Förlåt alla strutsar och vegetarianer, men OJ vad gott det var med strutsburgare! Den var så mycket saftigare än andra burgare på något vis💁🏼Kändes lite hemskt att se strutsarna gå omkring utanför samtidigt som man åt. Men ja...det var som sagt väldigt smarrigt🙄 (På första bilden är det dock en veggieburgare!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I tisdags grillade vi korv i det fina vädret uppe på Ärtknubben. Livsnjut x100

Likes

Comments

Nu ska jag tipsa om en annorlunda sak, nämligen en tandborste! Jag köpte en så kallad Humble Brush på jobbet (Kronans Apotek) häromdagen för att jag tyckte den var så himla snygg och sedan visade det sig att den även var väldigt miljövänlig. Handtaget är gjort i bambu och är 100% nedbrytbart. Men det bästa är nog ändå att för varje såld Humble Brush doneras en tandborste eller motsvarande munvård till behövande barn runt om i världen. Donationerna sker till "Humble Smile Foundation" som samarbetar med ett flertal olika organisationer runt om i världen. Bra ju! Tandborsten finns i flera färger och går att köpa lite här och var för drygt 30 kr. (OBS, detta är inget samarbete)


Likes

Comments

Idag efter jobbet gick jag, mamma och Edith till Bollie och åt lunch. Mysigt och gott var det!

Likes

Comments

Igår åkte vi för att hälsa på Hilmas söta, små halvbrorsor på sju veckor. Jag hade kunnat ta med mig exakt alla hem, SÅ gulliga är de.

Visst vill man nästa äta upp den här?😛

Trött mamma...

Enda gången det är mysigt att bli biten👆👆

Valphög!

"Storasyster" Lena.

Likes

Comments

Vackra och rofyllda natur. Trots att forskning bevisat hur mycket gott den gör för vår hälsa glömmer vi bort den. Inte okej! Billigare botemedel mot stress och dylikt finns ju inte🙇🏼‍♀️🌲

Likes

Comments

Nu har jag påbörjat min andra jobbvecka och det känns verkligen SÅ bra. Jag hade inte kunnat skaffa mig ett mer passande sommarjobb. Att jag dessutom slutar kl 12 varje dag och får större delen av dagen fri sen känns väldigt lyxigt.

Utöver att jobba denna vecka ska jag även gå på Peace & Love torsdag-lördag och sedan är det ju dags för Vansbro tjejsim på söndag. Känns lite pirrigt ändå. I fredags testade vi våra våtdräkter för första gången och jag frös så mycket... Undrar hur det kommer kännas på söndag i det ännu kallare vattnet🙈

Likes

Comments

Idag tog jag och Tovisen en sväng till Borlänge för att köpa lite olika saker (slutade dock med att vi köpte helt andra grejer än planerat). Vi åt även lunch på Café Peace & Love, vilket var första gången på bra många månader. Jag tog (såklart) soppa och gud så gott det var!

Likes

Comments