View tracker

Fitness24seven, Ullevi.
Från och med 3 oktober är det där ni hittar mig. Jag flyttar alltså hem till Götet igen och påbörjar ett nytt kapitel i mitt liv. Så spännande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

God förmiddag!
Klockan är tolv och jag har hunnit äta en drömmig frukost bestående utav gröt, yoghurt med müsli, ägg och hemmagjorda knäckebröd med avokado och paprika. Kommer hålla mig hela dagen på den frukosten. Vilket är väldigt bra för snart ska jag in till Göteborg och träffa min chef på 24seven och sedan åker jag direkt hem mot Malmö igen.

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

​En springrunda på över fem kilometer i skogen tillsammans med Malin och Koffe Loffe. Helt vindstilla och knäpptyst. Tyckte om det starkt. I väntan på Christoffer som sprang 1.2 mil så testade jag på utegymmet precis vid löparspåren. Detta gym var så smart uppbyggt och jag är imponerad. I vanliga fall på utegym så är det en vikt som gäller, i bästa fall två. Men här kunde man på ett väldigt smart sätt höja vikterna så lätt/tungt man ville genom stockar som fanns i alla vikter upp till 20 kilo ungefär som man även kunde lägga på olika stället på "maskinen", redskapet. Ett gym för både nybörjare och mer erfarna med utmaningar för båda. Så smart. 

Likes

Comments

Godmorgon!
En av mina bästa vänner flyttade till Strömstad för några veckor sedan. Vi bodde 5 kilometer ifrån varandra nere i Malmö så nu är det en stor skillnad när det tar sex timmar med kollektivtrafik istället för 11 minuter på cykeln.
Men nu är jag och hälsar på och min första dag här spenderades på Strömstad spa. Det blev ett helkroppspass på gymmet och sedan några timmar spa. Otroligt mysigt.

  • 6 readers

Likes

Comments

​Jag började denna soliga, och varma, septemberdag med 50 minuters cardio tätt följt utav ett ryggpass på gymmet. 
Brukar vanligtvis inte köra cardio på uppvärmningsmaskinerna på gymmet då jag föredrar att vara utomhus ifall jag ska springa längre sträckor då jag lätt blir uttråkad utav att stirra in i en vägg. 
Men idag kände jag mig peppad. Körde 25 svettiga minuter i trappmaskinen och sedan hoppade jag direkt på en cykel och cyklade i 25 minuter. Perfekt sätt att starta dagen, har varit nöjd ända sen imorse.
​Mötte upp Ida på en mysig lunch på mitt favorit ställe i Kungsbacka, Berit och Elvy, här är deras Lyx-acai smoothie.

Likes

Comments