Fem månader med min älskling idag. Har aldrig mått bättre, du är guldvärd. Jag älskar dig ! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har känt det förr, den obehagliga känslan jag har i min kropp just nu. 
det gör ont i bröstet, det känns som om någon tar tag i min bröstkorg och försöker trycka ihop den, det känns inte som om jag får tillräckligt med luft. Det gör till och med ont, så ont så det känns som om jag får knivar i mig. Jag har så mycket hjärtklappningar så det känns som om mitt hjärta snart kommer komma ut från min mun. Det är en känsla som skrämmer mig, fast jag varit i denna sitsen mer än 1000 gånger. Jag blir alltid lika rädd. Jag känner hur hela min kropp skakar, när den ändå inte gör det. Jag känner hur trött jag är i hjärnan, så trött så jag knappt vet vem jag själv är just nu. Mitt tryck mot bröstet blir bara värre och värre och jag viker hela min kropp snart av smärtan jag har inom mig, men jag vill inte gråta. Jag vill klara av detta utan att sitta och gråta ut varje dag. Fast mina ögon fylls med tårar varannan minut så försöker jag ändå för att tårarna inte ska falla neråt. Vissa folk som sårar en, vet inte hur det är och vara i en sån sits, vissa vet inte hur mycket vissa saker sårar en. Vissa personer kanske tror det är lätt och komma över sin ångest. Men det vissa inte förstår är att för varje dag som går så har jag fått kämpa mig igenom den dagen för att klara av den. Vissa förstår inte att det tar på krafterna som fan. Man gör allting för att det ska bli bra men det är aldrig tillräckligt. 

Likes

Comments

Med dig mår jag som bäst
Jag älskar dig 

Likes

Comments

Hejsan mina läsare som är kvar, haha.. 
Jag blev ganska sugen på att börja blogga igen och tänkte att jag skulle göra det!

Så från och med idag kan ni börja kolla in här efter nya inlägg och så. Jag hoppas bara jag orkar nu.. Hehe. 

men, har inte så mycket och skriva just nu så ni får här en vild på mig! 

Likes

Comments

så mysigt med alla hjärtans dag, hihi! 

Likes

Comments

Min kropp skakar. Det känns som om jag har tusentals kryp inom mig som håller på att äta upp mig. Varje andetag jag försöker ta blir bara svårare och svårare. Tårarna rinner ner för mina kinder, jag svettas och känner mig orolig. Jag vill bara resa mig upp ur sängen, men kan inte. Jag har ingen kraft, var ska jag få den kraften ifrån? Jag känner mig skakig, känner mig svimfärdig. Jag känner mig död! Jag vill inte ha denna känslan inom mig.

Det känns som jag ligger här med flera ton på mitt bröst. Det gör så ont.
Jag vill inte längre, jag är så rädd, vad ska jag göra? Det känns som något håller på att ta över min kropp, jag kan inte röra mig, det går inte. Allt är svart och jag vill så långt här ifån jag bara kan, men det går inte. Jag är så rädd, så orolig. Mitt hjärta har inte slått såhär snabbt på väldigt länge. Jag har aldrig haft denna känslan inom mig förut, ALDRIG! Den är så jobbig, jag vill inte. Vad ska jag göra för att komma ut ur den? Jag håller på o få panik. Jag vill bort från denna känslan, vill inte vara här mer. Vill bort så långt det bara går. 

Likes

Comments

Jag borde nog ha valt bygg programet istället för ekonomi! skulle nog passat mig så mycket bättre :D 

Likes

Comments