tjenixen. börjar bli frisk igen så idag blir det massa gott o äta. deluxe middag o sen dipp o chips samt grönsaker. försöker vara lite nyttig iallafall.

fick handlat lite julklappar förut när gubben skulle till verkstaden o fixa bilen men har några klappar kvar. Men ska spendera resten av kvällen me familjen då det e så sällan man har ledig tid ihop.

XOXO Miss Karlsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

sorry att det e så  dålig uppdate här. Men ligger i influensa fortfarande 😣 ska iaf till läkaren imon o se om man kan få nån medicin mot skiten då jag e trött på att värktabletter inte funkar. behöver starkare medicin.

eftersom man e sjuk så blir de soffläge hela dagarna och kollar på pretty little liars. Här missat massa avsnitt så fick kolla om en del. nån som vet vem/vilka A är? jag har nån liten gissning fast jag e bara på säsong 2.

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments

va på konsert för ett tag sedan och fick då träffa mitt favorit band där sångaren är en av få idoler jag har. deras låtar har hjälpt mig igenom så mycket i mitt liv och att dem kan beskriva ens uppväxt och förflutna så bra är helt sjukt.

han är en stor idol för mig och kommer alltid att vara. denna dagen jag fick träffa dem va en av de få bra dagarna jag har haft i mitt liv. Jag va så glad och nervös att jag knappt inte sa nått alls. hade velat ha den dagen igen och få uppleva det igen. Men har iaf ett foto och den kommer alltid finnas med mig.  ❤ I Remember Everything

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments

tja har inte hunnit blogga det senaste då jag har jobbat en hel del. och nu ligger jag i sängen med influensa 😣 skulle ju vaccinera mig på onsdag men han få skiten innan vaccinet. så får se om jag kan gå till läkaren på onsdag och grabben på tisdag.

så blir massa vila och dricka mycket sa doktorn. ska försöka hahah lite svårt att sova när man har sjukt ont överallt.

men skriver när jag har orken igen så kommer kanske vara lite dött här ett par dagar.

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments

seg dag idag. snöade i morse iaf men hade velat ha mera snö och lite mer kyla ute. sovit halva dagen och sedan kollat på tv.
snart ta o tvätta lite o sedan ska jag göra thai mat. godast när man lagar det själv och kan ha i vad man själv gillar.

imon börjar man jobba igen efter några dagars ledighet. saknat jobbet och kollegorna.
ska försöka åka till Ullared snart oxå då ja behöver köpa lite julklappar till fast nästan alla e klara till grabben. min e beställd men får se när den kommer.

har ni börjat handla och pynta ännu? julpyntet åker upp 2a advent hos oss då jag inte vill pynta tidigare.

XOXO Miss Karlsson

Likes

Comments