Igår hade Tilda 18-årsfest och det blev en väldigt lyckad kväll! Kroppen värker av all dans idag, vilket är ett gott tecken enligt mig😋 Desto värre är dock tröttheten idag. Jag och mamma gick en promenad i vårvädret nu på eftermiddagen, men aktivare än så har jag inte varit.

Vet ej om jag har tipsat om glassen på bilden förut, men isåfall gör jag det igen! SÅ.HIMLA.GOD.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni kommer väl ihåg att rocka sockorna idag va?✌🏼😉

Likes

Comments

Bilder från när Tovisen och jag var i Stockholm och såg på Drake förrförra helgen👇🏼💃🏼

Likes

Comments

Om ni har följt min blogg ett tag eller har koll på mig från annat håll vet ni säkert att jag (vi) har två små hundar. En borderterrier på snart 11 år (Nisse) och en dvärgschnauzer på snart ett år (Hilma). Komiskt nog fanns det inte på världskartan att vi skulle skaffa hund innan vi skaffade Nisse. Mamma som inte ansåg sig vara någon "hundmänniska" var väldigt skeptisk när jag som 6-åring började tjata om att jag ville ha en hund. Aldrig hade nog varken hon eller någon annan utav oss kunnat tro att vi idag skulle äga två söta små vovvar!

Utöver att själva ägandet av en hund eller flera kommer med väldigt mycket ansvar kan det även skapa en del hinder när man som vi tycker om att resa. När vi funderade över att skaffa en andra hund var det en av de största faktorerna som fick oss att tveka lite extra. Vi var ju lyckligt lottade som ens hade hundvakt till Nisse, hur skulle vi kunna hitta någon som kunde ta hand om den nya hunden när vi ville bort i någon vecka? Precis som jag tror att många andra hundägare och eventuellt blivande hundägare inte tänker på hade även vi glömt bort att det finns hundpensionat som är till just för att lösa dessa bekymmer (med mera)!

Ett hundpensionat som ligger väldigt bra till i Stockholm med kort omväg till och från Arlanda är Changdobels som denna text är skriven med. Deras pensionat ligger vid en liten sjö omgiven av skog i centrala Täby och de har flera alternativ för hundens besök samt olika typer av vård och kurser att erbjuda. Kanske vill du unna din fyrbenta vän en vistelse med "hellyx" när du själv är på semester och njuter?


Likes

Comments

Vilka, utan att överdriva, fantastiska dagar vi har haft i Örebro. Trots att vädret varit nästintill totaldeppigt och vi alla tre har varit både fysiskt och mentalt trötta har vi haft det så himla mysigt. Vi har ätit (väldigt mycket...) gott, shoppat lite, sprungit fram och tillbaka över hela centrum i jakt efter hyrfilm (slutade med att vi köpte en massa DVD:er på röda korset för 10kr/st😜), slappat i soffan i myskläder, sjungit och fuldansat till 80-talsmusik och skrattat tills vi näästan kissat på oss.

Regn redan på vägen dit...

Men rätt glada ändå var vi!

Kycklinggryta á la Tovis.

Ovanför ser ni en nutellapizza som var exakt lika god som den var onyttig. Ger den 4/5🍫🍕Nu behöver jag nästan inte äta mer under det här lovet haha.

Likes

Comments

Igår kickade jag och Matilda (& Tovis som hade en annan starttid😉) igång sportlovet genom att åka tjejvasan. Det var första gången jag åkte ett sådant lopp och första gången jag åkte så långt (3 mil) överhuvudtaget. Och det var såå roligt!! Både det underbara vädret och hela stämningen med alla grymma tjejer och peppande åskådare gjorde en så lycklig. Det enda jag tyckte var lite läskigt var när folk ramlade i backarna och jag var nära att bli fälld av någon/åka in i dem. Men som tur var klarade jag mig från det och höll mig uppe på skidorna under hela loppet. Fast, vurpor eller ej, idag gör nästan varenda muskel i kroppen sig påmind om att de existerar!😅 Det här vill jag göra om!🌞🎿

Nervösa men taggade!😁

Vi hade inte kunnat få bättre väder!🌞

En "lyckopuss" innan start😋💋

Snaaart framme...

I mål! Trött och lycklig!

Hemma väntade fina rosor från världens bästa mormor och morfar🌹🌷

Likes

Comments

There is no wifi in the forest, but I promise you will find a better connection

Likes

Comments

Det blev inte alltför mycket kort tagna igår, men det är väl bara ett gott tecken. Grattis igen Matilda! Är det någon som förtjänar en riktig överraskningsfest så är det du vår fina vän💝🎂🎈

Likes

Comments