 15 minus och 1,5 meter snö ute.

spenderar min morgon med min son innan man ska jobba kvällen idag. Mår inget vidare men tänker jobba ändå.

Hur har ni det idag? har ni nån snö eller regnar det? kanske har ni lite sol nånstans i Sverige?

XOXO Miss Karlsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen lite bra saker som händer i ens liv efter några månader av motgångar. Inget jag kommer nämna för varken familj eller vänner just nu då jag vill vara glad och inte bli deprimerad pga andra som inte är lika glada som mig.

ni kommer att få veta så småningom i framtiden beror på vad jag känner för. men just nu ska jag iaf bara vara glad o njuta över det för stunden ❤

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments

tjenixen. har inte skrivit så mycket då vi har vart lite sjuka här hemma så här inte haft orken till att skriva något. men nu e det helg för många av er medans andra ska jobba. Jag tar helg på måndag istället 😂

Idag kör ja ett 12h pass o lika segt varje gång man kör det. men bara att se glad ut o jobba på 😀

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments

tjenixen. sitter på jobbet då det är lugnt just nu. planerar semester ledighet men verkar som att de inte blir som planerat då allt förstörs hela tiden.

inte pga jobbet utan pga av annat i omgivningen. Så får se blir väll bara 4 veckor i sommar istället då de inte verkar bli nån vinterresa i januari.

typiskt när man behöver familjetid då man knappt ses nått längre då man jobbar som man gör. hade vart skönt o komma bort själva en vecka men får se hur de blir me det 😢

ska väll fortsätta jobba lite så skriver ja mer sen eller imorgon. beror på om ja hinner de idag.

ha en bra dag

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments

ledig idag och då spenderar jag min tid med min älskade son. just nu myser vi i sängen och kollar på tv.

sen ska vi gå och handla lite och kanske gå till lekplatsen beror på hur jävla kallt de e ute. och så ska vi ha film mys med lite popcorn o sånt då jag o grabben ses så sällan eftersom ja jobbar så konstiga tider.

men nu ska ja spendera min tid me sonen så kanske de kommer ett inlägg sen.

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments