Idag har vi vandrat omkring i både Camden Town och Hampstead Heath. Jag hade tagit på mig klänning eftersom det skulle bli sååå varmt. Det blev det inte.

Ser inte detta äckel-gott ut? Smarrigt men ändå lite för mycket?

Nu ska jag försöka pressa ner alla mina grejer i resväskan. Wish me luck!😬

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det syns att hösten har kommit även till London, men det känns verkligen inte! Vi har sådan tur med vädret, över 20 grader och molnigt. Alldeles lagom när man går 1,5 mil om dagen😅

Sååå många ekorrar i Hyde Park!

I väntan på morsorna som tog taxi till Afternoon tea't, till skillnad mot vi som gick tills hela benen värkte.

Free-flowing champagne...🥂🍾

MUMMA

Filminspelning mitt på gatan.

Likes

Comments

Igår kväll tog jag, mamma och två vänner till oss flyget till London. Flygresan gick bra, har jag meddelat alla som vet hur extremt jobbigt jag (fortfarande) tycker det är att flyga. Men det kändes som sagt väldigt bra och jag hoppas jag kommer kunna känna mig lugn även på vägen hem.

Hursomhelst, idag var första dagen i staden. Det fick bli en riktig shoppingdag! Jag minns att jag knappt köpte något alls när jag var här för sju år sedan, så det kompenserar jag för nu hehe😜Imorgon står Afternoon Tea på schemat (och mer shopping...).

Vårt traditionella Arlanda-käk!

London uppifrån!

Glasspaus på Harrods.

Italienskt till middag🍝🍕

Likes

Comments

Älskar! Hösten! Och! Mina! Fina! Vänner!

👋

Likes

Comments

Efterlängtade fredag. För mig/oss innebär det att det är okej att äta glass igen, så det är vad jag gör nu hehe. Vet att jag tjatar om glass typ hela tiden men herregud vad god Magnums nya glass med vit choklad är. Ni.anar.inte.

Likes

Comments

Jag har nu gått min första månad av det tredje och sista året på gymnasiet. Något säger mig att det här året kommer att gå väldigt snabbt och därför funderar jag mycket på vad jag vill göra just efter studenten. För det är verkligen inget jag vet till 100% och det kommer jag förmodligen aldrig att göra. Men det enda sättet att ta reda på vad man vill göra är genom att våga testa sig fram.

Att våga testa och misslyckas samt att tillåta sig själv att drömma är två saker jag tycker är superviktigt. Jag brukar ofta tänka att "om jag inte testar kommer jag definitivt inte att lyckas". Det är ju egentligen väldigt simpelt när man väl tänker på det.

När jag var lite mindre brukade jag drömma om att driva ett eget café. Jag hade massor av idéer om hur det skulle se ut i mitt café och vad jag skulle sälja till mina kunder. Bara tanken av att kunna säga MINA kunder kändes pirrigt. Men någonstans i tonåren svalnade den där drömmen och mitt kreativa tänk försvann lite. Kanske var det inte rätt yrke för mig ändå, tänkte jag.

Men om det nu är någon av er som sitter och drömmer om att (eller kanske faktiskt SKA) driva sitt egna café eller restaurang tycker jag att ni ska kika in HNA, som jag skriver denna text med. De erbjuder nästan all typ av restaurangutrustning som kan tänkas behövas för både stora och små restauranger och caféer.

Vem vet, i framtiden kanske jag driver det där caféet jag en gång drömde om. Risken att inte lyckas kan trots allt aldrig bli större än när man inte ens försöker.

Likes

Comments

Hej från en sjukling!

Jag som alltid blir förkyld någon gång på hösten har bara väntat på årets höstsnuva och vips så kom den! Samma vecka som lidingöloppet (eller rosa bandet-loppet som det heter för mig/oss), precis som jag varit orolig för att det skulle bli. Men men, jag kan faktiskt hinna bli frisk tills på söndag. Det måste jag nästan bli, det här är ju sista loppet innan vi har klarat hela tjejklassikern!🙊

På tal om klassikern uppdaterade jag aldrig något om genomförandet av Vansbro tjejsim i juli. Jag skrev innan att jag var lite orolig för att det skulle vara oerhört kallt. Det var det verkligen inte! Jag trodde jag skulle få en chock när jag klev i, men det var som att jag var så fokuserad på allt annat och plötsligt var jag bara varm. Om jag minns rätt fick vi en tid på 29.07 vilket kändes rätt bra med tanke på att vi startade sist (gick i sist) i vår startgrupp och därmed var tvungna att simma om X antal tanter hehe. Jag tycker personligen att skidåkningen och cyklingen var mycket roligare (det här var ju över så snabbt!) men är ganska säker på att jag kommer göra om det ändå.

Slänger in två bilder till från juli, när vi testade SUP med Ida i Falun. Förvånansvärt kul grej! Tog dock ett litet tag innan jag vågade ställa mig upp helt...

Likes

Comments

Halloj!

Gissa vem som tog (fick) helg igår kring 11-tiden? Jo jag! Dagen bestod endast av två föreläsningar i aulan, varav den ena handlade om ungt företagande. Det berörde dock inte mig eftersom jag har valt att skriva ett gymnasiearbete istället för att göra ett UF-företag. Men det var intressant ändå.

Anledningen till att jag/vi fick långhelg är för att skolan har utvecklingssamtalsdagar. Så på sätt och vis fick jag ju helg efter mitt samtal imorse.

Efter utvecklingssamtalet åkte mamma och jag ut i skogen för att plocka svamp på ett nytt ställe. Mamma hittade en kantarell och jag hittade några flugsvampar. Sedan började det spöregna.

Men! Igår när vi ute på svampjakt hittade vi däremot en del. De hamnade i kvällens middag; vegetarisk paj.

Kan-ni-leka-med-mig?-blicken

Mamma kom hem med en råsaftcentrifug igår som hon köpt i smyg då vi andra varit skeptiska eftersom den 1. tar ganska mkt plats och 2. känns som ett omiljövänligt köp som sedan bara blir ståendes. Upp till bevis helt enkelt!😜 Men jag bör faktiskt erkänna att de tre juicer vi har gjort än så länge har var riktigt goda...

Likes

Comments