Header

Nå har nok en sesong av SKAM kommet til sin ende og vi nærmer oss med stormskritt mot sommerferien. SKAM sesong 2 har fulgt Noora gjennom våren i førsteklasse på Nissen vgs i Oslo. I sesong 1 fulgte vi Eva, den utstøtte jenta som ikke hadde noen venner utenom kjæresten hennes, Jonas.

Hvem blir hovedpersonen i sesong 3? Alle har hatt ulike teorier og i sesongfinalen i sesong 2, kunne man se Isak titte inn i kameraet. Var dette et hint? Blir hovedpersonen i sesong 3 om Isak og det at han muligens er homofil? Vi alle så belte Jonas hadde lånt av Isak. Akkuratt det samme beltet som Noora fant i kjelleren. Tilfeldighet? No I don´t think so.

Slenger med rekasjonen min på fredag etter sesongavslutningen og at vi må vente hele sommeren på en ny sesong.

Likes

Comments

// Screenshot fra p3.no sitt klipp

Dette må være det klippet alle SKAM-fans har gått og ventet på de siste dagene, etter William fikk et brev fra politiet i klippet "Ta tilbake leiligheten" den 29.05, (klippet kan du se her.) Jeg kan i hvertfall si at jeg ble utrolig lettet da William kom ut døren etter å ha sittet i avhøret i nesten fire timer. 

På festen like etterpå kunne vi se kjente fjes som Astrid Smeplass og Marius Borg Høiby, som er gode venner av Thomas Hayes (William) i virkeligheten. Vi kunne også glimte Erik igjen, som også er en venn av Thomas, som har vært statist i flere scener, blant annet i gårsdagens episode der han hilste på Jonas. I tillegg har Thomas, Erik og Marius vært på samme russebuss, Normandy, som de også ga stor takk til på rulleteksten etter dagens klipp. Om jeg ikke tar helt feil, var det nok også flere fra Normandy som var med som statister under festen. Har blant annet vært scener der Valera og Erik har vært statist som to av penetrators/riot club medlemmene. Et kjent syn begeistret Eva, Vilde, Sana og Chris veldig. De fikk nemlig se Kasper igjen, som de fem jentene møtte på hytteturen til Hemsedahl i påskeklippet, og det ble en klinescene mellom jente-Chris og Kasper. Både Eskild og Linn på festen, - ja Linn. Ser visst ut som om noen har funnet veien ut av soverommet.

Veldig usikker når det kommer et nytt klipp hvor de gir en "intro" til sesong 3/røper hvem hovedpersonen blir. Som sagt er jeg usikker og vet like lite som resten av SKAM-fansen. Ha en fin helg!

Likes

Comments